Ексклузивно! Разкриха измамна схема в „Мастършеф“ (Източник посочва скандални факти и доказателства, трябва ли да спрат шоуто?!)

8659
05 Април 2015, 17:03


Читателски сигнал

 

Зрител на кулинарното шоу „Мастършеф“ по Би Ти Ви е успял да разкрие измамната схема, по която действа предаването! В готварската продукция нищо не е такова, каквото изглежда, научи HotArena!

                                            

Същият този човек, който е уловил лъжите във формата, реши да напише писмо до HotArena, с надеждата, че теориите му ще бъдат отразени! Ето и съдържанието, в което подателят се обръща директно към екипа на „Мастършеф“:

 

„Чудно ми е кого се опитвате да залъжете с кастинга, който сте направили? На първо място ни предлагате, човек който работи, като помощник-готвач, но умело се опитвате да ни замажете очите с личната му, драматична и не по-малко сълзлива история. Няма лошо! До финалните 16 допуснахте главен редактор на водещо кулинарно списание, както и момиче, което е в интимна връзка с един от топ сладкарите на България.

 

Изкуствените фаворити, които ни натрапвате чрез медията, са не по-малко интересни персонажи. Момиче с психично заболяване, защото анорексията е такова, което обаче е сертифициран професионалист по здравословно хранене. Историята и обаче не свършва до тук. Тя упражнява практически уменията си в хотела на своите родители! Тук същo идва и момчето-чудо, излекувало се от зависимостта си към наркотиците.

 

А дано - ама надали! Само попитайте колегите му от НР или близки до него хора – той продължава и то с пълна сила! И вие се опитвате да ни убедите, че той не беше приел някакъв тип опиат преди последното си интервю в сутришния блок на вашата любима медия? Ай сиктир бе! Този тип тестове и проверки са толкова лесно достъпни, но явно на вас ви е лесно просто да хвърляте кал в очите ни.

 

Да не говорим и за личните му, почти интимно близки отношения, с членове на журито! Необходимо ли е да коментираме платената ПР кампания на някаква си графиня, която се връща в България, за да популяризира гурме култура! Кажи, честно?! И тук идва един от любимите ми участници, който видиш ли бил сервитьор! Да, ама не!

 

Всъщност проста проверка ясно доказва, че въпросният варненец, роден в Шумен, до преди участието си е въртял тиганите професионално в Норвегия. Информацията е толкова лесно достъпна, че направо се чудя във вашата нагласена схема защо поне не сте си написали домашното?

 

Надявам се да не съм като стружка в очите, навирайки се във вече редената ви салата. Имайте уважението към нас, зрителите, и не ни набутвайте поредната схема и то с недобре прикрити следи. Цялата информация, която ви дадох е лесно да бъде потвърдена. И повярвайте, щом аз успях, то значи и други ще го направят“.

 

Коментари по темата оставяме на Вас!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АнОнИмЕн
преди 2 години
-1
Ахахахахаха ти сериозно ли си вярваш?!Това,че хората искат да се доказват във родината си не ги прави актьори....Поредния малоумник,които пише безпочвени глупости....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ivo
преди 3 години
0
Никой не го ебе брат..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени