Ексклузивно! Дни преди боя с Преслава, Бирмата пиян унижил Емилия (Подробности за случката)

6653
02 Март 2015, 14:00


Читателски сигнал

 

Порой от стотачки се е изсипал върху Емилия преди две седмици, а в ролята на буреносния облак се е превъплътил пернишкият милионер Георги Станоев-Малката Бирма, твърди читател на HotArena.

 

Случката се разиграва дни преди мелето с Преслава и Фики на афтърпартито на Пайнер.

 

От участието си в столична дискотека жената на Коко Динев си тръгнала с почти 2 бона над обичайния си хонорар, под формата на щедри бакшиши от пернишкия милионер.

 

Малко след полунощ на централното сепаре в кръчмата се настанил Георги Станоев, като петимата му бодигарди заградили мястото, имитирайки непробиваема крепост.

 

Бившият футболист кротко и сладко си пиел питието, но до едно време, в което кехлибареният еликсир взел да му идва в повече. Някъде около 2 часа Емилия изпълнила репертоара си и рекла да слезе от сцената, за да се прибере у дома, където я очаквал мъжът й Коко Динев.

 

Не на същото мнение обаче бил Бирмата. Вече на градус, годеникът на Преслава наредил на един от копоите си да призове чалга дивата на неговото сепаре. Разбира се, младият баровец не я повикал, за да се поинтересува в какво здраве се намира осеменителят на чалгадивите Коко, а за да му утоли мерака.

 

Е, не онзи, а музикалният. „Клонеше към 2.30, когато Емилия се „закова” до сепарето на Бирмата. „Към 6 часа, милата, вече едва стоеше на краката си. Жоро я пусна да си върви с триста пазарлъка, искаше да му пее до 10“, разправят нощни сеирджии.

 

За почти четирите часа живо пеене, Малката Бирма прахосал поне един марков тоалет за Преслава.

 

„Броихме ги до 1600 лева, но това беше доста преди да я пусне да си върви”, кълнат се източниците ни.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени