Ексклузивно! Азис и Ники Михайлов удариха Божинов: Ние сме в А група, а ти - в Б!

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-azis-i-niki-mihailov-udariha-bojinov-nie-sme-v-a-grupa-a-ti-v-b HotArena.net
Ексклузивно! Азис и Ники Михайлов удариха Божинов: Ние сме в А група, а ти - в Б!

Доскорошните дружки на Валери БожиновАзис и Ники Михайлов, удариха по самочувствието и гордостта му, видя HotArena.


Те се събраха заедно с други авери на Божинов по мъжки, където очевидно футболистът не бе поканен, макар че също си е в България.

 

Велизар, Даниел Здравков, Ники Михайлов, Ванко 1 и Азис си направиха селфи в родно заведение, а под снимката Азис написа многозначителното: „Аз играя само с играчи от А група...!“.

 

Ясно е към кого е насочен „тънкият“ намек, а

 

ударът е троен.

 

Един път, гаврата е с кариерата на Божинов, който очевидно не е от А група, и втори път – шамарът е от предателството, че всичките му доскорошни приятели са се събрали да се видят, а той не е поканен.

 

И тук идва и третият удар – от бащата на Валери. Емил Божинов побърза да даде голямо „LIKE“ на фотото на „А отбора“.

 

 \"\"

 

Ясно е, че Валери е низвергнат от компанията, макар само доскоро да заливаше мрежата със селфита с Ники Михайлов, когото окачествяваше като свой брат.

 

С Ванко 1 също бяха първи дружки, снимаха клипове заедно, даваха си пари назаем и пр., а Велизар винаги е бил част от семейството, заедно с Азис.


Е, явно в тази компания вече няма място за момчета от Б група…

19 Коментара

123

преди 8 години

Дано Алисия си намери свестен мъж, който не е в тези лайняни и пошли среди. Михайлов продължава да ми пада в очите. Ако уважаваше поне малко Алисия нямаше да седи на една маса с Ванко 1, който я заплашваше със заливане с фекални маси и Азис, който я наричаше кръгла нула и възпяваше в песен"стига си се правила на Николета, прякорът ти знаеш ли, че е минета"? А най-потресаващото е, че ги снима Иво Дойчев. В тези среди изглежда всичко е лицемерие, пиар и нямат грам достойнство.

Коментирай

otvrat

преди 8 години

Хомо дружинката е доста неприятна. Дано са по-далеч от Николчето и Валерко.

Коментирай

Xaxax

преди 8 години

Vie tochno ot kade znaete dali e bil pokanen Valeri ili ne e bil .. za poreden pat se ubejdavam kak se chudite s kakvo da si zapalnite "stranicite" xaxxa jalko e napravo ..takiva izmisleni statiiki si pishete che ne e istinaa !!! Vie ot kade tochno ste osvedomeni kakvo e iskal da kaje ili namekne Azis ..lele lelee samo intrigi gledate da zavartitee !!!

Коментирай

TERESA

преди 8 години

TAZI SNIMKA POTVRUJDAVA CHE ALISIA I MIHAILOV NE SA ZAEDNO.KAK INACHE NIKI SHTE SEDNE DO VANKO 1 KOITO E NAI-dobur priqtel na NIKOLETA.

Коментирай

никлозета

преди 8 години

АМИИИИИ АЗ -КЛОЗЕТА ЛИЗАНОВА -ЗА МЕН НИЩО НЕ СПОМЕНАВАТЕ В ТАЯ СТАТИЯ - ТЕ БЯХА МОИ ПРИЯТЕЛИ ,ПО-ДОБРЕ СМЕНЕТЕ ИМЕТО НА БОЖИНКАТА С МОЙТО :)))) СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Коментирай

haha

преди 8 години

tova sa gluposti :) Valeri i Azis sa v prekrasni otnoshenia :)

Коментирай

shok

преди 8 години

Ахахаха Никиту в А група? Вие бъзикате ли се? Влезте из футболните сайтове и прочетете коментарите на феновете за него. Перуций е най-подиграваният и недолюбван футболист. Футболист ли казах? Голям комплимент му направих и аз.

Коментирай

пийте си хапчетата моля!

преди 8 години

И по какво точно познахте че Божинов е изритан от компанията. Трябва ли Божинов където е Михайлов или Азис и той да е там АМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за да не бъде изритан хахаха????????? Пийте си хапченцата от Хотлайнена. Иска ви се на Божинов да му е зле, ама на прероди се човекът откакто изхвърли Лозанова от живота си. Даже го каза ясно и кратко хихи.

Коментирай

Тереза, беше най-добрия, както и Азис

преди 8 години

Явно си назад с историята. А, дали са заедно или не само те си знаят,а вие гадайте, така е по-интересно. Нека да предизвикат малко мозъците ви да се събудят и да проработят, защото явно много ви вълнува това, след като следите , коментирате и правите анализи ха ахахахааааааааааааааааа

Коментирай

хе хе хе ееее

преди 8 години

За последното изречение донякъде мога да се съглася, но как разбра, че ИВО ДОЙЧЕВ е фотографа? Това ме измъчва, да разбера! ах ахаааа

Коментирай

OPs

преди 8 години

Божинов не е в София в момента, а на Слънчев бряг. Това е причината да НЕ са заедно, а ЗАДЯВКАТА , дали е за него или за някой друг, те си знаят и защо. Пак свободни съчинения!

Коментирай

ups

преди 8 години

В деня в който е правена сниmkata Божинов си беше цял ден и цяла нощ в София;) И да, не е бил поканен нарочно..

Коментирай

Божеееее!!!

преди 8 години

Бре, колко достоверни източници! И кога е правена снимката, че Божинов е бил в София? Я , да чуем? И чак нарочно не бил , поканен... те ви прошушнаха на ушенце. колко сте смешни, като тръгнете да оспорвате или да твърдите нещо, което няма нищо общо с действителността и с вас! Източници , като ХотЛайнена!

Коментирай

поговрки български и на място

преди 8 години

"Кажи ми кои са ти приятелите, за да кажа кой си ?" Точно казано! Дано поне Божинов е порастнал и помъдрял! Вече , даде заявка!

Коментирай

потвърждавам

преди 8 години

UPS е абсолютно прав, даже мисля знам коя е :) Валерката е персона нон-грата в тази тайфа, вече им е под нивото

Коментирай

lili

преди 8 години

То па едно ниво имат тия, да ти умре коня от гъдел.

Коментирай

question

преди 8 години

Само аз не разбрах " потвърждавам" как ти разбра, че ups е от мъжки род? Даже БИЛ и прав.... ха ха хааааа ....елементарниииии, колкото си искаш.

Коментирай

Мария

преди 8 години

Така като гледам ги снима брата на Алисия, което означава, че Ванко 1 пак е обърнал палачинката и предпочита, естествено, да се завре там, където са паричките, защото при Николета вече няма такива. Не мисля, че Николай му е някакъв приятел, просто са седнали на една маса. В тези среди трудно можеш да избягаш от такива нагаждачи като бившия сводник, всички са свързани. Но нито Алисия, нито Николай са глупаци и знаят отлично кои са им приятелите.

Коментирай

xa

преди 8 години

По-скоро братът на Ася е готов да предаде и сестра си срещу това да го возят в скъпа кола и да му подхвърлят по някоя порцийска в скъп ресторант. Ванко 1 си е с Велизар и Азис приятел. Предателите са Николай и Иво Дойчев личният му слуга.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.