Ексклузивно! Опитаха се да оберат известна фолк певица

1386
16 Февруари 2018, 10:32


На доста неприятна ситуация се натъкнала фолк дивата Анастасия, прибирайки се в София, след кратък престой в родното й Търново.

Красавицата от години била наела апартамент в луксозен и сигурен коплекс в столицата, където нейна съседка й била Николета Лозанова. 
 
Недотам сигурно обаче било в действителност, тъй като певицата си позволила да отсъства 1 седмица и забравила прозореца на жилището си отворен. Когато се прибрала в софийското си жилище, Анастасия се панакиьосала, тъй като всичко било разхвърляно. Дори имало кални стъпки от мъж, който нахлул взлом, по някаква странна причина. 
 
Анастасия предполага, че това е бил опит за обир, понеже не липсвал нито лаптопа й, нито скъпи дрехи, а крадецът явно е търсел единствено пари. 
 
Блондинката мисли още да се премести от наетия апартамент в квартал Витоша, тъй като бил на 1 етаж и лесно можело отново да се появи същия похитител. 
 
Въпреки че не е изчезнало нищо скъпо от апартамента й, Анастасия била ужасена от мисълта че някой е опитал да влезе в нейното жилище и без нейно разрешение е преровил бельото, дрехите и шкафовете й. 
 
Полицията смята, че извършител може да е неин приятел, който знае къде точно живее и къде е ходила в същото време.
 
За щастие малката й дъщеричка била в Търново при нейните майка и сестра.

Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
devil
преди 10 месеца
0
ХАХАХАХА каква певица е тази мърша чак пък и известна, известна е само с тъпи статии които се пишат за нея тук и в още няколко сайта.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Цвъки
преди 10 месеца
0
На тази кой й плаща, за да се изтипосва непрекъснато като някаква си певица, а никой не я знае? Това скрита реклама за привличане на клиентела ли е?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени