Ексклузивно! Бориса забърка супер интрига и лъсна като лицемерка № 1! Ето писмото, й което взриви ВИП средите

8897
07 Ноември 2014, 11:51


Моделката Бориса Тютюнджиева държи непременно да си изгради имидж на умно момиче, което събира в себе си всички качествени човешки характеристики. Опитвайки се да докаже за пореден път колко е директна и пряма, заформи супер интрига и се оказа точно такава, каквато отрече, че е - лицемерка, видя HotArena.net.

 

Ето какво всъщност написа тя:

 

Тъй като не съм свикнала да бъда лицемерка, а вероятно и никога няма да се науча, бих желала да припомня нещо. Подхвърлянето на къси пари на долнопробни сайтове срещу получаването на “сриващи”, ”оронващи имиджа” статии, не е повод за гордост и величие. Напротив! В моя свят, повод за гордост е да НЕ молиш да ти слагат слушалки по ушите, диктувайки ти отговори на въпроси по сутрешните блокове, които ти така или иначе не можеш да измислиш сама, и които само подчертават осезаемата и тотална липса на интелект. Повод за гордост е ДА знаеш що е то сказуемо, подлог, не за друго, а защото това са какво? Главни части на изречението! А за всяка уважаваща се дама с подобно самочувствие, е добре все пак да може да сглоби едно що годе свързано изречение, нали? Дам..., а вече за оксиморон, синоним, метафора и други подобни, си МАСТЕР! Все пак нали сме “журналистКИ”!

Повод за гордост е ДА си поне малко грамотен! И тук не говорим дори за езици и висше образование. Повод за гордост е да НЕ шофираш с малкото си дете на първата седалка, когато НЕ можеш! Повод за гордост е също и да НЕ изневеряваш, но хайде... човещинка! Дори във Франция го правят. Повод за гордост е НЕ да плащаш за омаскаряващи другите статии, защото те е шубе да не се срине тази такааааа „трудно“ градена кариера, а ДА преценяваш правилно способностите си, и в случая да се плашиш от тях. Или по-лесно за разбиране - всяка жаба да си знае гъола и коефициента на интелигентност! Както е казал Наполеон Бонапарт: “Чуждата глупост не ни прави по-умни”. Хайде да не се гоним, че ще вземем да се стигнем! Животът е прекрасен Еnjoy!

 

Фейсбук познатите на Бо веднага предположиха и написаха, че според тях във виртуалното й послание визира Николета Лозанова. Ама, че лицемерие! До този момент тръбеше в интревютата си колко я харесва и че не таи лоши чувства към нея. А сега се оказва, че всъщност не може да я понася. Заформи се и интрига, тъй като Тютюнджиева не е поставила име, към което е насочила емоционалното си писмо.

 

Нито е отрекла, нито е потвърдила предположенията в коментарите, че именно Лозанова е муза и субект на словоизлиянието й.

 

HotArena пък се сети, че писанието й може да се отнася и за фолк певицата Мария. В коментарите си към публикацията Бо цитира част от песен на Ваня Костова – „Мария“.

 

Мойта малка дъщеря

Мария, Мария

вече свири на пиано.

Мария, Мария

Колко мъничка е тя,

а пианото голямо -

 

Гущеровица гостуваше в подължението на сутрешния блок на bTV - „Преди обед“, и бе поканила екипа на предаването в резиденцията на Гущерови. Там имаше пиано на близо 200 години и интервюиращата акцентира върху него. Марчето пък започна да разказва подробности за антиката... Помислихме си, че тя е лицето от сутрешния блок, със слушалка в ушите, а заради ниския си ръст е „малка“ в сравнение с предмета.

 

До такива разни аналогии ни води Бориса, когато хората не пише имена, към които насочва  текстовете си с упреци. По този начин интригата се заплита и вижте какво се получава – спрягане на още имена...

 

И една забележка към харесалата публикацията Венета Райкова – журналистка, която няма един грамотно написан статус във Фейсбук. Дори започва изреченията винаги с малка буква, допуска правописни и най-вече пунктуационни грешки. А същевременно се има за професионалист...

 

Но както казва моделката: „Хайде да не се гоним, че ще вземем да се стигнем!“...


 

Редакционен коментар на HotArena към Бориса:

 

 

Здравей, Бо. Понеже пишеш, че е имало "долнопробни сайтове", на които им подхвърляли "къси пари", за да пишат ”оронващи имиджа” (запазен е правописа на Бориса) статии и същите електронни издания получавали заплащане за омаскаряващи текстове, ще ти дадем няколко съвета. Понеже никога не сме били лицемери...

