loading...
loading...

Ексклузивно с доказателства! Огромна шашма във „ВИП Брадър“! (Съквартирантите с GSM-ите си и звънят на външни лица)

5066
05 Ноември 2014, 16:30


HotArena.net разкри страхотна шашма в реалити шоуто „ВИП Брадър“. Уловихме част от участниците, чиято мобилна активност е отчетена доста след като новият сезон започна!

 

Става дума за певицата Камелия Воче, фолкаджийката Кали и водещата Албена Вулева. Важно уточнение е, че социалният експеримент на Големия брат стартира на 15 септември.

 

Бившето лице на „Сигнално жълто“ е провело разговор на 30 октомври! Телефонни комуникации се допускат, доколкото правилата са ясни за зрителите, когато някои от участниците има малко дете. Вулева няма никакви наследници. С кого е говорила по мобилното приложение Viber, тя и от шоуто единствено си знаят.

 

Кали също използва телефона си в Къщата. Нейната последна активност е на 11 октомври. Певицата има право да се явява на участия, въпреки престоя си. От шоуто винаги ни уверяват, че излизащите хора се пазят от охранители, които не допускат съквартиранти да говорят с външни лица.

 

Очевидно обаче са изпуснали от поглед чалга фурията.

 

Когато звънят на близки, контактите се осъществяват от телефон на предаването, а не от личните.

 

Другата брадърка, която уловихме, че е използвала GSM, е Камелия Воче. Тя е използвала апарата си 6 дни след старта на „ВИП“-а.

 

Ели Гигова, която също, ако си поиска, може да получи същите привилегии да разполага с устройство. Тя изглежда е отказала, тъй като спазва правилата и последната й активност датира от 15 септември, преди да влезе вечерта в Къщата.

 

Вероятно има още доста неща около живущите в дома на Големия брат, които не са регламентирани. Просто ние не трябва да знаем за тях, а продуцентите не считат, че е необходимо да ги научим. Истината обаче рано или късно излиза, което пък губи доверието на аудиторията в продукцията.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 2 години
0
Много смешен фотошоп..И в чий телефон е видяно това? В някой много известен ще е, щом има всички телефони на виповете.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени