Ексклузивно! Николета се прегърна с Биляна на Валери (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-nikoleta-se-pregarna-s-biliana-na-valeri HotArena.net
Ексклузивно! Николета се прегърна с Биляна на Валери (Фото)

Бившата съпруга на Валери Божинов и настоящото му гадже Биляна Дол демонстрираха перфектни отношения, видя ексклузивно HotArena!

 

Футболистът и приятелката му в момента са в София и изглежда, че сръбкинята си е намерила най-добрата консултантка в столицата, която може да я упъти къде ще получи най-добрите и качествените разкрасителни процедури.

 

Биляна Дол и Николета заедно посетиха любимия фризьорски салон на Лозанова. След готините прически, с които двете мадами са се сдобили, решиха да се щракнат, за да ни ги покажат.

 

Брюнетките са се гушнали горещо и вече подлудиха всичко живо! А Валери трябва да е повече от доволен, че две от най-важните му жени са в прекрасни отношения.

24 Коментара

аззз

преди 6 години

Николай перка Биляна! Николето, къде спиш ??? Според теб защо те изпрати в Бали, а той не дойде с теб????

Коментирай

ха-ха

преди 6 години

Супер са!А,къде е онова злобно същество Ася Дойчева-сигурно плете поредните интриги с мама Лидка и грозофила Арабаджиева?9

Коментирай

една

преди 6 години

Ти Николета не я мисли,тя носи детето на Николай!Важното е ,че не перка Алисия ,щото нея никой неще да я перка-отвратителна е просто!

Коментирай

azzz

преди 6 години

Николета общата носи менците на Николай!!! Детето е на Шиши!!!!!!!!!!

Коментирай

МУУУУХАХАХАХХАХАХА

преди 6 години

Това е Простолета общата все пак, за 5 минутки внимание и да не я забравят клиентите ще оближе и подметките на Билянка.

Коментирай

хотарена-ДАЙТЕ ЦЕНИ И ЗА ДВЕТЕ!!

преди 6 години

това са ППроститутки дайте ни цените в пакет сега за по ПРАЗНИЦИТЕ,ЧЕ ВСИЧКИТЕ ТИЯ ПИЧКИ СЕГА ЩЕ СА САМИЧКИ ПО ПРАЗНИЦИТЕ И ЦЕНИТЕ ТРЯБВА ДА СА РАЗУМНИ!! С ГОЛЕМИ НАМАЛЕНИЯ!!! ХАХАХААХХАХА!! САМИЧКИ СЕГА ЩЕ СА ПО ПРАЗНИЦИТЕ,ЩОТО ЧИЧОВЦИТЕ ДЕТО ГИ ШИБАТ СИ ИМАТ СЕМЕЙСТВА И ЩЕ СА С ТЯХ!!!

Коментирай

Ася Колбасарката яко издуха супата!

преди 6 години

Кой би се минал да се занимава със старата скумрия бабета Асие хахахаххахаха! МЯЗА НА ЖЕЛВА! ДЪРТ КУКУМИЦИН И ПАРЦАЛ ЗА ТЪРКАНЕ НА ПОД!!!

Коментирай

Марш да подлизваш лайняния гъз на Лисиция Дъртия крокозъбел

преди 6 години

“Миличка”, нещо май се бъркаш - това описание по приляга на Аска Бобъра, не на Николета. Помним как старата чалгаджийка се мазнеше на Биляна по фейсбук! Вакарелският боклук да не би да не е общ?? Николета поне не се праска за телефон с капаче!

Коментирай

Сани В.

преди 6 години

Не харесвам госпожа Лозанова,но ако трябва да сравнявам двечките си личи,че Николета е и по-млада и по-хубава от Биляна Дол!Иначе какво да кажа за външния вид и излъчването и надвечките миии.........ШУШАНКИ!!

Коментирай

za zashtitnitsata na Nikoleta:

преди 6 години

ne, ne se p - - - a za telefon. Toa g pravi za chantichki. Ya pitai Birmata. Hahaha

Коментирай

преди 6 години

Бреееййй, преди к.....те си седяха по бардаците и само мъжете знаеха за съществуването им и бяха линчувани.А сега тече непрекъсната реклама...видиш ли колко е хубаво да си к...ва и колко са ни прекрасни к.....те.Хайде стига ни занимавате с изкуствени парантии, да бяха поне естествено красиви! Ма то оранжево на цвят с уста като не знам какво, със силикон в гърдите и задника,с изкуствени коси и зъби...Гледаш го изглежда перфектно уж и не радва окото и душата и имаш чувството,че всеки момент ще се разпадне

Коментирай

ха ха ха

преди 6 години

Ха ха ха ся Николайчо Михайлов чака Билянчето да бие шута на Валери и ще прилапа кого -Биляна.фа ха ха а за Николета не се очудвам.За капка внимание ще се снима не само със слонове и маймуни ,ами и с стъргалките на Валери.Само и само да привлече внимание и задника на Биляна ще оближе.А g вие лизачи хотаренци кво стана бе?Това ли беше епичното дето щяло да се случи с великата ви мангалка????Епично е да се снима с маймуните и Биляна.ха ха ха

Коментирай

:)

преди 6 години

А ако я видиш на живо няма да я познаеш. Клетата Никлузетка само по снимките е така наперена иначе е сдухана смачкана шушумига с ментета или дрехи под наем.

Коментирай

Бети

преди 6 години

Ма няма ли да го ражда най-накрая това дете ! Тя от две години все е бременна ! Едно не разбирам ! Че е тъп като галош Николай всички знаем ! Ама от някаква фамилия излизаш ! Наследник си на доскоро много обичани и уважавани хора ! Как можа бе Николайчо , да вземеш най-големия паралясник и чак да се гордееш с това ??? Малко е да се каже и за двамата колко са малоумни просто ! И кой каквото ще да говори ! Николета категорично приключи кариерата на Валери . Сега пенсионира и Николай на 30 !!!

Коментирай

ИСТИНАТА Е ЧЕ:

преди 6 години

Николета винаги много е обичала Ники и просто сега е на крилете на любовта отново с него! СБиляна хубаво правят за да може Валери да вижда Никол и са взима двете деца при него а не само сина си. Ппостили са си и всеки си е хванал пътечката, но Алисия не трябваше да се хваща с Ники Михайлов. Тъпа грешка за пред сина ѝ и останалите. Нямаше смисъл

Коментирай

Късокрачко се е качил на столче до Билянка

преди 6 години

Късокрачко Николетчо се е качил на столче за снимката.Малееее много е тъпа тая

Коментирай

.

преди 6 години

Много дебели и къси са ръцете и бедрата на Николета Лозанова на тази снимка.

Коментирай

Бали

преди 6 години

Просто Ники няма никви парички и Николетка е клекна пред Валери, за да го води по Бали.

Коментирай

Жалка картинка

преди 6 години

Айде бе, Табуретче! Свърши едно нещо, при което да не шумиш около хорския личен живот и твоето пластмасово битие. Чудо голямо се е случило! Че тия демонстрации на хармония са след дъжд качулка.... цивилизовани трябваше да са ви от самото начало отношенията и трябваше да си ги пазите за вас. А не да четем за "общата и дъртата" Биляна и за това колко безотговорен бил бившият ти мъж, че не ти плащал сметките. Кухи пози на една празна личност.

Коментирай

Mar

преди 6 години

Две гладни въшки...

Коментирай

Актьорката

преди 6 години

Великата изненада-ще гледате по кината от февруари великата актьорката в ролята на гола и разчепена пияндурка.

Коментирай

Ceco

преди 6 години

Е как бе, Билянчето като се снима с Асуна бяха сладуранки, красавици, прекрасни. А сега друга песен пеете. Курви били. А баба Асуна каква е? Непорочна девица? Пишка не знае какво е горката, с пръст недокосвана. А Валерко е божие чедо. О чудо! Пръкнал се е от непорочната шунда на мама Асунче. Да им направим икона на тази светица и божият син. Да им се молим, кланяме и почитаме вовеки.

Коментирай

Хахахахахаххахаах Кучкова, ти ли си?

преди 6 години

Актьорка??? Хахахахахаххахаах Ти си нереално тъпа, леле горката малоумна овца!

Коментирай

http://pfl.ua/fonts/pgs/?kak_vubrat_luchshego_postavshika_programmnogo_obespecheniya_dlya_kazino.html

преди 2 години

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.