Ексклузивно! Емануела пак удари Алисия! Брюнетката подписа договор с най-оборотната фолк империя, където другата се буташе да влиза (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-emanuela-pak-udari-alisiia-briunetkata-podpisa-dogovor-s-nai-oborotnata-folk-imperiia-kadeto-drugata-se-butashe-da-vliza HotArena.net
Ексклузивно! Емануела пак удари Алисия! Брюнетката подписа договор с най-оборотната фолк империя, където другата се буташе да влиза (Подробности)

Фолк певицата Емануела вече е част от музикална компания „Пайнер“, узна HotArena!

 

Брюнетката все още не го е обявила официално, но слухът упорито тресе коридорите на димитровградската фирма.

 

Днес излезе и дует между Емануела и Кали. Песента им се казва „Хайде, вдигни ми“ и вече се върти в ефира на ТВ „Планета“.

 

Визията, с която се появява половинката на Митко Динев е точно онази, която от около месец показва чрез снимки в страницата си във Фейсбук с подсказката: „Очаквайте скоро“.

 

И така. Всъщност конкурентката й Алисия направи голяма услуга на всички, които успя да изгони от „Ара Мюзик“, където си остана сама.

 

От трите напуснали заради лансирането на гаджето на Ники Михайлов – Джина Стоева, Ивена и Емануела, третата безспорно най-намаза.

 

Съвсем скоро ще се похвали официално, че е член на най-голямата чалга империя „Пайнер“.



 

20 Коментара

ZORI ANDREEVA

преди 8 години

VSE EDNO ALISIA AKO ISKA NEMOJE DA VLEZE TAM ! Q STIGA! ALISIA E KLASA I E SVETLLINNI GODINI PRED EMANUELA !

Коментирай

хаха :*

преди 8 години

Тая шафрантия и на луната да се качи пак нищо не става от нея хахах

Коментирай

j.d.

преди 8 години

Пайнера не е взел Ася, защото тя има претенции кога да работи, по колко участия да поема. Тези претенции може да и бъдат угаждани от любовника Касъмов, но Митко, дори и да ч.ка някоя певица не би и позволил да не работи на Нова година или пък да поема само поредни участия, за да се отдава после на любовни бягства с футболярчета.

Коментирай

ГМ

преди 8 години

Ами не може. И тя е искала в Пайнер, водила е разговори с Митко Димитров, но той не се е съгласил.

Коментирай

abiks

преди 8 години

Ася е духала на Пайнера за да се намърда в компанията му, но въпреки усилията си и упорития "труд" не е успяла. С на колене под масата не навсякъде можеш да минеш.

Коментирай

xix

преди 8 години

Сигурно с бобърските си зъби го е одрала и не е останал доволен човекът. :D :D :D

Коментирай

Dimitrovgrad

преди 8 години

Цветелина Янева и Мария също си избират кога и по колко да работят, но гаджетата им превеждат по 15-20 бона на месец на Митко Пайнера. Ася също си избира, но тя плаща в натура на Касъмов сигурно. Не им е лесно на тези чалгарки...

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Нито песента е хубава,нито ми харесва излъчването на тези двечките!Евтинки.......... За въпросната Ася,дето пишете ,не мога да кажа кой знае какво,само това,че е професионалист,и това се вижда!А кой и по какъв начин е успял в бизнеса,ами то си е негов проблем,важното е,че песните и се слушат и адски много хора я харесват!

Коментирай

До ГМ

преди 8 години

Ти от къде знаеш,лично ли присъства,когато е водила разгоеори с Митко Димитров.Ей такива дървени филисофи най-са ми смешни

Коментирай

roro

преди 8 години

ахахахха сигурно. тя затова сложи ново ченеце.

Коментирай

простотия и арогантност до шия и двете

преди 8 години

Пайнер. Те и други певици правят дуети с колеги от Пайнер и не само, но не са в Пайнер. А, ако това е истина, нали се сещате, колко Диневи са платили на Митко Пайнера, за да я вземе при него. И на ЛУНАТА да отиде, не може да пее. А защо точно с Кали прави дует, не ме учудва. Като че ли имат еднакви съдби , А? Скоро и двете не са се омъжвали и не са раждали! Господ не е скитач! ха ха ха Пак същата история , кючек марка. Нищо ново под слънцето!

Коментирай

простотияяяяя

преди 8 години

Ако напишеш още един коментар и си направиш подкоментар и си ги лайкнеш, просто ще ти е за първи път , ха ха ха Жалка история! А, колкото до Алисия, само можеш да мечтаеш да изглеждаш като нея. Драскай си слуховете тук и си вярвай!

Коментирай

тъпо кречетало

преди 8 години

Абе не ти ли омръзна едни и същи коментари да драскаш тук по сто пъти? Цитирам: "Ася плащала на Касъмов в натура сигурно" Ами тази думичка накрая обяснява всичко-" сигурно" чула слухове и де ли се напъва от първи лице да драска, като смахната( защо като). Нито си и светила, нито пък някой друг. Това са измислици и слухове на " доброжелателки". Една лъжа , като се повтори 100 пъти някои хора, също такива " доброжелатели" си я тълкуват за истина. Еми, тълкувай си, то друго, така или иначе не ти остава! Освен да спиш в този сайт и да си вярваш. Дали ще промениш живота и кариерата на Алисия, ,,,,А? ха ха ха

Коментирай

до ГМ

преди 8 години

Ти май много си си повярвала? Тя маниакaлността и обсебеността са вид психически разтройства. А, ти си със сигурност. 99% от коментарите тук и под всяка статия за Алисия са твои. Много си обсебена! Болен мозък!

Коментирай

шаврантия проста

преди 8 години

Шиба я Денис Касъмов на свирки и я заряза пред олтара, а под път и над път с всеки друг се е*ба, сега Митко Пайнера ще му се отвори е*ане , ако е истина. .АЗ лично не вярвам, че Пайнера ще я вземе при него. АБСУРД! Освен срещу тлъста сума заплащане, което не си струва. Там онези акули Гаелена, Деси, Преси и сие ще я разкъсат и няма да има и толкова участия, колкото до сега..

Коментирай

ради

преди 8 години

ТАЯ МЪЖЕМЕЛАЧКА ЗАЩО НЕ СЕ ПОКРИЕ .ПО ДОЛНО СЪЩЕСТВО Е И ОТ НИКОЛЕТА

Коментирай

Юлий Цезар

преди 8 години

По-добре пръв на село, отколкото втори в града! Та в тоя смисъл Алисия си е най-добре, като прима в компанията. А Емануела години наред спа с единия Касъмов, но пак не стана най-хитовата в Ара. А в Пайнер ще си е точно това, което и в Ара – второразрядна. Просто НЕ Е УДОБНО НА КЛАНА ДИНЕВИ ДА РАБОТИ ТАМ, КЪДЕТО Е СПАЛА С НЯКОЙ ОТ ШЕФОВЕТЕ!

Коментирай

едва ли

преди 8 години

Не се притеснявай, ако наистина отиде в Пайнер и Митко Пайнера ще я пори и свири на дудука му, а аз дълбоко се съмнявам това са само и единствено слухове.... Мечтиии!

Коментирай

"М. Грозева"

преди 8 години

Няма статия с повод и без повод да не се спомене името на Алисия, а тя ви лепи на красивото си дупе. Дори не ви отразява! А има ли за какво? Кои сте вие? И добре, че беше Алисия да има на кой да отнеме мъжа, за да чуят хората за нея. До тогава нямаше време от свирене и лапане на пишки по тоалетните на бардаци, хотели, мотели и къде свари и с кой свари. Алисия беше вече изградена певица от години. Така, че кой кого е направил известен всички знаят.

Коментирай

да няма недоразумения ха ха ха

преди 8 години

става въпрос за Николета Лозанова приятелката и колежка на М.Грозева

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.