Ексклузивно! Работила ли е Моника най-древната професия? Отговорът с доказателства - била е служител на вертепа на Боевски! (Снимки)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-rabotila-li-e-monika-nai-drevnata-profesiia-otgovorat-s-dokazatelstva-bila-e-slujitel-na-vertepa-na-boevski HotArena.net
Ексклузивно! Работила ли е Моника най-древната професия? Отговорът с доказателства - била е служител на вертепа на Боевски! (Снимки)

Редакторска плесница

 

„Как Моника си позволява такива скъпи пластични операции и кой мъж подарява Бентли току-така. Според мен Валериева всъщност упражнява най-древната професия“, разкри Люси Иларионов по време на лайфа във ВИП Брадър снощи.

 

Думите му бяха излъчени пред всички съквартиранти, включително пред Моника, която запази мълчание и нито отрече, нито потвърди, видя HotArena.

 

Иларионов неколкократно намекна, че е чувал от няколко места за „професията“ на Валериева, а на въпроса на Биг Брадър дали обвинява Мона в проституция, Люси отговори утвърдително.

 

Каква е истината и защо моделката, която нонстоп крещи и вдига скандали в Къщата, този път си замълча и не се оправда?

 

HotArena разполага с шокиращи и ексклузивни снимки, които говорят сами за себе си.

 

Моника във вертепа на Боевски за рекламна фотосесия на заведението

 

На снимките, които са правени в бар Скандал в Шератон в края на 2010 г., ясно се вижда Моника Валериева.

 

Припомняме, че преди 2 години барът беше разбит при акция на ГДБОП. Луксозният бардак, помещаващ се в нощния клуб, бе собственост на Гълъбин Боевски.

 

Спецченгетата тогава арестуваха четирима мъже и една жена, които били заместници на осъдения щангист. Според МВР в бар Скандал се е извършвала проституция. За това бяха повдигнати и обвинения на четирима сводници + една маман.

 

Барът на Боевски бе открит през пролетта на 2010 година и бързо се превърна в едно от най-елитните заведения в София. Освен изисканите питиета заведението всяка вечер предлага атрактивна програма с еротични танцьорки и известни певци. Гостите пък биват обслужвани от оскъдно облечени сервитьорки, играещи ролята на срамежливи, но сладострастни ученички.

 

Дали в крайна сметка Моника ще отговори на обвиненията на Иларионов, предстои да разберем. Ако моделката отрече, как ще обясни тези снимки? Разбира се, възможна е и версията, че единственото момиче от бар Скандал, което само е танцувало там и нищо повече, да е била Валериева…

 

Изводите оставаме за вас.


Още снимки - в галерията по-долу!

 

Стела Йорданова

47 Коментара

2

преди 8 години

Poglednete si snimkite dobre. Tova ne e tia!!!

Коментирай

силвия

преди 8 години

тя е има същите татуировки

Коментирай

АННА

преди 8 години

Настъпаната стафида Никлузета се е събудила и е наредила по телефона какво да напишете. Само че разлика между двете почти няма. Почти, защото при Моника има някаква надежда за промяна. Докато Стафидата може само да се надява Валери пак да я прибере. Друг няма да поиска нещо сериозно с тази прокъсана изтривалка Никлузета.

Коментирай

Woid

преди 8 години

Qko prilicha na maimuna pa neznam.

Коментирай

руми

преди 8 години

тя е само че преди да си направи камбата

Коментирай

Wana

преди 8 години

Време им е вече на тези "моделки" да ги наричат със правилните им имена. Проститутки и това е ,няма какво да се правят на ощипани,като го чуят. Не мога да ги разбера ,хората трева ли мислят ,че пасат. Жалкото ,че със тази демонстрация на лъскав живот и коли ,стават Пример за подражание на младите момичета във България. Никой не му се учи,гледат Моника хванала Чичо 200 кг и имала Бентли .Само,че трябва да разкажат и останалите части от приказките им. Как ги изхвърлят ,КАТ парцали като намерят по-добра ,как им взимат колите И как от лукс на другият ден са на улицата до като намерят следващия. Единствената проститутка ,която някой е взе на сериозно е Николета. Ама прости са бе и при тва .Намери циганката масло та и гъза си намаза. Сега отново търси някой балък,но той е единствен и това е Валери.

Коментирай

хм

преди 8 години

Точно тя е, погледни ти добре снимките.

Коментирай

хм

преди 8 години

Аз отдавна го казах тук, ама няма кой да ме чуе, вместо това събирам минуси и обиди от "високо интелигентни" защитници на тази...жена. Нито е интелигентна, както безброй фенчета пишат тук, нито е модел. Моника е проститутка, срещу 500 лева изпълнява ВСИЧКО, 300 лева за един час.

