ЕКСКЛУЗИВНО! Новите плеймейтки се съблякоха дибидюс за „Полудей“ на Андреа! (Вижте скандални кадри от премиерата)

https://hotarena.net/intimno/ekskluzivno-novite-pleimeitki-se-sabliakoha-dibidius-za-poludei-na-andrea HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНО! Новите плеймейтки се съблякоха дибидюс за „Полудей“ на Андреа! (Вижте скандални кадри от премиерата)

Кандидатките за Мис Плеймейт 2016 се съблякоха за новия клип на Андреа „Полудей“, пише най-голямото еротично издание HotZona.bg.

 

В скандалните кадри от премиерата на видеото момичетата от конкурса провокират в еротично бельо, а на места – и без бельо.

 

Клипът „Полудей“ бе излъчен за пръв път по телевизията на Оцко - „Hit Mix Channel“, която стартира именно с парчето на Андреа.

 

Новата музикална телевизия избра именно Андреа и „Полудей“ за кадем, с който да започне дългоочаквания проект.

 

Фолк певицата пък за пореден път не изневери на провокативния си стил и реши да скандализира феновете с голите момичета от Мис Плеймейт 2016. Самата Андреа също е доста предизвикателна във видеото, като на места показва сочни, знойни силикони.

 

„Андреа спечели съвсем заслужено определението „новатор“, защото през годините рискува и успя да наложи стил, който се отличава, а много нейни колеги последваха. С нейния най-нов проект слагаме началото на музикална телевизия Hit Mix Channel“, споделят от екипа на канала.

 

Вижте отбрани скандални кадри ТУК.

12 Коментара

Кейт

преди 8 години

Не съм и фен,но тук мога да я поздравя!Интересна песен,добро звучене!Само не разбрах,защо трябва да започва на цигански.....ама ,може и да не схващам някои модни тенденции.....ахахах! Вече не е в Пайнер,и веднага ново парче,ами нека прави още такива и да натрие носа на господин Пайнера.......може и без него!

Коментирай

kapa

преди 8 години

Takava pornografia samo v BG moze....

Коментирай

hdubybw

преди 8 години

Защо пее на мангалски? Защооооо защо такава цигания...защо такова порно. Отвратена и потресена съм. Но не е да съм очаквала друго от Андреа.

Коментирай

травестит

преди 8 години

Пълна бездарница! Най-бездарната сред певиците -чапла...

Коментирай

Хм

преди 8 години

Ми щото съвсем скоро циганите скоро ще са повече от българите.... Не разбирам защо певицата е с вечно отворена уста и тъпо изражение на умряла риба....

Коментирай

Как защо?

преди 8 години

Тя отдавна е умряла, тлъстата риба.. сега прави някакви напъни да се съживи, ама надали.. Не знам защо има хора, които я лъжат, че може да пее изобщо!

Коментирай

Malina

преди 8 години

като няма как да изпъкне по друг начин , естествено че ще се съблича... има такива , които я гледат. това не са певици , а порно , но не звездички дребни мушички......

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

6tom e s swirkoleta...e sa6tia boklyk

Коментирай

преди 8 години

Накратко-к...а. Какво друго да и дойде на ума. Чакаме момента, в който Пулев ще и бие шута и ще се ожени за някое нормално момиче с нормална професия, което ще си е вкъщи вечер и ще му роди деца. И тя като НикоЙлета ще кани семейни двойки на рождените си дни, ще ходи в Дубай на повикване на мазни араби, ще публикува снимки на з....ка си и отворената си дзурла пред купичка с котешка храна и ще завижда на двойките с деца по улиците, наричайки майките им " мърши" във фейса си....

Коментирай

ъ

преди 8 години

Един за друг са си. А и не на всяка жена мечта й е да стане майка. Тя ако искаше, вече да е станала, но приоритет й е да е гола, да я желаят и да се показва. Надали завижда на майки и подобни глупости, достъпни така или иначе за всички жени.

Коментирай

da ama ne

преди 8 години

А, на теб минавало ли ти е през ума,че може и да не може да зачене, а да е опитвала многократно??? Естествено ,че така ще каже ! Аз не мисля още за деца имам кариера. Да, ама е вече дърта парантия над 30-те. Нейните колежки почти всички имат вече големи деца на тези години, а тя ако е можела, да е станала. Явно е ялова и затова Кобрата не и предлага брак! Най-вероятно, ако забременее , ама надали! Хем бездарна, хем мъшкул, хем необразована. Мъж , като него може да има има достойна жена до себе си , най-вече стойностен човек. Тя е парантия и простакеса!

Коментирай

kapa

преди 8 години

S tova lise e idealna za film za vampiri...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.