ЕКСКЛУЗИВНО! Преслава се връща във ВИП Брадър, ще се люби с Гъмов! (Вижте срещу колко хилядарки + Луна АУТ довечера)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-preslava-se-vrashta-vav-vip-bradar-shte-se-liubi-s-gamov HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНО! Преслава се връща във ВИП Брадър, ще се люби с Гъмов! (Вижте срещу колко хилядарки + Луна АУТ довечера)

Редакторска плесница

 

Преслава се връща във ВИП Брадър срещу рекорден хонорар.

 

Певицата ще прекрачи отново прага на Къщата, но не само заради парите, а и заради любовните си отношения с Гъмов, разбра HotArena.

 

Риалити любов

 

За още една седмица престой, в предаването изпълнителката ще вземе 20 хилядарки, тъй като няма особено много ангажименти. Освен това обаче продуцентите очакват тя и Гъмов да дадат израз на романтичните влечения един към друг.

 

Както се видя, Преслава и актьорът не са си безразлични, а той сериозно хлътна по певицата. Сам Гъмов призна, че сериозно си е паднал по добричлийката, а когато тя била при него в театъра се разтреперил от вълнение.

 

Дни по-късно от Биг Брадър неочаквано заявиха, че връщат Преслава в предаването.За да не бъде прекалено нагласено влизането й, бе обявено, че с вот на зрителите, звездата ще се върне в предаването.

 

А тя събра 70 000 лайка за рекордно кратко време.

 

Докато е в шоуто, Преслава ще бъде със статут на гост — звезда и няма да има право да гласува, или да бъде номинирана, пише Всеки ден.

 

От друга страна обаче, според HotArena от нея се очаква да си размени интимности с актьора, а двамата да декларират чувствата си.

 

Ще видим ли нещо повече от прегръдки и целувки, още не е ясно, но е факт, че Преслава влиза във ВИП Брадър поне за седмица.

 

Луна АУТ

 

За сметка на това друга колоритна звезда ще си тръгне от формата - Луна.

 

Скандалите на изпълнителката, както и номерата с нейно участие, омръзнаха на зрителите. А това да влудява съквартирантите с приумиците си се изчерпа.

 

Освен това, освен скандалите между „Ритон“ и Кичка Бодурова, почти нищо по-интересно не се случва в предаването.Дали напускането на Луна и влизането на Преслава ще разбунят духовете, предстои да видим.

 

Стела Йорданова

10 Коментара

ана

преди 8 години

Нещо ми намирисва на някаква уговорка.Преслава,ако влиза точно като гост трябва да е и това с Гъмов е някакъв пореден цирк..Според мен Ритон трябва да излязат.Те черпят информация от външния свят,но не от Гъмов,а от Ернестина.Тя им каза,че на фона на страданията на Кичка,те изглеждат изродите в къщата.От къде знае тя какви са настроенията навън?

Коментирай

СПИРАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ ШОУТО. ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО.

преди 8 години

ХОРА, СПИРАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ ТОВА ИЗМИСЛЕНО "ШОУ". ВЛИЗАНЕТО НА КУРВАТА - ПРЕСЛАВА Е ИЗВЪН ВСЯКЪКЪМ РЕГЛАМЕНТ. ДОТУК БЯХТЕ, ВИП БРАДЪР.

Коментирай

suglasen

преди 8 години

Фенчетата на Преслава бяха инструктирани и за нула време събраха 77 хил.лайка.Аз мисля,че тя даде вече своя принос за шоуто.Другите нямат нужда от гости за разведряване.Аз освен пушене,кълчене на кол и една 2 ситуации на клюкарене ,друго не видях от нея.

Коментирай

Олелееее!!

преди 8 години

Ернестина,Гъмов и Дует Ритон,са подводните камъни в това шоу!Ернестинка се прави на добрата,разбиращата и влизащата в положение на всички,самарянка.....но неееее!Поза и предварителна уговорка,това е ВИП Брадър!Аз вече10 дни не съм гледала,тази измислица ми идва в повече! Никой не е на ясно , колко пари са броили ,на една певачка,за две седмици клатене на крака,лъжи и преструвки,на фона на хилядите мизерстващи дечица и старци.........АЙ,СТИГА БЕЕЕЕЕЕ!!!

Коментирай

Кет

преди 8 години

Вип и Биг Брадър трябва да се спрат завинаги. Вие имате ли нужда да гледате полуидиотите, събрани от кол и въже от Биг Брадър за да си прокара скандалите? Или да виждате как родните ни обичани изпълнители се гаврят един с друг и един след друг да ни падат в очите? За какво ми е да знам какви са им реално отношенията, или колко истински или фалшиви са? Песните им, гласовете им, концертите и спектаклите им, това ни интересува, а кой кого на кого с коя и колко дълго изобщо не ни интересува

Коментирай

x i y

преди 8 години

ХОРАТА СИ Я ОБИЧАТ И СИ Я ЖЕЛАЯТ ОБРАТНО...НА ВСИЧКИ ИМ ОМРЪЗНАХА КАВГИТЕ МЕЖДУ КИЧКА И РИТОНЦИТЕ, ОМРЪЗНА ИМ ЛУДАТА ЛУНА И ЖЕЛАЯТ ГЛЪТКА СВЕЖ ВЪЗДУХ С ПРЕКРАСНАТА ПРЕСЛАВА. А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО УЧАСТИЯТА НА ПРЕСЛАВА ТЕ СА МНОГОБРОЙНИ.... 21 ОКТОМВРИ- КОНЦЕРТ В ДОСПАТ, УЧАСТИЕ В ПЛАНЕТА ПАЙНЕР - СОФИЯ НА 22 ОКТОМВРИ- КОНЦЕРТ В РАДНЕВО И УЧАСТИЕ В ПЛАНЕТА ПАЙНЕР-ПЛОВДИВ НА 31 ОКТОМВРИ ЩЕ ИМА КОНЦЕРТ В БРЮКСЕЛ И ОЩЕ СТОТИЦИ УЧАСТИЯ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА И ГОДИНАТА- ПРЕСЛАВА Е НАЙ-ДОБРАТА ПЕВИЦА В ПОПФОЛК ЖАНРА ,TЯ ЗА ТОВА Е И С НАЙ-МНОГО УЧАСТИЯ

Коментирай

Eхееееее.........за кой ли път...

преди 8 години

Тази вечер,за кой ли път в ББ,показаха и видяхме,какво племе е българското!!Както искате,така го разбирайте........но нищо похвално,не влагам в коментара си!!

Коментирай

""'

преди 8 години

Преслава беше в Германия предните два дена. Тя няма липса от участия , такач е едва ли незаетостта е причина да влезе, явно заради рейтинг и фалшивата информация ,че има нещо с Гъмов са и кихнали от НОВА ТВ бая тлъста сума , за да се съгласи

Коментирай

Ерни е супер!

преди 8 години

Ернестина заслужава голямата награда, За това се иска талант и да умееш, а тя се оказа наистина мн добра актриса. Тя си е такава много човечна, пряма и когато усети несправедливост е истински вулкан. Нищо и никой не може да я спре.Нa 52- eдна красива, интелигентна, образована, ерудирана и много справедлива жена. Със силен и чепат характер. Който не я познава само може да говори глупости за нея. Тя е над всички в този формат и ги слага в малкия си джоб. Евала и правя!

Коментирай

Нели

преди 8 години

Иди-си, ела-си....Кур*енска работа! Няма да ви гледам повече!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.