Коментирай

2

преди 8 години

Права си и ти, и Хм. Сега се вгледах по- внимателно. Не ми беше приятна от самото начало, но сега ми е направо отвратителна.

Коментирай

f

преди 8 години

И коя е тази, която еостанала на улицата? Кажи по не една. Дори и старите в занаята като Ирен Онтева, Джорджия, Ивайла Бакалова и разни други, че дори и Катрин например, дори и те не са на улицата. Аз не съм чула някоя да е на улицата. Не знам как живеят и оцеляват и все са напред-назад и по пътувания и прочие, но ето- факт, добре си живеят.

Коментирай

f

преди 8 години

" е останала" и "поне" исках да напиша. Извинявам се.

Коментирай

f

преди 8 години

То се знае и всички го знаем. Аз не виждам какво толкова шокиращо и странно има. Само не знам защо говорите в минало време. Тя и сега от това си се издържа. И нека си работи момичето. Нейна работа. Аз не съдя нея за начина й на живот, съдя телевизиите, че пробутват разни хора, които се представят за нещо, което не са, за ВИП. Иначе ако беше влязла и беше честна какво се занимава и как си изкарва парите... ами нека! Няма лошо. Нямам нищо против проститутките, но мразя фалшивите хора. Не може да влезеш във ВИП брадър, където са хора "важни за обществото", т.е. с някакъв принос, с кариера.. А твоят принос и дефиницията ти за твоят ВИП статус да е че допринасяш за обществото с пластичните си операци и с това, че си мислиш, че си красива за гледане. Пълна подигравка е спрямо другите участници. Аз не казвам, че човек ако няма кариера, е по-малко важен или значим или струва по-малко от някой, който има такава, но в случая за това става дума тук.

Коментирай

.............

преди 8 години

Моника е наистина модел, а не както ти постоянно твърдиш тук. МОДЕЛ– МАНЕКЕН Е! За това, че може да проституира никой не оспорва, защото никой не е бил свидетел. Чуваме,четем жълтите медии и от там правим тези характеристики. И понеже се споменават много имена тук ще си позволя и аз да кажа: Николета Лозанова също е била проститутка, след брака си с Божинов се издигна в йерархията и сега е мУтреса. Това е! И няма за какво да се спори повече!

Коментирай

аааааа

преди 8 години

Това определено не е тя, а Люси падна много ниско с номинацията си. Никой няма право да говори така за никоя жена при условие, че не я е виждал с очите си. Ани Хоанг дали щеше да е с него ако не я беше направил част от екипа на Пайер и финансирал кариерата и... съмнявам се, и тогава каква е тя??? Какво прави Моника с тялото си е нейна работа.

Коментирай

azz

преди 8 години

Е що па се обиждат като си има казваме, че са си долни курвенца? Даже и проститутка не я знам дали е, май си е просто едно глуповато курве. Тя и Светла е същата, ама за нея нищо не казвате, А ?

Коментирай

н

преди 8 години

Със изказването си за Моника, Люси изложи себе си не нея!!! Той бил чул хаха, ама ние всички сме чували това за плеймейтки, фолк певици и манекенки. Аз даже чух че приятелката му се продава за 100 лв. хаха. Жалко човече е този Люси!!!

Коментирай

Psychotic

преди 8 години

Това определено Е тя. Защо да е паднал ниско?! То се знае каква е, като е такава, какво да си трае ли и да чака да му крещи истерично и да го обижда? Да и пази тайните? То пък едни тайни... Да се беше напънала да помисли с грозната си глава

Коментирай

хм

преди 8 години

А какво общо има Лозанова тука?!?! Моника е проститутка и не го казвам, заради твърдения на жълти медии, а защото мой близък си я е поръчвал, но я е върнал заради ниска хигиена. Моника не е нито модел, още по-малко пък манекенка, манекенки 160 високи НЯМА, камо ли пък такива, чията глава е толкова тунингована и несъръзмерна спрямо тялото. Професионалните и снимки са КАТАЛОЖНИ. Многоточие, драго, виждам, че всячески се мъчиш да я защитиш, но няма как, фактите са си факти.

Коментирай

g

преди 8 години

Престанете вече! Дразнещо е!В нашата държава дотакава степен са изкривени,че всяка моделка, която е карала скъпа кола,обикола е много държави за кратко е време е простутка.А ,не е така!Люси се изложи.

Коментирай

g

преди 8 години

Престанете вече! Дразнещо е!В нашата държава дотакава степен са изкривени нещата,че всяка моделка, която е карала скъпа кола,обикола е много държави за кратко е време е простутка.А ,не е така!Люси се изложи.

