ЕКСКЛУЗИВНО! Ники Михайлов би шута на Алисия заради Гери-Никол! Любовта им цъфна на показ в хитовия Club 33

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-niki-mihailov-bi-shuta-na-alisiia-zaradi-geri-nikol-liubovta-im-cafna-na-pokaz-v-hitoviia-club-33 HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНО! Ники Михайлов би шута на Алисия заради Гери-Никол! Любовта им цъфна на показ в хитовия Club 33

Ники Михайлов не само окончателно е бил шута на Алисия, но и вече официално се появява с новата си любов.

 

Неочаквано за всички, това се оказа звездата от Х Фактор 3 Гери-Никол, узна HotArena.

 

Двамата са се появили заедно в хитовото заведение на Студентски град Club 33, където Ники пристигнал с тузарското си БМВ.

 

Ченетата на охраната буквално увиснали, когато Михайлов отворил вратата на лимузината и от нея слязла Гери-Никол, пише в. „ШОУ“.

 

Същата вечер скандалната девойка имала участие в клуба, където Ники й се наслаждавал с приятели от централното сепаре.

 

След края на участието, Гери-Никол моментално се присъединила към компанията на футболиста. Вратарят цяла вечер поръчвал поздрави за приятелката си на диджея.

 

На зазоряване двамата си тръгнали заедно, гушнати.

 

Колко ще издържи връзката им, не е ясно, но имайки предвид разликата от цели 16 години между Гери-Никол и Алисия, можем да си обясним влечението на Ники.


Вижте още снимки от въпросната вечер по-долу.

57 Коментара

Дано да е вярно!

преди 8 години

Дано да е вярно и Алисия най-после да излезе от тази безперспективна връзка! Това безработно татюво синче не е за нея!

Коментирай

Супер

преди 8 години

Браво Ники! Такова момиче и на тази възраст ти отива и ти ТРЯБВА, стига бабки

Коментирай

:D

преди 8 години

Сега петте фенчета на Асето и братята й ще почнат да обиждат Гери на травестит и грозотия. Репертоара им е един и същ хахааха.

Коментирай

Dad

преди 8 години

Той си е много наред, ама Алисия не и е мястото там!!! Да си хваща някой чичко-паричко и да остави младежите на мира с нейните курвенски номера!

Коментирай

666

преди 8 години

Niki nqma BMW ina4e Geri e mnogo sexy svejo sladko putence s sarxotno dupence ,ako e s neq syper ako ne e pak syper :)) Niki ne go milete

Коментирай

Aaa

преди 8 години

Xaiide sega vsichki priqtelki,fenove i prochie na Alisiq,prodaljavaite da tvyrdite che Niki mnogo e obicha,che e ludo vluben, ne moje da jivee bez neq i sigurno ako ne e tq shte se samoobiva! Kuhi tikvi! Dano Niki afishira vryzkata si, vednyj za vinagi.

Коментирай

666

преди 8 години

Ti v 4as li si kva e tvoita zaplata za6toto negovata do v4era be6e 80000 evro na mesec a tvoqta kakva e 6tom toi e bezraboten

Коментирай

с

преди 8 години

самоУбива се пише правилно

Коментирай

силвана

преди 8 години

къде е казала Алисия че са заедно бе,хора???????? не й слагайте думите в устата.

Коментирай

Интересна

преди 8 години

Защо "Хайде сега"? Мислиш, че сме си променили мнението, че са заедно само защото последната седмица смехотворните и НЕ потвърдени статийки валят като изведро ли? ХА-ХА-ХА-ХА яко се бъркаш. Всички знаем, че Ники Михайлов и Алисия са двойка, както и последния й клип е снимам в апартамента им в София, от който Ники М. качи снимка преди дни, а да афишират връзката си - не очаквай. Хората са си изпатили достатъчно от злобари и комплексари и всички се убедиме, че показността не им е по вкуса. Те са щастливи и така. Важното и, че онова джудже трътлестото ЗНАЕ, че е така, а вие с нея го духайте взаимно.

Коментирай

Майничката

преди 8 години

според мен този дрисльо, не реализирал се футболист , си е вербуван в жълтите медии като накъв секс символ ли и аз не знам ,но е смешно постоянно да се пише с коя имал любовна връзка ,с коя се гушкал и други тъпизми...и че тая чалтарката мноо страдала?! пълни глупости са това дечица ,стига се впрягайте! нито на тая и пука за тоя пуяк нито на него за тая силиконка ....тва е!

Коментирай

Mnogo ste interesni

преди 8 години

Shto puk da e bezperspektivna be? Braka li shte e perspektivata? Ne na vsichki im e fix ideq da imat brak, stavate smeshni veche s vashite glupavi zakliucheniq za horskiq jivot. Vidqhme Nikoleta i Valeri, mnogo shum, mnogo snimki, goliama lubov, sega sa po-smeshni i ot cirk Arena. Pulen proval. Mnogo sa si dobre horata. Chetete si jultite kliuki i vqrvaite, nishto che nito edna novina ne e POTVURDENA sus snimkov material. Novinite sa edinstveno ot "nash chitatel", "blizki do pevicata" i "dobre zapoznati". Tuk samo nedorazviti mozuci li vlizat?

Коментирай

тити

преди 8 години

Няма лошо и да са се разделили както каза по нова телевизия в миналата неделя,хора сме стига сте плюли и Ники и Алисия ,било им е хубово били са заедно ,отчуждили са се ,разделили са се ,какво толкова нали сме хора всеки хваща пътят си ,лошото е само това, че когато бяха двойка бяха много красиви заедно,а човешката злоба няма граници за съжаление!Оставете ги на мира който както иска да живее и да демонстрира връзките си .Между другото радвам се че Алисия си взе поука и не демонстрира отдавна вече личният си живот .Същото трябва да направи и Ники ,ако иска да си запази връзката с това младо момиче ако я има !А това какво получава като заплата на месец или не получава си е негова работа и на никой друг.!Всекиму според възможностите и късмета си!

Коментирай

Даааа

преди 8 години

Именно де, тя всячески се стреми да покаже че е с него! Дебне го все едно и е подчинен! Да не е луда да твърди че е с него, предвид че Николай ясно показва че не е щастлив и си търси щастието другаде! Елементарна жена, с претенции до небесата да ви кажа аз! Не е наричайте хитра, не се вписва!

Коментирай

666

преди 8 години

Evala za komentara ,i az neznam za6to e tazi zloba ne sam kam tqx a po princip v BG

Коментирай

Ралица

преди 8 години

А вие пък, които казвате, че "такава злоба само в България има", защо не влезете в някой чужд сайт да видите там какво става??? Чули две думи и ги повтарят до безкрай. Значи по вашата логика всеки който не споделя вашето мнение завижда,следователно съседа под мене ,например, ми завижда хахаха. Слезте на земята в цял свят има и лоши, и положителни коментари.

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Алисия сигурно вече си скубе косите от яд ,че Николайчо се позадържа в София и имаше време да се поогледа.При толкова готини,млади момичета той 4-5 години се прави на двойка с кака си Ася-пропиля си годините ,момчеее,в измислени филми и сценки!Герито -Никол е идеалната мадама за Михайлов-свежарка,богата,талантлива,без деца и бивши мъже и дърт любовник-продуцент!

Коментирай

айде бе??

преди 8 години

Еееееее, онзи ден беше с друга ахахахаха, Хотлайната я се разберете последно с коя е. Нали скоро се бил виждал с някаква си от Пловдив. Днеска изведнъж с друга, къде са ви доказателствата, че на вас не може да се вярва. Фантазията ви е много голяма. Снимка от въпросното заведение че е бил там с нея, или понеже той каза че жената до него е от шоу бизнеса и вие решихте да го подредите до певица. Момичето е много сладко, жъне успехи със сигурност ще си намери достоен мъж. Но едва ли е Михайлов той е луд по Алисия и търси стабилност сам го каза.

Коментирай

fake

преди 8 години

Аз съм варненка и познавам това момиче. Тя e много ниска, много набита и кръгла бих казала. В клиповете е съвсем друго изглеждащо момиче нияо общо с действителността. Едва ли това е вкуса на Ники Михайлов и едва ли може това момиче да предизвика някакъв интерес в него. Това, че е дъщеря на адвокат и дядо и е от престъпния свят едва ли ще направи щастливо и здраво семейство. Ден до пладне и по-скоро избива поредните си комплекси Михайлов или прави на бившата си на яд. В никакъв случай няма да излезе сериозна връзка, ако изобщо има такава. Аз лично не вярвам.

