Ексклузивно! Красьо Черния сваля Куини

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-krasio-cherniia-svalia-kuini HotArena.net
Ексклузивно! Красьо Черния сваля Куини
Куини Алис Николова не може да се оплаче от липса на ухажори. Откакто скъса с футболиста, сред най-напористите й почитатели се оказа Красьо Черния, научи HotArena.


18-годишната девойка е сваляна най-безочливо от плевенския бизнесмен. Откакто Благой Георгиев я заряза, младата красавица е обект на интерес от мнозина негови познати, пише „Всеки ден“.


Сред най-настойчивите се оказал именно Красьо Черния. Съмнителният бизнесмен открай време е известен с афинитета си към певици и манекенки, както и към момичета на повикване.


Красимир Георгиев, както се казва лобистът, намерил номера на актуалната Куини и започнал да я засипва с оферти за срещи. След като непрекъснато я засипвал с комплименти и не спирал да хвали парите си, Куини започнала да се чуди, дали да му позволи една среща с нея, или да си избере друг ухажор.

5 Коментара

pff

преди 8 години

gluposti samo pishete ne se sprqhte

Коментирай

hr

преди 8 години

Искате да окаляте момичето. Личи си от 100км. На кого е неудобна Куини с младостта, интелекта и красотата си?

Коментирай

хик

преди 8 години

Е, този поне няма 2 деца ! :D

Коментирай

преди 8 години

На този надрусан мърльо подхожда само баба Курвулета, тъкмо да си шмъркат заедно.

Коментирай

edin savet za teb, Alis:

преди 8 години

auuu, kakvi superlativi sipesh- Alis, spri se- vsiako otvariane na ustata ti te pokazva kolko oshte po- tapa i zlobna si ot predishniat pat. Momiche, spri se i si gledai uchenieto, ne se pravi na "zvizda," i ne lampti za sotsialni iziavi. Ot trite neshta, koito kaza - "mladost, krasota i intelekt," imash samo edno- MLADOST. Skoro i tia shte si otide i niama da se usetish, dokato se opitvash da se pravish na VIP

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.