Ексклузивно! Жената на Плевнелиев внесе молба за развод

7795
08 Юни 2016, 15:00


Първата дама Юлияна Плевнелиева вече е завела молбата за развод с Росен в Софийския районен съд, научи HotArena.

Брюнетката, която от години не живее със съпруга си, е предприела стъпката малко след като лидерът на ДСБ Радан Кънев сплете интрига по адрес на държавния глава и обяви, че партията му е готова да го номинира за втори мандат.

Оказва се, че самият президент бил в дилема дали да го стори, което всъщност наклонило везните към по-бързата процедура по развода. Отлично осведомени източници на „Всеки ден“ разкриха, че семейство Плевнелиеви са имали далеч по-различна уговорка.

В действителност те съвсем културно се били разбрали да се разделят още в началото на годината, но това да бъде оформено юридически пред съда едва след изтичането на мандата му, при това по взаимно съгласие. Щом Юлияна научила обаче, че съпругът й се чуди дали да не се опита да изкара още 5 години на „Дондуков“ 2 и да се кандидатира още веднъж, изригнала, при това пред приятели и в заведение: „Щом обича повече властта от мен, ще получи документите сега, на секундата“. 

Иначе самият Плевнелиев бил изключително ядосан от преждевременното разкритие на Радан за евентуалната му кандидатура и оттогава скъсал всички отношения с него както по телефона, така и наяве.

Междувременно нашите източници разкриха, че първата дама, чиято фигура никой не видя в последните 5 години публично до държавния глава, си живеела съвсем спокойно с новия си приятел и дори била взела децата си от „Резиденшъл парк“. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени