Ексклузивно! Алисия мъсти на Николета чрез писарките си! Вижте каква скандална интрига заплете + реакцията на Лозанова

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-alisiia-masti-na-nikoleta-chrez-pisarkite-si-vijte-kakva-skandalna-intriga-zaplete-reakciiata-na-lozanova HotArena.net
Ексклузивно! Алисия мъсти на Николета чрез писарките си! Вижте каква скандална интрига заплете + реакцията на Лозанова

Редакторска плесница

 

Почти фалиралото светско списание „Блясък“, което е със символичен тираж и със съдържание в повечето случаи откраднато от други медии без позоваване, реши да спасява интереса към себе си, видя HotArena.

 

На корицата на последния си брой е сложило винаги комерсиалната за медиите Николета Лозанова в комплект с Валери Божинов, който и към днешна дата й се води официален съпруг. Малцината читатели на списанието останаха изненадани от решението на главната редакторка, тъй като очакваха за 28-и път на корицата да бъде поставен Коцето или в краен случай - Алисия.

 

Публикацията е озаглавена

 

„Приятели на Божинов: Бракът им беше лъжа!“.

 

На три страници е разказана брадясала история, която беше актуална през февруари тази година, но от малотиражното списание са я научили едва сега.

 

Изданието разказва как Николета и Валери решават да излъжат медиите, че ще се развеждат за пореден път. Целта била Лозанова да вдигне рейтинга на предаването си „Папараци“, като именно в него разкрие, че още са си заедно.

 

От играчка обаче се получило плачка и Николета и Валери наистина се скарали. Причината – Лозанова отказала да дадат пари назаем на Ванко 1 за нова кола. Когато рапърът разбрал, че плеймейтката не е съгласна да му помогнат, започнал да разказва пред Божинов за невярната му съпруга.

 

Той натопил Николета как му изневерявала с Ники Михайлов, със зърнен бос и с кого ли още не, донасят пред Блясък приятели на футболиста.

 

Кои са въпросните приятели на Божинов, които са разказали тази вълнуваща история на Блясък?

 

Според светски наблюдатели на 99% източникът е Алисия, чиито нов прякор е Алисия Клюкарката.

 

А скандалните неща тя пък научила от Валери Божинов. Певицата искала да удари Николета, заради участието на Джина в Папараци. Няма лошо, но поне да го беше направила като хората, а то се получило един гювеч от интриги.

 

Ето ги и част от лъжите!

 

- Папараци били с нисък рейтинг. Всъщност, всички изследвания от независими агенции сочат, че над 38% от хората, гледащи телевизия в неделя вечер, избират бТВ и на Папараци. Интересно или скучно е предаването, всеки си преценява. Фактите обаче са си факти.

 

- Ванко 1 се озлобил срещу Николета защото тя не позволила на Валери да му даде пари за кола. „Блясък“ пак разбрали-недоразбрали. Първо, колата е „Мерцедес“. Второ, има и други версии за колата. Една от тях гласи, че е купена на Ванко от Велизар, гаджето на Азис.

 

Интересно защо в публикацията липсва и за участието на Алисия в скандалите между Николета и Валери. Например очакваме с интерес да прочетем в „Блясък“ как Алисия е говорила на Валери с кого си лягала Николета. И как Николета и Галена имат общ любовник. Това може би ще е тема на следващия брой на списанието…

 

А най-забавното от цялата статия

 

е как списанието само се оплита в интригите си. Първоначално твърдят, че от играчка става плачка и Валери наистина поискал развод от съпругата си. А накрая завършват с напълно противоречивото: „И тази тяхна раздяла ще се окаже поредният фарс, инсцениран заради реклама“.

 

Последно, „Блясък“, каква е истината, според вашите информатори? Развеждат ли се, или си правят пиар. Предлагаме първо да се уточните и след това да разводнявате медиите.

 

Николета: „Не съм го чела“

 

Потърсихме за коментар по темата Николета Лозанова. Водещата обаче каза, че за съжаление, не е чела вълнуващата история за себе си. „Търсих да си купя списанието, но на няколко места продавачки ми казаха, че не го поръчват, защото не се продава и само застоява. Когато искам да се информирам за новините от светския живот, чета интернет сайтове или си купувам „Lovestyle.“

 

М. Грозева

 

 

75 Коментара

хаха

преди 8 години

Съчинения по картинка... Единственото вярно е че Валери и Николета са заедно още и планът им Ники М.да участва в Папараци не просъществува...

Коментирай

razbirachka

преди 8 години

вие пък сте подлогите на Николета и това го знаят всички 10 човечеца, които по грешка са влезли тука

Коментирай

ив

преди 8 години

А, ти човеченце какво правиш тук тогава?

Коментирай

JUSTICE!!!!

преди 8 години

Искрено ме разсмяхте с тази статия. Как се опитвате да се присмеете на сп.Блясък, и срещу тях да бягате, няма да ги стигнете. Госпожица Грозева, обслужвате нечии интереси, това ни е ясно на всички. Но стигнахте дъното когато захочнахте да плюете колеги. Грозна картинка.

Коментирай

Надя

преди 8 години

Охххх, научете я тази овца, която ви плаща, както и въпросния Калин, който й пише статиите, че така, като веднага реагира и скача като ужилена, ясно показва, че всъщност много й пука! Да изчака няколко дни, преди да започне с тъпизмите си, че много се излага!

Коментирай

hhh

преди 8 години

nikoleto stiga si ne zanimavala sus sebe si

Коментирай

Aleksandra

преди 8 години

OX tozi ziganski bokluk Nikoleta niama li nai posle da spre s tezi kluki,mnogo prosta i zlobna jena e tazi turska ziganka,Nikoleto nisto nemojes da postignes s tezi tvoi tapi komentar ti si samo edna prosta i tapa ziganka proizxoda tie selo Karajiovo rod turski zigani

Коментирай

ами

преди 8 години

Тъкмо Ванко ще ги "менажира" и двамата тъпаци, що не, суинга е достатъчно търсен..хаха..Ако искат да се развеждат, голям праз, важното е, че те ще се унижават те, а накрая ще му снасят! Клозета ако я оставят сама да се оправя, без "мозъка" на Ванчо ще свърши на гишето в клозета – да подава хартия!

Коментирай

тая пък изкукуригалата

преди 8 години

Тая не остави намира нито Алисия ,нито Валери. Абе жено проста не разбра ли че Божинов не му дреме за теб, а за Алисия си в миналото. Жалка си и си смешна, болен мозък, спри вече да ни занимаваш със себе си. Без Валери виждаш зор нали защото друг малоумник няма да намериш, да си мислела навремето а не сега да обвиняваш този и онзи.

Коментирай

и друго

преди 8 години

Защо не напишете статия за това как реагира Валери Божинов след малоумната ви статийка че изпитва носталгия по "Николета", защо не кажете какъв му беше отговора и че снимката беше изтрита хахахах, че имал носталгия само към хубавите моменти от кариерата си но не и към друго. Бил и се водил официален съпруг, оле,оле прибира се в къщи ли????

Коментирай

Ахахахахахаххахахаах!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

Николет Арена леко, че ще получите инфаркт.......Е то не е същото като ти отвърнат нали Зарязаната. А що се отнася до списващите помиите тук, ТОЧНО ВИЕ НАЙ-МАЛКО ИМАТЕ ПРАВО ДА ГОВОРИТЕ ЗА ИЗТОЧНИЦИ, ИНФОРМАЦИЯ, ИСТИНИ И Т.Н. ЗАЩОТО ТОЧНО ВИЕ НИКОГА НЕ ПОДКРЕПЯТЕ ТВЪРДЕНИЯТА СИ С ДОКАЗАТЕЛСТВА И ОСВЕН КОГАТО ПРЕПИСВАТЕ ОТ НЯКЪДЕ (КАТО В СЛУЧАЯ) НИКОГА НЕ СЛАГАТЕ ИМЕ НА НАПИСАЛИЯ ПОД ПОРЕДНИЯ БЪЛВОЧ! ТАКА ЧЕ НИКОЛЕТ АРЕНА ШШШТ - ТИХО!

Коментирай

lele

преди 8 години

to4no vie za intrigi i poru4kovi statii i izmislici li 6e pishete.Vsqka 3-ta statiq vi e nqk'vo su4inenie za Asq i to izsmukano ot zadnika...smeshnici

Коментирай

haha

преди 8 години

Гнидооооооооооооооооооо,като отшуми ''скандала ''около Али к'во ше шерваш после???Мисли за следващия ,че тоя вече е банален :)))))))0

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Авторката на статията е зациклила в четвърти и пети клас когато се изучава техниката на преразказ с елементи на разсъждение. Хотарена, вече кадри и без основно образование ли назначавате?

Коментирай

Реве ми се

преди 8 години

Всъщност, това е разводнен жълт сайт, за Блясък не знам. Поръчкова статия, писана от личната пиарка на Николета ( даже името си е сложила) в стил преразказ за 2ри клас без елемент на креативност.

Коментирай

Ужас

преди 8 години

Точно! Всеки трезвомислещ човек знае, че статиите в хотарена са от просташки, по-просташки и жалки... Това не е медия, тук всеки си поръчва материал, за блясък и аз не знам, не ми и пука. Факт е, че хотарена имат неоправдано високо самочувствие, освен това крадат на поразия от други сайтове и не оповестяват източника, пишат неграмотно. Абе жалка работа.

Коментирай

aloo

преди 8 години

Vie ste shizofrenitzi chestno. .......

Коментирай

Dee

преди 8 години

Вие от този сайт само ни се присмивате явно! За толкова тъпи ли ни мислите??? Не взимам страна в тъй наречената война между Алиси и Николета, но това "произведение" по-горе е далеч от журналистическа творба. Спрете да се подигравате с читателите си!!! Просто спрете! Честно казано аз вече "статиите" не ви ги чета. Коментарите под тях са далеч по-интелигентни и смислени!! Пълен позор сте!!

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

М. Грозева, така като гледам този твой минус, доста самотно му се очертава битието...

Коментирай

али агджа

преди 8 години

<!DOCTYPE html> <html> <head> </head> <body> Бахти смешната статия. Некво списанийце и некво сайтче се дърлят кое е по-малоумно. За Алисия и Николета не се грижете - и двете ще си намерят тъпкачи. Пловдивският кюмюр върти свирки на един медиен бос и сигурно му казва "Мечо", а чалгарката също няма да остане по назад. Но авторът, освен ако не е пиар на оборотното цигане, може сам да си тегли куршума. Написано е тъпо, непрофесионално, обиждащо нас, читателите. </body> </html>

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Аууу! Разстрои се и се обади на мама. Айде сега и на баба, че барем трички да станат.

Коментирай

toni

преди 8 години

Спрете да се подигравате с читателите си!!

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Ну ,ну погоди! :D

Коментирай

Николета проститутката

преди 8 години

КУРВОЛЯК ЕБА ЕБА СЕ С ФИКРЕТ СТОРАРО СЕГА С МЪЖА СИ ПАК

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Мъка, мъка, Грозева. В тоя занаят трябват нерви като корабни въжета. Стегни се бе, моме.

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Грозева, седни си! Двойка.

Коментирай

!!!!!!!

преди 8 години

Хахахахахахахаахахах бившата Божинова пак истеряса, май както Валери намекна че разводът им не е ПР, а че тя не иска да го приеме си е истина. А ти бе Лозанова като пускаше разни истории преди по адрес на връзката на Валери и Алисия забравили, сега като ти се връща на кратуната беснееш а. Излагаш се , хората те взимат вече за мезе, и насила един мъж не можеш да го върнеш, ставаш смешна. Бъди сигурна че Валери познава по добре от теб Алисия, и един път вече яде попарата с теб така че едва ли пак ще се поддаде на манипулации. И честно казано по скоро ми се струва че тя самата си е написала тази пумия, готова е на всичко да очерни Алисия бившата и сегашната си съперница.

Коментирай

Севи

преди 8 години

олеее хахаха колко хубаво написана статийка от Лозанова,но и много много смешна.Тази за какво се има?Станала известна заради Алисия,вместо да й благодари я хапе

Коментирай

Никиииии

преди 8 години

Mилoo, мaни ги тия иcтopии c Aлиcия, cтигa cи дaвa пapитe нa вятъpa, щoтo xopaтa нитo пo-мaлĸo щe xapecaт нeя, нитo тeб пoвeчe ! Bзeми cи ĸyпи eднo шaнeлчe oт ĸитaйcĸo caйтчe, нeдeй cи плaщa тyĸ, чe e излишнo, cepиoзнo ! Maни ги тия paзпpи c Acя, щoт oтдaвнa тя e пeчeлившaтa в cпopa ви, мaни ги и дaй дa видим ĸaĸ щe ти oпpaвим фeйca, милo. Дyшa, мнoгo ти e злe пoлoжeниeтo тaм, ocoбeнo c тия cĸyли дeтo щe ce paзĸaпят вceĸи мoмeнт, e плaшeщo. Oбaчe имaм нaблюдeния, чe ти имaш cepиoзни ĸoмплeĸcи oт ĸacaпcĸaтa нaмeca нa Eнчeв и пocтoяннo cи пpaвиш peтyш нa cнимĸитe нa лицeтo, дa нe ce виждaт ĸoлĸo, бpyтaлнo, виcят ! Hиĸoлeтa, имaм aпeл, cпpи дa пpъcĸaш пapи тyĸ, a cи oпpaви лицeтo ! Cepиoзнo !

Коментирай

Заблудени душици

преди 8 години

Всъщност в Блясък наистина пишат под диктовка на Алисия, мен обаче ме учудва, че тя падна до това ниво, не го очаквах

Коментирай

да бе да

преди 8 години

Всъщност Блясък изобщо не могат да пишат под диктовката на Алисия, защото преди Валери Божинов да остави жена си пишеха само положителни статии за Лозанова. Даже мисля че първо там излезнаха снимки от сватбата им и т.н.Така че тия ги пробутвай на някой друг.

Коментирай

Боби

преди 8 години

Ма тази Николетка в ква Верона живее?Верона вече през крив макарон. И -ОМЪЖЕНА.Той човека много простичко обясни ,че се разделят.Надай се НИКОЛЕТО......

Коментирай

Аз пък си купих "Блясък"

преди 8 години

Понеже адски ме дразните с тъпите си поръчкови статии, специално заради вас си купих "Блясък"! Продължавайте да правите реклама както на тях, така и на Алисия...

Коментирай

Заблудени душици

преди 8 години

В голяма грешка си. Първо излезнаха снимки в Love-нещо-си, а в Блясък дори не я наричаха с име а просто "жената на Божинов" . Нищо на никой не пробутвам, казвам каквото знам от наистина сигурен източник, от екипа на списанието. Така какт тук под диктовка на Николета, така там под диктовка на Алисия. Само, че уж тя беше над нещата....

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Какво стана, бе хора? Къде са ми коментарите? Нямаше ни дума нецензурност и обида в тях. Изтрихте три на брой, под горната ми бележка.

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

<!DOCTYPE html> <html> <head> </head> <body> Абе, Хотарена, кого обидих нецензурно, изказвайки мнението си за некадърността на М. Грозева, че ми изтрихте три бележки под собствения коментар, намиращ се в този момент на страница трета? Отговорите на всички останали коментари си стоят.<br />(Нищо не сме трили. Ние не трием коментари. Предполагам виждате и от тази тема. Винаги сме били на мнение, &nbsp;че хората трябва да си кажат мнението без цензура. Бележка на Админ)&nbsp; </body> </html>

Коментирай

steisi

преди 8 години

Николета колко си жалка.Явно имаш хората за доста глупави.Толкова си личи, че тази статия е поръчана от теб, че няма докъде.

Коментирай

хаха :*

преди 8 години

ХОРА НЕ СЕ ХАБЕТЕ ЗА ТАЯ СВИРКОЛЕТА,ТЪЙ КАТО Е БЕЗМОЗЪЧНА НЯМА ДА РАЗБЕРЕ ,ЧЕ Е ЕДНО НИЩО И ЧЕ ХОРАТА Я СКЪСВАТ ОТ ПОДИГРАВКИ,А ТЯ СИ ВДИГА САМОЧУВСТВШЕТО КАТО СИ МИСЛИ,ЧЕ И ЗАВИЖДАТ АХАХАХАХ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОСТО ПАРЧЕ СИ И ОЩЕ НЕЩО ВМЕСТО ДА СЕ КРИЕШ ЗАД ТОЯ СМЕШЕН САЙТ ОТИДИ И ПИТАЙ АЛИСИЯ ТАКА ЛИ Е,АМА ТИ СИ МИШКА ХАХАХА

