ЕКСКЛУЗИВНО! Мис Силикон 2016 лъсна в скандални домашни аматьорски кадри! Тези снимки разкриват ВСИЧКО!

https://hotarena.net/intimno/ekskluzivno-mis-silikon-2016-lasna-v-skandalni-domashni-amatiorski-kadri-tezi-snimki-razkrivat-vsichko HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНО! Мис Силикон 2016 лъсна в скандални домашни аматьорски кадри! Тези снимки разкриват ВСИЧКО!

Уникални снимки на Мис Силикон 2016 Боряна Миткова публикува сайтът HotZona, изпратени от анонимен читетел.  На тях горещата миска позира по оскъдно бельо или по силиконови бомби, които могат да изпотят и най-закоравелия пуритан.

Брюнетката демонстрира стегнато обло дупе без грам Фотошоп. Скоро скандалната моделка увеличи гръдната си обиколка и сега се е заканила да слага силикон и в дупето си.

Не е ясно кой е правил горещите снимки на красавицата, но със сигурност е близък човек, пред който тя се е отпуснала и раздава на макс.

Боряна Миткова е споделяла, че многократно получавала неприлични предложения на живо и в социалната мрежа,  но   не откликвала с положително отношение, тъй като си има сериозен приятел от години.

\"Не се продавам както повечето евтини миски. Повечето жени се предлагат много евтино и са без достойнство\", категорична е Боряна.


Самата тя излъчва провокация, но се намира за скромно момиче, макар че кадрите показват друго.

Скандалните кадри без никаква цензура вижте само ТУК!

3 Коментара

kurva

преди 7 години

Pusnala si e obqva da q ebat za 60 lv. Iska da bude uzvestno tva kurve i samo vi pishe na emaila za sebe si. Dolna grozna sperma

Коментирай

ъ

преди 7 години

Тази ми напомня на Андреа - никаква красота и личен чар, но пък много й се ще, горката, да я възприемат като секс-бомба и си мисли, че ако редовно си пуска голи или полуголи снимки и ходи винаги с високи токчета и супер силен грим, дори когато е по бельо (много порно концепция между другото), ще се наложи като секс-символ. Ами като те гледам, няма да ти се получи, моето момиче, колкото и да се напъваш. Просто го нямаш и това е! Ти си едно доста обикновено, незабележимо момиче - слабо и силно гримирано, но такива като теб ги има с хиляди по улиците. С нищо не изпъкваш, колкото и да не ти се иска да е такава реалността.

Коментирай

ъ

преди 7 години

Имаш доста глуповато, отегчено и нищо неизразяващо излъчване. В никой случай не лъха нито сексапил от теб, нито мистериозност, нито нищо реално. Нищо не излъчваш, освен едно безкрайно отегчение, легаргичност и апатия. И между другото - последната снимка е много "класна"... Няма що! Нагъзена сама на леглото, с тежкия грим и токчетата и си прави самичка снимка в огледалото. Че и с тези татуси... :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.