Ексклузивно! Инфаркт, а не падането е убил Чочо

3474
20 Юли 2013, 12:00


Инфаркт е станал причина за смъртта на големия актьор Чочо Попйорданов, научи HotArena.net. Това е окончателното заключение на лекарите и разследващи злополучния инцидент, при който си отиде актьора.


Голямата звезда на българското кино и театър си отиде неочаквано ден преди Великден, след като падна от двуметрова стена. Разследващи и лекари обаче са категорични, че причината за смъртта му е инфаркт.


За зла участ всичко се е оказало фатално струпване на обстоятелства. . “Сякаш Господ си го е искал, майка му го е викала…”, споделят все още покрусените от кончината му актьори от Народния театър.


Чочо е имал проблеми със сърцето, но не е ходил редовно на кардиолог. “Просто все не намираше време, казваше си: “аз съм млад все още, има хляб в мен”, разказват негови колеги от артистичните среди.


Накрая сърцето му не е издържало и мъката по загубата на майка му е повлияла на здравето му. В същото време актьорът бил на седмото от радост, че ще може да осинови дете.


Близо година Чочо и приятелката му Даниела се бореха, за да осиновят дете. Накрая имаха шанс да получат попечителство над малката Екатерина.


По всяка вероятност силните емоции покрай загубата на майка му и осиновяването са се отразили на здравето му. Той не могъл да издържи и докато бил на гробищата му станало лошо, завило му се свят, сърцето му спряло да бие.


След това последвало залитането и падането от високата стена. Дори да не бил паднал от толкова високо, инфарктът най-вероятно е щял да бъде фатален, коментират негови приятели.


“Не чашката, не алкохола или такива глупости го убиха. Той беше спрял да пие, беше се променил. Но съдбата си върви по своя ход”, тюхкат се приятели на Чочо.


Според лекари актьорът е загубил съзнание още преди да падне от стената. Загадка обаче остава дали е щял да оцелее, ако беше на друго място по това време, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени