Ексклузивно! Новата на Валери с големите бомби - най-върлата фенка на Николета! (Уникални разкрития с изненадващ финал само ТУК)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-novata-na-valeri-s-golemite-bombi-nai-varlata-fenka-na-nikoleta HotArena.net
Ексклузивно! Новата на Валери с големите бомби - най-върлата фенка на Николета! (Уникални разкрития с изненадващ финал само ТУК)

Редакторска плесница

 

„Ученичка смени Николета“, „Валери показа „ц*ците на новата си“, „Валери Божинов залюби ученичка“ – това са само част от скандалните заглавия, които гръмнаха в медиите.

 

Те са провокирани от една още по-скандална снимка, появила се в профила на футболиста, видя HotArena.

 

Мистериозната „bojinova“

На фотото се вижда момиче, снимано от лицето надолу, с пищен бюст и с татус „bojinova“ на дясната ръка.

 

„Татуировката, която е на ръката на момичето, е направена в чест на първата нощ, която спортистът е изкарал с нея“, пише Всеки ден. Според изданието девойката е 18-годишна ученичка, която Валери забива малко преди да съобщи за развода си с Николета.

 

Учи френски език и планира след като завърши, да продължи образованието си в елитен университет в Европа.

 

Снимката на „новата на Божинов“ излезе във Фейсбук страницата му няколко часа след като ексклузивно в HotArena публикувахме материал, как плеймейтката Светлана Василева се е похвалила пред приятелки, че е спала с Божинов след мача България - Италия.

 

Ето коя е едрогърдата девойка!

 

И единствено ние развързахме конците на заплетената история.

 

Всъщност момичето се казва Криси и е най-голямата фенка на Николета. Ето нейни снимки с Лозанова.

 

 \"\"

 
\"\"

Истината е, че тя не е любовница на Валери Божинов, а просто поддържа Фейсбук страницата му. Колкото до татуса – това е временна татуировка, тип лепенка и скоро ще избледнее.

 

Пред HotArena Криси коментира, че не е подозирала какъв ще е ефектът и интерпретациите след снимката, а още по-малко, че някой би си помислил, че тя му е новата.

 

Стела Йорданова

 

25 Коментара

azz

преди 9 години

<!DOCTYPE html> <html> <head> </head> <body> "Учи френски език и планира след като завърши, да продължи образуванието си в елитен университет в Европа." hahahahahahahaha Кое да продължи бе неграмотници от хотарена?!Бива ли да сте толкова жалки и прости?! Не отговаряйте, въпросът е риторичен и малумните ви статийки дават еднозначен и очеваден отговор!<br /><br />( Като грешим си признаваме:) Бележка на Админ) </body> </html>

Коментирай

1

преди 9 години

Криси Цанева си има приятел и то вече една година. Защо намесвате това момиче и не е на 18 а на 16

Коментирай

sofiq

преди 9 години

Svetlana Vasileva e oprovergala draskanici te vi ot onq den,che e prekarala noshta s Valeri nqma li da bapushete neshto za tova,a snimkata s ekipa na ternana qvno vi q e predostavila Nikoleta,po tap i prost jalt sait ot vas nqma v cqla Balgariq,ama vie si prodaljavaite da celuvate zadnika na Nikulina (Mortisha ama v preparjen variant)

Коментирай

azz

преди 9 години

A мaлoyмният ĸoмeнтap oтнocнo мoя пpaвoпиc oт вac ли бeшe? Зaщoтo, aĸo e бил oт вac, oтнoвo cтe в гpeшĸa! Пише се РИТОРИЧЕН!

Коментирай

pppp

преди 9 години

I az mislq,che se pishe ritorichen tiq ot hotarena trqbva da gi varnat v parvi klas,nishto chudno pisheshtite statiite da sa s osnovno obrazovanie da ne kaja 4- ti klas

Коментирай

Da da !

преди 9 години

<!DOCTYPE html> <html> <head> </head> <body> Да бе ето пак сте сгрешили, а затова защо не си признаете сега, а? А за снимката с джипа от който уж слизала Алисия, а се оказа, че не е тя - защо също не си признавате, а? Нали по-долу сте отговорили, че като грешите си признавате..........хахахаахахахахахах признавате си ама друг път, вие сте лъжци и лицемери също като шефката ви Г-ца Нежеланата!<br /><br />(Старо ви е инфото. И за джипа написахме, че сме сгрешили. Няма безгрешни хора, ние поне си признаваме:) Бележка на Админ) </body> </html>

Коментирай

pppp

преди 9 години

Te za snimkata s djipa obviniha Alusiq,che q bila publikuvala neznam ti kade si i zatova jalturite se podveli i sazdalu golqmata "novina" che si e namerila nov liubovnik.E na Nikulina i na podchinenite i ot hotarena vinagi drugite sa im krivi.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 9 години

koiato i da e....6te e po xybawa ot dartia zabat krokodil....swirkoleta....

Коментирай

ннхттнп

преди 9 години

да се кланяш на курвалъка ... джуки, цици... ето какъв пример се дава на децата.

Коментирай

хахахахах

преди 9 години

Защо не престанете с това-Бележка от Админа,и не си го напишете-белеШка от Николета.Колкото и да ви е трудно,защо не опитате да сте поне мааалко критични към Николета.Не за друга,а понеже тя не спира да се излага.

Коментирай

дублета

преди 9 години

И риторичен, и реторичен са правилни. Дублета.

Коментирай

лили

преди 9 години

ВАЛЕРИ И НИКОЛЕТА НЯМА ДА СЕ РАЗВЕЖДАТ, ПРАВЯТ СИ РЕКЛАМА НА ПРИНЦИПА ИМЕНАТА ИМ ДЕНОНОЩНО ДА СЕ ВЪРТЯТ! ЗАТОВА ГЛУПАКА ВАЛЕРИ СЕ ЗАВИРА ПОКРАЙ НИКИ МИАЙЛОВ И ПУСКА СНИМКА СЛЕД СНИМКА ВЪВ ФЕЙСА СИ СЪЩО КАТО ЖЕНА СИ!

Коментирай

Ваняяяяяя

преди 9 години

Развеждат се или не , на никой не му дреме но пък резилът им е пълен ;).

Коментирай

Опа

преди 9 години

Няма да се учудя, ако тази 16 годишна пикла , която е АДМИН на "официалната страницата" на Николета във Фейсбук и вероятно под нейно опека и на Валери е влюбена в мъжа и. Крушка без опашка -няма! Защо не си направи татоо с К. Роналдовите инициали - например? :) Забавно нали?

Коментирай

мравка

преди 9 години

Божинов,комплексар тъп,престани да триеш коментари на умните хора,които те съветват.Кифльо,започна като жена си.Путюююююююююююююю не ставаш за нищо.

Коментирай

здск

преди 9 години

Курви и курвари долни,измитайте се на друга планета ,да не цапате земята! ПРОСТАЦИ СМОТАНИ

Коментирай

azz

преди 9 години

Е Шиши не иска Николета да е омъжена. Любовта на Николетка към парите я направи за смях! То не е лесно това прасе да се поти върху крехкото николетино тяло! Боже, колко мъка има по тоя свят! Как само се продават хората...

Коментирай

преди 9 години

Или е пореден опит да бъде окалян Божинов,или е пореден налудничав пи-ар.А за хубавата малка Криси мога да кажа само,че когато един ден иска да започне престижна работа,няма да е в нейн плюс на кого е била администратор.

Коментирай

jenn

преди 9 години

На мен пък ми е много интересно какво има да се администрира толкова на Божинов страницата, че чак и други хора да се занимават.... Сто процента съм сигурна, че тоя келеш е качил снимката, и тая статия беше изтипосала днес на стената му.. Чуди се на кого да се подмаже и къде да се навре.. много жалка!!

Коментирай

АзЪ.

преди 9 години

Тва девойче е в пъти по-красиво от идолката си и нема де е зле некой верно да му светне колко неподходяща муза е караджовската блееща Овца. Силно се съмнявам Божинов да е почнал да залита по малолетни, ма щом и големи бомби видехте, ше се весна утре на очен да ми увеличи диоптъра, белким и на мене почнат да ми изглеждат такива. Свежо малолетно маце, без гумени дини. Повтарам малолетно, и за тва мераците към тва детенце са подсъдни. Не вервам бившия Чехъл да го е закъсал толко с жените. Софийските бръмчалки точат яко лиги за доказано широко отвореното Портмоне :-D Перката за тва фърга сугреб, че ше има затегане на гайките и секване на кранчето. Свърши вече комунизма - сичко общо :-D, нема лабаво и пак тротоарчето. Мдам :-)

Коментирай

FF

преди 9 години

Това е Криси-16 годишната малолетна АДМИН на страницата на Николета и на Валери. Най-вероятно под командата на Николета, тя е взела да под държа и страницата на Божинов. И тя е тази, която пуска по всяко време от денонощието негови снимки и колажи в профила му. Той беше на лагер в Правец, а снимките се качваха една след друга включително и когато беше на терена вечерта на мача с Италия. Така,че Божинов няма никакъв пръст с тези снимки. Днес качва на страницата му тази снимка и нейния профил във Фейсбук с надписа - "Дабавете я". Една пикла, с мераци за слава и известност, като нейната идолка. Какво друго могат да видят тези подрастващи и заблудени момиченца от Николета? И снимката с УЖ на татуировката на ръката и с надписа "Божинов 86 "тя си качи. Появи се коментар под снимките и, и предложения профил, че сама се предлага и тя веднага ги махна. До къде стигна прогреса! Боже, опази!

Коментирай

михаела

преди 9 години

Абе много сте прости. Момичето е от Варна и е ученичка. Дори си има приятел, много готино момче е. Ако бяхте се поинтересували щяхте да видите че фактите са други.

Коментирай

хахаха

преди 9 години

Ебаси големия фен клуб 8 човека на около 15.Браво !Голема звездЪ си

Коментирай

OF

преди 9 години

Да, точно за същата става въпрос и точно същата поддържа страниците, както на Николета, така и на Валери. И да, точно тя пускаше поредицата от снимки и колажи в страницата на Божинов. И след поместен коментар, защото си PR чрез страниците , които поддържа - постовете бяха изтрити на момента. Дори стига до там да си предложи профилната страница с надпис" Добавете я" в страницата му. И след първия коментар , с който беше оплювана я изтри. И не е от Варна, а учи във Врана. Дали си има приятел или не- никой не го интересува, а и съвсем не става реч за това.... Малка, пикла с болни амбиции за слава.... На кой ли подражава? :) :) Ако всички ученички имат подобни занимания и амбиции в живота, до къде стигна прогреса?

Коментирай

до "Михаела"

преди 9 години

Михаела, много интересно , как правите квалификации на хора, които нито виждате, нито знаете кои са? Кой прост, кои сложен- е очевидно, но определено не можете да се похвалите с второто.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.