Ексклузивно! Лъсна истината за сина на Нелина! На Коко Динев ли е дете - вижте ТУК

18694
31 Март 2017, 12:52


Въпросът дали Коко Динев е баща на сина на Нелина най-сетне намери своя категоричен отговор, узна HotArena.


В миналото любимецът на фолк певиците и настоящ мъж на Емилия Коко Динев имаше четиригодишна връзка с доста актуалната тогава Нелина. Заради отношенията им и до ден днешен се предполага, че именно от него е синът й Кристиян. Въпреки че и двамата многократно са отричали този факт, доказателства за противното не е имало.


Или поне до този момент! Биологичният родител на сина на Нелина не е Коко Динев, а Даниел Димитров. Господинът е от Гълъбово и върти бизнес там. Двамата с фолк певицата дълго време не са поддържали отношения и са комуникирали помежду си само по повод сина им. Но напоследък отново са възстановили крепкото си приятелство и дори позират заедно за снимка, като щастливо семейство, пише ПИК.


Нелина, Даниел и Кристиян се засекли на провел се наскоро турнир по футбол. Хлапето е запалено по спорта от малък и трупа все повече успехи. А най-щастлив е, когато от трибуните го аплодират и мама, и татко. Крис публикува семейното фото в социалните мрежи и отбеляза и двамата си родители. Възможност, която не му се отдава често.


Когато бил по-малък, той почти нямал възможност да се вижда с баща си. А основната причина била, че Нелина рядко го пускала при него. Сега обаче Крис вече е голямо момче и трупнал по масата, че иска да общува с родителя си и да си говорят за чисто мъжки неща. Тогава майка му се съобразила с волята му, а покрай техните срещи и тя започнала да си комуникира с бившата си любов.


Хлапето е одрало кожата на татко си и трудно някой може да оспори, че са баща и син. Освен това, той е наследил и високия ръст от родителя си, което е голям плюс за поста на вратар, който си е харесал. Из фолк средите още се говори, че Крис не носи фамилията на баща си, защото когато се е родил, Нелина е била смъртно обидена на Даниел и е записала сина им с името на нейния родител. По това време Димитров имал и паралелно семейство, но сега вече тези дрязги изглеждат категорично загърбени.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ha ha
Преди 1 година
0
Абе вие нормални ли сте??? Даниел е полубрат на момчето :D :D :D Ха Ха боже....баща :D :D :D ? Бащата се казва Николай :D :D :D хахахахах не мога!!!! :D :D Хотарена от къде ги мислите тия простотии не е истина :D :D :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени