Ексклузивно! Бирмата заплашил Митко Пайнера! Вижте каква награда ще вземе Преслава след грозната случка

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-birmata-zaplashil-mitko-painera-vijte-kakva-nagrada-shte-vzeme-preslava-sled-groznata-sluchka HotArena.net
Ексклузивно! Бирмата заплашил Митко Пайнера! Вижте каква награда ще вземе Преслава след грозната случка
Фолк звездата Преслава ще вземе в ръцете си една от най-престижните награди на ТВ "Планета", но незаслужено. Чрез натиск върху продуцента й инж. Димитър Димитров - Пайнера, от страна на половинката й - Жоро Бирмата, тя ще стане Идол на 2014, научи HotArena!


За тази категория са номинирани Преслава, Анелия, Галена, Джена и Цветелина Янева. Както HotArena Ви съобщи по-рано, Певица на годината ще бъде Галена.


За Преси е отредена наградата Музикален идол, но няма да й бъде отсъдена справедливо, най-вече, че няма достатъчно заслуги през изминалата 2014 г.


Половинката й Георги Станоев - Бирмата се е постарал тя да получи приза, като спекулациите около начина, по който го е направил, са две.


Служители във фирма "Пайнер" разказват, че единият слух гласи, че милионерският син е заплашил Митко Димитров. Вторият - че Бирмата е дал сериозна сумичка под масата на продуцента, за да осигури втората престижна награда на любимата си.


Въпрос на време е , всъщност остават само два дни, и истината ще излезе наяве.

5 Коментара

Бебо

преди 9 години

Каквато награда да вземе Преслава все е заслужена, защото феновете я боготворят! Това със заплахи и пари под масата е измислено, за да се доближи до действията на Галин Вафления пуяк.

Коментирай

jenn

преди 9 години

В едно интервю пред време Преслава каза, че той не се интересувал от работата ѝ и дори не знаел какво точно се случва с нея в професионален план. А и Преслава не е от певиците, които биха се зарадвали на купена и нагласена награда, така че той едва ли би направил такъв „жест“ за нея, предвид това.

Коментирай

haha

преди 9 години

Galin vafleniq puqk :D ti poznavash li go vuobshte, che go narichash taka, smeshko? Preslava otdavna ne e tova, koeto beshe. Galena se puka po shevovete ot rabota, fenovete i se durjat s neq kato blizka priqtelka, kato im razreshava da se snimat s neq, da q gushkat, celuvat, pregrushtat i kakvo li ne. Pravi strahotno show, postoqnno ima hitove, kakto i klipove kum tqh. Preslava veche leji na stari lavri. Pravi hit i sled dva meseca e zabraven.

Коментирай

nonameeeeee

преди 9 години

Vie ot hotarena kajete zashto da e nezaslujeno? a do ''haha'' ,citiram : ''kato im razreshava da se snimat s neq, da q gushkat, celuvat, pregrushtat i '' ... i da i barat gurdite !

Коментирай

НАКО

преди 9 години

ХА ХА ХА ТИЯ ДЕТО СА ПИСАЛИ ТАЗИ СТАТИЯ СА ЛУДИ..ПРЕСЛАВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПЕВИЦА КОЯТО ПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ЗАРАДИ ГЛАСЪТ СИ И ГОЛЕМИТЕ ХИТОВЕ ..ПРЕЗ 2014 ПРЕСЛАВА ПУСНА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ХИТОВЕ -КАЖИ ЗДРАВЕЙ, ПИШИ ГО НЕУСПЕШНО, МОЕТО СЛАБО МЯСТО, ПОВЕЧЕ НЕ ПИТАЙ, АКО УТРЕ МЕ ГУБИШ И НАШЕТО ЛЮБОВ Е .ПРЕСЛАВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПЕВИЦА ПОЛУЧИЛА МЕЖДУНАРОДНА НАГРАДА БАЛКАНСКА ЗВЕЗДА...ФЕНОВЕТЕ НА ПРЕСЛАВА СА 1 МИЛИОН ВЪВ ФЕЙСБУК И НОН СТОП ГЛАСУВАТ ЗА ПРЕСЛАВА В ИНЕТРНЕТ ПРЕСЛАВА Е ПЕВИЦАТА И ИДОЛА НА 2014 - ТАКА СМЕ ГЛАСУВАЛИ МИЛИОНИТЕ ФЕНОВЕ НА ПОПФОЛКА И ЗА ТОВА ПРЕСЛАВА ЩЕ Е С НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ............. ГАЛИН КУПУВА НА ГАЛЕНА НАГРАДИТЕ, ЗАЩОТО НАЖИВО ГАЛЕНА ПЕЕ МНОГО ФАЛШИВО

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.