Ексклузивно! Николета: А коя е Алисия, че да е фактор в живота ми? Писнало ми е от латино сценките й! (Вижте какво каза за Фики, Бирмата, Гришо и Валери, много е СКАНДАЛНО!)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-nikoleta-a-koia-e-alisiia-che-da-e-faktor-v-jivota-mi-pisnalo-mi-e-ot-latino-scenkite-i HotArena.net
Ексклузивно! Николета: А коя е Алисия, че да е фактор в живота ми? Писнало ми е от латино сценките й! (Вижте какво каза за Фики, Бирмата, Гришо и Валери, много е СКАНДАЛНО!)
Николета Лозанова проговори за Алисия и Григор Димитров. След като последните седмици името на тв водещата бе замесвано в не един скандал, звездата на BTV проговори, разбра HotArena.

В интервю за вестник „Шоу“, атрактивната телевизионерка заяви за пореден път, че няма нищо общо с Григор Димитров.Смятам, че в отвореното писмо, което пуснах, бях достатъчно изчерпателна и ясна! Пожелавам на Григор високи спортни постижения и успехи, надхвърлящи и нашите, и неговите мечти и очаквания“, заяви тя.

По повод на историите, които й приписват с Бирмата, както и с други известни и неизвестни родни милионери, тв водещата е категорична, че са пълни измислици. Тя сподели, че отдавна се е научила да стои над нещата и вече се забавлява с всички слухове за тайните й връзки, още повече, че няма нищо вярно в тях.

Николета проговори и за Валери Божинов, като бе болезнена откровена за отношенията им. „В перфектни отношения, като от сега заявявам, че винаги ще бъдем в такива и бъдещи въпроси по темата са излишни. Вие какво очаквахте, да започнем с публичните циркове, ревове и съдилища за издръжки и разводи – в грешка сте били! Този сценарий не е за нас!“, категорична е тя.

Що се отнася до фолк певицата Алисия, водещата на „Папараци“, споделя, че й е омръзнало от латиносериалите, които изпълнителката разиграва. „Тази жена никога не е била и няма да има честта да бъде фактор в моя живот! Това няма как да се случи, имайки предвид, че номерата и схемите са ми като от латино сериал, а те на кой ли не са писнали… Мога само да й пожелая любов като от сериалите, това може би би решило проблема.“

Николета прави и едно невероятно дръзко признание за клипа към песента на Фики и Андреа. Предизвикателната брюнетка споделя, че това вероятно е най-любимото й видео, което е снимала. 

Тя признава, че е очарована от преживяното, определяйки го като „хубаво, страстно и емоционално“, „Тези спомени никой не може да ги цензурира“, допълни тя в отговор на въпрос, дали я притеснява факта, че СЕМ са цензурирали видеото, като твърде скандално. „Скандален е в очите на консервативните, за другите е приятна провокация, носеща наслада за сетивата!“, споделя своята гледна точка тя.

Що се отнася до бъдещите й планове, в момента Николета Лозанова се наслаждава на едно вълнуващо лято и не бърза да се отдава на работата си. Не крие, че е изключително доволна, че е успяла да детронира Венета Райкова и е щастлива от успеха на предаването си \"Папараци\"
.

80 Коментара

баце роман

преди 8 години

 къде звезда на БТВ хахахах стига се излага бе то бива глупости ама чак толкова хахахахах звездара на бтв

Коментирай

Стоян

преди 8 години

Не мисли за работа щото няма такава ...Биха и шута на некадърното предаване и вие сте следващите наред тъпи жълтури.

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Толкова глупости и съскане на куп,не бях чела!Просто незная откъде да започна,затова спирам тук!Горката жена...........

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

I tazi e sashtata bogomolka vav fizionomijata,kato Presito......otvrat!

Коментирай

:)

преди 8 години

Ахахахааххахахха вярваш ли си мила??????? Щом Алисия не ти е фактор, защо й следиш и коментираш постовете, снимките, прическите, връзката й с Михайлов - тези неща теб какво те засягат??? Ти си и ще си останеш една злобарка и позьорка, лицемерна и завистлива - куха от вътре...........всички те видяхме колко си неграмотна, проста и вулгарна. Само ми е жал за детето, тя ще порасне и ще чуе, види и прочете за всичките ти мизерии.

Коментирай

Стоян

преди 8 години

Алооооооооооооооооо не искаме да четем за тая простачка ЯСНО ЛИ ВИ Е ИЛИ НАРОЧНО ДРАЗНИТЕ ХОРАТА?????????НЕ Я ИСКАМЕ ЗВЕЗДЪТЪ ВИ ха ха ха нещастници

Коментирай

Trol

преди 8 години

Ауу..горката!Тя е щастлива,че не знае колко е нещастна.Когато си грозен отвътре,колкото и гримьори да ползваш,ефект няма.Отвори ли тая уста...ужас мамо....цялата пошлост и простотия излизат на секундата.Защо няма някой,който да и каже,че излъчването и изказа и са на прост,злобен и неудовлетворен човек.Ясно е,че мрази Алисия,но защо?!?Тя знае ли защо я мрази...мисля че не.Необразованите и нереализирани хора мразят всички.Ц ц ц..жалко наистина..жалко.Млад човек,а толкова прост и злобен.Като остарее каква ли ще бъде?!

Коментирай

DARI

преди 8 години

HAHAHAHA MNOGO ME KEFI KAK NIKOLETA UBIVA GROZNATA ASQ I KAK SE GAVRI S NEQ-POJELAVA I ISTINSKA LUBOV,PRAVA E NITO BOJINOV NITO MIHAILOV NE SA E OBICHALI ISTINSKI

Коментирай

7gb

преди 8 години

Права е. Драмите на тази жена на кой ли не писнаха. А дано вече Плешивия се излъже и я вземе за жена, че да се усмири малко. Цяла България стана свидетел на интимния и живот и копнежите и за сватба и бебе. На кой беше нужно?

Коментирай

аман!

преди 8 години

ти се научи кога се пише "Е" и кога "Я"! (подсказка: "Е" е ГЛАГОЛ, форма на съм - трето лице, единствено число) аман от неграмотници! ама то последователите на Гни-ло..

Коментирай

Silvia

преди 8 години

николета мършата пръдна - бягайте !!

Коментирай

stefi

преди 8 години

Nikolinke , ti stavash s misulta za Alisiq i zaspivash s neq be...djudje kusokrako..aide pone vednuj si priznai koi e idola ti..ti si tazi, koqto q kopira opitvaiki se da se dokajesh ,che si po-dobra ot neq ,che neshto shte stoi po-dobre na teb otkolkoto na neq ,no vse ne uspqvash..NE TI SE POLUCHAVA..NE SI TI ,KOGATO SI ZLOBEN :) :*

Коментирай

e23

преди 8 години

ЗАЩО "НОВИНАРСКИЯТ" ВИ САЙТ ВСЕКИ ДЕН ПИШЕ ЗА ЕДНА И СЪЩА ПОРНОМОДЕЛКА? ЗАЩО ВСЕКИ ДЕН НИ НАТРАПВАТЕ НОВИНИ ЗА ТАЗИ ПРОСТАКЕСА? КАКВО Е ЗАВЪРШИЛА, КАКВО Е ПОСТИГНАЛА, ДИСЕРТАЦИЯ ЛИ Е НАПИСАЛА, ОЛИМПИЙСКИ МЕДАЛ ЛИ Е ВЗЕЛА ИЛИ КРАДЕ ЧУЖДИ СНИМКИ, И МЪЖЕ, СНИМА СЕ ВЪВ ВУЛГАРНИ ПОЗИ И СИ ИЗМИСЛЯ ИСТОРИИ С ХОРА ОТ VIP-А? КАКВАТО Е ТЯ В ОБЩЕСТВОТО, ТАКЪВ Е И САЙТА ВИ, СЛЕД КАТО Я ЛАНСИРАТЕ!

Коментирай

Ема

преди 8 години

Мълчи и си трае, защото в противен случай Валери ще каже, че не са женени хахаха. Толкова е прозрачна и жалка. Едва ли някой друг ще се прежали да е с нея това е равно на ежедневен позор и срам. Горкичката каквато е тъпа и некадърна тепърва й предстои живот в самота и мизерия и "Николчето" няма да й помогне

Коментирай

jenn

преди 8 години

Алисия е тази, заради която ти продължаваш да си „име“ в жълтите издания. Ако не беше сканадала с Божинов, наглостта ти, към днешна дата щеше да си потънала в забвение. Вече колко години, „латино драмите ви“, както ти се изразяваш са из медиите?! Не си интересна с нищо, дори феновете ти те питат едни и същи неща: „Какъв крем ползваш?“,„Какъв парфюм ползваш?“, „Какво е червилото от еди-коя си снимка?; и донякъде разбирам защо всеки ден поръчваш по някоя статия и се чудиш кого да жегнеш, от скука, човек почва да откача. Клипът с Андреа и Фики е безспорно провокативен и скандален, но определено не е „носещ наслада за сетивата“. Жалък е. Хванали сте се като удавници за сламка с това порно, за да предизвикате коментари и някакъв интерес, но май не ви се получи? Едвам-едвам имате 1мил. гледания, въпреки МНОЖЕСТВОТО международни фенове на Андреа. Жалко, че спряха Горещо, беше наистина интересно предаване, макар и твърде жълто понякога, но някак си, интелигентно поднесено. Не се залъгвай, че си „детронирала“ някого. Когато сигнеш до там да правиш сама предаване, да си и водещ и интервюиращ, без сценарии и чужда намеса и постигеш успеха на Венета, тогава ще си взема думите обратно. Жива и ЗДРАВА да си ти пожелавам!

Коментирай

jenn

преди 8 години

Не се залъгвай, че си „детронирала“ някого. Когато сигнеш до там да правиш сама предаване, да си и водещ и интервюиращ, без сценарии и чужда намеса и постигеш успеха на Венета, тогава ще си взема думите обратно. Жива и ЗДРАВА да си ти пожелавам!

Коментирай

jjj

преди 8 години

zatova li vse ti e vuv ustata alisiq prostitutko???golqm faktor e vuv tvoqt zivot

Коментирай

една

преди 8 години

Обсебената от Николета е Алисия.Тя не миряса докато не раздели Божинов и жена му.Само и вижте творчеството от 2010 година насам-за какво грачи в песните си?Лирическите герои са едни и същи-великата четворка -Николайчо,Николетка,Валери и самата неотразима,незаменима Алисия.Даже в последното и Парче пак не пропуска да спомене за Бентли,клиенти и,че тя е по-по-най,а другата не струва.Тази Дойчева е толкова комплексирана и несигурна в човека до себе си,че постояно гледа да хапе и рови,макар че го прави доста завоалирано и подмолно.С някакъв методичен садизъм и цинизъм манипулира по-младите и съответно по-глупави от нея бивши и сегашни любовници,които и да са те.Много хитра,подла и безскрупулна е Алисия, но с подправен имидж в медиите.Николета,горката има много зъл и подмолен враг в нейно лице-то се видя от по-умните наблюдатели на тяхната вражда.За сега печели фолкпевицата,но нищо не се знае.....за в бъдеще!

Коментирай

ЖАНА

преди 8 години

Побърканите фенове на шизофреничката Никлузета само серийна убийца не са изкарали Алисия хахаха. Нищо чудно и това да стана скоро, то лудостта не ходи по гората, а по хората. Чак жал ми става, когато срещна фенче на хахото Никлузетка- Кукулетка хахаха

Коментирай

Майничката 1

преди 8 години

КОМПЛЕКСАРКА СИ НИКОЛЕТО.. ТАКАВА БЕШЕ И ТАКАВА ЩЕ СИ ОСТАНЕШ!!!!Целия Пловдив те знае колко си проста ,евтина и лесна!!!Всеки ,който има малко повечко парички може да си те купи с някой друг парцал на Долче и габана и да те чука в гъза... Парцал гнусен...ходи на село при вашите да прекопаваш доматите и стига си плела интриги.. а за снимката по-горе мога да кажа само едно-оплешивяла пачавра!

Коментирай

vfhh

преди 8 години

Mnogo prosta ei stiga veche s taq povrashta mi se !!!

Коментирай

Миа

преди 8 години

Моето момиче, имам два въпроса към теб: 1. Къде е мъжът до теб ? Къде ти е голяма любов, която така страстно пожелаваш на други ? Теб кой те обича ? На кого си нужна ? На Божинов явно не си голямата любов ? На Николай ? На Главата ? На Шиши ? Да, много те чу...ат, но никой не желае да излезе с името си и да каже, че е с теб, или е бил някога с теб ! 2. Щом си такава невероятна красавица, защо си отричаш пластичните намеси по лицето ? А защо си фотошопираш лицето, краката, гърба, корема, лицето, дори и пръстите на ръцете ? Отговори няма и да дадеш, защото от устата ти може да излезе само една бяла течност, но си много приятна, когато постваш мат'ряла от "великата" си пиарка, който по моите скромни представи "си е направо за награда" "Пулицър" - ( за теб, мила, обяснявам: Пулицър е престижна американска награда за журналистика )

Коментирай

ко не

преди 8 години

поредната порция злоба върху николета да не сте в детската градина и ники да ви изяжда млякото с ориз

Коментирай

pf ha

преди 8 години

Абе,все се прави,че не я знае.Постоянно повтаря,коя е Алисия,коя беше тя,ама освен,че заспива и се събужда с мисли за нея,вероятно спи и с нейна снимка под възглавницата.Да не говорим,че непрестанно за нея говори.ВЕрно нямаш никакво самоуважение.Когато някой ти показва с пренебрежение,или директно ти казва,че си му безразлична,че остави го ма.И Ася и Николай не се интересуват от теб.Тоест интересуват се,колкото да ти се смеят.Това е и 99% от населението на България.Събуди се най-после и разбери-хората не те коментират защото ти завиждат,мразят,харесват и тн..Правят го за да ти се смеят.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Ако мислите, че тук има някакви пристратни коментари, само влезте в сайтове като sportal и gong, както и техните страници в социалните мрежи и прочетете коментарите за Николета Лозанова относно връзка с Гришо или пък кариерата на Валери. Аз толкова обиждан човек не съм виждала. Няма един положителен коментар и за нейно съжаление всичките са прави. Каквото виждат хората това коментират. И наистина, ако не беше първо Николай Михайлов, след това Алисия и Валери - тази никой нямаше да я разпознава. Щеше да си злобее само вкъщи, а не пред цяла България.

Коментирай

o

преди 8 години

Все се правят и двете със заучените реплички че били над нещата, но ясно се вижда, че от години двете се захранват от омразата си една към друга и че са обсебени една от друга и са си най-големите фенки. Сигурна съм, че и 10 минути не минават никога без едната да помисли за другата. И чудно как така такива думи като "наслада", "сетива" и какво ли още не, никога не е използвала в тв интервю и изобщо как речникът и изказът, който употребява в писмени интервюта, КОРЕННО се различава от хъмкането, подсмихването и повдигането на раменца в телевизионните.

Коментирай

о

преди 8 години

Да бе! Не се интересували! Много си се интересуват да ти кажа. Алисия е също толкова обсебена от Николета, колкото Николета от нея. Просто Алисия успява да се прикрие малко по-добре и е по-обиграна в образа, който представя пред публиката.

Коментирай

pp

преди 8 години

Виждам, че сте го закъсали и отново ни разказвате за Николета. Смятате, ли че хората се интересуват от нея вече?! Николета била детронирала Венета Райкова, Алисия, Мария Шарапова.......!!! Не съм фен на Венета Райкова, но за разлика от Николета Лозанова тя е значително по - образована, има голям опит в телевизията и не на последно място не се занимава с аутокю. Ако вие - драскачите в този сайт, разбирахте от журналистика едва ли щяхте да ни обясните, че Николета е такава. Аман вече от пошли курви в българските медии!

Коментирай

о

преди 8 години

И непрекъснато се опитва да зашуми около себе си със скандали и на нечий гръб. Все с тази техника се бута напред, и продължава да го прави, за да е актуална. И ето, че явно й работи. Всеки вика, че е проста, но същия този всеки после веднага й се връзва и коментира и купува, когато тя е казала някъде нещо. А тя печели от внимание и рейтинг - без значение дали вниманието ви е за да й се възхищавате или порицавате.

Коментирай

тая пак изцвили

преди 8 години

Решението,драга ми Разпоретке,е да изчезнеш.Яко пали чехлите за 2$ към USA при Akon..Toй,още те чака с букет от 2000 магарешки бодила.Ама както обикновено само се пениш.Ами хайде,изчезвай,махай се вече.Толкова противна си станала,че вече сама не се понасяш.Според мен това е причината да погрозняваш със скоростта на светлината.Газ,ще те цитирам,МЪРШО..

Коментирай

1

преди 8 години

И според мен двете се обсебени една от друга и ще продължава вечно, защото все пак децата им с брат и сестра. Но няма още дълго да ги храни този дуел бившите шантонерки Ася и Николета.

Коментирай

о

преди 8 години

Като гледам, явно и ти си допринесла за тези гледания да станат 1 милион. Аз видеа на Андрейка не гледам и особено пък с тази. Всички я плюете, но после всички сте бързали да видите видеото веднага щом е излязло. ВСИЧКИ. Аз нито харесвам "музиката" й на тази, нито видеата й, който са пълно порно и отчаян зов за внимание и рейтинг, ме интересуват и гледам. Така че ти продължавай да им въртиш рейтинг. Утре пак ще чуеш Андреа като е гост някъде да обяснява как нейните видеа са най-гледаните на български изпълнител, как тя не получавала нужното признание тук, видиш ли и как не оценяваме тя какво прави за странати ни и как била "посланик на българска музика" или по-скоро на всичко най-пошло и вулгарно, което може да излезе от България. Но хора като теб допринасяте за това. Все пак те печелят пари от внимание и рейтинг. Докато ги гледате и коментирате, дори и с негативизъм, пак печелят и ще се надуват. И с право. И мен ако някой все обяснява как не ме харесвал, но непрекъснато следи всяка моя крачка и всеки ден чете всичко, което излезе за мен, колкото и да ми обяснява, не може да ме убеди, че не ми е фен.

Коментирай

о

преди 8 години

Като гледам, явно и ти си допринесла за тези гледания да станат 1 милион. Аз видеа на Андрейка не гледам и особено пък с тази. Всички я плюете, но после всички сте бързали да видите видеото веднага щом е излязло. ВСИЧКИ. Аз нито харесвам "музиката" й на тази, нито видеата й, който са пълно порно и отчаян зов за внимание и рейтинг, ме интересуват и гледам. Така че ти продължавай да им въртиш рейтинг. Утре пак ще чуеш Андреа като е гост някъде да обяснява как нейните видеа са най-гледаните на български изпълнител, как тя не получавала нужното признание тук, видиш ли и как не оценяваме тя какво прави за странати ни и как била "посланик на българска музика" или по-скоро на всичко най-пошло и вулгарно, което може да излезе от България. Но хора като теб допринасяте за това. Все пак те печелят пари от внимание и рейтинг. Докато ги гледате и коментирате, дори и с негативизъм, пак печелят и ще се надуват. И с право. И мен ако някой все обяснява как не ме харесвал, но непрекъснато следи всяка моя крачка и всеки ден чете всичко, което излезе за мен, колкото и да ми обяснява, не може да ме убеди, че не ми е фен.

Коментирай

o

преди 8 години

Като гледам, явно и ти си допринесла за тези гледания да станат 1 милион. Аз видеа на Андрейка не гледам и особено пък с тази. Всички я плюете, но после всички сте бързали да видите видеото веднага щом е излязло. ВСИЧКИ. Аз нито харесвам "музиката" й на тази, нито видеата й, който са пълно порно и отчаян зов за внимание и рейтинг, ме интересуват и гледам. Така че ти продължавай да им въртиш рейтинг. Утре пак ще чуеш Андреа като е гост някъде да обяснява как нейните видеа са най-гледаните на български изпълнител, как тя не получавала нужното признание тук, видиш ли и как не оценяваме тя какво прави за странати ни и как била "посланик на българска музика" или по-скоро на всичко най-пошло и вулгарно, което може да излезе от България. Но хора като теб допринасяте за това. Все пак те печелят пари от внимание и рейтинг. Докато ги гледате и коментирате, дори и с негативизъм, пак печелят и ще се надуват. И с право. И мен ако някой все обяснява как не ме харесвал, но непрекъснато следи всяка моя крачка и всеки ден чете всичко, което излезе за мен, колкото и да ми обяснява, не може да ме убеди, че не ми е фен.

Коментирай

o

преди 8 години

Като гледам, явно и ти си допринесла за тези гледания да станат 1 милион. Аз видеа на Андрейка не гледам и особено пък с тази. Всички я плюете, но после всички сте бързали да видите видеото веднага щом е излязло. ВСИЧКИ. Аз нито харесвам "музиката" й на тази, нито видеата й, който са пълно порно и отчаян зов за внимание и рейтинг, ме интересуват и гледам. Така че ти продължавай да им въртиш рейтинг. Утре пак ще чуеш Андреа като е гост някъде да обяснява как нейните видеа са най-гледаните на български изпълнител, как тя не получавала нужното признание тук, видиш ли и как не оценяваме тя какво прави за странати ни и как била "посланик на българска музика" или по-скоро на всичко най-пошло и вулгарно, което може да излезе от България. Но хора като теб допринасяте за това. Все пак те печелят пари от внимание и рейтинг. Докато ги гледате и коментирате, дори и с негативизъм, пак печелят и ще се надуват. И с право. И мен ако някой все обяснява как не ме харесвал, но непрекъснато следи всяка моя крачка и всеки ден чете всичко, което излезе за мен, колкото и да ми обяснява, не може да ме убеди, че не ми е фен.

Коментирай

до jenn

преди 8 години

Като гледам, явно и ти си допринесла за тези гледания да станат 1 милион. Аз видеа на Андрейка не гледам и особено пък с тази. Всички я плюете, но после всички сте бързали да видите видеото веднага щом е излязло. ВСИЧКИ. Аз нито харесвам "музиката" й на тази, нито видеата й, който са пълно порно и отчаян зов за внимание и рейтинг, ме интересуват и гледам. Така че ти продължавай да им въртиш рейтинг. Утре пак ще чуеш Андреа като е гост някъде да обяснява как нейните видеа са най-гледаните на български изпълнител, как тя не получавала нужното признание тук, видиш ли и как не оценяваме тя какво прави за странати ни и как била "посланик на българска музика" или по-скоро на всичко най-пошло и вулгарно, което може да излезе от България. Но хора като теб допринасяте за това. Все пак те печелят пари от внимание и рейтинг. Докато ги гледате и коментирате, дори и с негативизъм, пак печелят и ще се надуват. И с право. И мен ако някой все обяснява как не ме харесвал, но непрекъснато следи всяка моя крачка и всеки ден чете всичко, което излезе за мен, колкото и да ми обяснява, не може да ме убеди, че не ми е фен.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Алисия не може да я диша - в това съм сигурна, и нормално толкова мизерии й направи онази, но въобще не се занимава с нея. Това, което Николета винаги се опитва да намекне, а именно, че Николай Михайлов "не можел да я забрави" е само в нейната глава. Той е отвратен от нея. Именно затова Алисия не я отразява, не й е никаква конкуренция. Оставя я да се излага сама - така и трябва.

Коментирай

до jenn

преди 8 години

крачка и всеки ден чете всичко, което излезе за мен, колкото и да ми се кълне, не може да ме убеди, че не ми е фен.

Коментирай

божинов

преди 8 години

да си призная...тая ме упои и за това си ожених за нея. ...за което съжелявам до болка! само проблеми и болести носи тая циганка курволета.. :D :D :D :D

Коментирай

jenn

преди 8 години

Как се печелят пари, внимание и рейтинг от коментари?! Ако беше така Николета щеше да е най-богатата българка. По твоята логика трябва да спра да използвам интернет и да си изхвърля телевизора, за да не допусна случайно някоя новина за тях да стигне до мен. Ако на мен непрекъснато стотици хора ми обясняват, че не ме харесват и се излива такава жлъч срещу мен, ще ми стане много криво и тъжно и неприятно, не бих си казала: „Тея ми завиждат“. Но това е характерно за интелигентните хора с добро сърце, които никога няма да направят нещо, за да им се случи това. Пиша коментарите единствено и само, защото съм адски възмутена, че се дава трибуна на такива същества без талант, без полза за обществото, паразити, които все още имат „фенове“, които ги възхваляват, въпреки очевадното. И не, не ми казвай, че дори отрицателното ми мнение им носи ползи!

Коментирай

Аман вече

преди 8 години

НИКОЛЕТООО КЪДЕ ТИ Е КЛИПА С AKON МАМИЦАТА ТИ УРУНГЕЛ ВМИРАСАН ЗАМЯЗАЛА СИ НА СУШЕНА СЛИВА

Коментирай

Офффф

преди 8 години

Я се скрий, лъжкиня такава! НикуРлета е тази, която е обсебена от Алисия. Аман от тази кухейка (кухейка = куха лейка). Може би трябва да й казваме "Папагала Николета", защото освен едно и също да повтаря, друго не може. Много си досадна, скучна и неприятна, спри се вече. А относно Григор - не заслужаваш да дишаш даже и пръднята му или тази на Шарапова. Коя си ти и какво си направила (освен да си показваш гъза и пластмасовите цици и да говориш глупусти за хората и да си правиш пи ар на нечий чужд гръб)?

Коментирай

Bravo

преди 8 години

EVALA NA NIKOLETA OTNOVO POstavi na mqstoto krokolisia

Коментирай

божинов

преди 8 години

тоя трол е най-голямата ми грешка в живота!!! ...излъга ме мамка и ! ...май ме дрогира с нещо..и ме увъртя... тъпа вмирисана слива!!!! само за детето ще се грижа...тая само болести и проблеми носи..

Коментирай

do jennn

преди 8 години

Не знаеш как това, че някой има висок рейтинг и върти гледаемост и посещения в сайтове и продава списания ти докарва пари? СЕРИОЗНО???? Попитай който и да било и ще ти обясни. И телевизора е друго - там ти се пускат неща. В интернет ТИ ТЪРСИШ каквото те интересува. След като търсиш за нея и ОТВАРЯШ статиите, които са написани за нея, че и после ги прочиташ, че и коментираш... Ами извинявай, така като гледам, надали можеш да излезеш тук дори и пред себе си с оправданието, че е "по погрешка". И ти не би си го повярвала даже. И всички уж сте възмутени, но на никого не му стига достатъчно акъла, за да се осъзнае, че хората печелят от популярността си. Не от това дали Пенка от с. Житен ги одобрявала. Медии, списания, предавания и какво ли не СЛЕДЯТ рейтингите, продажбите, феновете във ФСБ дори, коментарите за изв. личности в страниците за клюки и се вижда с просто око кои са най-коментираните и най-интересните личности. Аз ако съм водеща ще поканя хора, които са интересни на публиката. Мен не ме интересува с какво и дали за добро или за зло, нали? Идеята е да се печели. Вие хем въртите гледаемост и не можете да се стърпите да надничате в живота й и всичко свързано с нея, хем ви е яд на самите себе си, че изборът ви води до това. :D

Коментирай

божинов 1

преди 8 години

НАЙ.ГОЛЯМА ГРЕШКА В ЖИВОТА МИ Е ТОЯ ТРОЛ ГНУСЕН!!! само проблеми и болести носи тая пача... нещо ме излъга мамка и.. дрогира ли ме не знам...само за детето ще се грижа...тая кучета да я ядат-не ми пука!!!

Коментирай

do jenn

преди 8 години

Мен не ме интересува ЗАЩО хората искат да я гледат, нали? Мен ме интересува, че хората нямат насищане за нея и такива като нея. Идеята е да се печели. Вие хем въртите гледаемост и не можете да се стърпите да надничате в живота й и всичко свързано с нея, хем ви е яд на самите себе си, че изборът ви води до това. :D

Коментирай

да

преди 8 години

Погледни кои са най-коментираните и най-четените статии в този сайт (пък и в който и да било друг, по твой избор). Очевидно ДА, интересуват се хората. Хем ги интересува, хем ги е яд, че ги интересува, хем не могат да се стърпят да продължават да ги интересува.

Коментирай

f

преди 8 години

Погледни кои са най-коментираните и най-четените статии в този сайт (пък и в който и да било друг, по твой избор). Очевидно ДА, интересуват се хората. Хем ги интересува, хем ги е яд, че ги интересува, хем не могат да се стърпят да продължават да ги интересува.

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Перколясалия цверг е слънчасал от толко солариум и плаж едновременно и са си е въобразил, че е детронирал Венета. Щех да падна под масата от смех. Макар че сериозно съм критикувал поповската лай-кучка, а и има за кво, се пак Райкова е несравимо напред в сравнение с тоа сричащ и подмрънкващ неграмотен таралясник. Доколкото имам бегъл спомен, Райова е кадър на СУ със завършено юридическо образование. Работи като журналист от 1992 г. , като освен водещ е била и автор на статии, рубрики и т.н. Венета може да пише, да води, да публицира и има невероятна дарба да прави интервюта. Не съм на мнение, че вече е пенсионерка. Просто требва да осмисли нататъшната си кариера и често повтарям, че я виждам като достоен еквивалент на великата Михнева. А тва недоразумение къде не моа си напише имената без правописна грешка, не ми го навирайте до Венета. Обидно е за мене като зрител и читател. Останалото нема кво да се коментира. Психичните отклонения на Перката са за лечение, не за присмех! Че и името на Григор Димитров да набърквате с таа, бахти отвратителното! Сериозно ли си помислихте, че тва момче след Шарапова ше се заинтересува от таа мангуста?!:-D

Коментирай

654654

преди 8 години

Мръсно долно джудже - гни-ло, АЛИСИЯ е тази благодарение на която теб те знаят днес тийнейджърите и ти се възхищават. Трябва още сутрин преди да си си измила гурлите от лицето да й се покланяш и вечер пак преди да си легнеш с нацапотеното си лице пак да й се покланяш. Не ти ли писна ма, на никой освен на забравената Андреа не му пука за тебе, набий си го в плиткоумната тиква. Даже Валери ти наби шута.

Коментирай

АзЪ. /допълнение/

преди 8 години

Че и името на Григор Димитров да набърквате с таа, бахти отвратителното! Сериозно ли си помислихте, че тва момче след Шарапова ше се заинтересува от таа мангуста?!:-D

Коментирай

хахахахахаха

преди 8 години

Свиквай да даваш интервюта за жалки долни жълти вестничета, то от кое ли друго списание да се изнтересуват от състарената ти грозна мутра, изсъхнала от тоя солариум. Мумия !

Коментирай

MAIA RUSEWA

преди 8 години

KAW FAKOR...KAW GIWOT...BE SMOTANIA4KE.......KOI SE INTERESYWA IZOB6TO OT TEB...NAWIRA6 SE...NE TE OTRAZIAWAT....MA TAPANARKA....I KADE TRAGNALA DA SE MERI S ALISIA.....TI NE RAZBRA LI.....ALISIA E KRASIWA I PO4TENNA GENA....PRAWI PESNI.....A TI BE 6EBEK...OSWEN DA SE GAZI6....KWO DRYGO MOGE6....PISNALA SI NI...

Коментирай

оФца караджовска

преди 8 години

Ами то тия слухове за Григор, и за разни "милионери", Никлозета сама си ги пуска, а после се прави на ощипана, ....."излязла с отворено писмо". Сякаш някой се интересува от нея! Поредният й евтин ПР трик, но.......номерата й вече не минават! Горката....., страхува се от забвение....ха ха ха аха......

Коментирай

jenn

преди 8 години

В България нещата не са така както ти си мислиш, че са. Сигурно са много малко хората, на които се плаща, за да дадат интервю. Повечето са съгласни на всякъкви нелепости, за да се напише статия за тях, да им зададат няколко въпроса и т.н. Интересно ми е защо, ако са толкова купувани тези жълти списания и хората УМИРАТ да разберат какво се случва във така интересния живот на Николета, след месец-два излизат в комплект с някое друго? За да получаваш добри пари от юТюб, например, трябва да имаш гледания и редовно да качваш клипове, които да са гледани, също така някои компании плащат на влогъри да рекламират техни продукти по един или друг начин, но тва от Николета, даже пък от Андреа не съм го видяла, поправи ме, ако греша. Да, факт е, че влизам тук и чета и коментирам,но също така непрекъснато ми излизат статии, публикации и т.н из фейсбук, без да съм се абонирала за каквото и да било. Може би ще ме посъветваш да си изтрия профила?! Бъди реалист, ако тези хора печелеха пари от известността си, чисто и просто като такава, дали щяха да купуват ментаци и нямаше ли да демонстрират наисина добър стандарт, а не да имитират такъв?!

Коментирай

Sandy

преди 8 години

Като я видя тая таратайка и се сещам за пръдня.Гадна,гнусна стара пръдня.Един от тъпкачите ми е разправял колко е тъпа.Цяла нощ се опитвал разговор да изгради с тая повлекана,а тя само се хилела и да и не..и добре.А после....човека вика муле да бях минал,по_ добре.Седяла разкрачена и никакво движение.Пълна скръб.А като махнала грима....ужассссссТ...грозно,грозно,грозно та чак му се ревало на пича. А най-гнусното за нея което други говорят,че е много нечистоплътна.Миришела отдолу жестоко....болести ли...не се мие ли...ама било страшно.Когато си обърне гърба всички и се подигравали,колко е проста и миризлива.Абе гадно е ако е така,но поне да и кажат в лицето,че мирише и е проста.Не зад гърба и.

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

А един от моите бивши,който също е бивш и на Алисия ми сподели ,че тя вони и отдолу и отгоре,т,е в устата и ушите.И Алисия не се хилела ,напротив ,била сърдита и надута и постоянно го молела да и смуче брадавиците и бенките по лицето,шията и гърба-възбуждала се само от това!

Коментирай

И аз нещо да кажа...

преди 8 години

Значи Николето, г*за ти е с плескан и квадратен, недей да го показваш повече, или помоли там доктор Енчев или някой друг да го заобли. Между другото Спондж Боб квадратните гащи има по - секси задник от твоя. Сега, преди няколко години Николето, имаше в тебе някаква хубост (тип махленска), а сега си торба препечени кокали. Много се съсухри и много се състари

Коментирай

offf

преди 8 години

Почна се....Ясно,че те е яд,че Николинка е курве,ама не си го изкарвай на Ася..Аз не знам колко вони,но също знам от ебач,че освен тъпа е дърво в леглото..Доколкото знам,за отношенията си с Валери също лъже.Лъжеше преди,лъже сега и ще лъже винаги.Той не може да понася досадния и глас и мрънкането и.Ако не е Никол и телефона няма да и вдига.А след тъпотията по адрес на Моника е още по-страшно.Валери е меко казано погнусен от всичко което тая прави,но няма да го каже публично (поне за сега) заради детето си,а и защото няма по-долна жена от Николина с която евентуално да се хване и тя да го насъска срещу майката на детето му,както тя направи с 1-та...Валери е мека мара,но и той като всеки има граници на търпение които тая отдавна пресече.

Коментирай

TU

преди 8 години

БОЖЕ никлозето ако не беше АЛИСИЯ ти щеше да си една от вси4ки плеики докога ще използваш името и за се шуми около теб?BOKLUKA SI E BOKLUK I BIJO GO KAZA

Коментирай

ХААА-ХААААХАААААААААААААААААААААААААААААААААА--ХАХ-ХАААААААААААААААААААААААААА

преди 8 години

Арена - тотално счупихте рекорда по тъпотия и гъзоблизане на гномския ГНиЛО-вки задник ........ Ние сигурно пасем трева, ама друг път .... Хааа-хааа- хаааааааааааааааа. Просто не е истина какви глупусти пишете ....... Алисия беше известна когато неизвестното НЛО-то правеше св*рки в тоалетние на пловдивските дискотеки..... И точно вашата извънземна любимка е тази, която се скъса от корекции, за да заприлича поне малко на Алисия, по която очевидно НЛ се е вманиачила. Ужас...... Някой направо е изтерящял......

Коментирай

измислен свят

преди 8 години

МУМИО, иди си опъни бръчките,ч е си заприличала на жена над 50-те.На много 5о годишни ДАМИ може да завидиш“ Бъди абсолютно сигурна в това. Колкото до останалото то се знае от всички- неграмотна, необразована, злобна и долна – Визитка: ПРОСТИТУТКА! Не зная, дали певицата не е фактор в твоя живот, но като чета изказванията ти тук и там затвърждаваш убеждението, че е СМИСЪЛЪТ НА ТВОЯ ЖИВОТ, а тя дори не те отразява!

Коментирай

Мила

преди 8 години

нали е ромка ,ако ще цяло шише да излее -смъъърди и и и и

Коментирай

никлозета

преди 8 години

нали лочи от една паница като крава !!

Коментирай

Siana

преди 8 години

ТАЯ ДЕТО Й ИЗЛЕЗЕ ИМЕТО НИКОЛЕТА МЪРШАТА НЕ СЕ ЛИ УСЕЩА ,ЧЕ АКО ИЗЛЕЗЕ НА УЛИЦАТА САМА ЩЕ БЪДЕ ПРЕЧУКАНА С КАМЪНИ!!

Коментирай

Криси

преди 8 години

Николетче, пак опря до износените парцали на Андреа май. Ама много си гнусна и отчаяна банския да й износваш. На нейно място няма да го сложа повече, кой знае какво ще лепне. Който не вярва да види стари снимки на Андреа. Банският е на Agent Provocateur ама от миналата година. Тогава и Алисия " копирачката" първа се появи с такъв, но в друг цвят.

Коментирай

отчаяната съпруга пак пръдна та чак се о.ра

преди 8 години

Горкичката отчаяна съпруга! Ама ти миличка се опита в началото да злепоставяш Валери с гнусни статийки от по 5-6 реда, с коя спал не спал, с коя това пък онова, но явно набързо ти сви сърмите та спря. Кой какво е очаквал не можеш да кажеш, напротив точно това очакваха всички че един ден като ти набие шута повече няма и да те отрази както и направи ;) ;). Друго, толкова си отчаяна че в интервютата които даваш ако може изобщо да се нарекат такива, приказваш само за него и за Алисия ;) ;) опитваш се отново да убедиш някой в нещо ???????? Толкова си изтъркана и смешна че само ти се подиграват и никой не те приема на сериозно. И ако това наричаш предаване то ти си космонавт, това предаване самата ти знаеш че е с нисък рейтинг и съществува само за да се водиш че правиш нещо. И нали щеше да ходиш в ЛА?? Пак изхвърляния в твой стил. Лъжи, измислици, фантазии ти си пълен въздухар!

Коментирай

:)

преди 8 години

Определено е с банския на Теди,тая пак е съжали и и даде дрехи

Коментирай

Shizofreniata ne proshtava...

преди 8 години

Nadiavashe se Grisho da ia pokani kato si pusna sama sluha, che shte hodi v L.A. zashtoto naistina, si poviarva, che e fatalnata jena i Grisho si e zagubil akala po neia. Shizofreniata ne poshtava... Razvod, vischki razbrahme, che niama da ima. Niama kak da ima kato nikoga ne sa imali brak tia dvamata klouni!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Ех, ама не е ли много проста. Мисли, че пак със старите номерца, като се залепи за Алисия и Валери, ще си докара някакви ангажименти. Ама от тогава минаха 4-5 години и тя за отрицателно време усхя да съсипе основния си спонсор с парите на когото си правеше и фейсбук фотосесиите. Да рекламираш някакви малки бутици, чиито снимки са безобразно фотошопирани, не е сериозна работа. Без Валери тя е нищо. Тепърва ще й гледаме унижението.

Коментирай

a be, Nikoletkeeee

преди 8 години

pleshiva kuha kratuna! Kas debel vrat, shirok grab kato na sumo- shampion, nikakva talia, visnal kvadraten zadnik, kasi nabiti i krivi kraka s debel glezen... E, ima li neshto hubavo v tialoto i, pitam? Iavno ne se haresva tolkova, shtom krade chujdi snimki. hahaha. A skulite, ustnite i nosa lichi ot 200 km , che sa praveni, niama nujda da ubejdava nikoi v protivnoto...

Коментирай

ha

преди 8 години

Tq poneje MURSHATA e mnogo Obi4ana.Zatowa i 2-ta q zahvurliha,a i ediniq dori otkrovenno q hrani pred hora,medii i ob6o vzeto navsqkade.. :D :D mnooogo luboF,ama samo s shizofreni4nata i glava.hahahahah

Коментирай

Хо хо хаха

преди 8 години

Абеее хораааа спрете ! Ще падна от смях :D отварям сатиите за Найлон само за да чета коментарите отдолу, много се смея не мога , забавляват ме на max :D hahahah тази застаряваща принцеса Лайнеса поема яко наредби горката и все от "завист " хахаххаа колко трябва да си прозрачен и ясен на хората , всички до един да са на едно мнение hahahah

Коментирай

преди 8 години

Николетоо Николето, къде си тръгнала и ти с главата на Мега Ум и г*за на Спондж Боб квадратните гащи?

Коментирай

Трол

преди 8 години

Да ти кажа ли коя е Алисия?Алисия е майка...достойна!Алисия е певица...успешна!Алисия е жена...красива!Алисия е ВСИЧКО,КОЕТО ТИ НЕ СИ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ. Ето това е Алисия.Жена с морал и принципи,а ти си един гниещ боклук. Много ясно,че не е фактор в живота ти,защото ти нямаш живот мършо...ти имаш едно жалко съществувание.Паразитиращ гнилоч...това си ти! Една МЪРША,която иска да бъде като Алисия,но няма начин.Невъзможно е едно мекотело,в етап на развитие амеба(останало в застой завинаги) да си мисли,че е нещо.Тъпа курва....Боклук..това си ти Никлозето.

Коментирай

Ssssss

преди 8 години

Алисия никога не може да е фактор в твоя"живот",защото в него присъства само боклук.А Алисия е класа..стил..красота и ум.Тези неща при теб никога няма да дойдат.Тя Алисия е скъп парфюм...а застоялата пот и скъпия парфюм не може да я прикрие мила Клозето.

Коментирай

Дани

преди 8 години

Клозето Лозанова,сбабичоса се и се изтърка от факта,че Алисия не те има за човек.Толкова явното безразличие на Алисия към теб те побърква от злоба.А понеже си елементарна ти прозира яда и безсилието от километри.Токова обиди и гнус се изсипва върху теб Клозето Лозанова,че друг нормален човек би се скрил от срам.Но не и ти!С което за пореден път доказа,че си животно.Толкова си проста,че даже не разбираш как хората те сравняват с най-долна пасмина и помия.Грозна жена си..огромно чело,което за ниско потекло,гнусни зъби,увиснала долна джука като крава,трътлест гъз и къси набити крака!А в компания с вродената ти селяния и необразованост....ц ц ц...ми ти си един палячо...

Коментирай

Dan fan

преди 8 години

По повод компаньонка ли е Нлто - тя дава интервю пред Азис за първата си среща с Валери. Там тя щедро разказва, как е летяла до дома му в Италия ( той е обвързан, всеизвестен факт и те се познават задочдо) , вероятно с билети купени от него, и е искала да му се хареса. Вероятно е била наясно , че срещата е с цел секс, след като ще спи при него. Та как наричаме момичета, който спят с непознати , вероятно с цел облага ? Тази история е разказана от самата Николета, и не Вярвам Валери да е първия и единствен. Как му казваха на това - секс туризъм ?

Коментирай

Генадий Зюганов

преди 8 години

Какви Николети, какви Алисии бе?!?! Все долна сволоч курвенска!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.