Ексклузивно! С кого се прегръща бившата на Бойко - Цветелина Бориславова? (Папарашко фото)

4194
22 Юни 2016, 09:48


Личният живот на Цветелина е обгърната в пълна мистерия, откакто тя се раздели с Бойко Борисов. Няколко години бяха нужни на една от най-заможните българки да се покаже с друг мъж публично, пише „Галерия“.

Бориславова явно се чувства добре в компанията на господина на средна възраст, който я придружаваше на разходката й в Пловдив. На няколко пъти Цветелина е хваната от обектива да го прегръща и да се хвърля на рамото у като малко момиченце.

Заедно с двойката през цялото време се движи и по-възрастна жена, която почти със сигурност е роднина на един от двамата. Любопитно е, че една от най-богатите българки се разхожда без охрана.

По време на разходката си в Пловдив Цветелина обиколи няколко магазина. Единственото, което си закупи бяха свежи четива. Не е тайна, че тя е запалена по окултните науки и почитателка на Петър Дънов.

Цветелина е нахлузила сив анцуг, бели кецове и сива грейка. Въпреки, че дрехите са доста обемни и добре крият тялото й се забелязва, че тя е достигнала критично ниски килограми.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени