ЕКСКЛУЗИВНО само в HotArena! Бирмата и Преслава заедно в Милано, по-влюбени отвсякога! (СНИМКИ + ВИДЕО)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-samo-v-hotarena-birmata-i-preslava-zaedno-v-milano-po-vliubeni-otvsiakoga HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНО само в HotArena! Бирмата и Преслава заедно в Милано, по-влюбени отвсякога! (СНИМКИ + ВИДЕО)

Редакторска плесница

 

Дали Преслава и Георги Бирмата са преосмислили раздялата си, или такава никога не е имало, можем само да гадаем. Факт е обаче, че към момента двамата са заедно и много щастливи, научи ексклузивно HotArena.

 

Фолк певицата и Бирмата са били на луксозна романтична почивка в Милано, в един от най-скъпарските хотели там –Армани“.

 

Макар че добричлийката усилено се опитва да крие интимните си отношения, тя сама неволно се издаде, че е в Милано с Бирмата.

 

Жокер 1

 

Преди няколко дни изпълнителката на „Водка с утеха“ се похвали с фото от супер луксозна стая в хотел „Армани“, където нощувката е започва 500 и стига до 4500 евро. Стаята, която Бирмата е наел, струва 1000 евро и е среден лукс, установи HotArena.


Жокер 2

 

След луксозната двудневна почивка, с която Станоев поглезил гаджето си, двамата се върнаха в София за участие на певицата. Вече няколко отделни и независими източници потвърдиха, че са ги забелязали в Града под тепетата.

 

Жокер 3

 

Освен това, Преслава отново се издаде, като си пусна селфи с двама мъже – единият от които – най-верният гард на Бирмата Ваньо (в галерията по-долу).

 

Жокер 4

 

Певицата даде и още един коз, че е с гаджето си, за което толкова плака в „Папараци“ по бТВ. Снощи тя публикува кратко клипче от колата на Бирмата, докато самият той шофира (вж по-горе).

 

Жокер 5

 

И последният и най-недвусмислен жокер, който Преслава даде, е огромната усмивка на лицето й. Изпълнителката направо грее от щастие и това ясно се вижда от последните й снимки.

 

Остава въпросът били ли са изобщо разделени двамата, или умишлено излъгаха, че вече не са заедно – така, както направиха преди време Ники Михайлов и Алисия… Ако е така, сълзите на Преслава пред Азис, които задавиха и зрителите, са били доста фалшиви и грозни…

 

Вижте всички снимки в галерията по-долу!

 

М. Грозева

4 Коментара

123

преди 9 години

Как така нощувката започва от 5000, а той наел за 1000?

Коментирай

Мария

преди 9 години

Хахахахахахахаха да, точно това щях да напиша. Но като го изключим, според мен е вярно, че пак са заедно.

Коментирай

987

преди 9 години

"където нощувката е започва 5000 " еххххххххххх освен, че непрекъснато лъжете сте и неграмотни! И как точно като започва ОТ 5000, е наел стая за 1000?

Коментирай

jojo

преди 9 години

po gore pishe 500...no spored men ne e vqrno

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.