Ексклузивно! Благо прибра децата си в Русия! (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-blago-pribra-decata-si-v-rusiia HotArena.net
Ексклузивно! Благо прибра децата си в Русия! (Подробности)

Благой Георгиев наскоро изтъкна, че ще ограничи пътуванията си до България и изглежда следва заканата си. Децата му от Христина Витанова – Йоана и Давид, му дойдоха на крака в Русия, узна HotArena!

 

Майката на Джизъса се е погрижила да заведе малчуганите безпрепятствено при него, за да може таткото да им се нарадва. Не е ясно единствено колко време ще постоят при футболиста.

 

Както HotArena писа, Благо е разочарован от българите и начина, по който са реагирали на изцепката му в Колизеума.

 

Според Георгиев народът ни е неблагодарен, защото вместо да се радва на спортните му успехи, с които прославя страната извън граница, те критикували личните му постъпки и дела.

 

По тази причина обиденият Джизъс се отказал да вдига сватба в България и дори загубил желание да идва на посещения в родината си.

 

Близки до него споделят вероятността, че от тук нататък Благо ще настоява децата му Давид и Йоана да прекарват повече време с него в Русия. Дали това означава, че ще се бори за попечителство над тях, все още е рано да се каже.

 

2 Коментара

R

преди 8 години

Благо направо да си ги взима в Русия. Христина и без това не ги гледа, защото е мого заета с гаджета, заведения, фризьори, фитнеси, магазини. Есмер със сигурност би гледала децата по-добре от родната им майка. Добре, че поне имат баби и дядовци тези деца...

Коментирай

!

преди 8 години

Точно така гледа сина си и приятелката и певичката Алисия-Великата Майка!Тези двете злоби основно мислят и плетат интриги на бившите си и децата са им основно средство за изнудване и облаги!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.