ЕКСКЛУЗИВНО! Преслава и Бирмата в Дубай на романтична почивка! (Вижте първите снимки от райското място)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-preslava-i-birmata-v-dubai-na-romantichna-pochivka HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНО! Преслава и Бирмата в Дубай на романтична почивка! (Вижте първите снимки от райското място)

Преслава се похвали с романтична почивка в горещия Дубай, видя HotArena.

 

Фолк певицата е пристигнала късно снощи в Емиратите, като публикува и първите снимки от райското място.

 

По всяка вероятност добричлийката е там с гаджето си Георги Станоев, с когото се сдобриха наскоро и са по-щастливи отвсякога.

 

С тях са и приятели, сред които плеймейтката Светлана Василева.

 

Компанията си е наела лимузина от летището, личи от снимките, а хотелът, в който са отседнали, е върхът на лукса.

 

4-звездният комплекс се намира в Палм Джумейра и предлага всички екстри за най-романтичното изживяване.

 

Нощувката започва от 1000 и стига до 4000 лева за двама в луксозна вила.

 

Тази сутрин Преслава публикува и селфи от първата си закуска в хотела. Певицата е сънена и без грим, но личи, че е щастлива от изживяването. Близки до Преси са категорични, че това е подаръкът на Бирмата за Свети Валентин и двамата са заедно на екзотичното местенце.

 

Според други пък Преслава ще снима клип в Емиратите, в който ще участва и Светлана Василева.

 

11 Коментара

Сони

преди 9 години

Не я харесвам,и никога не съм я харесвала! Все тая,нека е щастлива,ама с тоя характер,където плюе-да ближе...хаха,СЪМНЯВАМ СЕ!

Коментирай

силвия

преди 9 години

прилича за изтормозена жена, която има 5 деца и няма какво да яде

Коментирай

хриси

преди 9 години

хотела се вижда че е толкова лукс колкото го представяте. а последните 2 снимки са от интернет

Коментирай

хаха

преди 9 години

На мен също ми е безразлична и някак за толкова години не успя да ме спечели като фен, но написаното от теб е голяма простотия. Ти никога не си се карала с гадже и не си се сдобрявала ли? Да й заклеймим характера вече за вечни времена, че била еди каква си, базирайки се на такова нещо, ми се струва тъпо.

Коментирай

azz

преди 9 години

Светла от Търговище !!! , вижте селянката Светла какво е квазимодо! Не е истина колко грозна е тази ! Светланке, взе ли на почивката и чичака с тлъстия шкембак, с който се плющиш сега ?! Колко "банана" изяде да идеш в Дубай ? Или си отишла там, за да поядеш "банани" за някой лев ?! ХА-ХА-ХА, СМЕШНАТА ПАРЦАЛЕСА СВЕТЛА ОТ ТЪРГОВИЩЕ!

Коментирай

azz2

преди 9 години

Ванка, събуди се мойто момче, разкарай го тоя боклук! Кажи й да се изследва за хепатит, че и такива слухове се носят из Сф! Карай си БМВ-то и не се занимавай с такива плешиви боклуци!

Коментирай

хфдсифхсд

преди 9 години

Забравиха времето двете, като съскаха една срещу друга за Иво Разложки.Пачи страшни са.

Коментирай

Сони

преди 9 години

Не съм наясно, какво заклеймих в изказването си!Не виждам нищо лошо в това,да изразя мнението си по въпроса за безкрайните раздели и събирания на Преслава с Бирмата! И да,абсолютно вярно,нямам много раздели,и никога ,когато приключа не се връщам назад!Въпрос на принципи!Старая се,ако е възможно да останат добри спомени и отношения! Има голяма разлика,между -карала и сдобрявала и КЪСАЛА ОКОНЧАТЕЛНО многократно УЖ,КАКТО ПРЕСЛАВА,мисля че съм права!

Коментирай

хаха

преди 9 години

Не ме интересува ти връщаш ли се. Но е тъпо да съдиш човек за това, че той се бил върнал. Негова си работа и това, че ти не си се връщала, не виждам с какво те прави по-добър човек или по-стойностен. Само защото ти правиш или не правиш нещо, не го прави универсален калъп на поведение, в който сега трябва да вкараме всички и всеки, който не пасва, да бъде заклеймен. Никъде не казах да не си изказваш мнението.

Коментирай

Сони

преди 9 години

Ти никога не си се карала с гадже и не си се сдобрявала ли?.........ХАХА,това е твой въпрос отправен към мен!Мисля,че затова и отговорих!Никога нямаше и дума да спомена за моите срещи и раздели...хихиихиии!! Преслава е точно толкова добра и стойностна,колкото и всички нас! А аз не претендирам с нищо....НИЩО! универсален калъп на поведение,........такова нещо не съществува! Хубаво е ,че си интелигентен -а,но не прекаляваш ли с умозакюченията! Приятна и спокойна вечер желая!

Коментирай

Бебо

преди 9 години

Хем бил с Преслава в Дубай, хем в същото време изневерявал в Лондон. Поне да има някаква последователност.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.