Ексклузивно само в HotArena! Емануела би шута на Митко Динев заради ГЕЙ афера на милионерското синче!? (Всичко за скандала на годината ТУК)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-samo-v-hotarena-emanuela-bi-shuta-na-mitko-dinev-zaradi-gei-afera-na-milionerskoto-sinche HotArena.net
Ексклузивно само в HotArena! Емануела би шута на Митко Динев заради ГЕЙ афера на милионерското синче!? (Всичко за скандала на годината ТУК)

Редакторска плесница

 

Преди броени минути в социалната мрежа гръмна скандалът на годината! Фолк певицата Емануела и Димитър Динев са разделени!

 

Затова призна самата фурия, която разкри истината през личния си профил, видя HotArena.

 

„От доста дълго време медиите ту ни събират с Димитър, ту ни разделят. Ето каква е истината! От две седмици аз и Димитър Динев сме разделени! За жалост в днешно време е много трудно да се запази едно семейство цяло, защото семейните традиции липсват“, гласи част от изповедта на Емануела.

 

Ето какво точно написа!

 

\"\"

 

В статуса си певицата загатва, че поне от нейна страна причината не е в трети човек.

 

„Станахме трима, познай кой е излишният“

 

Но HotArena научи, че трети човек има и той е от страната на милионерското синче. Оказва се, че Димитър Динев е силно привързан към свой приятел, с когото са съмнително неразделни.

 

Въпросният авер се казва Иван и редовно преспива у Динев, като се възползва от всеки удобен случай да прекара времето си с него. Двамата твърде често са засичани да интимничат по заведения и други срещи, където принципно Димитър трябва да е с Емануела.

 

Според наши източници в един момент Динев дори започнал тайно да се среща с Иван и да се крият. Не е тайна, че Емануела често пътуваше от София до Свети Влас, за да бъде с бащата на детето си.

 

Когато нямала възможност да го прави, от това се възползвал приятелят на Митко, който веднага прекарвал нощта у тях, разказват очевидци пред HotArena.

 

„То да беше само този, ама с колко различни жени сме го засичалаи. Явно момчето е би, защото доста дами си водеше у тях“, разказват комшии на Динев.

 

HotArena научи, че освен с Иван, Митко се събуждал често и до жени със слава на евтини компаньонки. Една от тези бръмчалки например направила голям шлем, като е минала през всички мъже от фамилията Диневи.

 

Олигархичното синче е бил явно апетитна хапка за шафрантии, тъй като редовно получавал покани за да посети женски партита. Митко се е възползвал,  но в интерес на истината много по-приятна му е била компанията на Иван.

 

Явно накрая на Емануела й е светнала лампичката и е решила да сложи край на отношенията си с Митко.

 

Скандалът с бруталната гей афера на Димитър Динев тепърва ще се разраства, а HotArena, както винаги, ще ви държи в течение.

 

М. Грозева

28 Коментара

Elvira

преди 8 години

Познавам и двамата и това за Иван страшно много ме разсмя. Пълни глупости. По-скоро Емануела се възползваше от него, като постоянно го караше да й носи чантите и да й гледа детето

Коментирай

Петя

преди 8 години

Така става като вместо да си седите на гъза след като родите почвате да се курвите и да се чудите какво перо да си зъбиете..И тая,и Николета не можаха да дочакат да родят,че да почнат да се събличат и да показват кооолко "добре" изглеждат след раждането по цици и по гащи

Коментирай

РАДОСТНА НОВИНА

преди 8 години

Колко неочаквано?????? Браво на момчето отърва се от как си златотърсачката. Сега да видим на кои богаташ ще роди още едно дете и пак да я оставят сама.

Коментирай

Пълни глупости

преди 8 години

Как може да пишете такива глупости за Иван.Това е нормално момче ,не ви ли е малко неудобно М.Грозева?Какви са тези глупости,Ванката има родители до които достигат вашите клевети ....Абсолютно не професионално отношение ,като незнаете каква глупост да измислите изобщо не смейте да правите такива жалки опити за статии!Ако бях на него щях да ви осъдя всичките СМЕШНИЦИ ТАКИВА!!!!!!!

Коментирай

Станислав

преди 8 години

Абсолютно изтъркани фрази....но нормално какво да очакваш от жълтата преса....Когато незнаят каква точно е истината те тръгват да пишат глупости на които дори те самите невярват.Вземете ме за един редактор със сигурност ще ви изготвя по-добра история поне малко от малко да привлечете читатели.Познавам лично и Д. и И.и Е.......но и да не ги познавах пак нямаше да се хвана на простотиите ви аматьори такива.А за фолк самодивата,тя е като всички останали.....пускаш си "Планета Пайнер" и гледаш големи цици .....Нищо по различно,поредната кифла....

