Ексклузивно! Гери-Никол смени Ники М. с най-богатия български рапър! (Вижте в галерията скандална снимка на двамата)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-geri-nikol-smeni-niki-m-s-nai-bogatiia-balgarski-rapar HotArena.net
Ексклузивно! Гери-Никол смени Ники М. с най-богатия български рапър! (Вижте в галерията скандална снимка на двамата)

Гери-Никол е влюбена! Но не в несериозната еднодневка Ники Михайлов, а в неин колега от рап сцената.

 

Това разкриха пред HotArena близки на младата певица.

 

„Гери се забавляваше от свалката на Михайлов, но никога не си е помислила, че от това ще излезе нещо сериозно. Пусна снимки с розите, които вратарят й подари, за да се лигави. Просто й беше интересно, но нищо повече. Друг мъж, с който си пасват и творчески, й е в мислите”, сподели пред нас една от най-добрите приятелки на варненката.

 

Кой обаче е този мъж?

 

Оказа се, че това е рапърът Dee. Ако не сте го чували, грешката си е ваша. Dee е един от най-хитовите напоследък изпълнители в хип хоп жанра. В края на миналия месец пусна песента „Спри не падай” и клипа към нея, а главната женска роля беше поверена на Черната Златка, която е негова голяма фенка.

 

Месеци преди да излезе видеото, в жълтите медии се завъртя клюката, че Златка не му е само фенка, а и любовница. Dee обаче дипломатично опроверга клюката, като даде да се разбере, че хич не му е приятно да му се бъркат в личния живот.

 

Миналия август пък около изцяло татуирания рапър и с доста провокативен външен вид, избухна друг секс скандал. Тогава папараци го гепиха почти на калъп с друга негова колежка - Жана Бергендорф.

 

Фотографи заснеха музикантите в морския курорт Лозенец да си шушукат пред хранителен магазин. Малко по-късно червенокосата изпълнителка напъхала куфар в багажника на автомобил, в който след известно време двамата се качили и отпрашили към хотел. Където пък сещате се какво се е случило…

 

Dee тогава също отрече за аферата. А и по това време той си е имал сериозна приятелка.

 

Гери-Никол дори и да изглежда като такава, хич не е глупаво момиче. За да захапе въдицата по Dee, си има причини и всички до една са основателни. Освен че е негова почитателка, непълнолетното котенце (както класика Валери Божинов би се изразил, б.а.) е наясно, че рапърът е една от малкото звезди на тази българска цена, а пък може да се твърди, че е и най-богатият. Първият си милион натрупал още докато е пеел в Америка.

 

Че има сериозни кинти  си личи и по това, което прави. Dee е един от малкото изпълнители, които пръска луди пари по заснемането на клипове. Например за песента му Falling, която излезе в края на миналата година, той ангажира топ режисьора Люси Иларионов, а един куп моделки, сред които и новата носителка на титлата Мис „Плеймейт” Ася Капчикова, участваха във видеото.

 

Твърди се, че в следващия му проект ще участва една от най-големите и скандални звезди в българския шоу бизнес. Името й засега се пази в тайна.

12 Коментара

Bhh

преди 8 години

За последния месец го сватосахте момичето със Сульо и Пульо..то не беше Криско,Михайлов , сега този... Малко е смешно да си правите свободни съчинения на гърба на хората. И след 30-тия опит ако нещо налучкате " Етоооо, Хотарена първа разкри". Смешни сте ;)

Коментирай

1

преди 8 години

Тази снимка трябва да е в Инстаграм, защото нито в двата профила на тия двамцата я няма

Коментирай

gigi

преди 8 години

mite a ti kato si pederast koi ti e gadjeto be hahahhaahah

Коментирай

pppp

преди 8 години

Голямa ПР aкция се води тук зa мaлкaтa трътлa.Дa не е ходилa нa уроци при Николетa,че триковете сa едни и същи.Зaщо девойкaтa със синя кръв и зaвидни финaнсови възможности винaги скaчa нa богaти бaтковци?

Коментирай

пълни несмилени драсканици

преди 8 години

Точно и аз това щях да напиша без да чета коментара под мен. Голям ПР, голяма реклама на тези, от които ви зависи хляба от този сайт. Хайде сега пак свободни съчинения по картинка... Нарочно ли се снима това малко трътлесто курвенце с този рапър, за да си УЖ изчисти името от чичко Ники Михайлов. Семейsтвото явно е усетило на къде духа вятъра, след като беше цитирано нейното име и от известен BG политик, по повод номинацията и избора на Меглена Кунева за министър на образованието. Ами , да вземем да изберем тогава и Гери Никол. Това означава,че я имат хората за умна или е такава след като се забърква с чичковци над 10 години по-големи от нея и тръгнала да си прави пластики и корекции на 15 години? Сигурно и по същата логика и домашното й възпитание показва ,че е на ниво? Фактите сами говорят за всичко около нея. А, че е поредният ПР е повече от ясно. Без да си искате в тази измислена поръчкова статия сами се опровергавате, защото по информацията изнесена тук личи, че това момче рапър харесва по-големи жени от него, а не и пикли, взели на сериозно и помислили се за това, което не са. Какъв интерес може да има един известен според вас и богат млад мъж от едно чисто, неопетнено, девствено момиченце, каквато се опитвате да изкарате невръстният парцал - Гери Никол? Никакъв! Те са на ниво хей живот, здравей здравей! Цялата и фамилия е покварена, и тя е черешката на тортата в нея. Няма случайни неща!

Коментирай

пълни несмилени драсканици >

преди 8 години

харесва по-големи жени от него, а не и пикли, взели на сериозно и помислили се за това, което не са. Какъв интерес може да има един известен според вас и богат млад мъж от едно чисто, неопетнено, девствено момиченце, каквато се опитвате да изкарате невръстният парцал - Гери Никол? Никакъв! Те са на ниво хей живот, здравей здравей! Цялата и фамилия е покварена, и тя е черешката на тортата в нея. Няма случайни неща!

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Все си мислех, че се украсяват статии, информация , коктейли и т.н. , но не бях чула и чела до сега ,че и кръвта се оцветява. Е, доживях и това. От червена стана синя ... явно с пари всичко се постига и купува, само акъл и здраве - НЕ! те в кв. Максуда и част от кв. Владиславово във Варна всички са със синя кръв :)...И това за нея не са батковци, а отиват в графа чичковци - над 10 години ... какво е?

Коментирай

TO

преди 8 години

Всъщност, само в това са улучили, че е невръстна бърсалка сменяща гаджетата си като носна кърпа в хрема. Типично за възрастта и манталитета и възпитанието й!

Коментирай

нищо ново

преди 8 години

Охооооо, колко още ще смени , няма толкова коси по главата си! Парцал да си в тази държава!

Коментирай

?

преди 8 години

Тя е нaчело нa листaтa,нa новaтa генерaция от к.рвички,който зa слaвa и пaри сa готови нa всичко.

Коментирай

дааа

преди 8 години

Малкият , голям -БОКЛУК!

Коментирай

хххххх

преди 7 години

Абе все се чудя,каква е тази простотия да се снимат с изкаран среден пръст тези псевдо звезди.Какво целят с това,освен,че се излагат..Явно не разсъждават милите,в момент на приети забранени вещества...ужас

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.