ЕКСКЛУЗИВНО ПЪРВО в HotArena! Бирмата с екзотичен подарък за Алисия за Св. Валентин (Подробности ТУК)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-parvo-v-hotarena-birmata-s-ekzotichen-podarak-za-alisiia-za-sv-valentin HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНО ПЪРВО в HotArena! Бирмата с екзотичен подарък за Алисия за Св. Валентин (Подробности ТУК)

Георги Станоев подготвя супер екзотичен подарък за своята любима Алисия, научи HotArena.

По случай празника на влюбените Свети Валентин Бирмата ще заведе певицата на уникално романтично местенце.

 

А именно – в романтичен Тайланд.

 

Милионерският син вече се похвалил пред приятели как смята да изненада половинката си.

 

Тайланд е една от най-популярните дестинации за 14 февруари сред звездите, тъй като предлага лукс и романтика на едно място.

 

А както знаем, възможностите на Бирмата са достатъчно големи, за да си позволи ултра скъпо местенце, където да поглези любимата.


Певицата обаче също няма да му остане длъжна.

 

Както HotArena писа, Алисия подготвя песен за Бирмата. Парчето „Мой“, посветено на Станоев, ще излезе точно на Свети Валентин. Това ще бъде и оригиналният й подарък за милионерския син.

 

По всичко личи, че връзката на Алисия с Бирмата се развива със скоростта на светлината.

 

Те са заедно от по-малко от два месеца, а вече си правят жестове, сякаш са младоженци. Всъщност – човек никога не знае…

20 Коментара

Соня

преди 8 години

Какво се впечатлявате от тази бездарна кифла с корекции, която я минаха всички вече! Пишете за други, по-интересни жени. Тази, ако не беше оревала цяла България заради Божинов, никой нямаше да знае коя е.

Коментирай

hi-ha-ha

преди 8 години

Кой сa тези по- интересни жени?Дa беше споменaлa поне едно име.Нaй четените и коментирaни стaтии тук,сa зa Aлисия.Aко не беше тя Николетa, щеше дa остaне в зaбвение.Сегa никой нямaше дa е чувaл зa нея,щеше дa се знaе сaмо, че е билa мис плеймейт и нищо повече.Oveja

Коментирай

Обичам те, Шиши !

преди 8 години

Тя може и да замине за там, ама няма да е стози младеж. Хохох, само ако знаеш, г-жо, какво в действителност става в живота й, щеше да си прережеш вените на рахитичните( в превод, душа, понеже не знаеш значението на нито една дума в българския език, рахитични означава деформирани, също като крачетата ти) ръчички -ахахахах. А, между другото Цвети Янева ти праща специални поздрави. хахахахахахах

Коментирай

?

преди 8 години

Дa не зaминaвa с Вaлери зa Тaйлaнд?

Коментирай

p0

преди 8 години

От написаното тук е вярно само, че е бездарна. Второ - това е интернет. Има информация за всичко, за което ви се чете. След като сте тук, отваряте този сайт, където пише именно за нея, а после избирате и да четете статии за нея, вместо да сте някъде другаде, четящи "за интересни жени", явно точно това е, което ви интересува, така че няма нужда от излишно лицемерие. ;)

Коментирай

p0 до hi-ha-ho

преди 8 години

Именно! Както и Алисия нямаше да е и половината от това, което е сега, ако не бяха Божинов, Лозанова и ако не беше участвала в този бартер на двойки след това. Може да им се признае иначе - дори когато животът им поднася лимони, те успяват да направят лимонада и да обърнат всичко в своя полза. Ама иначе всички тук лицемерничат, че "ги занимавали" с неща, които уж не ги интересували. Пък се скъсват да четат и пишат, братче!

Коментирай

голямото лудо пак на линия

преди 8 години

Ахахахахха, ахахаха това лудото Лозанова продължава, егати полуидиотката. И да замине няма да е с него бе парцал. Хахахаха може да е с Валери аре пишете статия.

Коментирай

а, дано

преди 8 години

Май с Валери.

Коментирай

мууухахаха

преди 8 години

Да бе, умрял Валери за алчната кака и родата й. Братята на тая да не се и надяват.

Коментирай

хa-хa

преди 8 години

Вaлери преди дa бие шутa нa Николетa, дaли довършихa къщaтa зa мaмa Ерединa в Кaрaджово

Коментирай

лудата Никлозет пак рие за Алисия

преди 8 години

Лудо Николето съвсем си превъртяла вече.Ходи пий апчетата си и халюципарай Фалип Плейн и Роналдо ,че и Гришо в купа сложи ама той щеше да те съди за измишльотините ти цигоняйши.Пак ли Алисия те друса здраво ма злобо неземна.Остава Алисшя на мира.Тя си е свободна жена явно и леглото си струва затова задържа и мажете са.А тебеудо всичка бягат щот без естешъните си плашило и си проста тиква.Че и злобата ти е космическа

Коментирай

Krasi

преди 8 години

Auuuu, ama tq vse taka jelana tazi Alisiq. Dokato mujete si pasuvat i gi e sram da kajat 4e sa bili s Nikito Lozanova ili 4e iskat da imat ne6to ob6to s neq, to Alisiq q scepiha ot uhajvane daite da prebroim ot kraq na minalata godina do sega s kolko q sabiraha i razdelqha maimunite na Hotarena. Tq si kaza jenata v Marmalad zabavlqva se ta prodaljavaite da zabavlqvate i neq i nas hihihih.

Коментирай

абе малоумници

преди 8 години

Ей голям ташак с вашата водещэ .Ке се пукна от смях.И ко стана ся?Филип Плейнчо си отлета,Валери си би тоягата,Роналдо остана мираж а Гришо ти наби канчето.Вай вай вай ми сега накъде.Тук остана само Шиши и Хот арена да се прехласват по тоз боклук наречен Никлозета.И понеже ние читателите сме видели безмерната и простотиа и цялата и анатомиа няма от кокво вече да се стреснел освен от вас Нот арена които продължавате неистово да ни я натрисате.

Коментирай

достоверно

преди 8 години

На остров Пукет имат резервация и обиколка на всички острови ПИ Пи Островът на Джеймс Бонд и останалите... От там заминават за Малдивите. Ами живеят си хората, а вие си ги прехвърляйте тук от един крачол в друг и от една фуста в друга... я на Плейн, я на Роналдо, я клиенти , колеги и приятели.... знайни и незнайни.... герои.... Шиши „ Миши и Главата, Барека, Ванко 1, 2,3 ,4. 5.....и прочее...краката и перуката и всички останали....Обслужване по домовете... Летим из облаците бели.... и отиване на крак... така е то с мерак. Парата да пада, че роклето да слага... чантета и палетета са бонус за 100 минета...

Коментирай

do p0

преди 8 години

Много си веща, ама само така си мислиш... И коя е НИколета ,ч е Алисия се е прославила покрай нея. Една улична, раздрънкана каруца от 13 годишен парцал , ходеща гола и събличаща се по дискотеките и кръчмите с женени мъже на възрастта на баща й ( Митьо Очите) който и купи титлата, една необразована селска пръчка и до днес с арогантен каруцарски речник подвряла се на един простоват със слаби ангели обвързан с дете мъж , като Божинов и вече станала зИздЪ. Абе, парцал смотан и захабен, кой те ебе за слива червива , та си придаваш и важност? Когато Алисия пешее по заведенията Николета и ходеше на участията да друса дебели баджаци и увиснала трътка. Днес станала принцеса! Пази Боже, сляпо да прогледне! Алисия има стотици песни зад гърба си , които ще останат вечно добри или лоши щом има толкова фенове, значи е харесвана и ценена като певица. А, приятелите и близките до нея хора знаят и какъв човек е. Знаят и Николета.

Коментирай

Korava

преди 8 години

На тая, като и на другата -НЛ, вече всички им се изредиха. Бирмата преди това мина и през НЛ, даже иска разрешение от Валери, след като я беше напъдил. И Валери му даде зелен светофар. Хайде, няма ли свестни, а само за съдрани чували пишете.

Коментирай

неее, не си разбрала сарказъма в долния коментар

преди 8 години

Не , не си прав/а. На тази се броят на пръстите на едната ръка, за разлика от НЛ , която както е изброено в по долният коментар са безброй и безчет.... и клиенти!

Коментирай

истина

преди 8 години

На Ася любовниците са малко,защото има един постоянен от 15 години вече.Барабар с него са и другите.Добре ,че успя от единия да роди.

Коментирай

Бирмата ли? ха ха

преди 8 години

Я, гледайте още веднъж предаването Мармалад, където Алисия така разпалено и въодушевено говори за 10001 рози в заведението на Петко. Ако имаше нещо общо с Бирмата , така ли щеше да разправя тази незабравима случка в нейния живот? Малък жокер! ;) :) ... А, вие си я събирайте и разделяйте по 10 пъти на ден тук, ако това ще ви успокои. Явно, някои нямат мирка и спокойствие с кой всъщност е Алисия! Факт е, че има мъж до себе си и е щастлива!

Коментирай

до мууухахаха

преди 8 години

Само да ти кажа Валери е в прекрасни отношения с Алисия

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.