Ексклузивно! Геят Кристиян звънна на Валери Божинов! Подробности за екшън разговора

4061
25 Август 2015, 16:55


Кристиян Стойков, който бе изгонен снощи от „Биг Брадър“, позвъня на футболиста Валери Божинов, за да му се извини, узна HotArena!

 

Телефонът на спортиста, обаче, е бил изключен.

 

HotArena първа съобщи, когато шоуто стартира, че Валери няма как да осъди реалити героя:

 

„Всъщност, чисто юридически, ако Божинов заведе дело, ще го загуби с гръм и трясък. Номерът е в това, че Кристиян не уточнява с кой Валери Божинов е спал. Онзи - футболистът, или някой друг?“.

 

Кристиян споделя, че познава много хора, които се казват „Валери Божинов“, но не познава лично футболиста, който носи същото име.

 

Нямам никакъв допир до него. Моят Валери Божинов е пластичен хирург. Не съм търсил провокация с това име – аз съм достатъчно забавен и атрактивен и мисля, че го доказах още първата вечер!“, отсича хомосексуалистът пред „Блясък“.

 

Казах, че съм спал с Валери Божинов – той си знае кой е. Те много медии го завъртяха, но така е монтирано, какво да направя?!“, добавя още младежът.

 

Екипът на изданието свидетелства, че Кристиян е опитал да се свърже със съпруга на Николета Лозанова, но телефонът е бил изключен. Обещал е, че ще прави още опити да осъществи контакт с Валери и да му обясни какво е имал предвид.

 

Стойков дори е готов да се чуе и с Николета и останалите членове от семейството на Божинов, за да им се извини.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ясноооооо
преди 2 години
-1
"На стар крастовичар краставици ще продават". Това си беше чиста проба уронване на имиджа на Валери и то целенасочено от някои хора, сега се опитват да излязат от калта с чисти ръце. Подучиха го какво да говори след като излезе от къщата. Защото още при излизането си той потвърди, че всичко което е казал го потвърждава( може би се е опасявал да не го подведат за лъжесвидетелство и тогава още по зле) и че винаги говорел в прав текст. така, че да не се опитват да излизат чисти от калта. A, вие от ХотАрена, както първи споделихте,че няма шанс да го осъди , потвърждавате , че много добре сте знаели сценария. Което само по себе си подсказва от къде тези подробности, ами не е трудно да се досети човек. От вашата колежка, приятелка, спонсор и главна заподозряна в случая- НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени