Ексклузивно! Алисия завъртя поредна интрига: Николета е била на яхта в Монте Карло! Певицата, която, не върти номерца, ама хич, замеси имената и на известен футболист и политик!

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-alisiia-zavartia-poredna-intriga-nikoleta-e-bila-na-iahta-v-monte-karlo-pevicata-koiato-ne-varti-nomerca-ama-hich-zamesi-imenata-i-na-izvesten-futbolist-i-politik HotArena.net
Ексклузивно! Алисия завъртя поредна интрига: Николета е била на яхта в Монте Карло! Певицата, която, не върти номерца, ама хич, замеси имената и на известен футболист и политик!

Милата, добра и скромна Алисия, или поне както иска да изглежда медийният й имидж, е завъртяла поредната си супер интрига, научи ексклузивно HotArena!

 

Този път певицата малко се е престарала и в схемата й са попаднали цели 4 лица. На първо място, разбира се, е топ врагинята й Николета Лозанова. Следва известен политик и после са намесени бившият национал Мартин Петров и жена му Ралица.

 

И сега стигаме до самата интрига, която признаваме - е хитова, но и глуповата.

 

Алисия наскоро разказала на приятели, че чула, че Николета е била видяна миналия месец на яхатата на известен политик в Монте Карло. Според думите на госпожица Дойчева, хората, които са локализирали Лозанова на плавателния съд, са били именно футболистът Мартин Петров и съпругата му.

 

Двамата били на почивка в Монте Карло и докато се разхождали по крайбрежието, и хоп, на каква гледка се натъкнали - водещата на „Папараци“ на яхта. И не само на яхта, ами на яхта на мнооого полулярен човек.

 

Алисия обаче не уточнила дали Мартин Петров й е казал това на нея, или Петров е казал на някой, той на трети, или после слухът плъзнал като вируса Ебола в Африка, и някак си стигнал до ушите на певицата.

 

По-важното е, че Ася се е постарала да разкаже клюката на максимален брой хора и то като нещо, което категорично твърди, че е 100% вярно.

 

Между другото, не за първи път Алисия върти интриги покрай името на въпросния политик. В началото на годината, например, тя беше казала на едни хора, че този човек е много на \"ти\" с певицата Галена. След като тогава HotArena разкри компромата, носителката на титлата „Модна икона за 2014 г.“ реагира като ощипана и написа във Фейсбук, че някой я замесва в.... интриги.

 

Разбира се, не очакваме сега Алисия да си признае авторството и над актуалната пикантерия за Монте Карло. Но нека все пак не забравя, че хората, на които е казала това-онова, съществуват.

 

И за сведение на Ася Дойчева, поне да е коректно информирана - този политик няма яхта, още по-малко в Монте Карло. Още по-малко пък - на живо въобще е виждал Николета Лозанова.

131 Коментара

Tanq

преди 8 години

Tova Vakarelsko chucholo ne sprq da vurti intrigi i da se valnuva ot jivota na Lozanova.Nqma li veche koi da i zatvori krokodilskata usta

Коментирай

321131654

преди 8 години

Ей Свирколето, остави жената на мира, бе парцал долен! Виждаш, че никой не те бръсне за 5 лв и пак се натискаш.АМАН !

Коментирай

32132131

преди 8 години

А ти бе, крокозъбел, няма ли да си затвориш устата, че чак тука мирише на ла*йна ?

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Когато няма доказателства за нещо,то веднага се маскира като КЛЮКА! Познавам от екрана една жена,която крещи за внимание,известност,връзки,а най-вече за слава и пари!Клюките и интригите са в кръвта на тази жена,вижда се по начина,по който води предаването си!Нямам какво да кажа за набедената тук,Алисия!Но може да набеждавате някого,САМО С НЕОПРОВЕРЖИМИ ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА!Ако работите с тях,няма да ви наричат-псевдо журналистчета!Grüße!!

Коментирай

M

преди 8 години

Абсолютно вярно на 100%, не знам кой ги е видял и Алисия кво плете, но е истина. Политика е Пеевски, не само, че не се крият колко, вече година е покрай него. Дори самата тя си се хвали. Явно е престижен спонсор в к*рвенските среди.

Коментирай

Смях

преди 8 години

Ася Дойчева с мазната косица да се скрие. Сбръчкано лелче интригантско. Никому ненужна, фалшивопееща крава

Коментирай

roni

преди 8 години

Absolutno sam saglasna s tvoeto mnenie..bravo

Коментирай

bili

преди 8 години

Nikoleta s Peevski na yaxta jajaja tía zatova ne e obiavila kasting za sarceto si....V momenta mu duxa s vetriloto da ne se raztopi.Klozanche po nadolu imá li nakade?

Коментирай

Geri

преди 8 години

ALISIOOOOO INTRIGANTKO DOLNA,NE SE SPRQ DA BULVASH ZMII I GUSHTERI.GROZNITE TI ZUBATI BRATQ KATO TEB SUSHTO RAZKAZVAT ZA NIKOLETA I PEEVSKI I VSICHKO TRUGVA OT TEB.PRIEMI FAKTA CHE SHTE SI OSTANESH STARA MOMA I NIKOI NQMA DA TE VZEME NA SERIOZNO.PERUKATA USILENO SI TURSI JENA I KATO E NAMERI SHTE IMA PAK POJELAVAM I NA ASQ VSIVHKO NAI HUBAVO V JIVOTA

Коментирай

Елена

преди 8 години

Кой не знае за Николета по фамилия Пеевска,Свинарска и Пазарджиска . Взима заплата от 3-4 стабилни места миличката. Все пак е на ясно с най древната провесия в света :-) а със смешните поръчкови статии за Алисия вече е смешна и никой не я отразява. Самия Божинов разбра що за животно става въпрос и и би шута. Те рогата му бяха станали толкова гомеми че бутна стадиона на Левски и още немогат да го оправият.. А Никито Михаилов може да си я вика когато пожелае . Там се знае че е на повикване но без цена ;-)

Коментирай

haha

преди 8 години

dreme i na alisiq za ni6toto kukuleta

Коментирай

1

преди 8 години

Склонна съм да вярвам. Вероятно този слух е предназначен за техните среди, Николета е разбрала и е поръчала да изобличат какво е намислила Алисия в статия. Ася доста завижда на Николета за визията, за това, че върти мъжете, а при нея обратното те я въртят, национален ефир всяка седмица. ала бала...Кифленски истории, но чалга певицата не е такава за каквато се представя.