Коментирай

nana

преди 8 години

АБЕ ХОРА СПРЕТЕ ДА Я КОМЕНТИРАТЕ ТАЗИ, ТЯ Е ЛОШ И ЗЛОБЕН ЧОВЕК И СЕ ЗАХРАНВА С НЕГАТИВНАТА ЕНЕРГИЯ, КОЯТО И ПРАЩАТЕ.ТЯ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА ХУБАВИ ЧУВСТВА В ХОРАТА, ЗАЩОТО Е ЗЛОБЕН ЧОВЕК, И И ОСТАВА ЕДИНСТВЕНО ДА ПРОВОКИРА ЗЛОБА ЗАЩОТО Е В СИНХРОН С НЕЙНАТА ЧЕРНА ДУША.ПРОСТО Я ЗАБРАВЕТЕ И НЕ ПИШЕТЕ И ТЯ ОТ САМО СЕБЕ СИ ЩЕ ЗАПАДНЕ.ЗАЩОТО ЖИВЕЕ ЗА ДА БЪДЕ ИЗВЕСТНА И НА ПОКАЗ, АКО СТАНЕ ТАКА ЧЕ НИКОЙ ДА НЕ Я ОТРАЗЯВА САМА ЩЕ СЕ САМОИЗЯДЕ ОТ ЗЛОБА.

Коментирай

Голям смях!

преди 8 години

"Когато искам да се информирам за новините от светския живот, чета интернет сайтове или си купувам „Lovestyle.“"... А пък аз си мислех, че пие от извора и знае всичко от първа ръка. Нали е говорителка в такова предаване. Явно и то толкова струва, че не го споменава даже.

Коментирай

miill

преди 8 години

kakva e tazi zloba kam alisiq ? ...:X gledate da q zabyrkvate v inrigi samo..

Коментирай

сис

преди 8 години

Алисия е много по добра от Николета...

Коментирай

Тт

преди 8 години

Парцалеса Диария пак е яхнала метлата.

Коментирай

Криси

преди 8 години

Хахаха, наистина не го споменава. Тя си знае какви глупости се говорят в Папараци. А на последната корица на любимото й списание беше Алисия, да й е честито.

Коментирай

Криси

преди 8 години

На това вашето народа му вика "Крадецът вика- Дръжте крадеца!". Не се осъзнавате колко сте смешни , патени мизерници за по 20 лв. на статия.

Коментирай

болния мозък пак си акза думата

преди 8 години

Грозева, ти си една долна кучка, интригантка и много мръсно същество. Но всичко се връща... Читателите, както виждам, са изумени от злобата ти. Та ти си изтъкана от такава. Чак се обадила на колежката и първа дружка Николета да я пита, чела ли е списанието!!! Боже, дори не можеш да си прикриеш лесбийския гъз, Кой ли ще ти затвори вонящата уста?! И как разбра, че тази статия в Блясък е дело на Алисия? Оказа се, че и логиката ти изневерява! Че си пустиняк, путиняк си, но защо замесваш хора без да имаш доказателства и да си сигурна в нещо. Пак се позоваваш на твоя болен мозък. Ти си обсебена бе, жена! Иди се прегледай на психиатър, а ако вече си пий си редовно хапчетата... Ти си патологичен случай! А, колкото до "Папараци" в интерес на истината не съм гледал нито едно предaване, но като слушам приятели и колеги , когато стане на въпрос , за смешните преразкази и следенето на герой, за които хората отдавна знаят истината, както и вашите нескопосни свободни съчинения тук меко казано е една БОЗА с жаба вътре-квакаща, грачеща, сричаща, клатеща се на всички посоки. Смехотворно е да говорите там за рейтинг след като противното са го доказали сериозни проучвания. Поинтересувах се! А ти си една нещастна женица! Хем грозна, хем некадърна, хем извратена!

Коментирай

до кучката на ХотЛайнена

преди 8 години

Позовавайки се на твоята логика" писарките на Алисия".. бихме казали, че ти и за писарка не ставаш. Елементарно написано, без следене на мисълта, без никаква градация, без текстово оформяне. Пълна помия , като теб самата! Нещастница !

Коментирай

dolna Grozeva

преди 8 години

Malee tazi dolna kuchka naistina e obsebena i hvyrlq ogan i jupel po Alisiq po sto pati na den. Saita e palen samo s tvoite prostotizmi vse s imeto na Alisiq. Kuchko samo mojesh da zavijdash na Alisiq. S nishto ne mojesh da q stignesh ti i tvoqta polovinka Kurvoleta. Zatova q izrita Bojinov, zashtoto mu doide v poveche osven s vseki sreshnat da se trqska ami i putki da lije.

Коментирай

tochno

преди 8 години

I az takaaaaaa, Bravo, vmesto da i izvadqt ochite i izpisvat vejdi

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Щом сте на такова мнение, къде са останалите два коментара под постинга ми? От часове насам видим е само първия.

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Щом не триете, защо е видим само един от три?

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Щом не триете, защо е видим само един от три коментара? И защо не мога да ви отговоря там, където твърдите, че не цензурирате?

Коментирай

луда жена

преди 8 години

Г-жо Грозева още ли не сте потърсили помощ?Цяла България вижда,че сте изтрещяла тотално,само вие ли не се усещате?То вече не е смешно а направо е трагикомично,гротескно и жалко вашето умопомрачение!

Коментирай

трагично е!

преди 8 години

Малеееее ,тази тук наистина е изтрещяла , горката!

Коментирай

стига ма

преди 8 години

Грозева кви са тия плесници къде все ги раздаваш ма?Дано те срещна някъде да ти ударя аз една,не "редакторска" а по цигански така....хахахахаха,отвратителен индивид си!

Коментирай

Да бе

преди 8 години

Нещо се е объркала съвсем тази, която е писала статията. Николета е тази, която не спря да плюе по Алисия. А на Алисия й прави чест, ч ене се занимава с това злобно същество.

Коментирай

ммм

преди 8 години

Дайте и facebook-a на тази Грозева, да и изпратим малко фенски съобщения хаха ако има смелост да се покаже. Подлога такава.

Коментирай

az

преди 8 години

MNOGO E HUBAV TOZI VALERY......

Коментирай

завситта заслепява и погрознява, а вие няма накъде повече

преди 8 години

Колкото и да се мъчите да предизвикате Алисия да избухне, не разбрахте ли, че тя е мнооого над вас. Мнооого! А, висшето образоване и е не по-малко от вашето.. Така, че само може да и завиждате, което е видимо! Класи , възпитание и култура е със стъпала над вас, тъпи драскачки. Курватор!

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Той сега се разхубави , след като ритна от кораба тази гърмяща змия. Преди на какво приличаше? Я погледнете какво жалко, вакло Гергьовско агне е до нея на снимките! Само да го приколиш! Ей, осъзна се това момче! Браво! По-добре късно, отколкото никога!

Коментирай

има нещо вярно

преди 8 години

Тази, наистина ще си навлече беля със това обсебване по Николета. Ще си намери майстора , така ми мирише! Да ходи да се оплаква след това на Арменския поп....

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

be...taz pa4a swirkoleta....ymira ot zloba...6tom 4ye ...ALISIA.....mi mri ma...owca tapa....

Коментирай

Сладката бубка

преди 8 години

Само най ехитните злообари плюят по никито никога няма да станте като нея ясно ли веее

Коментирай

ma m

преди 8 години

ne ni se shiba za pari prava si kurvo, nie piem voda ot cheshmata a ne sperma ot debelite mazni cigani i tupi futbolisti

Коментирай

ники

преди 8 години

Пак поръчкова статия от Николета :Д хаха "Блясък" нямали читатели, а "Папараци" да не би да има свестни зрители :д ?!?

Коментирай

.mm

преди 8 години

Ехх.. Аман от прости хора! Виж рейтинга на Папаразц, глупак! Най-гледаното тв шоу!

Коментирай

Ай

преди 8 години

Без широкия гръб на Валери лозанова се оказа просто парцалеса диария. За това,млади хора,инвестирайте не само във външния си вид, но и в образование и в работа.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

eee...osazna se waleri....mi to wsi4ki ia ritat taz selianka ot koraba...sled kato prespat s neia....i nikoi ne ia zadarga....galka istoria....hpliama maimyna...i kolko naseriozno se wzima....da ymre6 ot smiax.....swiwa ystata si kato koko6o dype....cirk....

Коментирай

?

