Ексклузивно! Благо и Есмер Омерова вече не се крият! (Вижте как се гушкат и натискат)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-blago-i-esmer-omerova-veche-ne-se-kriiat HotArena.net
Ексклузивно! Благо и Есмер Омерова вече не се крият! (Вижте как се гушкат и натискат)

Благой Георгиев и Есмер Омерова взривиха Instagram с първите си общи снимки, на които демонстрират чувствата си, видя HotArena!

 

На едното фото двамата се гледат палаво и са се усмихнали, а на другото – танцьорката е седнала в скута на футболиста, а той я е гушнал.

 

По-деликатният кадър бе публикуван от Благо, а този с натискането – от Есмер.

 

Преобладаващите коментари към снимката, качена от спортиста, са одобрителни. Срещат се по-млако на брой – иронични, а трети – цяла възхвала за това, че плейбоят имал способността да свали всяка, стига да поиска.

 

Съвсем скоро очакваме Благо Георгиев да проговори затова как се е влюбил в рускинята, Есмер ли е причината за раздялата с ученичката Куини-Алис и още куп любопитни въпроси...

 

Виж ексклузивните фотоси в галерия!

10 Коментара

Зори

преди 8 години

Тази да очаква скоро да се нарежда на опашката да и иска прошка Благо.

Коментирай

Tedi

преди 8 години

Tazi mnogo grozna be,kato jaba e v lizeto.Skoro shte I se nasiti I na neia, I sledvashtata.Choveka si e s psichichni otklonenia I seks maniak.

Коментирай

Mindil mrusen

преди 8 години

Kakvo e tova ime - Esmer? Do kolkoto znam esmer na turski ozna4ava tumnokosa. Taq da ne e nqkoq ruska ciganka ili tatarka?? Esmerik qvno e prostitutskoto i ime.

Коментирай

Иво

преди 8 години

От кого да се крият ,за него това е престиж , имидж на голям сваляч .Очаквам рекорди от този Казанова .Много смешен мъж. За мен големият мъж носи отговорност , уважава майката на децата си .

Коментирай

хаха

преди 8 години

Аз имам чувството, че този яко се гаври с тия курви, а те мислят, че са любовта на живота му.Лияна говореше за сватби и деца, Куини и тя го мъкнеше при родителите си , едва ли не ще се женят, а тоя иска просто секс и после шут в гъза.

Коментирай

Монахинята

преди 8 години

Всяка принцеса си има своя шут !!! Явно в днешно време тази роля се изпълнява от татуирани футболисти !!!!!!! На някой им върви в работата ,на други в любовта ,но има и каръци .......... на които нито в едното нито в другото . Явно при тези двамата е важна рекламата !!!! Късмет на момата при повече късмет може да се дотунингова !

Коментирай

болен мозък

преди 8 години

Боже, ученичката поне беше красива. тази, все едно съм я делнал с брадвата, устата и са до ушите.

Коментирай

пада си по циганки

преди 8 години

няма толкова грозна зъбата жена с конски зъби абе благой ти кьорав ли си бе брато по добре се събери пак с асиана митева нали се поебвахте преди години докато беше с лияна мани тая монстър хай девойка

Коментирай

gotina

преди 8 години

Mnogo e gotina novata na Blago a i e mnogo dobra tanciorka,evala!

Коментирай

Хахах

преди 8 години

Evala!!!!!!хахахахахахах

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.