Коментирай

ааааа

преди 8 години

Да помисли за какво, те имат някакъв конфликт, но той определено, не е свързан с това дали Моника е, или не е, това в което я обвинява. Всички сме чували тези неща както и той, но не сме ги виждали нали? Това са само слухове, а Люси се явава като най - долна клюкарка в този случей, че го прави и в национален ефир!

Коментирай

Антония

преди 8 години

Като всички коментирате дали е мъжко Люси да предава колебания и слухове, обосновани от личните разкази на Моника за начина й на живот, защо не коментирате женско ли е тя да казва "Никоя жена не би била с него"?

Коментирай

хм

преди 8 години

Що не прочетеш коментарите малко по-подробно, а??? МОНИКА НЕ Е МОДЕЛ, проумей го (защото съм сигурна, че си точно един и същи човек с подобните коментари)

Коментирай

хм

преди 8 години

Аз ги знам със сигурност тези неща, писах по-надолу.

Коментирай

1

преди 8 години

Това, че Моника е компаньонка, че е грозна и т.н няма да направи нищожеството Люси нещо повече. Той е дъното просто.

Коментирай

б

преди 8 години

Как може да се сравнява разговор между две приятелки които споделят мнение, и обвиненията на Люси, та той я номинира с тези аргументи! Грозно е да се говори така за жена, още повече ако нямащ доказателства за твърдението си. Аз също се съмнявам че красива жена може да харесва Люси в сегашния му вид.

Коментирай

2 ужаса

преди 8 години

Ами то в България проститутките са ВИП, за съжаление е така! Освен Моника, Златките, Светлана, НиЛото, и всички останали станаха ВИП с "онази си работа", та в тоя смисъл Моника е "една от многото". Аз досега не съм чула някоя от гореизброените да си е ПРИЗНАЛА че Е или е БИЛА проститутка.

Коментирай

Антония

преди 8 години

Люси не е твърдял, че има доказателства и изрази съмнението си, доколкото за него е известно, че има приятелка и очевидно има жена, която да иска да е с него, ако ще го обръщаме на доказателства.

Коментирай

iva

преди 8 години

Такава татуировка имат много жени,стана актуална покрай Анджелина Джоли,аз лично познавам поне 2 момичета с такава ,това нищо не значи!

Коментирай

Psychotic

преди 8 години

Ееееееее от пръстите ще си го изсмукате вече!!!! А колко момичета познаваш с главата на Моника, а? На Мона татуса, на Мона главата, ама не било Мона. Като почнете да си вадите доводите от там дето слънце не ограява и сте адски смешни

Коментирай

аааааа

преди 8 години

Знаеш го защото някой ти е казал така, но не си го видял, т. е. отново слухове. Аз не знам дали Моника е такава, и не ме интересува! Коментирах Люси защото за мен постъпката му е много долна!!!

Коментирай

Psychotic

преди 8 години

Не Люси я е направил проститутка, че да обвинявате него. Сама си е станала такава. Грозно било да говори така, ако беше станала библиотекарка, едва ли щеше да говори така за нея, сеш' се? Какви доказателства да има вътре по-точно? Навън, ако се стигне до съд, винаги може да намери свидетели/клиенти, но вътре какво доказателство да намери, моля те кажи ми? Трудов договор със сводник? Излагате се понякога

Коментирай

хм

преди 8 години

Не някой, а близък човек. Не са слухове, а разговор на 4 очи, има разлика. Защо да му е долна постъпката? Защото не се притеснява да нарича нещата с истинските им имена? От премълчаване на разни простотии сме на тоя хал, щото всеки се е смишкосал и си трайка и си търпи, за това и като някой каже факти на вас ви призлява.....аман от мишки

Коментирай

аааааа

преди 8 години

Леко с епитетите това че не вярвам на голословните твърдения не ме прави мишка, но ти упорито настояваш някой да ти повярва ха ха. Аз тук факти обаче не виждам!!! Представям си обаче мъжки разговор „ Брато, няма да повярваш снощи си поръчах си Моника Валериева платих и, ама после установих че беше си взела душ и я върнах“ Толкова е смешно че не ми се вярва да очакваш някой да повярва на това!!!

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Все едно се намирам, на мегдана на некое село,сред селските бабки клюкарки! Жалка история........жалкааааа!!

Коментирай

хм

преди 8 години

Значи, 1-во, брато, съм жена. 2-ро, брато, обсъждахме така наречените ВИП-ове, та до там се стигна и до разговора за тази госпожица. Леко с епитетие, защото какво? Аз не виждам какви факти очакваш? Искаш да я видиш как прави секс с някой и после и плаща ли? На такъв факт ли разчиташ? Живей си в заблуда щом те влече.

Коментирай

!!!

преди 8 години

Каквато и да е, никой тук от коментиращите, а те са една две в спор не могат да кажат и докажат истината. Има си инстанции за тези неща. така,чe е абсурдно да се твърдi и едното, и другото. А, ако погледнем от страната на етиката и културата, един мъж , който притежава тези неща и още нещо , никога не би обидил жена, още по-малко в телевизионен ефир , още по-малко стремейки се чрез това да печели гласове. Така,че съм съгласна с тази част от коментарите на лицата тук, че като мъж се изложи тотално. А, колко е мъж е друга тема на разговор. Бих го запитала/а в този ред на неговите изказвания.... Неговата виетнамо-българска приятелка за морална и лоялна ли е към него в чисто любовен план, Е ? Защото сме чели и чули много неща и за нея в това отношение... :)

Коментирай

Psychotic

преди 8 години

В жълт сайт като къде искаш да се чувстваш, Бъкингам, may be?

Коментирай

аааааа

преди 8 години

1-во излагаш приятеля с това, че като мъж разказва сексуалните подвизи, реални или не. 2-ро заблудената може би, си ти вярвайки безусловно на този ти „приятел“. 3-то както вече казах мен не ме интересува каква е Моника.4-то смешно е да очакваш ние да му вярваме ОСЪЗНАЙ СЕ ВЕЧЕ

Коментирай

имал жена досебе си ха ха

преди 8 години

Друг въпрос е защо тази жена е с него... Може много да се поспори....Но, това не го прави повече мъж или човек.

Коментирай

олееее ха ха

преди 8 години

Някой, пак е яхнал метала и в тази статияяяяяя... Очакаме диагнозииии :)

Коментирай

хм

преди 8 години

Ти си тази, която има проблем с осъзнаването. С кое излагам приятеля? Че е върнал проститутка, защото понамирисва? Щях да го изложа, ако кажа кой е, а така може да е всеки един мъж в България, включително и твоя. Защо слагаш "приятел" в кавички не разбирам? Да, вярвам на човек, който ми е близък, предпочитам го пред това да вярвам на проститутка със съмнителна хигиена. Интересно, защо ти се струва толкова невероятно, че някой си я е поръчал - имаш пари, твоя е. "Вие"" колко човека сте? Има си специалисти в тази област, нали знаеш, иди на преглед, ако мислиш, че в теб живеят повече от един човек. Спирам до тук, благодаря, позабавлявах се, установих, че отварянето на нечии очи е невъзможно, ако човек сам не го желае.

Коментирай

aaaaaaa

преди 8 години

То остана и името му да кажеш хаха, но определено си плиткоумна, но не те срам и да си се показваш. Права си не го излагаш, а излагаш себе си вярвайки на комплексирано мъжленце, което си избива комплексите просто пред теб. В друг сезон щеше да друга плеймейтка на повикване, в този ще се прави на велик с Моника, ама само пред теб че няма много, чак такива идиоти да му вярват.

Коментирай

aaaaaaa

преди 8 години

Ти си вярвай на каквото си искаш, но не се опитвай да налагаш мнение и не ми звучи невероятно че можеш да си я поръчаш. Може и така да е, но мен нне ме интересува това. Невероятно ми е само защо държиш да убедиш някой в истинността на твърденията си ;)

Коментирай

Майничката 1

преди 8 години

може само да се е снимала и това е..като тая катрин,само се снима..хахахахах ..да бе!!?!!това от къде си вади хляба моника си е нейна работа реално , а не на тоя дебелак!!! не я защитавам...на всички е ясно ,че спи с чичаци за да и купуват и плащат сметките...но в днешно време всички жени търсят лесното,което мен лично ме вбесява! това донася лошо име на всички жени..вместо да работят и да се грижат за себе си сами..те разчитат на някой да го прави...и после не били лесни?! а какви са-трудни ли?! те 2 и 2 не знаят колко е ,но знаят колко струва новата чанта на шанел?!тия плей-млей-фейтки и други тъпи куви.. срам за българия!!! извадете един лев сами и тогава имайте толкова гласно мнение..тъпи курви!

Коментирай

eli

преди 8 години

VIJTE Q V OGLEDALOTO,DA VI PRILICHA NA MONA?TOVA E DRUGO MOMICHE...

Коментирай

132

преди 8 години

mONIKA DOLNA PROSTITUTKA .DOKAZANO 4E BESHE NA POVIKVANE PRI MIHAILOV KURVA OT VSQKADE PE4ELI PARI OT DREVNA PROFESIQ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.