ЕКСКЛУЗИВНО! Изнудват Благо със СКАНДАЛЕН клип на Есмер! Джизъса вади 50 000 евро за домашното видео

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-iznudvat-blago-sas-skandalen-klip-na-esmer-djizasa-vadi-50-000-evro-za-domashnoto-video HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНО! Изнудват Благо със СКАНДАЛЕН клип на Есмер! Джизъса вади 50 000 евро за домашното видео

„Есмер по цял ден плаче. Затворила се е у тях и не смее да излезе“, разказват разтревожени приятелки на Есмер Омерова.


Годеницата на Благо е в депресия, след като бивш любовник е започнал да изнудва нея и футболиста със скандално клипче, научи HotArena.


Той иска 50 000 евро от Джизъса, за да не види порното с Есмер бял свят.

 

„Клипът е скандален. Благо е като болен, не е на себе си. Не знае какво да прави, но ако се поддаде на шантажа, не е ясно дали сумата няма да тръгне нагоре“, коментират близки приятели на футболиста.

 

Според тях именно това е причината наскоро Омерова да изтрие всички снимки от социалния си профил. Двамата решили да го играят разделени, белким изнудвачът се откаже да публикува порно клипчето, пише „Всеки ден“.

 

То обаче вече е предлагано на няколко медии срещу заплащане и нищо чудно скоро Есмер да лъсна в неприлични кадри.

 

Татарката се оправдала пред годеника си, че тогава е била едва на 19 години и от глупост е разрешила на гаджето си да я снима в леглото.

4 Коментара

лелееее,мале!

преди 8 години

Незнам ,но на тази снимка е изключително грозна тази жена! Направила си е устните на нищо,като цяло ми циганее много,тази Есмер! Смеем се на устните на Мария,а я вижте тази на какво прилича,жаба,истинска жаба е в лицето!И очите и ,едни такива,вечно изцъклени с леко невменяем поглед.......не ми харесваааа!

Коментирай

Марти

преди 8 години

Блажко не си е мислил, че тази е монахиня. Какво като са я снимали разчекната?

Коментирай

3

преди 8 години

Otnovo se chudite kakvi luji da sutvorite.

Коментирай

DIANA

преди 8 години

e i zatova ne se smejte na Mrija usnite ve4e sa dobre

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.