Ексклузивно! Роман Абрамович пристига в България

2235
27 Май 2017, 09:39


Собственикът на Челси, милиардерът и един от най-богатите хора в света Роман Амбрамович пристига след броени дни в България, научи ексклузивно HotArena.

 
Той е известен и с интерес в областта на лозарството и винарството. Роман споделя, пред електронното издание rbk.ru, че това няма да е бизнес, а нещо, което прави „за душата си”. Намеренията на Абрамович са подкрепени от най-добрия му приятел и партньор в бизнеса Евгени Швидлер, който след винен тур във Франция през 2000-та година става собственик на Château Thénac in the Bergerac, близо до Bordeaux. Повод за посещението на Абрамович в София е 40-ят юбилеен Световен конгрес по лозарство и винарство в София, започващ в понеделник, на 29-ти май.

Тематичният форум ще събере на едно място повече от 1 500 делегати-експерти в областта на лозарството и винарството от всички 46 страни-членки на организацията. За първи път България е домакин на Световния конгрес, избрана измежду други 5 кандидатури, сред които тези на Испания и Италия. Очаква се Роман Абрамович да посвети само един ден на новата си имотна тръпка, за да се запознае с възможностите за инвестиции в областта на винопроизводството.

 
Оганизаторите от Изпълнителната агенция по лозята и виното са подготвили приятни изненади, дегустации и посещения във водещи български изби. Очакванията са провеждането на 40-тия Конгрес по лозарство и винраство у нас да довете до значително увеличаване на износа на българско вино през следващата година.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
d
Преди 1 година
0
Заработващите в София труженички ще задействат всички контакти, за да се докопат до покана за събитието, пък ако ще да се избият помежду си! :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени