ЕКСКЛУЗИВНО! Децата на Жоро Илиев изведени от България (ПОДРОБНОСТИ+СНИМКИ В ГАЛЕРИЯ)

10687
26 Юни 2014, 14:30


Покойният бос на ВИС-2 Георги Илиев навярно би бил повече от щастлив да знае, че дъщерите му Криста и Андреа се възпитават като истински принцеси. Двете невръстни госпожици усвояват етикета на потомствената аристокрация и учат чужди езици, за да може някой ден напълно да изличат клеймото си „сирачета”, научи HotArena.net.

 

Тяхната приемна майка Мая Илиева дава мило и драго момичетата да получат качествено образование и животът, който тя никога не е успяла да има – далече от светската суматоха и опасностите, пише в. „Уикенд“.

 

Още преди 3 години Мая взе тежкото решение да раздели двете си осиновени момичета с всичко, което ги свързва с България. Вдовицата затвори дома си в полите на Витоша и се зае да търси идеалното място, на което да възпитава и обучава децата си. Така след много проучвания реши да ги отгледа в Испания. Мая се спря на Барселона, където има приятелки и аклиматизацията би била много по-лесна. Именно там, изолирани от българската злоба, живеят от години двете осиновени момиченца на Георги Илиев.

 

В колоритната столица на провинция Каталуния Мая и дъщерите й прекараха няколко години в пълно спокойствие. През това време вдовицата често се връщаше в София, за да се вижда с тогавашния си любовник варненския плейбой Николай Иванов-Шванца. Хлапетата обаче не страдаха от липса на грижи и внимание, защото им бяха начислени 2 бавачки и гувернантка.

 

По модел на старите аристократични семейства, Криста и Андреа започнаха обучението си от най-ранна възраст, и то от вкъщи. В заниманията им включват задължителите уроци по английски и испански, а извънкласните им задачи запълват всяка свободна минута в ежедневието им. Момичетата ходят на тенис, езда и балет, музика, за да получат най-добрия старт в живота.

 

Приемната им майка искала нищо да не им липсва и някой ден да могат да поемат по своя собствен път в живота, излизайки от сянката и скандалния имидж на родителите си. Точно за това Мая настоявала момичетата да разговарят основно на английски език. Дори у дома използвала този начин, за да си комуникира с тях. Опитвала се да ги отучи от всички български думички, които случайно научили по време на живота си у нас.

 

Всъщност във вените на децата на вдовицата на Жоро Илиев няма и капка българска кръв. Тя са осиновени от италианско сиропиталище. Затова момиченцата носят необичайни имена. По-голямото от двете деца Андреа имала доста тежка съдба преди да влезе в дома на покойния висаджия. Момиченцето е дъщеря на италиански гангстер и проститутка.

 

Когато била на 4 месеца, баща й е убит при престрелка край Неапол. След това майка й се отказва да я гледа и я оставя в дом за сиреци. За момиченцето се застъпва местен бос, който урежда документите за осиновяване на Георги и Мая, които по това време искали да се грижат за дете. Името Андреа било избрано от биологичните й родители и преповтаряло названието на убития й баща.

 

Другото дете Криста е кръстена от приемната си майка. Мая я е нарекла така, защото малката е родена около Коледа. Криста била бебе на 40 дни, когато заживява в къщата на мафиотския бос, изоставена от своите родители. За нещастие, и тя така и не успява да опознае добре с осиновителя си, защото той бива убит няколко месеца по-късно пред заведението му в Слънчев бряг.

 

И двете крехки госпожици едва ли имат и бегъл спомен от трагедията, сполетяла фамилията им. Разбира се, чували са за митичния си баща и са виждали многократно снимките му. Преди време дори посетиха гроба на Главния в столицата, за да участват в панихида. Майка им обаче се старае по всякакъв начин да ги държи далеч от очите на недоброжелатели и затова рядко се появява с тях на публични месата. Притеснена за сигурността им разгара на епидемията от отвличания на платежоспособни бизнесмени и децата им, Мая се скри с момичетата зад граница, където никой да не ги разпознава и да не може да им навреди.

 

Едно от правилата, които вдовицата спазва, е никога да не прекарва повече от няколко седмици годишно в София заедно с децата си. Ако усетела, че започват да се застояват, Мая рискувала госпожиците да бъдат разпознати. По време на визитите си у нас обаче семейството имало един задължителен ритуал – да срещне хлапетата си с порасналите дъщери на приятелката си Адриана Тюркмен. Именно по-голямата от двете наследници на другият покоен бос Фатик - Александра преди време показа снимка на с двете госпожици. Пак тя тези дни освежи архивите с още едно фото на Криста и Андреа, вече видимо пораснали.

 

Двете момичета обаче няма да губят времето си, докато са с майка си у нас. Макар да има няколко месеца до есента, съвсем скоро те ще трябва да се подготвят за приемни изпити за гимназия. Мая Илиева е решила да ги прати в швейцарски лицей, през който са минали обучението си децата на повечето аристократични семейства в Европа.

 

Там са учили наследници на принцове, графове и видни политически дейци. Таксата е в размер на 30 000 евро на семестър, но гарантира всички удобства и най-доброто обучение за всяка бъдеща милионерска наследница, каквито без съмнение са двете сирачета на Жоро Илиев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени