Ексклузивно и потвърдено! Преслава влиза във „ВИП Брадър” срещу 30 000 лева! (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-i-potvardeno-preslava-vliza-vav-vip-bradar-sreshtu-30-000-leva HotArena.net
Ексклузивно и потвърдено! Преслава влиза във „ВИП Брадър” срещу 30 000 лева! (Подробности)

Чалга звездата Преслава ще бъде един от съквартирантите в къщата на „ВИП Брадър”, разбра HotArena!

 

Информацията бе потвърдена от три независими един от друг източника - и от Нова телевизия, и от продуцентите, и от фолк бранша.

 

Певицата от Добрич, която в последните месеци доби скандална популярност покрай мелетета с бившия си приятел Георги Станоев-Малката Бирма, ще трябва да раздели припечеления хонорар със своя продуцент Митко Димитров-Пайнера, съобщи „Уикенд“.

 

Продуцентите на шоуто, което стартира в понеделник с обикновен „Биг Брадър”, първо отправили покана към други две певици от каталога на димитровградската компания. И тази година на прицел била Гергана, която отдавна не е толкова интересна за фолк феновете, камо ли за претенциозната публика на скандалджийското риалити. Колежката й Малина, която пък вече е в музикална пенсия, била другата, ухажвана от Нико Тупарев.

 

Тъй като и двете изпълнителки вече са трета ръка, им бил предложен твърде нисък хонорар, за които нито една от тях не се навила да се излага в национален ефир.

 

След поредния скандал между Преслава и Бирмата, в който той преби нейния шофьор на паркинг в Слънчев бряг, Тупарев мигом реагирал и се свързали с певицата, която от звезда с безупречен имидж се превърна в редови клиент на РПУ-тата и полицейските сводки. Тя изненадващо казала „да”.

 

Тъй като от участието на Преслава във „ВИП Брадър” ще се наложи разместване в програмата с участията й, която е планирана за месеци напред, хитрецът Митко Пайнера успял да договори финансови условия, от които освен певицата му, да се налапа подобаващо и той.

 

По принцип по договор всякакъв род заплатени изяви на изпълнителката извън ангажиментите й за фирмата, подлежат на отчисления за нейния продуцент, разясняват осведомени. В което има желязна логика, тъй като по време на престоя на звездата му в Къщата, Пайнера ще търпи загуби от нереализираните й участия.

 

Съгласно договорката между Тупарев, Преслава и продуцента й, за двуседмичен престой сред ВИП-овете в Нови Хан, тя ще получи хонорар от 30 000 лв. - толкова, който трябва да заработи за 5 нейни участия, планирани за същия период. Ако не бъде изгонена за тези 2 седмици, всяка следваща ще й бъде таксувана по 15 хиляди лева.

 

„Преслава е много хитра! Тя много добре знае, че това ще увеличи невероятно много интереса към нея точно преди зимата, когато започват корпоративните партита. На практика ще вземе малък хонорар от шоуто, но после ще жъне луди пари от участия през ноември и декември”, одумват я в чалга бранша.

5 Коментара

йес

преди 8 години

Да вкарат и Бирмата и ще са досущ като Жени и Тачо:))))

Коментирай

jenn

преди 8 години

хахахахха !!!!!!!

Коментирай

1

преди 8 години

Тя вече е влизала веднъж през 2009 за няколко дни. Според мен не си струва, ако си актуална звезда както нея. Със сигурност ще се опитат да я унизят с някоя мисия или нещо друго. Струва си само, ако си техен човек като лиглата Никол Станкулова, на която изградиха един много положителен образ.

Коментирай

мая

преди 8 години

Според мен ББ няма да я оплеска Преслава.По-скоро ще й помогнат да се разграничи от панаирите навън.

Коментирай

да се обзаложим

преди 8 години

От Нова предпочитат за по-евтино и сигурно да се договарят предимно с техни кадри - Жана Бергендорф 100% ще я вкарат вътре след скандала, Ненчо Балабанов и/или Джуджи, Филип Аврамов, докато все още някой си спомня за тях, някоя залязла чалга певица като Пепа Синята прашка, Магда или Кати, позабравен водещ като Драго Чая, някой от естрадата, някоя новопровъзгласила се за "мис" силиконка и са готови!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.