Ексклузивно! Ето я щерката на Маргина! Първи снимки на красавицата

3533
01 Юни 2016, 12:00


Личният живот на Големия Маргин винаги е тънел в мистерия, а никой не е виждал лицата на децата му и съпругата му Мария. Вестник „Галерия“ единствен публикува снимки на боса – Красимира, която се оказа първа приятелка на дъщерята на бившия футболист Лъчезар Танев Теодора, видя HotArena.

Теди събрала дружките си в актуално заведение в Барселона на моминско парти, а скоро ще мине под венчило с избранника си в София. На партито се появила и Красимира със секси рокля, а сред гостите на Теди била и една от дъщерите на Наско Сираков и Илияна Раева – Славея. Купонът минал в няколко части, а за всеки етап от него момичетата сменяли и тоалетите. На един от кадрите дружките на Теодора Танева са с еднотипни дрехи и венчета на главата.

Цялата фамилия на Красимир Маринов, а и самият той са скъсали връзката си с България след съдебните перипетии, през които преминаха главата на семейството и брат му Николай, който от години е в неизвестност.

Босът има две дъщери и един син. Най-голямата – Александра е спрягана за една от първите любови на тенесиста Григор Димитров. Тя е завършила престижен английски университет, където е била състудентка с дъщерята на сръбския президент Слободан Милошевич. Баща й плащал по 30 000 паунда годишна такса за образованието й. Баща й и купил луксозен апартамент в Лондон, който струва повече от половин милион. Говори се, че баща й я подготвял отрано да наследи империята му, защото имала силен бизнес нюх.

Информацията за сестра й Красимира е пестелива и досега момичето не се е появявало публично. Семейството на Красимир Маринов не отскача често до родината и вече от няколко години се е установило в Испания. Наследниците на Големия Маргин били скромни и възпитани. И тримата владеели английски, испански и френски и били повод за гордост на скандалния си баща, който положил всички усилия децата му да получат добро възпитание.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени