ЕКСКЛУЗИВНО! Емануела потвърди: Да, напускам Ара! Не ме интересува, че налагат Алисия! (Вижте какво още разкри)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-emanuela-potvardi-da-napuskam-ara-ne-me-interesuva-che-nalagat-alisiia HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНО! Емануела потвърди: Да, напускам Ара! Не ме интересува, че налагат Алисия! (Вижте какво още разкри)

Редакторска плесница

 

Напускането на Емануела вече е факт, научи ексклузивно HotArena!

 

Певицата лично призна в интервю, че напуска Ара Мюзик и се надява това да се случи по цивилизования начин – без скандали и препирни.

 

Не ме интересува налагането на Алисия

 

„В процес на прекратяване на договора си с Ара съм. Искам да се знае, че не си тръгвам заради Алисия, няма такова нещо! Не ме интересуват отношенията им с Алисия, нито нейното налагане“, отсече Емануела, с която преди бяха най-добри приятелки.

 

Снахата на фамилия Диневи уточни конкретно причината за напускането си:

 

„Нямам продукция, нямам песни. В тази фирма просто няма развитие. Продуцентът Виктор Касъмов не само не ми помага, но и ме спира“, обидена е Емануела.

 

Тя няколко пъти подчерта, че има огромно желание да се развива и да върви напред.

 

Именно затова се е върнала по-рано на работа – още на втория месец след раждането на Димитър-младши. „Нямам детегледачка, гледам сама малкия, но въпреки това, се върнах на работа и пак нищо не се случи!“, възропта Емануела в интервю за Signal.bg.

 

Пайнер?

 

На въпроса имала ли е вече преговори с конкурентната Пайнер, Емануела с половин уста отрече и заяви, че смята да се развива като самостоятелен изпълнител.

 

HotArena припомня, че Емануела е поредната отлюспена от Ара Мюзик. През последните два месеца от компанията си тръгнаха Джина Стоева, Ивена, а сега и една от най-хитовите изпълнителки на фирмата – Емануела. Остана една Алисия.

 

В музикалните среди вече са категорични – това е краят на Ара Мюзик.

 

Стела Йорданова

 

24 Коментара

ели

преди 8 години

Пак слагате думи в устата на хората само и само статията ви да се чете а това без името на Алисия няма как да стане!

Коментирай

казах ви

преди 8 години

Нормално вече Емануела да не работи там, дето си е събувала гащите за Денис Касъмов, става конфликт на интереси с поредния ѝ мъж. И замаскира всичко, като се прави на жертва. А в тази компания тя колеше, тя бесеше, искаше всички да ѝ викат ШЕФКАТА, ама пак си остана второразрядна певачка. Знаят я за креватните ѝ истории, а не с шлагери.

Коментирай

beti

преди 8 години

ТАЯ ПА ЗА КАКВО СЕ МИСЛИ ???!!!!!!!!!!!!!! НЕЗНАМ ДА ИМА И ЕДНА ПЕСЕН ИЗПЯТА ОТ НЕЯ НО СЕ ПИШЕ ПЕВИЦА ВИЖ МЪЖЕМЕЛАЧКА -ДА

Коментирай

ан

преди 8 години

Всички певици имат спадове или успехи.Може и проблемът да е в АРА,ако наистина имат недостиг на песни-това води до тези войни между певиците.аз обаче пък си мисля,че това може да не е краят на Ара,а да е едно прочистване за тях

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

От тва ренде само Перката е по-злобна. Не съм запознат с "изкуството" ѝ, къкто и изобщо с чалгата, та да твърда че има или нема песни, ама от малкото публични изяви, дет съм мернал на таа, съм оставал винаги дълбоко отвратен и потресен. Меркантилно, слабоумно, нагло до безобразие изчадие с претенции за нещо си. Уникално лицемерна и нагаждаща се според ситуациите, в състояние да гази през хора, приятелства и най–елементарно междуличностно отношение. Златотърсачка, колко да е златотърсачка? Омъжи се показно за некъв льольо, после скоропостижно се разведе, ако ме не лъже памет, две деца от двама различни бащи, вторият от династията Динев. Странно само що я наричате снахата на Диневи. Нема да я огрее :–) Таа просто е бая класи по–надолу от тех, а немам добро мнение и за двамата братя! Средно тъпа (има бая по–зле от неа), на външен вид, за мене поне, не става. Изобщо, противен вътрешно човек от най–злобната порода. Отврат!

Коментирай

justice!!

преди 8 години

отвратителна женица!

Коментирай

Ай

преди 8 години

Тази няма реална самооценка. Догодина ще ги моли да я върнат на работа, защото няма да има други доходи. С половин уста е отговорила на въпроса за Пайнер, защото са я отрязали.

Коментирай

да!

преди 8 години

Един точен коментар!

Коментирай

малко я премета Денис Касъмов и пак незадоволена

преди 8 години

Голямата" хитова" певица- на кючеци. Така и не можа да надскочи простотията и циганията си. "Видяла жабата ,че коня се кове и тя вдигнала крак" Да, развиват се певици, ама то се иска и да имаш нюх, да правиш неяо различно, което другите не го правят. И да има една такава певица в тази компания, която преобрази имиджа на чалгата със своите песни, но това не си ти Емилия( Емануело). Ти ще се запомниш в Ара , както вече казах с въртенето на таза и щракането с пръсти, както и с креватните ти изпълнения и оставянето пред олтара, на не един и двама... Е, сега си станала принцеса имаш възможността да се докажеш какво можеш... И побързай, че годините те притискат, а и дечурлята стнаха в повече... Скоро не си се омъжвала, крайно време ти е да се поомъжиш... за поредния балък...

Коментирай

право да си кажем, така си е!

преди 8 години

ха ха ха а ааааа ... това ме изкефи! абсолютно!

Коментирай

Ева

преди 8 години

То да ти кажа въртенето на таза и щракането с пръсти не и се отдаваше кой знае колко.А ако спре и да пее (извинете тя не пее,а вие)ще е най-добре

Коментирай

на крив к*р и козината му пречи!

преди 8 години

Ара няма да замине.... Касъмов да обяви кастинг за певици и да наеме млади и желаещи наистина да се развиват момичета. Талантливи певици в България -БОЛ! Ще му реснат на оназ работа на шефа на компанията. Тези баби, дето си заминаха, те , така или иначе нищо не правеха в тази компания, освен клюки и интриги, и някое друго креватно изпълнение. С " Изкарай ,Гано говедата" шлагер от преди 100 години пари не се правят в този сегашен комерсиален свят. Всичко е пари и интереси. Или се учиш да плуваш , или се давиш! Е, то се видя кой , какво може и прави! Сега се осъзнали и сетили, че трябва да се развиват! Дано, ама надали!

Коментирай

o

преди 8 години

Колко глупав е коментара на човека, изказал се отдолу. Явно никакво понятие си нямаш от музикалния бизнес в България и от начина, по който Ара работят. Джина Стоева изясни доста неща относно методите им. Касъмов обявя кастинг, но е наивно и в стил 12-годишен пубер, да мислим, че всеки, който имал талант и желание, ще отиде на кастинга и ХОП - ще стане работата. Преди всичко Касъмов не е продуцент. Моя приятелка работи в компанията му. Продуцент означава човек с нещо в джоба, с визия за нещата, който надушва таланта и е готов да инвестира в него и най вече има какво да инвестира. Касъмов нито се старае да им урежда участия на певиците си, макар и той да е заинтересован, защото взима процент, нито им плаща текст, песен, мелодия, процент от някакво видео или каквото и да било. Просто е отгоре и казва коя песен става, какъв текст може да се пусне или дали това или онова видео не е прекалено порно и пошло, за да се излъчи. Т.е. той иска да печели на гърба на тези момичета, които заблудени и глупави, идващи от дълбоката провинция, ще се хванат на въдицата, че ако родителите им теглят кредит от еди колко си хиляди и ги инвестират, току-виж кариерата им ще тръгне нагоре и ще има рентабилност. Певиците, когато си поделят хонорара с продуцента, платят разходите по дрехи, клипове и грим, не остават с почти нищо. Затова толкова се унижават и всичките си ги менкат 4-5 богати мъже в България, защото те са певици не дори и защото им е хоби, но за престиж и за да им се вдига цената и да си галят егото и самолюбието, бъдейки известни и виждайки се на екран. А подобни наивни коментари като твоя само карат глупави момиченца да карат родителите си да теглят заеми и да потъват в още по-дълбока мизерия, само за да се видят по телевизита и вярвайки, че плащат за музика, когато всъщност само пълнят джоба на Касъмови. Точно това, което Джина каза, е факт - гонят продуцента по коридора, той никога не е там, когато трябва да е там, все лъже, че ще дойде и те висят и го чакат, а той не се появява, все лъже, че ще им уреди някакво участие, но пръста си не мръдва и им взима парите за някакви проекти, кото после с месеци, че и година дори след това изобщо не е задвижено нищо по тях, за да се реализират. Наистина не само, че не им помага, но им и пречи. Не че в Пайнер е по-различно. Димитров също не инвестира в никого, също не ти плаща нищо и ти си плащаш и ротация на песните по телевизията дори, но поне не те спъва и поне им урежда участия. Това е разликата. А другия толкова го мързи и е толкова незаинтересован, че дори да знае, че и той ще спечели от това, пак не си мръдва пръста.

Коментирай

o

преди 8 години

и глупави, идващи от дълбоката провинция, ще се хванат на въдицата, че ако родителите им теглят кредит от еди колко си хиляди и ги инвестират, току-виж кариерата им ще тръгне нагоре и ще има рентабилност. Певиците, когато си поделят хонорара с продуцента, платят разходите по дрехи, клипове и грим, не остават с почти нищо. Затова толкова се унижават и всичките си ги менкат 4-5 богати мъже в България, защото те са певици не дори и защото им е хоби, но за престиж и за да им се вдига цената и да си галят егото и самолюбието, бъдейки известни и виждайки се на екран. А подобни наивни коментари като твоя само карат глупави момиченца да карат родителите си да теглят заеми и да потъват в още по-дълбока мизерия, само за да се видят по телевизита и вярвайки, че плащат за музика, когато всъщност само пълнят джоба на Касъмови. Точно това, което Джина каза, е факт - гонят продуцента по коридора, той никога не е там, когато трябва да е там, все лъже, че ще дойде и те висят и го чакат, а той не се появява, все лъже, че ще им уреди някакво участие, но пръста си не мръдва и им взима парите за някакви проекти, кото после с месеци, че и година дори след това изобщо не е задвижено нищо по тях, за да се реализират. Наистина не само, че не им помага, но им и пречи. Не че в Пайнер е по-различно. Димитров също не инвестира в никого, също не ти плаща нищо и ти си плащаш и ротация на песните по телевизията дори, но поне не те спъва и поне им урежда участия. Това е разликата. А другия толкова го мързи и е толкова незаинтересован, че дори да знае, че и той ще спечели от това, пак не си мръдва пръста.

Коментирай

o

преди 8 години

все лъже, че ще им уреди някакво участие, но пръста си не мръдва и им взима парите за някакви проекти, кото после с месеци, че и година дори след това изобщо не е задвижено нищо по тях, за да се реализират. Наистина не само, че не им помага, но им и пречи. Не че в Пайнер е по-различно. Димитров също не инвестира в никого, също не ти плаща нищо и ти си плащаш и ротация на песните по телевизията дори, но поне не те спъва и поне им урежда участия. Това е разликата. А другия толкова го мързи и е толкова незаинтересован, че дори да знае, че и той ще спечели от това, пак не си мръдва пръста.

Коментирай

Е не

преди 8 години

Джина по-добре заминаеай за Англия да береш кюфтАци. Спри да висиш в сайтовете и при първа възмижност да пръскаш с отрова. Не ти отива на годините. Нали сега се самопродуцираш к'ъв ти е проблема. Няма кой да те "спъва и спира" вече. Чакаме давай да видим колко си оборотна. Едната я праснала критическата, другата лапала ама не получила нищо. Човека си мислел АресФа мЪ, тя си мислела ВЪХ ШЪ ми дадът песИн. Аееее. Тая пък грам не долна, нееее. Бах аз и змията. Интригантка и то от много долните.

Коментирай

обективно

преди 8 години

Реших да видя, аджеба, що за стока са младите певици в "Ара", и открих, че има някаква Ванеса (дано не бъркам името), която има стил, подобен на Алисия.Младо момиче, с малко евтина визия, но с много по–адекватни песни с над 800 000 гледания ( е..един клип видях,признавам си) отколкото на "пенсионерският клуб – Джина и сие", който само мърмори, но не е нправи нищо адекватно на съвременните изисквания на пазара! Вкусовете на слушателите се промениха само "бабите" си баят по старому ! Е, като го виждат това т. нар. продуценти, ами как да извадят за изгубени каузи пари от ограничения бюджет?! Как да влагат в нещо като виждат, че то няма потенциал, няма усет, няма креативност, няма свежи и модерни идеи ?! Аз смятам дори, че продуцентите са направили компромис с тези лели и от лоялност и състрадание( а и да запълват дупки..музикални..е, може и други) са ги държали с години във фирмата, не намирайки начин да им кажат в очите, че не са вече млади, че не са особено кадърни,, и че не успяват да се приспособяват !

Коментирай

обективно

преди 8 години

се приспособяват към новите по–високи изисквания на музикалния пазар!

Коментирай

jenn

преди 8 години

Тука гледам Джина е пракарала следобяда.......... Колко мъка........

Коментирай

????

преди 8 години

Ти , като гледам , колко си "навътре в нещата" затова киснеш денонощно в този сайт и оспорваш чуждите коментари. Всеки си има мнение и не си мисли, че твоето не най- меродавно. Явно, нещо ти липсва и то бая много!

Коментирай

хе хеееее

преди 8 години

Емилия(Емануела) ти , като се е*еше на свирки с Денис Касъмов , защо аджиба, не стана голямата певица и не успя? Защото само с е*ане не става иска се и АКЪЛ. А при теб липсва. Не можеш да пееш , разбираш ли, не можеш, а узвиваш! И крайно време е , да си седнеш на дъртия и пре-употребяван гъз и да си гледаш дечурлигата, а да не киснеш тук и да казваш , кое, как и защо. Кой е можал е успял! Ти не си тази!

Коментирай

Боже, каква вещина , каква загрижаност!

преди 8 години

Абе, лелко! Защо си седнала тук да правиш сметка ,кой какво ще тегли и как щял да затъне? Май плачеш на чужди гробища и се страхуваш от новите попълнения, които ще ви изтрелят в девета глуха. Хайде не мисли този и онзи, а гледай себе си. Че, както ми мирише си "цъфнала и завързала". И защо да не успеят момичетата, те не са Джина, Емануела, Андреа или Ивена.... бездарници и некадърници. Не ги мисли тях!

Коментирай

о

преди 8 години

И къде точно ти се вижда Джина? Че и какъв следобед? То гледам, че и мен някой ме е нарекъл Джина по някаква причина. Явно някои не могат да преглътнат фактите и трябва да ги припишат на някакви обстоятелства, родени в подложеният им на медицинско лечение и медикаменти мозък. И без да съм Джина мога да знам фактите, така че не знам ти кого наричаш с нейното име, но сигурно и ти се бъркаш така относно някого, както мен гледам, са ме объркали. Между другото имам компютър от 16 години вече и това, което на теб ти отнема цял следобед, на мен ми отнема 3-4 мин максимум, така че спокойно, дишай. Просто се впечатлих колко много наивни и глапива, неосведомени хора има и реших да ви просветля малко по въпроса, но няма по-сляп от този, който не иска да види и този, който нищо не иска да научи, защото вече си е набил някакви неща в главата и го е страх да научи нещо, че току-виж това подложи на съмнение досегашната основа на виждането му. Аз пък не знам какво толкова сте се вкопчили със зъби и нокти за тази си заблуда и защо така яростно се опитвате да отричате фактите, дори когато идват от различни източници, но проблемът не е мой в крайна сметка. :)

Коментирай

о

преди 8 години

за тази си заблуда и защо така яростно се опитвате да отричате фактите, дори когато идват от различни източници, но проблемът не е мой в крайна сметка, пък и в крайна сметка не ме интересува знаете ли или не. Като не искате да знаете и да научите, все едно. Просто предположих, че след като сте тук и четете по темата, малко поне ви интересува. Но виждам, че ви интересуват само вашите фантазии и убеждания. :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.