Коментирай

?

преди 8 години

Според теб е по-добре да е с възрастната фолк певица Алисия,която е в комплект със синче от любим за него колега?

Коментирай

?

преди 8 години

Герито може ида отслабне ,ако иска, ама Ася по-млада нема да стане!

Коментирай

какво противоречие!

преди 8 години

Селяндурке, как не се умори да драскаш тук всекидневно по сто коментара във всяка статия за Алисия , под различни препинателни знаци и имена. Прозрачна си! Разбрахме всички манталитета и капацитета ти. И най-малкото , което мога да си помисля е, че си психически неуравновесен индивид. Не е нормално да наричаш нормална връзка на мъж с над 10 години разлика с непълнолетно момиче - това си е чиста педофилия и в същото време да наричаш една певица с 4 години по-голяма от него баба. Правиш ли връзка с централния мозък? Явно не! А, дали се усещаш , колко НЕ логични са всичките ти коментари? Простотията яко те е заслепила, но И ти за самочувствие говориш! Куха си та чак дрънчиш! Боже, опази!

Коментирай

1

преди 8 години

S koqto i da mu sipvate nqma da razberete koq e jenata do nego, a qvno tova silno vi interesuva. Kogato re6i Sam 6te si kaje s edna duma TE6KAR .

Коментирай

:D

преди 8 години

От когa 32-33 годишните жени сa възрaстни.Ти сигурно си нa 12-13 върлa фенкa нa Николетa.Порок ли е дa имaш децa?A рaзликaтa в годините между Михaйлов и Герито колко е?A дa той е мъж може дa е по голям.

Коментирай

ти да видиш!

преди 8 години

Абе ти нормално ли си? Тя е непълнолетна , а той над 10 години повече от нея при това тя едва сега става жена и започва сериозното обучение, ако изобщо стигне до такова. В връзките и финансовите възможности на семейството ще и бъде закупена диплома, но това няма да я направи образована интелигентна жена. А, колкото до тази певица или която и да е друга жена.... какво намираш нередно или за престъпление,че била по-стара 4 години от него и имала дете от негов колега???? Ужас! В кое село и в кой век живееш? Ти си наистина много посредствено парче! Да не е първият в света този Михайлов, който има връзка с по-голяма от него жена и с дете? И какво пречи, ако връзката е стабилна, има любов и си живеят добре? Говоря по принцип. Разликата им не е голяма, а и детето е вече пораснало...а дори да е малко,,, какво от това? Ужас! Четете бисери и се наслаждавайте! Умницата тип Златка географията ви е консултанта! Те, такива, които са най-покварени се драскат най-големите моралисти . Иди си избивай комплексите някъде другаде , тъпунгер!

Коментирай

това тъпото пак е яхнало метлата

преди 8 години

Герито, можело да отслабне.... Ха ха Герито можело и да отслабне, НО акъл може и да не и дойде! А, може и генетично да е предразположена към пълнота... Представи си , че познаваме родителското и тяло.Никой не може да избяга от гена си! ха ха ха...Теория на отностителността и предположенията! Обсъжда нещо в което нито е сугурна , нито наясно. само и защото не анти-фен на Алисия, всички други са НАЙ , само Алисия е най- неподходящата и най, най, най.... в отрицателен смисъл. Пък , не мислиш ли, че това си тяхна работа и ничия друга? Ти ще оправяш света! Тъпа оФца!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Футболист и непълнолетнa девойкa от зaможно семейство.Струвa ми се че този филм сме го гледaли и преди и определено не беше с щaстлив крaй..Дa сетихсе Блaго и Куини.Зaпочвa втория сезон,сaмо че сa други в глaвните роли.

Коментирай

ехооооо

преди 8 години

До горните трима,които всъщност са Един-Вервай си ,вервай си,нема лошо!

Коментирай

222

преди 8 години

ТОЧНО!!!Абсолютно същата история-краят ще бъде същия,ако изобщо,клюката е вярна

Коментирай

преди 8 години

Макар и дебеличка госпожицата е красавица в сравнение с кучка курвулета, но не е гадже на Николай Михайлов.

Коментирай

девствена??? ха ха смях до небето!

преди 8 години

Била невинна , демек девствена! Къде питам? Може би в челото, че няма дупка! На х*я си ли да вярвам или на вашите свободни съчинения БЕЗ картинка. Големи мишоци сте това жълтурковиците! За един лев продавате майка си и баща си и достойнството си! Плашоци , мишоци нещастни!

Коментирай

малолетна пошлост

преди 8 години

Денят си личи от сутринта! Така , като го гледате това курве един метър от земята с надути джуки с хиалурон на 15 години ... Има ли шанс там? Да не говорим,че някаква изтръпнала тук, като чета коментарите .чак ги ожени. Алоооо, слезте на земята! Разбирам задушаващата ви злоба, но не разбирам защо си мислите, че сте фактор!

Коментирай

кати

преди 8 години

Тази девойка,побърза да светне,и то по доооста неподходящ начин!Така и ще приключи всичко!Копира поведение,глас......копира всичко,само и само да блесне и да се доближи до световно известните си идолки.....да,ама....НЕ! А тази глупост с Н.Михайлов,от къде я изкопахте!Няма как да падне до такова ниво,каквото и да си приказвате,Николай е от стара коза-яре,и няма да си плюе на лицето така..........

Коментирай

Абе вие..........

преди 8 години

Ники Михайлов би шута на Алисия заради Гери-Никол!......Ама вие,СЕРИОЗНО ЛИ!!!Сравнявате малката.....ахахах,да не кажа какво,с Алисия!От къде ви хрумна,то е яко смешно..........

Коментирай

1

преди 8 години

Щом и КАНАЛ 3 го казаха, малко тука вече може да има някоя истина, ама ще видим нататък

Коментирай

Въх!

преди 8 години

До 1 – Канал 3 и прочие жълти Клюки цитират този тука сайт, всички са една въртележка на глупости... Бай Гугъл си показва първоизточника на "новината" – Хотарена. Хотарена са първоизточник и на "ексклузивните" новини около Алисия за 20-тина дни: 1. била гадже с Асен Гагаузов, 2. за Нова година вече е с Ники Михайлов, тогава вкарала 2-3 чаши шампанско и 3. веднага тръгнала с Бирмата, който пък едновременно с това е бил и с Деси Слава в заведението на Галена; а оттам 4. мята Камбуров. И всичко това "по сигнал на читател" и "от наш доверен източник" научено! Все пак, четейки Хотарена, човек се подлага на една добра смехотерапия, която в никакъв случай не е за сметка на героите в статиите :) :) :)

Коментирай

ЕМИ

преди 8 години

И да са заедно Ники и Алисия и да не са заедно си е тяхна работа,ВАЖНОТО че той изпитва и подържа перфектни приятелски чувства към нея и семейстовто и до момента (поне това каза по нова тв) и дано винаги отношенията им да бъдат такива чисто човешки.Така че успех и на двамата заедно, или поотделно, всеки по своя път без злоба, обиди ,така е правилно !Аз ги харесвах като двойка ,тя доста нежна изглеждаше а той мъжкар, ама ,това е живота!

Коментирай

.......

преди 8 години

Ахахахахахаха

Коментирай

lili

преди 8 години

emi i az mislq kato teb

Коментирай

Интересна

преди 8 години

Звучи притеснително, но състоянието ти е тревожно. Даваш вид на човек, който страда от халюцинации? Алисия е една от много, много малкото жени, които може да си позволи скромен образ и същевременно да изглежда интелигента, изискана, фина, умна и т.н. Знам, че това не ти харесва, но да си измисляш факти, които съществуват само в твоята глава е глупаво и несериозно. Не знам къде си видял, че Ники Михайлов някъде е показвал, че не е щастлив с Алисия, след като няма интервю, в което да не е казал един милион хвалебствени неща за Алисия, докато тя е далеч по-сдържана и въобще не коментира, но със сигурност трябва да потърсищ медицинска помощ. Бих могла да ти дам пример за нещастен съпруг и още по нещастна и самотна жена със скучен и показен живот, но няма да го направя защото всички знаем кои са те. Успешно оздравяване.

Коментирай

Истина

преди 8 години

Тук се наблюдава някаква пълна абсурдщина. Съчиняват се страшни простотии по снимка, от "достоверни източници", "близки", "запознати" и от хора, които си плащат. Има от всичко, но не и от истината. Пълна пародия. Най-смешни са обаче глупаците, които си създават образ за някой според жълтурщината, която се пише за него. Драскат се какви ли не простотии и хейтърите получават оргазми от кеф. Вие сте за лекар. Спешно! На жълтата преса им е пределно ясно, че когато кажат една лъжа 10 пъти вече изграждат имидж, на който се връзват тъпаци. Вие да видяхте една снимка на Ники Михайлов с друга жена в компрометираща светлина? А на Алисия с друг мъж? А да чухте някой от двамата да се изкаже лично от първо лице кофти за другите? До тогава, до когато отговора на тези въпроси е "Не" може да им дишате яко прахта и да се залъгвате, мърлячи. Няма такъв прост, озлобен и беден народ.

Коментирай

достоверен източник

преди 8 години

Браво за смисления коментар! Но, трябва да се знае,че тук едно единствено лице представящо се под различни имена е анти фен Алисия. Защо ли само то си знае! А, защо говоря в среден род сами се досетете. :)

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Порно кюфтето Гери Никол тъй както изгря, точно така и ще залезе, защото няма глас. Това, че имат родителите и пари да я лансират и купуват призове няма да я направи певица, нито стойностен човек. Каквито родителите , такива и децата! Образованието ( което се купува в днешно време, а дядото на същата е престъпник и се знае, бащата същия и толкова адвокат) не е критерии за възпитание.... и други неща. Така че, нищо стойностно не го очаква и това малолетно курве. Всяко чудо за три дена! Надявам се, тази певица , която и прехвърляте чаршафите и името всеки ден да си направи изводи и да направи правилният избор в живота, за да бъде щастлива , независимо кой е той! Тя е стойностен човек!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Абсолютно сте прави! И защо е тази злоба не мога да разбера, даже злоба и гняв. Какво толкова пречат на хората с живота си. Нито е показен, нито е във вреда на някого. Когато с нищо не предизвикваш хората, но те въпреки това целят да те обидят и унизят, това вече наистина го приемам за злоба и завист. Когато сам си го предизвикваш, както някои други, тогава е нещо съвсем различно и въобще не се окачествява така. Колкото до това кой с кого е, след интервюто на Михайлов съм убедена, че са заедно.

Коментирай

Честито на леля Ася!

преди 8 години

Защо да няма шанс???? Алисия да не би да е естествена?? Оперираната лелка хаха Рано или късно Ася ще бъде разкарана, прекалено голяма разлика имат в годините. Все едно ходи със синът си :)))))))) Младото си е младо, Аске! Там няма провиснала кожа и старчески петна хахаххахахахах Лелчеее вземи си хвани някой на твоите години, с тея дечица няма да прокопсаш!

Коментирай

Ebasi izteriasaliqt kuhar

преди 8 години

Ei tapako! Shto li ne si zavresh praznata kratuna v kosmatiqt zadnik, a??? Tuk samo ti si "vervash", napikan oligofren. "Gornite trima" ahahahhahahahha kolko si ogranichen:))))) tova, che ti si edin, no zaemash mqsto kato za trima, ne me burka osobeno! Shizofrenika toi, chak i si viarva na idiotskite razsujdenia ahahhahah

Коментирай

На 32 с вид на 40

преди 8 години

Не е важно на колко години е една жена, важно е как изглежда и как се чувства. Колкото и да се оперира Алисия има вид на 40 годишна жена и ше става все по-зле! Това е ген, или го имаш, или не! Тя си изглежда дърта просто... А с Михайлов до нея годинките и личат още повече!

Коментирай

На 32 с вид на 40

преди 8 години

Не е важно на колко години е една жена, важно е как изглежда и как се чувства. Колкото и да се оперира Алисия има вид на 40 годишна жена и ше става все по-зле! Това е ген, или го имаш, или не! Тя си изглежда дърта просто... А с Михайлов до нея годинките и личат още повече!

Коментирай

преди 8 години

Alisiq ne kazva nishto kato cialo, nali e tupa , predpochita da si trae i da se pravi, che e nad neshtata hahhahhahaha evala na pr-kata i:)))))))

Коментирай

До "интересна"

преди 8 години

До кога ще копираш чужди коментари, мумио некадърна???? Така по-интелигентна ли се чувстваш, а крадлива мърло???? Давай! Копирай! По-умна няма да станеш! Смешка такава! Такива сте феновете на Ася copy-paste-a xaxxaxaxaaxax Посредствени и без собствено мнение и стил!

Коментирай

Qj hui, kranto!

преди 8 години

Seliandurka e maika ti, probit kenef takuv! Da go duhash svinio!! A dano se zadavish v sobstvenata si pomiq! Prosta, smeshna i 100% grozna i nezadovolena! Jal me e za teb, kravo! Tova predizvikvash v horata s maloumnite si izcepki! Da mi qdesh kriviqt hui, skochubra gnusna!

Коментирай

имаш много поздрави от Арменския поп

преди 8 години

Ето типичният пример как на бялото се казва черно! Алисия изглежда толкова младолика, че ако застане до едно момиче на 20 години няма да различиш разликата. Много младолика , много, и много нежна жена. Виж, същото не може да се каже за Николета. Тези снимки обработени до неузнаваемост в профила си , които пуска нямат нищо общо с действителността. Вижте я на снимки където са поместени от други лица от публични изяви. Тя е подута в скули и лице , сякаш е от надуваемите кукли за секс. Николета изглежда над 45 годишна жена. Докато снимките в профила на Алисия са необработени снимки с нейните коафьор и гримьор. Така че , както винаги нищо реално и смислено не казваш. Тъпото си е тъпо и под милион имена и препинателни занци да се драскаш ти си си ти- тъпа оФца!

Коментирай

оФца

преди 8 години

Много голямата разлика , която анонсираш тъпа оФца тук е само 4 години. А, заставайки ТИ до Алисия си баба Яга в 100 годишна пенсия. Представяш ли се до нея? Dо тази красива и нежна жена си те представям какъв оръпляк си. Мечтай, да изглеждаш като нея! А, колко си злобна няма начин природата да не дала своя отпечатък върху тъпата ти муцуна.

Коментирай

олеее, това ли е секс символа?

преди 8 години

Майтапи ли си правят? Майкоооо това не върви , а се търкаля! Ха ха ха ааааааа Ебаси височината, ебаси тялото на Тумбалака с двата крака. Ето, какво прави ФОТОШОПА! Сякаш е надувано и едни изцъклени очи на змийче. Е, как да кажа ,че е красиво дете, като не е. А като певица изобщо не ми харесва. Не може да пее, няма глас , а само нарежда и повтаря едно и също. Грачи, не пее. Но, като имаш баща владика лесно ще станеш поп. А, колкото до Михайлов- живи и здрави! Нека се обичат!За каква ли обич можем да говорим между един 28 годишен мъж с едно 16 годишно момиченце , което дори още не е жена? Да, ама надали!

Коментирай

Dai neshto novo, ako obichash!

преди 8 години

Aahhahahahahahahahahahahhahahahaahhahahahahshahaahah tolkova si smeshna hahhahahahah ako zastane do edno 20 godishno momiche shte izglejda oshte po-sasuhrena i izhabena ! I si smeni repertoara, tozi Armenski pop i pozdravite, koito vse mi izprashta, chernoto, na koeto, vidish li, sum kazvala bqlo ahahahahahah Da ne me burkash sus sebe si???? Ne az naricham "mladolika" jena, koqto na 32 izglejda na 40-42! I na glava da zastanesh, i prustite da si zahapesh ot zloba ALISIQ za men e prosto edna lelka! :))))))))))) A ti produljavai da si viarvash i da jiveesh v izmislenata si realnost!

Коментирай

недоразвитото олигофренче пак се изказа;)))))))))))

преди 8 години

Алоооооо, психарката с двете думички в речника:))))))) "оФца", "простакеса" ахаххахахахахах толкова си предсказуема и смешна хахаххаах Да не би да си ме виждала??? Как така извади това заключение?? "Милото" заблудено пубертетче , отивай да четеш книжки , рано ти е още да се изявяваш тук:)))))) Завърши 8-ми клас и тогава се напъвай по сайтовете, козице!

Коментирай

преди 8 години

Стойностни курви няма, бъркаш се нещо! Курва=Алисия=Николета! Сега схващаш ли как стоят нещата??

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.