Коментирай

Ай

преди 8 години

Явно дебелия гръб на шишето е бая дебел,щом си позволявате да уронвате достойнството на едни от най-големите български предприемачи.

Коментирай

Filip

преди 8 години

E toq zashto im razvali semeistvoto

Коментирай

ОТ ИВАН

преди 8 години

Да гей съм за това изгърмях половината ти приятелки

Коментирай

АТАНАС

преди 8 години

оффф какво ни занимавате пак с тая кифла тя като се раздели с някой от мъжете си той става веднага гей курвар или наркоман и тя лъсва след 2 седмици с нов готова за брак и деца

Коментирай

Tctct

преди 8 години

Тая проститутка не ми я хвали ... Цял живот ще пее и деца ще прави..че чичо Пайнера скоро ските и ще намаже....

Коментирай

Mария

преди 8 години

На Емануела най - хубавото нещо ,което и се е случи след първия албум е да роди дете на ДИНЕВИ

Коментирай

Nikolai

преди 8 години

Emanuela,pak se izdani i to s takav maj kato Dimitar Dinev,takova svqstno dobro i umno Momche,nz kakvi sa tiq gluposti det gi prikazvash v presata kvi otnosheniq imal s negov dobar aver,ama trq ti kaja che ti savsem si se pobarkala na tema da si izvestna ,mislish samo za slava,za pari,za izvestni maje i iskash vsichkite medii da se vartqt okolo teb i lubovniq ti jivot ,ot edna krasiva i slushana pevica,koqto uj imashe nqkakav stremej kum jivota i izovori sumati prikazki kak milata do sega ne sreshtnala podhodqshtiq maj kak se ne i varvqlo i kak Dimitar Dinev e majat na jivota ti kolko dobar bil nz si kvo,i ko kav e rezultata sega??? rodi edno vreme Edin sin,ostavi go bes bashta,zashtoto ot prishtqvki i alchnost za pari i slava tarsishe dryga mina za pari ,vlast i mediii,sreshtna mitko dinev naprai si i dete ot nego i sega kvo nasreshta ostvqsh i vtoroto si dete bes bashta razdelqsh se s takav svesten maj i pak tragvash da debnesh nqkoi drug izvesten maj za treto dete li??kakvo shte si pomislqt tezi dve deca kato porasnat i razberat che maika im izvestnata i zastarqla emanuela veche sled vreme si stoi na gaza bes maj do sebe si i s 4-5 deca i se izhranva ot izdrajki i nz si kvo???a zamislila li si se kolko dolni neshta pravish v toq jivot be jena znaesh li kakav e izvoda ot cqlata situaciq che ti izleze edin bokluk na boklucite,tolkova si dolna che napravo nadmina vsichkite si kolejki mi davam ti savet hvashtai koko dinev za madete i prai sledvashto dete ta da prodaljish da zapadash i da se izlagash patka glupava!!!!! I stiga si govorila koi vi otnosheniq imal gei li bil kav bil gledai che ti si edna dolna jena i gadna lesbiika i stana za sram na cqla bulgaria! pulen bokluk si! -kurvalqk mrasen!

Коментирай

Nikolai

преди 8 години

kakvo shte si pomislqt tezi dve deca kato porasnat i razberat che maika im izvestnata i zastarqla emanuela veche sled vreme si stoi na gaza bes maj do sebe si i s 4-5 deca i se izhranva ot izdrajki i nz si kvo???a zamislila li si se kolko dolni neshta pravish v toq jivot be jena znaesh li kakav e izvoda ot cqlata situaciq che ti izleze edin bokluk na boklucite,tolkova si dolna che napravo nadmina vsichkite si kolejki! mi davam ti savet hvashtai Koko Dinev za madete i prai sledvashto dete ta da prodaljish da zapadash i da se izlagash patka glupava!!!!! I stiga si govorila koi kvi otnosheniq imal gei li bil kav bil gledai che ti si edna dolna jena i gadna lesbiika i stana za sram na cqla bulgaria! pulen bokluk si! -kurvalqk mrasen!

