Ексклузивно и първо в HotArena! Тодор Батков влиза в модния бизнес

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-i-parvo-v-hotarena-todor-batkov-vliza-v-modniia-biznes HotArena.net
Ексклузивно и първо в HotArena! Тодор Батков влиза в модния бизнес

Младият бизнесмен Тодор Батков влиза ударно в модния бранш, като според слуховете ще предложи на българския пазар най-висок клас модни брандове. Предприемчивият наследник на прочутата фамилия ще предложи на заможните български клиенти класни световни марки, които в момента не могат да бъдат открити в България.

 

Запознати разкриват, че неотдавна младокът е имал делова среща на високо равнище с един от най-големите и влиятелни търговци на луксозни облекла в Русия.

 

В следствие на разговора им амбициозния бизнесмен е предприел уверено стъпки в развитието си в тази сфера. Той дори вече е ангажирал и терен, на който ще се помещава бутика. В момента тече трескавата му подготовка по дизайна и преобразяването на обекта в новата луксозна шопинг дестинация.

 

С това си начинание обаче Батков-младши няма да изостави досегашните си занимания свързани с клубния живот у нас и СПА комплекса в Банкя, който менажира. Преди месец и половина Тодор Батков спретна и едно от най-яките партита в столицата през летния сезон.

 

48-часовото Diamond\'s Pool party събра на едно място представители на родния шоубизнес и най-изявените купонджии, като програмата включваше едни от най-добрите родни диджеи.

5 Коментара

koklo

преди 6 години

НАМАЛЕТЕ МУ ДРОГАТА НА ТОВА МОМЧЕ!

Коментирай

coolguy

преди 6 години

Gotin e!

Коментирай

Гуца от Сунгурларе

преди 6 години

Тоя грозен пубер що не направи нещо по въпросът с външинят си вид? Като е толко заможен да действа,че прилича на девствен 11токласник с тия девствени мустачки...

Коментирай

хах

преди 6 години

Гуце, много си неграмотна за да казваш на преуспелите как да изглеждат ;)

Коментирай

Гуца от Сунгурларе

преди 6 години

Ти ли ще ми правиш забележки, бе г-н ям запетайки?! И кое му е преуспялото на тоя чYкундур, който харчи крадените пари на баща си? Тва пъпчиво момченце, ако нямаше кинтите на тати всичщи щяха да му се подиграват

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.