Коментирай

хо хо

преди 8 години

Проблемът на Дойчева е, че няма други оферти. Единствено Николай и се върза и то, защото се получи един интересен четириъгълник с бивши и настоящи... :- ) Иначе и тя иска някой политик, някое милионерско синче като Цуци, Мара или Емануела, но няма такива предложения. Това и е драмата.

Коментирай

JUSTICE!!!!

преди 8 години

Хаха Грозева, това сякаш е преразказ на дете от детската градина. Алисия била казала, че някой и бил казал, че някой си видял Николета на яхта. От всичко разбрах че Николета задоволява някой политик на яхта и това не е сигурно. Но защо замесвате Алисия? За малко повече рейтинг предполагам. Знаем, че тя ви изкарва прехраната.

Коментирай

234

преди 8 години

Това за Пеевски е вярно, тя за това е и толкова лансирана навсякъде, особено в неговите медии, вкл.и хотарена.

Коментирай

TERESA

преди 8 години

NIKOLETA AZ AKO SUM NA TVOE MQSTO SHTE E RAZCHEKNA TAZI DOLNA KURVA ALISIA.MNOGO LOSHO JIVOTNO E TOVA.KOGATO VALERI BESHE S NIKOLETA GO PLUESHE NON STOP SEGA KOGATO E SAM MU LIJE ZADNIKA CHE DORI STANAHA PRIQTELI.MNOGO DOLNA TVAR E TOVA CHUCHULO DOICHEVA

Коментирай

да

преди 8 години

Да, само днес в БЛИЦ има 2 статии за Николета Лозанова. Ей, и за В. Левски не пишат толкова, колкото за това нещо...

Коментирай

ха

преди 8 години

Хаха в каква заблуда живееш ти

Коментирай

Tanq

преди 8 години

Ima zashtoto malumnici kato vas chetat i komentirat non stop.Shto se otnasq do Asq ot edno vreme si e znaem kakva svinq e i kak lapashe kura na Gushterov

Коментирай

АСЯ БРЪЧКАТА

преди 8 години

Тая Ася само плете интриги вместо да ходи да си оправи бръчките

Коментирай

TERESA

преди 8 години

V ZABLUDA JIVEE MAIKA TI! GEORGI STOEV LEKA MU PRUST SI KAZA CHOVEKA I V KNIGATA NAPISA KAK SA E PORUCHVALI TAZI GROZNOVATA BABICHKA.I KAK E BILA PODLOGA NA KOKO DINEV DA NE ZABRAVQME CHE DO DEN DNESHEN VIKTOR K.SI E EBE PO MASITE V ARATA.ZASHTO NE VURNETE NAZAD LENTATA PREDI BOJINOV LIZACHKATA NA ZADNICI BESHE S GUSHTEROV I MU SE MOLESHE DA KOPUVA PODARUCI ZA VAKARELSKITE I ZABATI RODITELI KATO NEQ

Коментирай

Zoran

преди 8 години

Zashto ne e ostavite na mira tazi dutofela.Az lichno e sujalqvam mnogo.Na 35 godini s edno sopolivo dete na koeto dori ne uspq da zadurji bashta mu,pee po cqla nosht po kruchmite za da ima kakvo da qde i vupreki vsichko nikoi ne iska da e vzeme za jena.Nikolaikata qko se podigrava s neq zashtoto az lichno sum mu vodil putki v Italy.Ostavete e da si jivee starchiskite godini spokoino

Коментирай

133

преди 8 години

DOBUR DEN! TOVA E NAI-GOLQMATA INTRIGANTKA ZASHTO SI MISLITE CHE VSICHKI NEINI KOLEJKI IZBQGAHA OT ARA MUSIC.HODI I OSVEN CHE DUHA NA VIKTOR GO NAGOVARQ SRESHTU DRUGITE JENI V BRANSHA.TOVA NISKO,GNUSNO IZCHADIE JIVEE ZA DA PRAVI MRUSNO NA HORATA VKLUCHITELNO I SEGA NA NIKOLETA

Коментирай

Ема

преди 8 години

Мислех, че това за Пеевски и Николета е някаква измишльотина, докато преди месец мой познат, който работи в известен столичен хотел, не ми разказа че двамата се срещат там ... и то не в кафето или ресторанта. Направо се изумих. НиЛо-то няма как да падне по-ниско от това.

