Ексклузивно! Ето я жената на Маджо!

6136
05 Октомври 2016, 16:00


Младен Михалев – Маджо е сред най-потайните мъже в България, които се появяват рядко на публични места. „Галерия“ публикува уникална снимка, която открехва завесата на личния му свят. Кадърът е от миналата седмица, когато доведената дъщеря на Михалев  - Мелина, отпразнува своя 22- годишен рожден ден.

Вместо с пищно парти и весела компания момичето предпочело компанията на майка си Милкана и Маджо. На кадъра тримата позират в скъп ресторант, на лицата им греят широки усмивки и изглеждат като идеалното семейство.

Маджо е натрупал някой друг килограм, но изглежда като човек постигнал вътрешна хармония. Той е един от малкото богато хора у нас, които откриват жената, която се покрива с представите му за житейски партньор. От години Михайлов живее щастливо с ефектната си съпруга Милкана Паунова, която е бивша съпруга на внука на генерал Добри Джуров. От първия си мъж, който носи името на дядо си, има дъщеря. Мелина живее с майка си и Младен Михалев в Швейцария.

Милкана също се занимава с бизнес, но избягва всякакви публични изяви. Познатите й я описват като умна, сериозна и уравновесена и твърдят, че е истинската опора на мъжа си. По-голямата щерка на Маджо от първата му съпруга Елена навлиза успешно в туристическия бизнес. Йоанна Михалева управлява тузарски комплекс в Слънчев Бряг.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени