Ексклузивно! Алисия се връща при Ники Михайлов (Вижте знаците, които ги издадоха)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-alisiia-se-vrashta-pri-niki-mihailov HotArena.net
Ексклузивно! Алисия се връща при Ники Михайлов (Вижте знаците, които ги издадоха)

Дружбата между Ники Михайлов и Валери Божинов на лагерите на националния отбор като че ли се отразява благоприятно на вратаря. Ако Безмилостния играе като посредник, който иска да сдобри „брат си“ с бившата и за двамата фолк певица Алисия, успява, узна HotArena!

 

Ники и фолк звездата затоплят отношенията си! Това показаха редица знаци в социалната мрежа.

 

След като се разделиха Ася, както е истинското име на певицата, изтри профила на Михайлов от абонатите си в Инстаграм.

 

Сега обаче дейността й сочи, че отново е последвала ексгаджето си, а той е започнал отново да й харесва снимките.

 

Някои считат, че това не е случайно и е любопитно, че става след като Валери и Ники се събраха да тренират заедно в лагера на националния.

 

Всички се питат дали Божинката не е този, който се опитва да ги събере?

19 Коментара

една

преди 9 години

Много важно кой кого последвал,нали до вчера си бъркаха по дупките,много ясно ,че се интересуват какво се случва с другия!На Ася и е фиксидея да събере отново сина си с родния му баща,да са пак семейство ,въпреки унижението ,което изживя.И ако това стане ще е благодарение на нейните интриги,номерца,сериалчета,които с оглед това ,че е най-възрастна и хитра от всички потърпевши в четворката им ,умее най-добре!Всичко, което Алисия измисли и направи след раздялата и с Валери беше единствено с цел да върне бащата на скъпоценното си синче-хем то да е щастливо наистина,хем и да прибира кинти без проблем ,а не като издръжка!

Коментирай

lubo

преди 9 години

Nikoleta san li ne te xvashta be mila .....goliamo razsledvane koi kogo posledval koi kogo komentiral!!!Te pone komentirat s imeto si ne kato teb s podstaveni lica .Imay malko poveche dostoynstvo be jena

Коментирай

zzz

преди 9 години

Тази и тя как се излага никакво достойнство няма цял живот ще си търпи изневерите и униженията

Коментирай

офф

преди 9 години

Аз не вярвам Алисия и Михайлов да са се разделяли сериозно, освен за пред медиите или временно не са се виждали заради куп ангажименти, свързани с кариерите им, така че тази "статия" е доста тъпа!

Коментирай

Ева

преди 9 години

От 100 километра си личи,че си някое малко злобно човече и ,че нямаш деца.Пожелавам ти един ден да ти се случи и тогава,те питам ти дали няма да правиш всичко за детето си само и само то да е добре и да е щастливо

Коментирай

Аахахахахах!

преди 9 години

Като гледам сте преправили и снимката и статията - сутринта пишеше друго, след малко да очакваме ли трета и четвърта версия.........вие тва истина и достоверност го немате за нищо братче

Коментирай

:)

преди 9 години

Като Николета - Г-ца Нежелана :)

Коментирай

.?

преди 9 години

За толкова години не излезе и един факт дойазващ изневяра, а всяка иска да си направи пи ар и веднага би си направила реклама.... Така ме айде да не дрънкате много....

Коментирай

Болни ли сте?!

преди 9 години

Само за изпаднали изроди като вас от хотарена, лайкване на снимки е равносилно на връзка, привличане, любов, секс, сватба, деца и т.н. Дееба и едноклетъчните микроби!

Коментирай

Вилизара

преди 9 години

Алисия е в прекрасни отношения и с двамата ;) тя е уникална жена и го заслужава, преди беше тъпчена и унизявана от Гнилоча Лозанова, сега нещата обаче се обърнаха срещу онази злобарка, е то се знае доброто винаги побеждава злото. И защо на много места чета че Лозанова миришела??Какво имат в предвид????

Коментирай

hihihi

преди 9 години

Преди време бяха пуснали една статия за Божинов как давал пари само за Никол и НикУлина Грозданова Лозанова и то вече са били разделени, но след като явно ги е понасосал повече от колкото трябва, бяха изтрили част от статията..жалкииииииииии!

Коментирай

a dano

преди 9 години

Е, дано им се получи и пак да се съберат или най малкото отново да имат нормални отношения и малкия да има връзка с биологичния си баща, все ми се струва че Валери и Алисия искат да се съберат но сега просто не го обявяват защото искат да видят как ще се получат нещата между тях, това прави Валери толкова смел и силен по отношение на това че иска развод на Лозанова и не я отразява вече ;).

Коментирай

tctc

преди 9 години

Ti golqm psiholog si bila za vsqka maika deteto i e nai-skapocennoto,da ne bi za tvoite rodite li ti da ne si.Ne beshe li ti deto obijdashe tezi,koito davat otricatelni komentari za Nikulinka(izvinqvai ako sam se obarkala) qvno si zakleta fenka na Karadjovskata moma

Коментирай

pppp

преди 9 години

Hotarena izlagate se nqma da si poluchite honorarite,kak taka Alisiq se vrashta pri Mihaylov,nali toi shteshe da vzima shefkata vi,barzo iztriite statiqta moje Nikulinka oshte da e pred ogledaloto i da ne q e vidqla,shte e golqm udar za bolnoto i ego vapreki,che znae ,che vie postoqnno siizmislqte n. Tazi izmishliotina nikak nqma da haresa na Mindi Lozanova

Коментирай

no matter

преди 9 години

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ УБЕДИ В ЕДНО: ЧЕ ТЕЗИ ОТ ХОТ АРЕНА ИМАТ УМСТВЕН ПОТЕНЦИАЛ , КОЛКОТО ЕДНА АМЕБА. НЕ СЛУЧАЙНО СА ЕДИНОМИСЛЕЩИ С ФЕНA И СПОНСОРА СИ -НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА. ЖАЛКИ ОТРЕПКИ!

Коментирай

no matter

преди 9 години

И ЗА ВАШЕ СВЕДЕНИЕ ОТ ХОТ АРЕНА- КРАСИВИТЕ БУКЕТИ ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН И 8-ми МАРТ ДО АЛИСИЯ СА ОТ НИКИ МИХАЙЛОВ. ДА НЕ ГАДАЕТЕ И ЗА ВАШЕ УСПОКОЕНИЕ :) :) :) ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ СИ ИЗВИКАЙТЕ ЛИНЕЙКА ОТ ПИРОГОВ ;)

Коментирай

pepsi

преди 9 години

Уууу Аске, ще се наакаш от злост ма, по-полека! Няма нужда да се пънеш толкоз. По сме склонни да вярваме, че букетите си ги купуваш сама, тъй като плешо на кой ли вече не се оплака че от тебе не му ставало.

Коментирай

do pepsi

преди 9 години

ot pisanicite do sega se razbra,che nikulinka si e podarqvala sama cvetq za 8 mart,i po dobre ti se uspokoi mislq nqma da e losho i nqkoe hapchence da zemesh lichi si che imash nujda

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 9 години

tolkowa ste sladki.....saberete se deeeee...da wi se radwame.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.