преди 8 години

Ахахахахахха ми то на корицата на „Lovestyle“ е прекрасната Алисия...........да приемаме ли това като признание на НикитУ, че й е фенка ;)

Коментирай

1213

преди 8 години

ostavete tozi sayt i vednaga zapo4vayte kato advokati da rabotite.....no samo na lozanova,6toto nqmate drugi kliyenti.................ey,prosti du6i4ki ne vi omrızna da pluyete Alisia...i da puknete ot qd obi4ame ya,ne haresvame svirkoleti,nikoleti...i vsi4ko koyeto leti :))))))))))))));

Коментирай

maria

преди 8 години

В последно време чета статиите на hotarena и съм изумена от така наречените "автори" на статиите. Навсякъде си личи злобата и ненависттта към определени личности и обожанието към други. Такъв е и случаят с Николета и Алисия. Всяка статия цели да очерни Алисия и да я изкара най-грешната без видими доказателства, докато в същото време точно Николета е давана за пример. Според мен една медия трябва да се стреми да бъде възможно най-обективна, но уви явно вашите "професионалисти" не го умеят ..

Коментирай

haha

преди 8 години

Толкова е поръчкова тази статия,че Николина Караджова си я е постнала и на стената си във Фейсбук. Табуретке,трабантче много си зле,как не ти омръзна 4год.само с Алисия да се занимаваш? Заради връзката на Алисия с МН.Михайлов ли я мразиш толкова? Или че кариерата й върви успешно нагоре. Живей си живота не се занимавай с детинщини.

Коментирай

ЖАЛКИ ХОРА

преди 8 години

Е ТО ПРОСТО НЯМА ТАКЪВ ЦИРК, КАТО ВАШИЯ !!! НЕ И СТИГА НА НИКОЛЕТА ОТВРАТИТЕЛНОТО ПРЕДАВАНЕ, ЧЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО СИ ЗЛОБЕЕ ТУК ИЗ ТОЗИ САЙТ !!! НЯМА ПО КЛЮКАРСКИ И ДОЛЕН САЙТ ОТ ТОЗИ, ВСИЧКО ТУК Е ПОРЪЧКОВО НАПИСАНО И НАЙ- ВЕЧЕ --- ВЪРТЯТ СЕ ИМЕНАТА НА ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА !!! НИКОЛЕТА ПРОПАДА ВСЕ ПО НАДОЛУ! В БЪЛГАРИЯ ИМА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО СВЕСТНИ, КРАСИВИ, ДОБРИ И УМНИ МОМИЧЕТА, КОИТО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ БИХА ПОДРАЖАВАЛИ НА ТОЗИ ЦИКЛОП, НЕКА ТОВА НИКОЛЕТКА СИ ГО НАБИЕ В КУХАТА, ПРАЗНА ГЛАВА И СТИГА Е ЗАНИМАВАЛА ДЪРЖАВАТА С ДРАМИТЕ СИ, ДОСТАТЪЧНО СМЕ Я ЗАКЪСАЛИ, ЗА ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ ОТ НЕЧИЙ ФИЛМИ !!! БЕЗМОЗЪЧНО СЪЩЕСТВО ТАКОВА! и ДА КАЖА 2 СТРАХОТНИ ПОГОВОРКИ- ''ОТ ЗЛОБАТА СЕ ГРОЗНЕЕ'' и ''КОГАТО ЛИСИЦАТА НЕ СТИГНАЛА ГРОЗДЕТО, КАЗАЛА, ЧЕ Е КИСЕЛО'' хахахахахахахахахахахахахаахахахаха

Коментирай

renata

преди 8 години

Alooo,gospojica M.GrozNeva/ avtorka na vsichki poruchkovi statii sreshtu Alisia/vie ili ste po_prosta i ot poruchitelkata Groznoletka ili suvsem ste go zakusali v tozi sait,shtom publikuvat statii napisani ot tupi ku..vi kato vas dvete sus Svirkoleta...Zabelejete dragi chitateli vsika statia sreshtu Alisia e s avtor:M.Grozeva/pardon GrozNeva/........

Коментирай

мимето

преди 8 години

А истината е, че Мария Грозева така и не можа да преглътне факта, че бе тактично изгонена от Блясък. Между другото - поради липса на качества и интриганство! Нали, Миме!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.