Коментирай

Hot Arena

преди 8 години

Хот арена докога ще ни занимавате с долната ви Клозета? Ми не ни интересуват ваще интриги имам чувството че някой постоянно се оправдава чрез вашите статии.Звучите много смешно и от самолет се вижда че сте много напред с материала и пишете поръчкови платени статииНиколета е толкова изчерпана не ни занимавайте паднали сте много ниско

Коментирай

Криси

преди 8 години

Ни Ло-то като са го хванали в крачка, пак Ася й виновна. Че Гнилоча е проститутка и долна интригантка е ясно на всички, ама ме кефи как преписва своите грехове на други. Хотарена и вие ме кефи от една седмица как помпате фалшиви минуси и коментари срвщу Алисия, като до съвсем скоро имаше по един- два минуса. Ама пак не са дотатъчно, за да изкарате Николета по- харевана. Дайте си още малко зор, Николето набий и ти още малко кинти, някой ще реши, че цяла България не те понася хахаха

Коментирай

MARTINA

преди 8 години

ALISIOOO DO KUDE STIGNA ZLOBEN TRAVERS PRI TOVA GNUSEN.TQ SKORO CVETELINA QNEVA SHTE TI SIPE DA HAPNESH OTROVA.I SHTE VDIGNESH KRAKATA I U VAKAREL SHTE TE POGREBVAT

Коментирай

Stanimira27 Varna

преди 8 години

Hora,samo tova che groznata Asq Doicheva kopira Ni Loto trqbva da vi govori mnogo.Poglednete snimkite i sloji si i kato neinata kosa dori.Da ne govoril che ot kakto se vodi nqkakva tam na Perukata se oblicha i kato NIkoleta.

Коментирай

MARTINA

преди 8 години

STANIMIRA,HORATA GO VIJDAT TOVA NO ZLOBEQT SRESHTU NIKOLETA ZASHTOTO E V PUTI PO-KRASIVA OT TOZI KROKODIL ASQ(MUSTAKA) !!! NIKOLETA OBICHA DA DRAZNI HORATA S DURJANIETO SI I PARADIRANETO TOVA E ISTINATA!

Коментирай

Joro69

преди 8 години

Bacee,taq mnogo vuni na pot peeshe v edin club v Varna kato mina umrehme vsi4kiteee.Nosa i beshe pulen s sopoli i luska6e zdravo potnoto i 4elo,pulen le6

Коментирай

3334

преди 8 години

ASIO KURVA SE RODI V NA BABA TI KUSHTATA V VAKAREL I KURVA SHTE SI UMRESH V APARTAMENTA KOITO DORI NE E NA TVOE IME.SPERMA

Коментирай

блаа

преди 8 години

Ненормалница!!

Коментирай

Traqna Plovdiv

преди 8 години

Bezsporno NIkoleta e mnogo po-krasiva i spored men Alisia go znae tova zashtoto vse pak ima ogledala v doma si!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Така, Алисия при Ники ли е и какво толкова хубаво се случва в живота й, че сега се излива тази злоба. Николета е ужасно, ужасно злобна и всичките й последователи са й последователи не случайно. И те са същите като нея - пропити от злоба и от унижение, че другиге са много по-добри от тях. За пореден път ще ви напиша - обиждате само себе си. А Николай кого ще вземе и с кого ще си харчи милионите, живот и здраве, си е негова работа. Само може да гледате от мноооого далеч. Айде всичко хубаво.

Коментирай

TERESA

преди 8 години

Kakvi milioniiiiii ima tazi vushka beee????? Otnosno "vruzkata" im sa zaedno kolkoto az spq s bashta si.Ako perukata e obichashe do sega da e vzel za zakonna jena i da i e napravil deca

Коментирай

ZORY88

преди 8 години

VIJDALA SUM GI I DVETE PREZ DENQ I TUI KATO GI HARESVAM MNOGO SE SNIMAH S TQH.ALISIA E VIDQH PREDI DVA MESECA V BILA I E POMOLIH DA SE SNIMAME TQ SI SLOJI OCHILATA I NE OTKAZA.S NIKOLETA PREDI DVE SEDMICI NA PLAJA NA ELENITE BESHE S ANDREA I E POMOLIH SUSHTO NE MI OTKAZA.NEMOGA DA SI IZKRIVQ DUSHATA NO NIKOLETA IZGLEJDASHE V PUTI PO DOBRE.BESHE PO BANKSI I TQLOTO I BESHE SUPER,IMASHE OCHILA NA GLAVATA NO DORI ZA SNIMKATA NE GI SLOJI I DOSTA DOBRE IZGLEJDA BEZ GRIM.LICHNO MNENIE.HUBAVA I SPOKOINA NOSHT NA VSICHKI

Коментирай

Обичам те Шиши

преди 8 години

Никлузета гузна негонена бяга хаха. Много просто женище е не може да й се отрече. А яхта може и да се наеме.

Коментирай

hhhhh

преди 8 години

hotarena zasto brisete komentari? ima statiq vuv za peevski i nikoleta vuv monte carlo na qhta<br />(Защото е глупост. Защото посочения от вас сайт е гепил нашата статия и е написал една своя глупост, за това :) Четете си го този сайт, &nbsp;няма лошо. Бележка на Админ)&nbsp;

Коментирай

jenn

преди 8 години

Вече се поръчват и коментари или Николета и Co. сами си ги пишат?! :исля си, че Пеевски трябва да се чувства по-унизен , че ти си му любовница, отколкото ти, че ти плаща такъв като него. Отивам да повърна. Хубава вечер!

Коментирай

1

преди 8 години

Много ти отиват тези букли, Николета.Изключително си красива на тази снимка. Поздравления за класното и разумно поведение при раздялата със съпруга ти. Мъдрите хора се учат от грешките на другите, както правиш ти.

Коментирай

Barcafan

преди 8 години

Защо в 90% от хейтърските коментари за Алисия вместо местоимение я се пише е "обича е", "харесва е" и тн. Много често разпространена грешка се оказа тази, а аз едва наскоро забелязах , че съществува. А ако се питате кой я ползва вижте гнусния чат срещу Моника Валериева, където именно невежото джудже коментира точно по този начин цитирам "тя ако знае колко изненади Е чакат". По неграмотността ще я познаете.

Коментирай

Daria

преди 8 години

Krokolisiooo vzemi se hvurli ot mosta na Vakarel

Коментирай

Trol

преди 8 години

Сиреч демек вие аренки за пореден път доказахте,че Николетка и дебелия и богат ,мазен любовник ви казват дума по дума какво да пишете.И сиреч демек да разбираме,че Алисия или който е там е прав.Така ли??? Хахахахахах.....Клозета Лозанова се усмърдеее за пореден път..кеф кеф кеф...Да се гърчи в собствените си говна Клозета Лозанова Спермоядова<br />(Успокойте се, дишайте нормално, &nbsp;че май се превъзбудихте :) Не се е родил този, &nbsp;който да ни диктува какво да пишем. Надявам сега като знаете това да можете да спите нормално. Бележка на Админ)&nbsp;

Коментирай

Ема

преди 8 години

Хаха, много си прав/а. Николета клечи в това долнопробно сайтче и драска коментари. Рее злъч срещу Алисия. Тя друго не може и без това. Подозирам, че Траяна, Зоран, Тереза и Мартина са един и същ човек - НиЛо :)

Коментирай

kris

преди 8 години

лудото пише ли пише простотий за психи4но болната си фафоритка нл ама каквито идолите такива и феновете ГОЛЯМА ЗАБАВА умирам от смях да го 4ета и дагледам как му фукат минусите

Коментирай

Алооооооооо писарите от първо лице

преди 8 години

Сякаш чета съчинение написано от Николета Лозанова. Кога, къде и кой Ви каза, че лицето Ася Дойчева е УЖ казала на едни хора. Тези хора , както и вие ще се наложи да излезете един ден на светло и тогава ще се разбере кой кум,, кой сват, кой на булката брат! Това толкова мирише на замесване пак на името на певицата без всякакво основание ,че чак смърди. Ама много. И нали не си вярвате, че някой ще ви се хване на въдицата, едни хора казаха, един човек чул, една жена писа на имейла ни... Ха ха ха Хайде тези филми сме ги гледали и лентата е изтъркана , чак изхабена. И друго...има свобода на словото и всеки може да говори, каквото си иска. Както и вие пишете неверни неща за много хора. Така, че може само да ...... супата! М. ГрозНева и Стела Йорданова. Пак се опитвате да завъртите интрига между певицата и други лица. Казах , какво ще получите! В друго не ви бива!

Коментирай

Mariq

преди 8 години

Cqla BG znae intrigite na gnusnata Asq.Sushto taka i cqla BG znae che hodi i si go slaga s Viktor.K.

Коментирай

Stoqn Plovdiv89

преди 8 години

ASKE GLEDAI SI GROZNOTO DETE I NE SE ZANIMAVAI S NIKOLETAAA,KRANTO SMURDLIVA

Коментирай

аман от това джудже спаружено Кутволета-свирката!

преди 8 години

Ама, много поумня тази госпожа бе! Толкова много ,ч е не се облече един път ами все гола и все с гъза нагоре. Това от къде го научи? Или стар професионален навик. Боклик! Проститутка с над 16 годишен стаж в древната професия. Не остана мъж в тази държава да не я е разпорил, Зараза долна и проказа злобна! А с тези букли все едно е тръгнала на циганска сватба.... само златния зъб и липсва отпред иначе на джуки тен го е докарала.

Коментирай

didi

преди 8 години

Damata v lqvo purvo da si mahne bradavicite po liceto i togava da sprqga intrigi.

Коментирай

точно

преди 8 години

Сякаш слушам Николета в това свободно съчинение. Тя горката е обсебена от Алисия, а певицата дори един път не я отрази. Адмирации за поведение, такт, култура и възпитание на тази жена!

Коментирай

хи хи хи

преди 8 години

ебкай се отзад

Коментирай

Didi

преди 8 години

KAK GROZNO ZVUCHI PEVICATA NA VIKTOR HAHAHAHAHAH KROKOLISIO STIGA SI PISHI SAMA KOMENTARITE MA,DURTA SPERMO

Коментирай

.............

преди 8 години

Това шизофреничното, пак е изперкало тук и драска, като изоглавено. Не може да смогне на всички коментари. Сякаш Курволета ще му плати за коментарите, които пише против Алисия. А, дали не си мисли, че ще промени мнението на хората за Алисия? ха ха ха Сигурно! Хайде живей в Матрицата. Тя си има нейните успехи .... ти си нищото.

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

alisia ne s zanimawa s otrepki kato swirkoleta......

Коментирай

.............

преди 8 години

Е, хайде не се надценявай чак цяла България...ха, посмали малко! Ако си мислиш, че ти си цяла България , то проблема си е твой! Не мислиш ли?

Коментирай

Zlatomira VArna

преди 8 години

Sujalqvam e tazi jena Alisiq.Ot tolkova mnogo godini ne i vurvi v lubovta,vsichkite i muje e pravqt na luda kalinka.Nikoi ne e vzima na seriozno.Kakuv jivot ima tazi jena?Kakvo vnimanie obrushta na sina si? Po cqla nosht e po kruchmite s piqnivite,sled tova cql den spi.A,posle mnogo dobrata maika.Pulen proval.

Коментирай

............

преди 8 години

Абе, ти наистина си болно същество. До вчера беше баща и, брат и, сега пък Алисия седнала тук в този лайнен сайт да си губи времето с простотии. Наистина ли го мислиш? Трябва да не си със всичкия си! А ти определено , не си!

Коментирай

Poli

преди 8 години

I neka ne zabravqme kak baba Asq se e molila na Gushterov da i kupi skobi za obratnata zahapka

Коментирай

Toni

преди 8 години

Mnogo drazni taq selqndurka Asq kak kopira moqta lubimka❤️ Alisioooooo ne grima ne kosata ami i glavata da si smenish Niki nqma da stanesh,dragliva mruhloo

Коментирай

мдаааа

преди 8 години

Ти си от Варна, колкото аз съм от ЕЛ ЕЙ. Владиславовска турска циганка може, дето са я порили всички цигани и турци от квартала. Май си същата бръкма , като Курволета, затова тук изпадаш в делириум да я защитаваш , но и ти нe знаеш защо.... Тъпунген неграмотен! Курволяк прост и необразован.

Коментирай

оле мале

преди 8 години

ха ха хаааааааааааааа Това наистина не е със всичкия си... Чета и се напикавам от смях на свободните му умопомрачения....

Коментирай

ха хаааааааааааааааааааааааааааааааа

преди 8 години

Е, вярно е, че не може да стигне Курволета... ТА, НЕЯ КОЙ МОЖЕ ДА Я СТИГНЕ??? И два живота да живее човек пак не може да и стигне креватните НАЙ–ВЕЧЕ и устните постижения. Тя е за ОСКАР в тази област. Визитка: ПРОСТИТУТКА!

Коментирай

Toni

преди 8 години

V DASKALO NA ASQ SA I VIKALI MIRIZLIVATA USTA OT DRUJBA xaxaxaxaa

Коментирай

offf

преди 8 години

По тъпа типа, махленска статия не съм чела. Алисия била казала, ама на кой казала и какво само Хотлайната си знаят, защото от надрасканото нищо не се разбира. Пълна тъпотия, само и само да се спомене името на гнома взел се за велик Николета Лозанова бивша Божинова. Алисия не спира да се забавлява с малоумните ви статии , а тая другата само се чуди как да напомни аз себе си, и нали името и изгря покрай това на Алисия и Валери и сега пак и се иска на застарялата плейпатка. Валери не я има вече за човек а за Алисия да не говорим ;).

Коментирай

DO OFFF

преди 8 години

OFFFF MOFFFFF HODI DA LIJESH PUPCHASALATA VAKARELSKA KRAVA.AKO PO SKORO TOVA NE SI SAMATA TI ZASHTOTO OBICHASH DA SI PISHESH SAMA KOMENTARI KROKOLISIO.LAPAI NA VIKTOR CHUSHKATA I MULCHI TAM

Коментирай

Грозната Ася

преди 8 години

Време е тая селяндурка от село Трън да си ходи там да пасе овцете. Не стига че грозна, не стига че бръчки вече има, а и нахална интригантка.

Коментирай

до теб тъпунгер... и лягай, че като виж си до утре си превуртяло съвсем

преди 8 години

И аз ли съм Алисия? Те много Алисия станаха тук... ТЯ сигурно е клонирана .... ха ха ха Тъпо, по-тъпо, най-тъпо. И само , като прочете човек коментарите ти разбира колко пари струваш и какъв интелект си. Същият , като на Николета. Е, няма как тя да е проста, а феновете и да са умни! Това няма как да се случи!

Коментирай

опс

преди 8 години

а ти ходи да го духаш, за друго не ставаш

Коментирай

vvvvvv

преди 8 години

ТИЯ ДВЕТЕ ПРОСТАЧКИ ВЕЧЕ ТОЛКОВА ВТРЪСНАХА НА ВСИЧКИ, НЕ МОЖАХА ДА СИ ПОДЕЛЯТ БОЖИНОВ И НАЙ-ВЕЧЕ ПАРИТЕ МУ, АКО БЯХА ВЛОЖИЛИ ЦЯЛАТА ТАЗИ ЕНЕРГИЯ ЗА НЕЩО ПОЛЕЗНО ДОСЕГА ЩЯХА ДА СА МИЛИОНЕРКИ

Коментирай

Грозната Ася

преди 8 години

Тая пък, не стига че цял ден си пише сама коментари, ми и още будна да следи. Я ходи в лудницата, грозна мастия

Коментирай

Курволета свирката - пачавра от най-долнопробна лкласа

преди 8 години

Курволета- кандидат жената на депутата Шиши( Деян Пеевска), кандидат жената на евро-депутата Баркова, кандидат мафиотска съпруга на Жоро Главата, на малката Перука, на Митьо Очите, който и купи великата титла Плеймейт, жената на путьто Валери Божинов който изнуди та забременя , за да си подсигури доходите за цял живот, че ще умре от глад смръдлата неграмотна, необразована и некадърна. Може единствено и само да се разкрачва. И колко още мафиоти, бизнесмени, старци с дълбоки портфейли, чичковци, лели лесбийки ( спонсорки) знайни и незнайни.. Е, как да се мери с нея човек? Посмъртно не може! ПРОСТИТУТКА!!!!

Коментирай

мдаааа

преди 8 години

А защо си мислиш ,че едната не е милионерка? И да, постигнала е нещо, ума успешна кариера и образование. И тя с нищо не е допринесла да и спрягат името тук под път и над път, само защото е печеливша карта. Но, това не ви дава право и основание да казвате,че тя се навира в лицето на жълтата преса , защото не е истина. истината е друга и коя е тя се знае от всички. Сериозна и последователна жена, за разлика от другата, която само за мъжете разчита и техните портфейли. Проститутката Николета Лозанова!

Коментирай

..............

преди 8 години

Май ти си за ЛУДНИЦАТА на 100 %. Алисия ще седни с теб да се занимава. Тя не отразява боклука Свиркулета , с теб ще си губи времето тук, парцал издухан и изтръпнал. Шизофреничка!

Коментирай

VAKAREL

преди 8 години

CQL VAKAREL SE SABUDI I MIRIZLIVATA USTA ASQ ZAPOCHVA DA BRANI.XAXAXAXAXXA ALISIOOOO KOLKOTO I KOMENTARA DA NAPISHESH TI I BRATQTA TI NIKOGA NQMA DA STANESH PO KRASIVA OT NIKOLETA I VINAGI SHTE BUDESH NA MQSTO DVE

Коментирай

титла до гроб

преди 8 години

Николета Лозанова- ПРОСТИТУТКА!... и нищо повече не казвай....ха ха ха

Коментирай

XAXAXAXAAXA

преди 8 години

KROKOLISIQ SAMA SI NAPISALA KOMENTAR CHE E MILIONERKA XAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA MOLI SE NA GUSHTERA DA KUPI NA BABA I PATERIZI I NA BASHTA I KOLA CHE CHOVEKA NEMOJEL SAMO S BUSA ZA BANICHKI DA OBIKALQ SELOTOOOO

Коментирай

мдаааа цпло Вакарел, цяла София, ако сикаш и цпла България се събуди тук за да защитава Алисия.... заащото е достоен човек и стойностна жена.

преди 8 години

Да, визираш твоята идолка ли? Да, тя винаги е била на място ДВЕ, След Алисия и винаги там ще си остане....Проститутката, Курволета Лозанова!

Коментирай

Do OFFFFFF

преди 8 години

Ama naistina sa i vikali MIRIZLIVATA USTA,imala e problem s vencite tova go e razkazvala sushto i zubolekarkata v Selo Vakarel

Коментирай

Stefy

преди 8 години

Mihaylov e razkazval na edin priqtel ot Plovdiv (Pileto mu vikat) che ne iskal da ebe Alisiq zashtoto mnogo purdqla

Коментирай

бащата, дедото, лелята вуйната, братята ..... някой друг не видяли? ха ха ха

преди 8 години

Това съвсем изперка. Алисия никога не е живяла във Вакарел, само е родена там. Това показва, колко си в час относно всичко около нея. Е, няма такава простотия просто! Четете и се посмейте на воля! Хайде лягай, че турските цигани от кв. Владиславово, Варненско ще те налазят след полунощ... тогава ти е смяната.

Коментирай

ха ха хаааааааааааааааааааааааааааааааааа

преди 8 години

Боже, слез го прибери и то не е виновно, горкото! Жалка картинка си!

Коментирай

Tedi Ivanov

преди 8 години

Shtom mislite che nqkoq ot tezi dvete chete komentari togava prochetete tova: ALISIA,DAI PRI NA BRAT TI DANCHO ZASHTOTO IMA DA MI DAVA 1700 LEVA OT 2 MESECA I SE KRIE KATO MISHOK.MAIKA TI NASKA LUJE CHE GO NQMA V KUSHTATA V VAKAREL,A MU VIDQH KOLATA.I DA NE SE KRIE V DRUGATA KUSHTA NA BABA TI

Коментирай

00

преди 8 години

По-трагикомичен напън на некадърни пиари отдавна не ми беше попадал. Още по-нещастен и нелеп може да бъде само още един напън - на тъпоумното и просто пуберче, което пише "коментари" на шльокавица и с различни имена. Естествено, на нивото на своята кумирка. Забавлявам се.

Коментирай

Tedi Ivanov

преди 8 години

DOYCHEV VURNI SI MI PARITE,KAKA TI KAKTO I KAZVASH TI DA HODI DA LAPA KURA NA NQKOI I DA TI GI DADE DA MI GI VURNESH

Коментирай

666

преди 8 години

Абе, стига сте се карали заради тази ПРОСТИТУТКА Николета Лозанова дето зарази Божинов с гъбички и трихомони и заради което и би дузпата. Заразна Проститутка.

Коментирай

Stefy do Tedi Ivanov

преди 8 години

Tedi,edva li nqkoi shte ti vurne parite.Na tazi otrova cqlata familiq sa bokluci kato neq samata.Vij che vsichki neini kolejki e mrazqt i biha e ubili zashtoto te se trudqt i nishto,a tq kato lapa na Viktor onazi rabota stavat mnogo neshta

Коментирай

нали?

преди 8 години

Аз от един час се смея със сълзи. То, това наистина е изперкало . Хич го няма горкото! Имам чувството ,че е някакво наркоманче в делириум. Пази, Боже! какви фенове има Николета, също , като нея. Защо се учудвам?

Коментирай

Tedi Ivanov

преди 8 години

ISKAM SI PARITE NE ME INTERESUVA RAZSHLQKANATA MU GROZNA SESTRA NA DANCHO (LUJECA)

Коментирай

ти си луда, потърси се докато не е станало късно

преди 8 години

Това само си пише и си отговаря. Боже ,опази!

Коментирай

Tedi IVanov

преди 8 години

CQL VAKAREL E VDIGNAL RUCE OT TEZI URODI.BASHTA I PLAMKATA REDOVNO E PIQN I MAIKA I NA ASQ GO TURSI PO KUSHTITE CHE NE SE PREBIRA PO NQKOLKO DENA SPI U HORATA

Коментирай

Dani

преди 8 години

Не ти ли омръзна да пишеш глупости тук бе, прастакесо? Едно също същество с хиляда имена и градове изредило тук. Ти наистина си болно същество , имаш ли близки да те потърсят. То се е видяло ,че ти си неконтролируемо и само не можеш да се усетиш, колко си затънало?

Коментирай

Tedi Ivanov

преди 8 години

TOI DOYCHEV ZNAE CHE CHICHO ROSEN ( ZASHEV) MU E NABRAL I AKO NE MI VURNE PARITE SHTE GO BIQT PAK V DASKALOTO DO NAS.ALISIOOOOOOOO DAI PRI NA BRAT TI CHE MI GI DULJI OT MNOGO VREME NASAM,TQ TAQ IDVA SAMO I SI ZAHVURLQ MALKIQ VALERI NA MAIKA I DA GO GLEDA.