Коментирай

Nikolai

преди 8 години

Emanuelooo,glupavo i slaboumno momiche,materialstko,Zlatotarsachke,kak moje da govorish takiva dolni raboti za Ivan i za Mitko Dinev ma ei kiflo iztarkana???? Ti znaesh li che az lichno sum prisastval sas Ivan na mnogo miropriqtiq i Vip partita za koito ti shte si me4taesh i trqbva da te zapoznaq s tova che tozi Ivan koito narichash Gey i nz, si kvo lichno v 3 Partita prespa s tvoi kolejki no shte im zapazq imenata v taina zashtoto sum dosta po umen i taktichen ot teb patkooo takava,izrod mrasen!az po golqm majkar ot Ivan nepoznavam qsno li ti e??? i shti kaja neshto vajno,tva che Ivan i Diitar sa mnogo blizki priqteli i sa nerazdelni e zashtoto se poznavat ot deca,ucheli sa zaedno,imali sa strahotno detstvo i za razlika ot tvoq jivot izpalnen s kluki i prostotii ivan i mitko do den dneshen zapaziha tova dobro i istensko priqtelstvo bokluk moje samo da im zavijdash kuchko!1!! men mi kazaha che se prodavash ama mi e vse taq folk kurvi rastete kato gubi i nakraq vi qdat prasetata bokluci mrasni ste i tva e!

Коментирай

Emiliq

преди 8 години

basi, tapoto i dolno momiche det si!!!! Palen bokluk si razbirash li! kurvalqk izmislen ,spekulirash samo tapotii i izmislici koi bil gey koi kav bil!!!! bokluk si i takava shte si ostanesh!

Коментирай

Naika

преди 8 години

basi dolnata jena ,pulen bokluk!!! otivai prai oshte sto deca na drugi izvestni bogatashi ma piklo!

Коментирай

Simba

преди 8 години

basi parcala det si ma emanuelo,emiliq li si koq si neznam,ama si na chicho ti Payner Noviq Bokluk s glavno B Budi jiva i zdrava kurventiq :))))))

Коментирай

Dqdo Stefcho

преди 8 години

Poneje si izvestna pevica zlatotarsachka i shte ti posvetw edna moq pesen napisana speciaaalno za teb! Az sum Emanuela, vlizam sas vseki bogatsh nadalboko v tunela ,za da zapochna za pari duela,i da stana stana don Emanuela! Pripev: probvah se tyk, probvah se tam vseki mi kaza shte ti go dam probvah se tyk,probvah se tam ,no nakraq umrqh az ot sram! Az sum Emanuela velikata pevica,hodih da hapvam ot skapata pica za da si snimam golqmata cica no se ukazah palna mekica ,kacah po maje ot klon na klon kato preletna ptica ,na vseki vip se pravih na tigrica i nakraq se okazah smachkana mekica! pripev :probvah se tyk ,probvah se tam, vseki mi kaza shte ti go dam probvah se tyk probvah se tam i nakraq ostanah sama az ot sram! da si jiva i zdrava i gospod mnogo pari i deca da ti dava! uspeh ! dqdo ti stefan

Коментирай

Ужас

преди 8 години

милата, все на гейове попада. а тоя е от гей по-гей. и ся като е направил бебето без да иска кво ше прайм?

Коментирай

dcsd

преди 8 години

Tozi parcal za pari kakvo li ne napravi kolko e jalka samo ,vseki vika vzemi e ti :D:D:D

Коментирай

стига!

преди 8 години

Долната курва си е долна курва. И тази връзка, като всичките и! Гадна, гнусна курва !!!

Коментирай

курва

преди 8 години

От цялата работа, децата и ще страдат, като разберат, че майка им е курва .................

Коментирай

лъжи !

преди 8 години

М. Грозева, ти май си единствената по-голяма курва от Емануела !!!

Коментирай

пачавра

преди 8 години

дано Митко е последния, който ще се подлъже по курвенския изрод емануела. Дано не излъже никой друг млад мъж, защото никой не заслужава такава гнусна курва като нея в дома си и в семейството си. Курвата си е курва и тя го доказа за пореден път.

Коментирай

простакеса

преди 8 години

Емилио, за тези гнусни обвинения на това младо момченце , дето го прелъга та забременя от него и си направи много грешни сметки, мислиш ли ,че семейство Диневи ще останат безпристрастни и ще те оставят на мира? Рано или късно ще си получиш заслуженото от тях. Бъди сигурна, курво злобна и долна!

Коментирай

ти да видиш!

преди 8 години

Като е гей, кой и направи бебето? От кой е? Аз, ако съм на семейство Диневи на мястото, след тази гнусна обида на сина им ще искам ДНК на детето. Може пък да се окаже,че не е негово, а блеи в неговата кошара. Ха сега , де! На кой ще му лъсне гъза?

Коментирай

lyjat

преди 8 години

lyja ,lyja I pak lyja v burgas nqma pedali ,zashtoto mnogo gi biqt ima samo skriti gei4eta

Коментирай

opaaa

преди 8 години

jena li e jena e ,putka ima li -ima .zna4i e kurva vsi4ko e dosta prosti4ko ,Taka 4e poemete si dyh piit epo edna rakiq dve kato gymof I vsi4ko shte si diode na mqstoto ... p.s. a shtqh da zabravq pazete se ot siriici ,mai shteli da vzrivqt neftozavoda

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.