Ексклузивно! Певица проговаря за БОЙ в Ара заради подлост на продуцентите на Алисия! Имало е оскубани кичури коса и заплахи (Вижте)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-pevica-progovaria-za-boi-v-ara-zaradi-podlost-na-producentite-na-alisiia-imalo-e-oskubani-kichuri-kosa-i-zaplahi HotArena.net
Ексклузивно! Певица проговаря за БОЙ в Ара заради подлост на продуцентите на Алисия! Имало е оскубани кичури коса и заплахи (Вижте)

Нов прочит на скандала Джина Стоева – Алисия! Оказва се, че не винаги втората певица е била лансирана от продуцентите си и е причина за провала на останалите изпълнителки в „Ара Мюзик“.

 

Преди 6 години Ивена, която застана на страната на Джина, е била с привилегии пред колежката си Габриела в музикалната компания и това довело до женско меле, узна HotArena!

 

Жертвата проговоря, при това с подробности и то 6 лета по-късно. Тогава дори се стигна до бой и скубане на коси между двете колежки. Брюнетката изплю камъчето, провокирана от последните панаири, които станаха в „Ара“, покрай толерирането на Алисия.

 

На музикалните награди на списание „Нов Фолк“ фолк певицата Габриела набила Ивена, която тогава още била в отбора на АРА. Ето защо:

 

„Преди да споделя с вас цялата истина, бих искала да се извиня на главната редакторка на „Нов Фолк“ - Маргарита Лозанова и на продуцента на Сънни мюзик – Крум Крумов, в чиято компания бях по време на наградите.

 

Преди да напусна Ара Мюзик, записах една песен, платих я и даже имам документ за това, че песента е моя. Тя се казва „Нещо малко черно“. Отидох на наградите на „Нов Фолк“, за да уважа списанието, без което ние изпълнителите не можем, но първата провокация която дойде от страна на Виктор Касъмов, бе да позволи на Ивена да запише песента, за която аз имам документи, че е моя и да я представи на наградите.

 

Тогава отидох при Виктор и му казах, че си искам парите за песента до утре (сряда), а той ми каза: „Махай се, ма!“ Аз много се обидих от това нарицание, защото може да вика така на рижавата си жена, не на мен.

 

Втората провокация беше от страна на Ивена, която явно се взе много на сериозно и седна на масата на Сънни Мюзик, на която седях и аз. Аз й казах, че ще съжалява за това, че с Виктор ми откраднаха песента, която съм си платила и че ще ги съдя. Ядосах се много и реших да си тръгна, защото иначе не знаех какво щях да направя.

 

Минавах покрай масата, на която беше Ивена и тя ме поля с вода, тогава вече ми причерня, достатъчно търпях, качих се при нея, шамаросах я няколко пъти, хванах я за косата и половината й червена слама остана в ръката ми.

 

Ивена даже не можа да ме докосне, а сега лъже наляво и надясно, че ме е ударила и че съм се чудела с кой да се заяждам. Казах, че спирам да се занимавам с Ара, но това беше върхът – тепърва войната започва! Нека хората да решат дали трябваше да си мълча, и да позволя някакви си смешници да се гаврят с мен!\'\'.

 

Габриела споделя, че е била мачкана и заплашвана, а това , което сега прави Виктор, давайки рамо на Алисия и ощетявайки Джина Стоева, е същото като случката с нея и Ивена. Тя смята, че когато продуцентите не са лоялни, поне колегите трябва да ти протегнат ръка.

 

21 Коментара

Браво !

преди 8 години

Евала на момичето , че проговори и ни припомни тази случка. Когато се разви този скандал между Алисия и Джина Стоева аз много се учудих, че Ивена има наглостта и тя да надава вой и да се изказва,чак възмутена,чак страни взима......а тя май забравя ,че именно тя най-брутално открадна песента на своя колежка и си я изпя ,че даже и това и беше първия хит с който най-накрая стана по-позната иначе с години нещо си припяваше и никой не я знаеше. Как не ги е срам .....този Касъмов явно ,че не е стока щом е толкова брутален платена и изпята и записана от една певица песен да я открадне и даде на друга да я изпее и клипира . Но хайде той е продуцент мисли си за своето благо да кажем ,но Ивена как не я е било срам ....тя като е видяла една хубава песен и шанс да направи нещо най-накрая и явно през трупове минава. Хубаво хайде и до тук добре ,но после с цялата си наглост вместо да няма очи да погледне това момиче тя и нагла та я полива с вода и дразни ей на това се вика курвенски долни номера.И с цялата си наглост сега ще се прави на възмутена от Алисия ,ебати тъпата путка да яде на Алисия гъза никога няма да е като нея ...жената си има и дете голямо вече и кариера доста по-успешна и хитова и участия ....а Ивена може само да си има голяма уста с ,която да плюе.

Коментирай

Браво !

преди 8 години

И с цялата си наглост сега ще се прави на възмутена от Алисия ,ебати тъпата путка да яде на Алисия гъза никога няма да е като нея ...жената си има и дете голямо вече и кариера доста по-успешна и хитова и участия ....а Ивена може само да си има голяма уста с ,която да плюе.

Коментирай

ели

преди 8 години

Само се чудя още колко хора ще си правят пияр на гърба на Алисия?Прекалено много станахте!!После Алисия все се бутала в скандалите е да ама не всеки за нея се хваща!Време е май Алисия да поступи като тях и да им затвори устите че не се търпи вече толкова години,колкото и да бяга от скандалите все се намира някои да се и закачи!!

Коментирай

с

преди 8 години

офф тез прости кокошки до кога с техните скандали да им се чуят имената и да се=и правят PR сами.. жалки

Коментирай

Nel

преди 8 години

Taz Alisia e golqma marsha.. samo se prai na sveta voda ne napita.. aman ot takiwa chumi kato neq,.Ne spira da pravi mrasno na horata ama toi gospod si znai rabotata. I samo kat po4ne da se obesnqwa kat nqkakwa mnogo razbira6ta I nai we4e da se prai na jertra naprawo mi prizlqwa da q sly6am I gledam...

Коментирай

JUSTICE!!!!

преди 8 години

Лелее, от кое село си ти бе?

Коментирай

eeeeeee

преди 8 години

prestanete da im komentirate statiite i nqma da pisat gluposti po adres na alisiq

Коментирай

Габриела

преди 8 години

Да до някъде е така.Преди 6 години е ставало въпрос за една и съща песен,заради която си пострадаха и двете певици,а сега при Джина и Алисия става въпрос за съвсем друго,за две РАЗЛИЧНИ песни,но дуетирани със "ценния" Стораро.От ясно,по-ясно е ,че АРА е в дъното на всички интриги.Но явно е им стига това,та продължават напред с интригите и накрая кои ще е губещия,времето ще покаже..Важното е,че много стойностни и талантливи певици напуснаха АРА.

Коментирай

Eli

преди 8 години

A ti kakwo si ima[?Golqma usta s molumen mozyk,koito znae da plúe.Aide stiga ste pisali.Li4i si 4e ste ARA

Коментирай

BIG BROTHER

преди 8 години

Сестричката ми е права но и Ивена си бъркаше по дупките с Продуцента май е забравила боя в хотел Родина когато гаджето и ги хвана на калъп !!!

Коментирай

BIG BROTHER

преди 8 години

A Алисия май забрави как стана певица и мина през леглото на певец от ромски произход с прякор - Кадика !!!

Коментирай

до " Nel"

преди 8 години

Никой не те кара да я слушаш и гледаш МЪРШО! За какво обиждаш и нагрубяваш жената? какво ти е сторила и с какво право? Тпачке долна , и курво мръсна от лагера на Курволета. Не е далече от мозъка, защо защитавате Николета и плюете Алисия, защото сте същите пропаднали проститутки и долни курви, нейни дружки. Габриела даже подчертава , че не Алисия е виновна ,а това е дело на продуцентите. Не четеш ли, ако можеш разбира, дълбоко се съмнявам след коментара ти, но стреляш глупости на посоки. Това заключение накрая го прави пак долната колежка и приятелка на Николета и нейното обкръжение- М. Грозева и Стела Йорданова. Мърши долни!

Коментирай

вица на деня

преди 8 години

Ами ти знаеш най-добре как е било, нали стана ТИ от леглото на циганина, че ти беше габърдясъл задника от порене... на песен на Алисия ха ха ха Глупави смешници!

Коментирай

хи хи

преди 8 години

Ах, този палавник-Касъмов! Той се оказа, че не го вадил изобщо. Защо ли жена му стои при него до сега?

Коментирай

!!!

преди 8 години

Bceĸи гpaмoтeн чoвeĸ, paзбиpa ĸoй cтoи вcъщнocт зaд тeзи ĸлюĸи, интpиги и paздopи в Apa Mюзиĸ. Жaлĸo, чe тe нямaт cмeлocт и дocтoйнcтвo дa ce изпpaвят и дa ĸaжaт иcтинaтa, a нaй- лecнo е и yдoбнo дa нaтoпиш cвoя ĸoлeжĸa, и нe ĸoя дa e , a нaй-въpвeжнaтa в мoмeнтa. Злoбaтa и зaвиcттa нямaт пoчивeн дeн! Caмo тoвa мoмичe Гaбpиeлa, пoдчepтaвa ,ĸъдe ce ĸpиe пpичинaтa и тя нe e Aлиcия. Aлиcия ,ĸъдeтo и дa e, вce щe ycпee, зaщoтo имa yceт, нюx, paзбиpaнe, yпopит ĸъpтoвcĸи тpyд, aмбиция дa тpъгнe пo нeoтъпĸaн път, дa пpoпpaви нoвa диpя, дa ce ycъвъpшeнcтвyвa , ĸaтo пeвицa, дa пpaви eĸcпepимeнти! A, ĸoлĸoтo и дa ce мъчaт дa я oплюят и пpипиcвaт и нecъщecтвyвaщи нeщa зa нeя, иcтopиятa e нaй-дoбpия cъдниĸ. Те ще съхрани кой, ĸaĸвo ocтaвил нa тaзи зeмя. Лaйтe cи!

Коментирай

milf

преди 8 години

а бе хора, тука никой не напада Алисия. напротив, в статията пише, че и преди години е имало такъв, дори по-страшен скандал, стигнал до бой. само певиците с били други...явно това си е характерно за мизерната ара мюзик, то се вижда разликата с пайнер колко е голяма... защо в пайнер не се бият като селянки.....

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

aide...boi.....6tom ne go dokarwate ot peene.....ne6to pak alisia wi pre4i ...mai....

Коментирай

Ай

преди 8 години

1) Ара Мюзик продуцират доста повече от една певица, за това продуцентите не са нейни. 2) Песента на Габриела е една и съща с песента на Ивена. Песента на Джина и песента на Алисия са различни песни. 3) Габриела протестира срещу кражба. Джина протестира срещу просрочване на издание.

Коментирай

....

преди 8 години

Да! И... нерде Ямбол, нерде Истамбул? ... И кой, кой ни пречи да се изявим - АЛИСИЯ.. ха ха ха . На крив Х*Й и козината му пречи! Евала на Габриела, че е обективна в оценката си!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Найс, а? Женско меле заради неква утрепана чалга?! Изтрещели певачки се налагат с песници и си скубат екстеншъните, ше се разрева от мъка напраооо. Само не разбрах тва кво общо има с Ася? Мноо се съмнявам да е била рефер на боксовата среща. Виж да беше Табуретката сигур щеше се включи с:"Що ме снимаш бе, боклук" и да се пробва с некой къч с ортопедичните си обувки, не за друго, а за поредната модна сесия за фейса:) И изсраното л@йно си е събитие са, не моа да мине без селфи, муахахахах!

Коментирай

hahaha aze beeeeeeeeeee

преди 8 години

Виж да беше Табуретката сигур щеше се включи с:"Що ме снимаш бе, боклук" и да се пробва с некой къч с ортопедичните си обувки, не за друго,

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.