Ексклузивно! Ето я голямата драма на Мария и Рачков!

3917
21 Август 2015, 16:00


Един от най-успешните тандеми в живота и на малкия екран – Мария Игнатова и Димитър Рачков, постоянно са събирани и разделяни от медиите.

 

Всъщност, истината е, че в любовния им живот наистина има драма, но тя не се състои в караници и неразбирателство, а нещо много по-дълбоко, узна HotArena.

 

Те от няколко години прави опити да си има свое дете.

 

Въпреки че и двамата се радват на по един син от предишните си бракове, двойката от дълго време таи надеждата, че в дома им ще проплаче и момиченце, плод на тяхната дългогодишна любов, пише „Всеки ден“. 

 

„Много го искаме, но все не остава време“, опитва се да прикрие неуспешните опити да създадат своя рожба чаровната блондинка. Близки до семейството обаче твърдят, че проблемът всъщност е друг. Рачков и Игнатова правят опити за наследник от дълго време, но за жалост безуспешно.

 

„Мария се опитва да прикрие неуспешните опити за бебе с това, че нямат време от многото ангажименти, но в действителност това е голямата им драма“, разкрива източник.

 

Той допълва, че влюбените имат огромното желание за дъщеричка, защото така или иначе двамата вече имат момченца от предишните си връзки. „Тъй като бившите им половинки създадоха от последните си връзки по още един мъжки наследник, Митко и Мария се надяват те да разнообразят с момиченце“, разказва информаторът.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди 2 години
0
Те от алчност нямат време да си починат и едно бебе да си направят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени