Ексклузивно! Аверът на Аръков - Митко Малкия, пребит в Студентски град (Екшънът е от изминалата нощ, пострадал ли е актьорът?)

3495
06 Декември 2014, 12:38


Дълго време се тиражираше версията, че побоят над актьора Иво Аръков всъщност бил предназначен за авера му Димитър Генев, познат повече като Митко Малкия. В крайна сметка грешката бе поправена миналата вечер, като този път тупаници изяде Митето, узна HotArena.net.

 

Малкия бе част от групировката на забелгналия преди години в чужбина Христофорос Аманатидис – Таки. В момента се занимава с бизнес в сивия сектор.

 

Проблемите за него започнали преди няколко месеца, което наложи да се покрие във Варна под засилена охрана. Всъщност в морския град живее и приятелката му Ивана Николова.

 

През месец юли тази година Митко дойде в столицата и си чукна среща с актьора Иво Аръков. Учудващо, но тогава Генев е предпочел да не бъде следван от личната си охрана. Тогава бившето гадже на Мика Стоичкова бе нападнат.

 

Неофициална информация за случая сочеше, че нападението е било с цел сплашване, като идеята е Митко Малкия да разработва схемите си за друга групировка и той да изяде ритниците. Изпълнителите на поръчката обаче объркаха човека. Свалили авера му Аръков на земята и са започнали да го налагат с метални пръти по главата.

 

След зверския побой Иво бе откаран в неврохирургията на Военномедицинска академия в София с контузно-разкъсна рана на главата и прободна в областта на мишницата. По-късно е освободен за домашно лечение.

 

Само преди вечер обаче нападателите са решили да повторят „акцията“, като този път натупали правилния човек – Митко Малкия в Студентски град. Все още няма подробности около случилото се, но по неофициална версия е бил с Иво Аръков. Съдба...

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени