ЕКСКЛУЗИВНО! Алисия призна: Да, разделени сме с Ники Нихайлов!

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-alisiia-prizna-da-razdeleni-sme-s-niki-nihailov HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНО! Алисия призна: Да, разделени сме с Ники Нихайлов!

Алисия беше гост на Диана Любенова в ефира на БиТи Ви. Пред нея певицата ексклузивно разки, че се е разделила с Ники Михайлов.

Макар да твърди, че не коментира личния си живот Алисия повдигна завесата за отношенията си с футболиста. 

„Ние се разделихме преди време, но нито той, нито аз коментирахме това.“

На въпроса на водещата: значи вие сте разделени? Алисия отвърна: Да, така е! Но сме в добри отношения. Той дълги години е бил около мен, около семейството ми, така че и до ден днешен поддържаме перфектни отношения“.

За връзката си с Георги Станоев – Бирмата, както и за общите им снимки тя не пожела да говори и нито повърди, нито отрече дали има връзка с бизнесмена.

84 Коментара

Малей

преди 8 години

Какви са тия бразди под бузите й на първата снимка! Баси това прекаляването с пластичните интервенции превръща изкушените в ходещи плашила. А какво да кажа за "ябълките" вместо бузки, силиконовите ябълки имах предвид! Наистина не мога да я разбера тази жена, тя си беше симпатична със своето си лице, що за мания да се опитва да прилича на другото курве съперницата й?! На прилика го е докарала, особено с подходящ грим, с ходене при същия фризьор и един куп пластики, но естетиката и красотата са мираж!

Коментирай

Алис

преди 8 години

Така ли? И кой е тоя един и същи фризьор? Алисия първа тръгна при Венелин Кондаков, Николета надуши и веднага се присламчи. Алисия от доста време е при Ивайло Колев, ти явно си в пълно информационно затъмнение и заблуда, нещо много типично за Николета и фенове. Не знам какви брадавици виждаш, явно злобата и завистта силно изкривяват трезвия ти поглед над нещата. Заемай се с антидепресантите на време

Коментирай

KREMENA

преди 8 години

IZGLEJDA UJASNO TAZI JENA KOGATO E DAVAT PO TV NQMA FOTOSHOP I SE VIJDA CQLATA ISTINA

Коментирай

АЛИСИЯ ФЕН

преди 8 години

КРАСОТА, ДОБРОТА, СДЪРЖАНОСТ, ИНТЕЛЕКТ, ФИНЕС, БЛАГОРОДСТВО, КЛАСА - ТОВА Е АЛИСИЯ. НЕ СЕ ДОКАЗВА, НЕ СЕ ОПРАВДАВА, НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯ И НЕ ОБВИНЯВА НИКОЙ, ДОРИ И ТЕЗИ, КОИТО Я ИЗКАРВАТ ПО-ЧЕРНА ОТ СМЪРТТА. ВИДЯХТЕ ЛИ С КОЕ ВИ ПРЕВЪЗХОЖДА? НИКОЛЕТО ВИДЯ ЛИ? ХЕЙТЪРИ? С ВСИЧКО. И ВИНАГИ ЩЕ Е КЛАСИ НАД ВАС, СМЪРДЕЛИ.

Коментирай

АЛИСИЯ ФЕН

преди 8 години

Николета и прекомерната й употреба на фотошоп е изкривил нормалните представи за красота. Как един път не я видяхте в мола, питам аз да видя от къде ще го извадите това самочувствие без покритие както по коментарите. Късокрака табуретка с голямото чело и плешива глава с провиснали бузи. Да не говорим, че дори и дънките с паднало дъно не скриват кривите й крака. Вечно нацупена и намръщена, върви като кон с капаци. Алисия е естествена, проумейте го, не й е фикс идея да изглежда ПЕРФЕКТНО, пък и за вас ли да е? хахахахаха

Коментирай

vogue

преди 8 години

По принцип харесвам Алисия, гледах снимки, както и самото интервю, меко казано съм ужасена. В лицето не прилича на нищо, обезобразила се е. С ръка на сърцето сега мога да кажа, че наистина сега вече е грозна жена. Прилича на откачената Донатела Версача.... Колкото до раздялата-не е нова новина, от край време се знае, че с Михайлов не са заедно, А да не се прави, че не иска да говори, Алисия е от хората, които винаги е показвала мъжа до себе си, подаръците си, екскурзиите и т.н. и т.н., не е от жените, които обичат да се крият, почти й повярвахме, ха-ха. Станоев е този, който винаги се крие и кара жените до него винаги да крият връзката си с него. Комплексирано младо момче, което от една страхотна и красива жена, мина на това!!?! Не разбирам!

Коментирай

И.............

преди 8 години

vogue,не съм на ясно защо сравняваш Алисия с Донатела Версаче!Виждал ли си Донатела от близо,защото аз да............НЯМАШ БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ ДВЕТЕ.Визираш пластиките,ахахаа,ДА ама НЕ!!A и те уверявам,че госпожа ВЕРСАЧЕ ,не е никак откачена............. Алисия е красива,сдържана ,доста премерена и стилна жена!Разбира се,че има право да открива завесата на личният си живот толкова,колкото тя прецени! В коментара си,май си иаскала да напишеш-Николета,вместо Алисия,но нищо де,всеки греши!Всичко написано от теб е истина,но за госпожа Лозанова,Божинова и още незнайно колко................

Коментирай

Нарцис

преди 8 години

Умря циганката дето те хвалеше и почна сама, Нарциске! Какъв Нарцис трябва да си, за да си фен на себе си или е раздвоение на личността?!

Коментирай

отврат

преди 8 години

Отвратителна,подпухнала,набръчкана.Няма нужда да я превъзнасяте ,то се вижда.

Коментирай

хъм

преди 8 години

Обезобразена е и за слепецът е ясно! Вманячена е в пластичната хирургия и да я пита някой защо, естествена беше хубава жена, сега на живо или по тв без фотошоп е доста зле! И аз не съм виждала Донатела Версаче на живо, но е плашещо състоянието й. При Алисия не е чак толкова зле положението, но е хванала същия път.А с възрастта нещата ще се влошават, защото кожата губи еластичност и след толкова интервенции, опъване на кожата, ботокси, хиалурон и всякакви химии и манипулации нещата ще се влошат.Дано се спре навреме, ако вече не е късно и да спаси положението, защото лицето й изведнъж ще се разпадне стане ли на четиридесет при толкова натиск върху него.

Коментирай

Диди

преди 8 години

Аз не съм фен на Алисия , не слушам и тази музика, но съм харесала тази страница и всичко което споделят ми излиза на стената. От любопитство влязох. Това са снимки на стоп кадър. Много ми е интересно, хората, които плюят заглеждали ли са се в огледало и имат ли реална преценка за себе си? Имат ли представа, как те ще изглеждат на стоп кадър или в реалния живот и в очите на другите? Гледах и предаването сега също от любопитство. Жена изглеждаща добре, държаща се напълно естествено, без превземки, без някакво излишно за нея самочувствие. Живееща си живота, така , както на нея и харесва и разбира, жена , като всички останали нас жени. Нищо повече или по-малко. Когато парадираш с неща, които не са от твоята среда и класа и същество, тогава ставаш смешен в очите на хората. Тук не видях такова нещо. Честна и откровена до край.

Коментирай

123

преди 8 години

Ами на тредесет и пет, с такъв начин на живот - по задимените кръчми, ляга си на обяд и за капак такова издевателство над лицето си какво очакваш да има свежа и нежна кожа ли!? Дълбоки бръчки, като бразди, както са писали по-долу, подпухнали очи, увиснали клепачи, сенки под очите.Поне брадавиците си е махнала, дори бях забравила за тях, но някой ги спомена и сетих, колко ужасни бяха по цялото й лице!

Коментирай

ken

преди 8 години

Остаряла е.Изглежда на повече от 35г. Виж горния й клепач как е клюмнал и кожата точно над него как се е смъкнала надолу?! Хубава е, има приятни черти и хубаво тяло, но е състарена.По някакъв тъжен начин ми напомня за Брук Логан от Дързост и красота, състарена жена и само спомен от предишната красота! Е това си е природа и никой не може да спре хода на времето, но такива са фактите позавяхнала е!

Коментирай

Аз

преди 8 години

Не си само ти!

Коментирай

....

преди 8 години

Ами всички позавяхваме след едно раждане и след 30-те. Рядко жени могат да се похвалят запазени на по-голяма възраст, но това си е въпрос и на ген. Аз , се изумявам на млади момичета и млади жени преди 30-те , които се обезобразяват и изглеждат, като жена на 45. Не са малко. И там положението в действителност е още по-отчайващо. Но, в края на крайщата всеки има право и както акъл го учи, казваше баба ми. А, тази жена ми харесва , че е естествена, мила, умерена и добър човек. То си личи. Също е и една прекрасна майка, въпреки натовареният график на живот който живее, което е едно от основните причини да изглежда уморена. Да сме живи и здрави всички, кой, както разбира , така да живее, щом не пречи на останалите.

Коментирай

kolega

преди 8 години

Не спираш да ръсиш едни и същи глупости под всеки чужд и твой коментар и твои два най-малко лъсват. И понеже си фен на Николета от Космоса се разбира, не си толкова умна, за да можеш да го прикриеш ще ти кажа: Влез в профила на Николета и погледни профилната снимка , където ще видиш хармониката от бръчки над клепачите и защо си е прикрила едното око с косата, за да не се видят опасните поражения, а така излиза , като все едно е с прическа. Едва ли с такава прическа върви из улиците най-малкото ще се спъне да се убие, ако падне. И защо си мислиш, че Николета изглежда по-добре в действителност. Аз я виждам много често, и от екрана си личи , колко е състарена и похабена. Затова винаги я дават в далечен план. А снимките и са 10000000000 % обработени , нямат нищо общо с това, което е в действителност. Залагам си главата! А е по млада дори.

Коментирай

абе да

преди 8 години

Кой позавяхва след 30-те? Това,че Алисия на 30 изглежда на 45 е неин проблем,ама недей да твърдиш,че всички позавяхвали.Ако Алисия,която има възможност да се поддържа изглежда по този начин на 30 ,не ми се мисли как трябва да изглежда една жена,която разполага с 1000 лева доход на месец.Тя на 30 трябва да е баба,ама не е така и слава Богу.Има много жени родили по 2-3 деца,които изглеждат безупречно без да разполагат с финансите на Алисия.Да е жива и здрава да си ги харчи както иска,ама не се опитвайте да втълпявате на хората ,че е нормално на 30 да изглеждаш по този начин.

Коментирай

eli

преди 8 години

alisiq az sym ti fen prekrasna si i ne si wyzduh pod nalqgane nai we4e za towa te hareswam

Коментирай

Крушка

преди 8 години

В това предаване всички изглеждат състарени, от осветлението е.

Коментирай

Интересни сте ми всички коментиращи на стоп кадър!

преди 8 години

Забелязвам, че в никой от откровенно просташките и злобни коментари за Алисия не е написано колко е "злобна, безинтересна, вманиачена, скучна, парадираща, откачена, енциклопеия от венерически болести, ходеща табуретка, късокрака мумия (и така до безкрай)" т.е недостатъците на Николета. Всяко безмозъчно хейтърче съди единствено по външния й вид. Колко й били виснали клепачите, как била остаряла, какви брадавици имала - смешно и налудничаво звучите не знам как не го проумяхте толкова години, че никой нормален не ви взема насериозно, камо ли Алисия. Похвално е, че жената кипи от качества, но всеки малоумен и повърхностен средностатистически, обременен от сивото си ежедневие човек се вглежда единствено в опаковката й, която между другото е чудесна. За това сте ниско долу и там ще си останете мили.

Коментирай

dea

преди 8 години

Един съвет към Алисия - когато дава интервю по тв да я снимат от възможно най-далеч. Или да дава интервюта само за списания. Гледах предаването и гледката наистина не беше приятна. Няма да се впускам в подробности, виждам че по-надолу са били доста описателни.

Коментирай

страхотна е!

преди 8 години

Ало "перфектните" с манталитет на проститутки, би ли се отместили да минем ние грозните и похабените!!! Виждала съм Алисия не веднъж в заведенията и трябва да кажа, че не изглежда по никакъв начин , като от тези снимки и в студио. Ама изобщо.... както момиченце е! Много си добре изглежда даже. А, вие тук си правете съчинения по картинки, ( точно това правите в момента) никой не ви пречи, още по -малко на нея. Важното е човека до нея да я харесва.А, колко ще трае, вероятно никой , както и вие не можете да гарантирате , колко дълго ще стоят мъжете до вас. Злобни и завистливи хора! Това сте , нищо повече. И като гледам снимките в профилите на тези дето я одумват на стената , меко казано живеят на друга планета и не виждат себе си.

Коментирай

Доста ли са описателни?

преди 8 години

Важното е, че си го гледала. Това е достатъчно. Не сме сигурни, че "не ти е било приятно".

Коментирай

EN

преди 8 години

Аууу ще се пръснеш от злоба жено. Успокой се! Пийни хапченце! И стига тая Николета я ся по път и над път. Тя ли е виновна, че Ася изглежда покъртително зле? Не знам за какви качества говориш. Айде като си казала да обърнем темата и да не гледаме само външността. Едни и същи заучени фрази дъвче от години. Чупки, стойки, изкуствено поведение. Това дори не са нейни мисли, а сценарий написан от изкуфялата и ПР-ка. Гледала съм около 4 или 5 нейни интервюта и винаги едно и също. Дори не се опитва да го преразкаже с нейни думи. Просто защото няма толкова мозък.

Коментирай

до хъм

преди 8 години

Ти и брои пластиките и операциите!!! Еми не изглежда в действителност така, ако ще гъза си да раздереш тук.

Коментирай

до EN с N-брой коментарите

преди 8 години

Хайде, тази пак започна да изписва хапчета... Ксанакса! ха ха ха. Ами това е, просто няма как да се скрие... толкова е прозрачна! Наистина е бедстващо положението с тази жена! Само преброете, колко коментара и под коментара тук е направила. Жалка трагедия!

Коментирай

Жорката Кучкова

преди 8 години

Ехооооо? Фен клуба на Николета начело с Жорето Кучков ли е? Всички да изчезвате от тука, кво ми висите под всяка статия за Алисия, бе изроди хахахаха. Само като й видите името и започват паркинсон атаките. Неориентирани, вманиачени, психясали и недорасли озлобени завистливци! Алисия е перфектна, и в тялото, и в лицето, и в душата, затова всички я уважават, а не я третират като парцал, както Николета! Разбира се празните ви кратуни не са в това число, вие и да я мразите, никога няма да сте в нейната категория, затова не сте фактор.

Коментирай

белла

преди 8 години

И аз съм я виждала по заведения и във Мола и трябва да кажа, че си изглежда точно така. За огромно съжаление на някой. Остаряла и повехнала е. Всъщност, никога не е била красавица. Пластиките обаче я съсипаха тотално. Присъединявам се към мнението на останалите, че да се наоперира беше най-голямата и грешка.

Коментирай

hah

преди 8 години

Алоооо фен клуба на Баба Ася! И по-точно братята Дойчеви! За вас работа няма ли бе? Вземете да прекопаете градината, барем свършите нещо полезно.

Коментирай

Жорката Кучкова

преди 8 години

Аууу, жено, пръскам се, ама от кеф. Хапченце, няма нужда да пийвам. В перфектно състояние съм. Подскачам от кеф, когато усещам как се гърчите от злоба зад мониторите и нямате търпение да свърши предаването, за да влезнете тук и да си доставите душевно удовлетворение, че сте наплюли Алисия. Как няма да я споменаваме всеки път, нали точно такива насъскани фенове на Николета влизат с яростна злоба да плюят по Алисия? Че тя самата е заразила всичките си фенчета със злобата си по Алисия и те тук си успокояват нервите. Гасне ден след ден с диагноза "Ася Дойчева". Що се отнася до Алисия да, винаги се повтаря "Не искам да коментирам личния си живот" и занапред ще го чуваш.

Коментирай

Маска против бръчки

преди 8 години

Искам да предложа на Алисия една маска против бръчки, която има страхотен ефект. Ако не ги премахне то поне ще освежи кожата на лицето. Гарантирано. Значи, една супена лъжица кисело мляко смесваш с три намачкани зрели ягоди. Добавяш няколко капки зехтин. С тази смес мажеш лицето си и стоиш 15-20мин. После изплакваш с хладка вода. Успех!

Коментирай

съветите дай на себе си

преди 8 години

Тези цитираните по надолу - си ти! Аз се чудя защо Николета никога не дава интервюта по телевизията и лично, а отговаря, както самите водещи подчертават на въпросите си винаги по -имейла. Защото си знае умственият капаците, красноречие и дар слово. Това не е моя измислица, а при всяко нейно интервю пишат... Николета отговори на нашите въпроси чрез имейла, поради ангажираност. Е, та така и никога не намери време много заетата с 3 изречения в седмично предаване жена, на която майка й и сестра й , отглеждат детето. И, понеже винаги я дават в далечина на екрана може би затова давате съвети и тук за Алисия как да я снимат и какво да прави. Не знам само, дали вие знаете , какво да правите с вашият живот. Дълбоко се съмнявам! Хайде вижте вие как ще се снимате и от какво разстояние, защото съм убедена, че до студио няма да стигнете. Още по-малко някой да ви коментира.

Коментирай

Aлооо на баба ти парашутните гащи

преди 8 години

Излекувай си параноята, стига ни я натрапва от стената---- хапчета, братята, родата. Само ти си КУКУТО тук!

Коментирай

свеки луд с номера си

преди 8 години

Лелче, запази си маската за себе си. Явно имаш нужда от нея и я прилагаш редовно. Алисия и с маска и без маска изглежда много по-добре от теб.

Коментирай

next time

преди 8 години

В същият ли МОЛ я срещна, където журналистката Мартина Шопова срещна Николета? ха аха Да не си объркала жените?

Коментирай

mdaaaa

преди 8 години

Очевидно че не изглежда добре. Аз се съмнявам, че маската ще и помогне. Всъщност съмнявам се, че каквото и да било ще и помогне. Неспасяем случай.

Коментирай

Видяла си дедовия в мола

преди 8 години

ехххх тия срещи в Мола вече станаха нарицателни, всички в мола ги засичаме, ахахахахахахахахахах то май така най-лесно.

Коментирай

белла

преди 8 години

Стига си споменавала на всяко изречение идолката си Николета. Не, нея не съм я срещала. Опъни една палатка пред дома и и се премести да живееш там, че като те гледам не издържаш и секунда без да мислиш и говориш за нея. На мен не ми дреме нито за едната, нито за другата. Статията е за Алисия и аз я коментирам, защото съм я виждала не веднъж. Дребна, набита, къси крака, широки рамене, липса на талия, огромен бюст, бръчки и пъпки по лицето, тонове грим, криви зъби. Общо взето това е.

Коментирай

:(

преди 8 години

Жал ми е за нея. Щом вече в коментарите и препоръчват маски против бръчки. А колкото до Бирмата...пак ми е жал.Едва ли от хубаво си ляга с това нелицеприятно дебеличко момче. Като няма наоколо друг мангизлия се задоволява с каквото има.

Коментирай

ами поплачи си и ще ти мине ха ха

преди 8 години

Хич не е дебеличък и даже е едно много симпатично момче. А, с кой си ляга теб не те вълнува. Явно не е заради парите, защото си има и то не малко. Просто няма да хване и някой нехранимайко без пари да го хрантути тя. Много добре си прави. И гледах клипа много добре изглежда.

Коментирай

хубава и не само жена

преди 8 години

И кой каза,че изглежда зле?“ Много добре си изглежда дори! Хубава жена!

Коментирай

Kali

преди 8 години

Невероятно, 45-годишната Диана Любенова сложи в малкия си джоб Ася Дойчева. Красива, свежа, елегантна. Широка усмивка, лек грим, стилни дрехи. Прекрасна!

Коментирай

бау

преди 8 години

Ако тази е хубава жена, да не дава Господ да съм като нея. Ако "това нещо" е критерий за красота, то аз не искам никога да съм "хубава".

Коментирай

Николетa Пеевскa

преди 8 години

Кaк си личи, че е съботa и непълнолетните фенки нa Николетa сa нaлaзили из хотaренa! Брaво, пчелички плюите, плюите, трябвa дa рaдвaте търтея Николетa.A инaче рaзбрaхме, че почти всички по принцип хaресвaте Aлисия, но повече ви хaресвa дa спрягaте глaголa плюя.

Коментирай

Габи

преди 8 години

Какви кисели млека, какви глупости бе. Алисия, не ги слушай. Най-ефикасната маска срещу бръчки е с рициново масло. Пробвай и няма да съжаляваш. След раждането на сина ми премахнах стриите с рициново масло. Може да го смесиш с зехтин и да масажираш по цялото лице.

Коментирай

alena

преди 8 години

И аз съм чела за рициновото масло, но тези масла не омазняват ли кожата? Иначе майка ми си правеше отвара с дафинов лист срещу бръчки. Запарваш 3-4 листа в 200мл. вода. Оставяш да престои няколко часа и после с памучен тампон обтриваш кожата на лицето и шията.

Коментирай

до kolega

преди 8 години

Само не мога да разбера къде е Николета в тази схема, че така надълго и нашироко я коментираш?! Статията е за Алисия и тя е темата за коментар. Николета ще обсъждаме в статиите за нея. Тя с нищо не е по-добра от тази скочибра и е нелепо да си мислиш, че всеки който не те харесва, като певица или изхабения ти външен вид е фин и на другото чучело. Ами не аз НЕ ХАРЕСВАМ И ДВЕТЕ ВИ.Нещо повече е харесвам този тип жени, като вас! Но е плашеща тази обсесия, която имаш към нея! Що за мания?! Намери си някой по свестен идол на който да подражаваш!Това, че мъжете ти са я предпочели пред теб не я прави по-добра от теб, а просто тях мъже без вкус!

Коментирай

Жоро

преди 8 години

Тази жена или сама си пише коментарите, или аз нищо не разбирам от женска красота. Колко пъти я прекроиха -не се брои и пак не й се получава , много зле.

Коментирай

преди 8 години

Ехоооо, в хотaренa ли се нaмирaм или в бг мaмa? Извинявaм се, че съм толковa дезорентирaнa, aмa гледaм, че лелите тук си рaзменят рецепти зa мaски срещу бръчки и се объркaх.

Коментирай

дрън-дрън

преди 8 години

На живо Алисия е много сладка и нежна, за разлика от голямата тиква с огромно чело и маса изкуствена коса по нея Николета Лозанова. ХАХАХАХААХ САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ МАДАМ лОЗАНова натюр хааааааааааааааааааааааааааааааааааааахахахахахахаха......мека казано страшна, но той май Валери трябва да каже как е хаха.

Коментирай

Мими

преди 8 години

Вкусът на българите се промени. Виж какви муцуни ни натрапват отвсякъде за супер красавици и младите по тях изграждат вкус,това е положението.

Коментирай

43

преди 8 години

Дори Лозанова да е грозна без грим както твърдиш идолката ти пак няма да стане красавица. Пак ще си остане сбръчкана и подута. И дефектите на Лозанова няма да променят това. Все пак не Николета се грижи за външния вид на идолката ти.

Коментирай

нина

преди 8 години

Тази не си ли инжектираше кръв в лицето? Даже се хвалеше, че е доволна от резултата. Съвсем не е със всичкия си за да си причини това на лицето.

Коментирай

Rock

преди 8 години

Не знам какво си е инжектирала, но във фейса е като мазна подута поничка. Дали пък нейния любим не я е боксирал? Иначе не знам как да си обясня цялата тая подпухналост.

Коментирай

сори

преди 8 години

Извинявайте, че се намесвам, но при такива дълбоки бръчки няма как да помогне и тон рициново масло. Маските помагат по-скоро да се забави стареенето, като се забавя появата на бръчки, но при толкова напреднал процес се налага спешно пластична интервенция за опъване на бръчки.Има доста нови методи с добър ефект, макар и не на сто процента, но нещата значително биха се подобрили! Д.р Енчев прави чудеса, да записва час!

Коментирай

до Rock

преди 8 години

Обясни си го с ЕГН-то й! Забелязвам, че след всяка нейна тв изява настава подобен смут по форумите, заради лошия вид на кожата на лицето й, не разбирам защо си го причинява. Трябва да забрави за подобни медийни изяви, защото едно осветено с прожектори студио показват всяка грапавост, всяка неравност, бръчка и тъмни сенки. Това не са полутъмните дискотеки, където тежкия грим и слабото осветление правят всички котки да изглеждат малки котета!

Коментирай

фенка на Алисия

преди 8 години

Асе, ако четеш искам да ти кажа да не ти пука и те ще остареят и те ще имат бръчки и торбички под очите!Искам да ти кажа един малък трик да не ти са така подпухнали очите и за увиснал клепач, като твоя! Обели един суров картоф и го настържи, сложи го в марличка и на очите, добре е преди това да е стоял в хладилник! Кръгчета краставичка също правят чудеса.Естествено не е лошо да си направиш някакъв лифтинг на бузките и под тях, както и на околоочния контур! Иначе си си супер!

Коментирай

фенка на Алисия

преди 8 години

Асе, ако четеш искам да ти кажа да не ти пука и те ще остареят и те ще имат бръчки и торбички под очите!Искам да ти кажа един малък трик да не ти са така подпухнали очите и за увиснал клепач, като твоя! Обели един суров картоф и го настържи, сложи го в марличка и на очите, добре е преди това да е стоял в хладилник! Кръгчета краставичка също правят чудеса.Естествено не е лошо да си направиш някакъв лифтинг на бузките и под тях, както и на околоочния контур! Иначе си си супер!

Коментирай

фенка на Алисия

преди 8 години

Асе, ако четеш искам да ти кажа да не ти пука и те ще остареят и те ще имат бръчки и торбички под очите!Искам да ти кажа един малък трик да не ти са така подпухнали очите и за увиснал клепач, като твоя! Обели един суров картоф и го настържи, сложи го в марличка и на очите, добре е преди това да е стоял в хладилник! Кръгчета краставичка също правят чудеса.Естествено не е лошо да си направиш някакъв лифтинг на бузките и под тях, както и на околоочния контур! Иначе си си супер!

Коментирай

фенка на Алисия

преди 8 години

Асе, ако четеш искам да ти кажа да не ти пука и те ще остареят и те ще имат бръчки и торбички под очите!Искам да ти кажа един малък трик да не ти са така подпухнали очите и за увиснал клепач, като твоя! Обели един суров картоф и го настържи, сложи го в марличка и на очите, добре е преди това да е стоял в хладилник! Кръгчета краставичка също правят чудеса.Естествено не е лошо да си направиш някакъв лифтинг на бузките и под тях, както и на околоочния контур! Иначе си си супер!

Коментирай

890

преди 8 години

Олелееее тъс фенка на Асето се е наакала да цвъка коментари. Асе, ако четеш - д-р Енчев майка. Нищо друго не помага в твоя случай.

Коментирай

и ти пък!

преди 8 години

Той д-р Енчев да не е магьосник, какво може да направи бедния човечец с белезите на времето! Стига сте давали напразни надежди на жената, положението е неспасяемо! Да е мислите, че не се е подлагала а всякакви процедури за подмладяване и това е резултата. Представете си, ако се беше занемарила какво чудо щеше да е, не че сега не е, де!?

Коментирай

С теб сме!

преди 8 години

Асе дръж се, не ги слушай! Да не мислиш, че майките им нямат бръчки и торбички под очите и тия пикли ще станат на твойте години и те ще имат тъмни кръгове и бръчки ама сега се правят на важни, че и маски ти предлагат! Дръж се и не унивай! За нас си най-хубавата и тъ нъ тъ, ако щеШ и 100 бръчки да имаш на квадратен см!

Коментирай

показа се каква е ...

преди 8 години

Добре не мога да разбера защо тия натрапчиви коментари каква била прекрасна.Показа се каква е като се хвана с това нелицеприятно богаташче, сега обаче иска и стария имидж на много харесвана да запази.Е не може.Като ходи с мутри да си застава зад решенията и да не се крие.Егаси лицемерката и аз по едно време и се бях вързала колко е свястна и не знам си каква.Видя се поредната златотърсачка само че много хитра и прикрита.Стара чанта с по- малкото си братче за пари.Отврат!Но то чалгата не прави хората качествени.

Коментирай

965

преди 8 години

V Balgariq, da ne e plaznal nqkakav virus? Mai ima epiemiq, i mnogo hora sa sas stomashno raztroistvo, no zashto se oblekchavate tuk nqmate li toaletni?

Коментирай

до :(

преди 8 години

Дали Бирмата е "нелицеприятно дебеличко момче" не знам, едва ли.... А как си ляга Николета с Шиши...??????? Е това вече е НЕЛИЦЕПРИЯТНО, ОТВРАТ и т.н.

Коментирай

marmqu

преди 8 години

Tazi poveche da ne se pokazva po tv.,4e e mnogo zle bez fotoshop.

Коментирай

Horaa

преди 8 години

Abe hora pusnete si otnovo klipa..ot nosa nadolu vsichkite i dvijeniq mi napomnqt na monika valerieva

Коментирай

Смахнати идиотки

преди 8 години

Ей патки прости, какво сте се захванали с бръчките на Алисия? Не се тормозете за нея, щото тя е певица, пее и ще пее и на 55, обаче баба ви Никулинка какво ще прави като гони 30-те, на тая възраст проститутките са пред пенсия вече, а тарифите им яко спадат. За дъртата спаружена злобла Курволета, за нея се притеснявайте!

Коментирай

много е хубава даже

преди 8 години

Да , ние виждаме и бръчките от екрана на Николета макар и от 10 метра снимана. Така изглеждат понякога лицата и причините няколко. Не,че са толкова сбръчкани. Защото я познавам лично и никой не може да не убеди,че тя изглежда така в действителност. Никой, каквото и да си драскате тук. Всъщност то лапацалото е едно в този сайт и всички го знаят. Няма да направиш Алисия нито по-грозна, нито по-стара от колкото е и изглежда, нито по-неграмотна. Хубава жена е и най-важното е стъпала над теб във всяко отношение. Така ще си лаеш тук, по-далече няма и да стигнеш.

Коментирай

vroom

преди 8 години

Абе тази жена защо не може да си затваря устата? Мислих си че се превзема като говори и нарочно се джуки, но устата и си стои така под формата на О.

Коментирай

?

преди 8 години

Да, Николета е много грозна. Не е каквато беше преди. Доби и така баба ти Ася не става по-красива. Дефектите на Николета не прикриват нейните. И не разбирам защо трябва да се пише за Николета винаги в статиите за Алисия. Тя ли е виновна за всички нещастия в живота на Ася, включително и за бръчките по лицето й???

Коментирай

Ай

преди 8 години

Прекрасна си, Али, прекрасни сте с Николай.

Коментирай

hahaha

преди 8 години

Пхахахаха невероятни. Особено тя. А и малко си изостанала. Не е с Николай, а с Гошо. Дори в заглавието го пише. Филмираш се повече от идолката си.

Коментирай

pazardjik

преди 8 години

От много надуване на кавали е. Години наред упражнява тази професия и устата и е застанала така по навик.

Коментирай

Соня

преди 8 години

Хм, хареса ми как дадоха снимки на малкият Валерко с татко му, както и на Алисия с Валери . Преди както помним това не се случваше, тя не искаше по никакъв начин да я свързват с него, и като се има предвид че тя знае какво ще се излъчи и няма нищо против означава само едно че с Божинов са също в отлични отношения, а това пък означава друго и то е че е явно че това е жена която умее да получава не само един мъж но и уважението му което е много важно, дори и в края на една връзка.

Коментирай

а онова за хорото какво ли означава

преди 8 години

Мда, а това което каза, че се е вързала на хорато и ще си го играе до крае и то точно когато я попитаха за този с който си мислете че е хаха. Добре ви върти, а вие се опитвате ли опитвате да налучкате с кой ли е. Перфектна!

Коментирай

monika

преди 8 години

Абе хора какво се учудвате толкова не ми е ясно. Изровете нейни снимки отпреди години когато се беше залепила като лепка за Валери, с оная жълта мазна коса и голям гърбав нос. Ми че бръчките са и от тогава. С времето освен да става по-зле, няма какво друго да стане. Всички ще остареем, няма да помладеем. Така че какви са тия възклицания, че била се сбръчкала, като че преди е била чудна хубавица.

Коментирай

Ужс ужс ужс

преди 8 години

Мега грозна е тая Вакарелска примадона. Как може да се покаже пребита и наебана в ефир..... а тия бръчки са просто черешката!

Коментирай

Розови филми

преди 8 години

Какви нещастия в живота на Алисия? Единствената болна нещастница е циганката от Караджово. Болна от мания за величие и слава, а в крайна сметка - грозновата, с къси крачета, огромни уши и разпорен задник, но най-вече куха лейка!!!!!!!!!!! Така като гледам Клозета е най-ощететената от природата EVER

Коментирай

хъм

преди 8 години

Кожата й е безобразно лошо, явно генът й е такъв. Отделно кой знае на какви манипулации я е подлагала?! След толкова разпъване, дърпане, бодене и какво ли не и хубава кожа би се скапала, а в нейния случай кожата е пълна скръб! Но на мен ми направи впечатление нещо друго освен дълбоките, безбройни бръчки, подпухналото й лице! Не е напълняла и тази подпухналост на клепачи и въобще на цялото лице явно е някаква алергична реакция. Не мога да си обясня как си позволява в подобен вид да се показва в национален ефир?! Но може това да е обичайното състояние на лицето й и да няма избор?! Не знаем как изглежда нормално, все пак иначе се появява само в тъмните чалготеки, а в тъмното всички котки са черни и могат да минат за малки котета! На нейно място бих спряла с тв изявите докато не си вкара лицето в нормален, човешки вид, ама тя си знае?!

Коментирай

страхотна е

преди 8 години

Алисия винаги е била хубава жена и преди и сега. Това, че не е фотогенична едва ли е най-важното в живота. Много красиви жени в действителност познавам, които не са фотогенични. По-важното е да имаш образование, реализирана и успешна професия, деца,които да израстват достойни хора и човек , който да те обича. Какво повече от това! Другите да лаят и гонят вятъра , това ще им остане. Лайкучки растат под път и над път, но и магаретата ги газят.

Коментирай

EN

преди 8 години

Всеобщото мнение е обратно на твоето. Но да кажем, че външността не е най-важна. Какво от изброеното от теб има тя? Купена диплома, леко поведение, дете, което използва за да рекетира баща му за пари, а през останалото време го отглеждат роднини, "кариера" и популярност, които са базирани на скандали, личен живот който развява от години като мръсни гащи за капчица слава, мъже които само минават и си заминават.....И какво и остава?

Коментирай

преди 7 години

А какво да прави Ася, която приближава 40, а путко рошава??? Тъпа коза, тръгнала да мисли за Николета ахахаххахахах Къде са 28 години, къде са 40 аххахахаха проста си, "мила"! Жал ми е за теб!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.