Коментирай

до лудата

преди 8 години

Алооо спри се ставаш не смешно, а жалко. Алисия и семейството не живеят и нямат къща във Вакарел. Това тя го каза много отдавна още в "Огледала" предаването на Радост Драганова. Там отдавна всичко е продадено. Всички са в София от сто години. Не плямпай, като мокър задник. Жалко си! Това го знаят всичките и фенове.

Коментирай

хихихи

преди 8 години

Това пишещото с големите букви е Николетка.Вече е полудяла от злоба, че изпусна Божинов, Михайлов, не и се получи с Димитров, и и се срива имиджа на най-желаната жена.Хаха тези двете са много смешни.Алисия също се мъчи да докаже колко е примерна, как работи, скромна,. ама нещо и нея не я огрява да хване господ за шлифера.Какво да вземат да се погледнат и двете в огледалото ли, да видят, че не са толкова неотразими или да продължават да се оглеждат една в друга, намирайки отражение на самите себе си в другата.Смешнооо, жени на толкова години да се занимават с глупости.Но като погледнете и двете имат обща съдба, изоставени от един и същ мъж с деца на по 3 години, когато ги изоставят, може да си станат приятелки и да се обединят срещу Божинов един ден.

Коментирай

глад ли те гони нещастнико! Така ще си пукнеш , като куче и като гледам колко си неграмотен ми е жал за теб

преди 8 години

Да , да -те братята и са ученици! Тези имена на родителите и роднините ли ти са? ха ха ха Изчезвай шизофреник- наркоман, пари ли ти трябват за дрога?

Коментирай

Joro

преди 8 години

Отритнатата от всички Курволета Лозанова - Свиркарова пак е яхнала метлата . Духай на свекър си, който ти публикува любовни песнички в профила... курво раздрънкана. Проститутке, смотана и нещастна! И с него ли се пориш... То, кой ли не те е порил теб, че един свекър ще те уплаши!

Коментирай

Tedi Ivanov

преди 8 години

V UCHILISHTETO V KOETO CHICHO MI E DIREKTOR GO BIHAAAA NASRANIQ DANCHO PAK DULJESHE PARI NA HORATA

Коментирай

Tedi Ivanov

преди 8 години

ASEEEEEEEETO KAKTO TI VIKA MAIKA TI DAI PRI NA BRAT TI ZA DA MI GI VURNEEEEEE MAAAA NALI MNOGO IZKARVASH NALI KATO IDVASH TUK SE PRAVISH NA GOLQMATA RABOTA S KOLITE KOITO TI DAVAT DA KARASH TVOITE EBACHI.

Коментирай

много изкудкудякали има

преди 8 години

Ти ставаш за крили сериал. само , какви разработки на профили ? Защо не поогледаш себе си първо? Май не си цъфнала и завързала, като гледам , как стоиш тук посред нощите, да ги коментираш...Те си живеят живота, а ти едва ли имаш такъв. Замисли се?

Коментирай

Stefy

преди 8 години

Pich,ti mai ne razbra che pari nqma da vidish HAHHAHAHAHAHA Pupchivata Alisia moje da si otvori krakata edin put i shte mu prostish na bratcheto i parite koito ti dulji,ako li ne prosto go usudi tozi chovek

Коментирай

Tedi

преди 8 години

KOI NQMA KUSHTA V VAKAREL MAAA KRAVOOOO??? NA KOI MISLISH CHE SI OSTAVA NASRANOTO DETE KURVATA ALISIQ

Коментирай

Tedi

преди 8 години

UTRE SHTE PUSNA PISMO DO VSICHKI MEDII VIDISH TE MI SABERAT PARITE OT DANCHO DOYCHEV LUJECAAAAAAAA.I BASHTA IM IMA DA DAVA PARI NA CQLOTO SELO I VSICHKI GI MRAZQT ZASHTOTO SA MNOGO STISNATI HORA.CQL VAKAREL GI GOVORQT CHE DUSHTERQ IM E KURVA I SPI S PRODUCENTA SI ZA PARI I PESNI

Коментирай

Siana

преди 8 години

Тая статия ти ли я писа ма ,миндил? Николета Мършата !

Коментирай

uh

преди 8 години

ei tedi pii si rozovite hap4eta i lqgai v katuna v vakarel ili tam v getoto

Коментирай

хахахха

преди 8 години

Алисия била казала на едни хора. Абе малоумни хаххахах тся Николета до къфе се докара горката жена, какво ли няма да измисли с тия статии.

Коментирай

maleeeeee

преди 8 години

106 коментара........Интересно,Николета ли е обзета от Алисия,или всички тук,пишещи коментари за нея!!!Защо се занимавате с тази особа........

Коментирай

Много ясно

преди 8 години

Ася Грозното сама си пише коментари. После минава през 10 проксита и опааааааа 20 лайка. Всичките тука фенки на курвата Ася излезнаха

Коментирай

Голям смях си

преди 8 години

Ха ха ха ...... иди да се прегледаш злобло празноглава!!! Не си в час, какво пише в статията - а ти какво коментираш. Умствено ограничена си, айде бегай!!!!!!

Коментирай

Точно тя е

преди 8 години

Ами кой друг????? Злобната грозотия от село Караджово!!!!!!!!!!!!!!!!! Че и коментарите под статията са нейни, забележете пише "Е" вместо "Я", неграмотна проститутка!

Коментирай

Лили

преди 8 години

По-точно шизофреничката Никлозета си пише. От край време го има този навик. Още не беше известна и дремеше по залите, за да обижда момичетата, които харесваха Ники Михайлов на "мърши"- любимата й дума и до днес.

Коментирай

123

преди 8 години

Тая жена е толкова проста, че чак вече дразни. Ми Николета не е вече с Валери, свободна е, млада е, хубава е, много ясно че ще си намери някой. Ася да гледа тя с кого е, че така като гледам Плешо зарибява гаджета при всеки удобен случай, а Касъмчо след някое и друго време ще смени голямата звИздЪ с някоя млада мацка. Не си стои на гъза да си гледа детото ами тръгнала в чуждите паници да наднича.

Коментирай

jenn

преди 8 години

Моето мнение е, че Николета вижда, че едно 95% от коментарите, принципно, са в защита и подкрепа на Алисия и новата стратегия е, или да седи по цяла нощ да пише (грам няма да се очудя, ако вече толкова е изпушила, милата), или е поръчала на някоя не по-малко луда фенка да плюе и сипе обиди на поразия.

Коментирай

Да точно Николета ще пише...

преди 8 години

За тва на всеки коментар против пачата Ася по 20 dislike. Аре не на мен тия! Стои по цял ден и коментира грозната патка.

Коментирай

ooo

преди 8 години

Te Nikolina ne sa q poru4vali poneje dobrovolno i bezplatno lapashe pishoci po kenefite i q poreha vsi4ki mangalq ot okoliqta...

Коментирай

haaa

преди 8 години

I ti Diariq,i ti se metni ot nqkoi most,ama vzemi Nikolina s teb...

Коментирай

Do adminite

преди 8 години

Nali 6qhte da mahate komentari otnasq6ise do deca,kogato sa s grubo i nekorektno sadarjanie.Ili tova e samo za na Nikolina Razporenata deteto...I edin vapros.Lainata i kak sa na vkus..poneje ne spirate da i lijete zadnika..

Коментирай

malee

преди 8 години

Ot mainata si se razbira,4e 2-ma dushi pishat komentarite-anti Asq....Smeshno i nelepo....shizofreniq kato taq na Nikolina

Коментирай

hahaha

преди 8 години

hahahahaha kak si lichi obache, che tova e porychkova statiq

Коментирай

of,4e si prosto

преди 8 години

Ami horata i simpatizirat na Asq to4no za6oto za 6qlo i ne6qlo q vinqt.Trae si jenicata,gleda si deteto,koeto nikak ne e grozno kakto nqkoi se beshe izcepil.Ba4ka do 3-4 a stava v 7 (prez u4ebno vreme) da izprati deteto.Kolkoto Klozeta se pune,tolkova po-haresvana stava Asq...Sama si e vinovna Nikulinka.Prosto e prosta..Prosta e i ne znae kakvo da pravi...Samousira se milata.A i taq shizofreniq.......mani mani

Коментирай

Как пък не

преди 8 години

Симпатизират ама друг път. Тя е най-голямата интригантка. Като изключим всичко свързано с Ни Ло-то, никъде не я понасят. Всеки е запознат че е любовница на Касъмов, още 4 други певици пропищяха от нея и се изнесоха. Има 5 фенчета на кръст и през другото време сама си пише коментарите. Толкова е жалка.

Коментирай

Как пък не

преди 8 години

И ако иска още 20 дислайка да ми даде, всеки го може. Ей ся до 5 мин моя коментар ще има 20 лайка. Само гледай, Асьо!

Коментирай

Как пък не

преди 8 години

Опааа, кво стана Дойчева (дояща крави)? Доказах ли че сама си лайкваш по 100 пъти и залъгваш хората да си мислят, че феновете ти го правят? Жалка, евтина и грозна.

Коментирай

jenn

преди 8 години

Хотарена, може ли още малко минуси, 21 не ми е любимо число?! П.П. Николета ще си ги доплати, не се притеснявайте.

Коментирай

:-)

преди 8 години

Табуретката си има абонамент за статии тука. Излиза ѝ по-евтинко така, откакто ѝ се налага сама да си плаща сметките и да заработва с нощен труд.

Коментирай

abe

преди 8 години

Ama vas k'vo vi burka Asq s kogo si lqga be.....ei ne se sprqhte....tq Nikoleta e devica 6e vi se nevidi i glupostite.Jenata e pulnoletna,6e si lqga s kogoto iska...

Коментирай

Криси

преди 8 години

Опа, извинете по навик набивам плюсовете където видя , че са повече ( тоест осмиващи Николета) а виждам , че за 24 часа нещата са се обърнали на 180 градуса и тя вече е всенародна любимка за сметка на Алисия, тази смяна на общественото мнение може да говори за две неща: или манипулиране на лайковете ( на дай си боже честните журналисти от Хотлайнена) или поголовна шизофрения, налегнала огромни групи българи. И в дватаслучая- лошо!

Коментирай

Hehehe

преди 8 години

Разбира се, че тези лайкове са нагласени за Никилина, защото не мигат да се докладват.Забележете...хахахаха Насра се Николетоооо много сте прости и вие от Хотарена,как манипулирате лайковете... Селяяяцииии

Коментирай

Lina

преди 8 години

Nikoleto,kuche umrqlo,aman ot tebe i naglasenite ti statii sreshtu vsichki.Dolen mindil si bila i shte si ostanesh!

Коментирай

Майничката 1

преди 8 години

OMG!?! Не разбирам само защо хората палят и коментират толкова ревностно като има статия за алисия или николета?! ..хвани едната - удари другата! Не са стока за мирисане и двете...жадни за евтина минутка слава ..и двете пускат статии ,тук в жълтата аренка, една срещу друга се обвиняват,клюкарстват,мъжете си разменят?!... и това ако са звезди в българия ,то вие хора сте овце!

Коментирай

хм

преди 8 години

На същия принцип, може да се каже същото за Алисия, нали така? И двете са ми безразлични, но Алисия ми е една идея по-антипатична, поради наличието на доста общи познати с нея, съм успяла да си изградя мнение, за съжаление, обаче нищо хубаво не чувам, освен от феновете и, които не биха били такива, ако имаха възможността да я познават лично.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.