 

 Първо, за да не си и ти лицемерка, кажи имената на тези сайтове. После докажи, че са такива, каквито ги описваш, ако ти стиска :)

 

Второ, специално HotArena никога не те е харесвала - абсолютно безплатно и без никакви лични причини. Да, доста пъти ти и твои близки хора сте ни пускали уж читателски новини с клюки, които те касаят. Истината, Бориса, е, че като цяло си скучна и нито името, нито визията ти са комерсиални. Като заговорихме за визията, вземи се стегни. Младо момиче си. И вземи драстични мерки и обърни внимание на лицето ти, особено в частта над горната устна. Все пак се снимаш, показват те насам-натам, не трябва да се излагаш. Приятелски съвет е това.  Пък и напъните ти да си известна са забавни. Но начинът, по-който го правиш, е изтъркан - „Бориса с Коко Динев“, „Бориса мечтае Ники Михайлов да й обърне внимание“, „Бориса с Андрей“, „Бориса случайно вика папараци да я снимат с гадже“ и т.н. Пълно клише.


Трето, HotArena никога не е получавала "къси пари", а само „дълги“ пари. Всеки месец, година след година - от реклама. "Къси" пари е например, когато бляскаво светско списание, със символичен тираж, иска сумата от 1500 лв.срещу публикуване на една страница бляскав рекламен материал. Съветваме те да се концентрираш върху тези услуги. Няма лошо, пък й служителите на изданието са ти близки. Говори се, че пиарката ти работила там. И така да е, здраве да е.  А ти си бляскава, заслужаваш да пишат за теб, пък и ти излиза тънко...

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
марчето
преди 3 години
-2
AAA,хотарена! Има хора които харесваме Бориса, била тя тъпа и неграмотна! Но вие сте ми мега смешни с оценките и коментарите за хората,при положение че се пишете за сериозна клюкарска медия(ха ха ха) би трябвало да сте БЕЗПРИСТРАСТНИ! Чакай че да не взема да допусна правописна грешка че.....:-)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хихих
преди 3 години
-2
Лао Дзъ: Когато човек вярва на себе си, не се нуждае да убеждава другите.....та и тяхната работа същата,вместо да се обяснявате като хлапаци пред “моля,другарката“по добре си подобрете качеството и не ни занимайте с никаквици като ЛАЙНЯНОВА ,никаквица която само руши,останала безприятели плаща ли,плаща да се пише за нея.И странноама само тук се оливат от статии за нея,другите са я отсврили отдавна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
111111
преди 3 години
-1
Поредната кифла, която не може да напише един абзац без да сгреши
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вяра
преди 3 години
-3
Освен отговор, като че ли и повечето коментари си ги писахте сами.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ралица
преди 3 години
-2
Всъщност вие защо се засягате и се обяснявате, при положение, че тя никъде не ви е споменала???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Песталоци
преди 3 години
0
Даа,"повурс по граматикаод за гордост е да си поне малко грамотен". Пише се "Уронващи". Не се заяждам, но след целия курс по граматика... Хайде, нЕма нужда!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ралица
преди 3 години
0
Едно от най-важните неща в журналистиката е безпристрастността. С личното си обръщение към Бориса показахте, че сте много неща, но не и безпристрастни!!! Аз лично не мога да понасям Бориса, така че коментарът ми съвсем не е в нейна защита. Просто вие сте всичко друго, но не и журналисти.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Админа
преди 3 години
0
Невъзможността да приемате критики и то от собствената Ви аудитория, на която трябва да благодарите, че още Ви има, говори за спорните Ви качества и ниво на професионализъм. Да отговаряте на послание в социалната мрежа, което не е адресирано до Вас, меко казано е наивно и говори, че главните ви редактори, pr-и или с каквито ръководни кадри разполагате, са на възраст между 12-19 г. GROW UP. Имал съм нещастието да работя С Бориса Тютюнджиева и по мои наблюдения високото самочувствие на подобни девойки рано или късно им дава златен шанс да паднат от "висините", сред които си мислят, че летят. Когато ги заболи, почват да пишат дълги статуси и да цупят физиономии. Класа не се купува и не се доказва нито с маркови дрехи, нито със снимки от Бахамите, нито с купени оценки и дипломи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Mona
преди 3 години
0
Хаха, ама Бориса не е споменавала името на сайта. Гузен негонен бяга...А иначе, като стане дума за неграмотни и прости жени естествено и вие за Николета се сещате първо. Както и всички ние.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
dessi
преди 3 години
-4

И вие като един друг сайт - БЛИЦ, все на лична основа го избивате. Не разбирате, че ние се интересуваме от клюките, а не от вашите вътрешнозаводски драми с други сайтове или медии. Но много ви личи, че сте пристрастни. Много. То затова и си останахте на едно ниво. Други сайтове появили се след вас, ви изпревариха. И пускате някакви си 3-4 новини на ден максимум. Що за медия - смешници!!! А Бориса не мога да я дишам, между другото.

(Никога не сме пускали по 4-5 новини на ден, а по над 20. Това първо. Второ, нямаме впечатление някой да ни е изпреварил, а и ние не се състезаваме с никой. Трето, не водим никакви медийни войни. Бележка на Админ)

Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени