Ексклузивно! Елен Колева избухна: Александър ми разби живота! Вижте разкритията на актрисата

5428
02 Септември 2014, 16:00


Елен Колева и Александър Найденов си дадоха шанс след шумната раздяла през 2012-а. Въпреки това нагледно показаха, че нещо счупи ли се един път, колкото и да го лепиш, цяло няма да стане, научи HotArena.net.

 

При предишната раздяла Колева бе споделила: „В една връзка, в която мъжът е болезнено ревнив, възприема те като „трофей“, както той самият се изрази в своите интервюта, липсва доверие и уважение, тя рано или късно се разпада.

 

Заради тази ревност изгубих приятели, работа, възможности. За какви изневери се пише? Та аз трябваше да внимавам и да се съобразявам как се обличам, с кого общувам, къде ходя. Може да се каже, че бях в „златна клетка“.

 

Често ми казваше: „Моето момиче, в живота няма безплатен обяд. Прав е. Всичко се плаща. Всеки трябва да понесе своята отговорност за делата и решенията си. С Александър бяхме като две различни вселени. Може би точно това сме харесали един в друг и това ни привлече в началото“, пише сп. „Lovestyle”.

 

След раздялата им обаче Елен на няколко пъти в интервюта даде да се разбере, че продължава да има чувства към бизнесмена и вероятно затова двамата решиха да се съберат отново.

 

Този път не афишираха връзката си, държаха я далеч от медиите, но въпреки всичко отново се стигна до грозен финал.

 

Александър пак избухна в интервю и заяви, че това е окончателният край на отношенията му с Елен, като я обвини в „морален курвалък“.

 

Според него, докато са били заедно, тя е въртяла още двамата. Самата актриса запази мълчание, но пусна текст в личната си страница във фейсбук. Ето какво пише в него:

 

„Мъжете предпочитаха невзрачни жени. Вкопчваха се в ниско интелигентни за да не им се налага да обясняват много. Да задават тъпи въпроси, там където отговорите бяха видими. Стигаше им жената да е безхарактерна, за да може да се съгласява и те да я манипулират, когато си пожелаят. Страхуваха се от видима властна жена, защото знаеха,че ще им е трудно да я опитомят.

 

Те избираха лесните. Аз не разбирам тези мъже Не разбирах как се лишаваха от жената, която може да им даде всичко. Как правят любовта безинтересна. Всичките тези мъже бяха слаби, търсейки любов от друга. Тези другите СИЛНИТЕ жени, никога не бяха сами, но винаги самотни...“

 

Какво е имала предвид – само тя си знае. Александър я зачеркна от живота си, но дали тя е приключила с него – предстои да разберем.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 3 години
0
И дупарата й разби несамо живота.Продажна курвъ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ппп
преди 3 години
-3
много правилно го е казала- мъжете предпочитат по-слабите жени
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени