Ексклузивно! Софи Маринова отива в историята, с кариерата й е свършено! Подробности за жесток скандал с певицата

8699
25 Август 2016, 09:55


Софи Маринова си спретна бесен скандал с продуцента си Крум Крумов заради Гринго, научи HotArena.


Ромската перла е на път да скъса с кариерата си заради любимия си Гринго. Обортоната певица с дълги години слава зад гърба си е толкова заслепена от тръпката към охранителя, че с лека ръка обърна гръб на продуцента си Крум Крумов. И то не по човешки начин, а с грандиозен скандал.


Крум и Софи освен професионални отношения, от дълги години таят и топли приятелски един към друг. Въпреки че Маринова се явява подчинена, Крумов никога не си е позволявал да й повишава тон, а и не е имало за какво. Той е кръстник на сина й Лоренцо и винаги нещата между тях вървели по мед и малко. Докато не се появил Гринго...


Щом се сдушили с певицата, тя започнала да хитрее, вероятно по негов съвет. Със седмици не се обаждала на Крум и спряла да му дава отчет за участията си, съответно и да му цака процент от тях. Щом усетил, че изпуска юздите на най-оборотната изпълнителка в компанията си, той се опитал да проведе човешки разговор с нея и я привикал в офиса си.


На срещата дошъл и Гринго, който не се отделя от полата на доста по-възрастното си гадже. Освен това, Софка започнала да го влачи със себе си по участия и даже да му цака половината си хонорар незнайно защо. Това още повече вбесило Крум и се оказало, че нормален диалог не може да бъде проведен.


Гринго започнал да се репчи, а Маринова зашлевила Крумов с думите, че вече няма да работят заедно. Този разрив идва след дълги години съвместна работа и в основата му стои именно младото гадже на певицата, категоричен е продуцентът. За да си върне за неочаквания удар под кръста и унижението, Крум се е заканил да остави Софка без препитание, пише "Телеграф".


Собственикът на "Съни мюзик"е решен по съдебен път да забрани на Маринова да изпълнява по участия всички свои песни, които са продуцирани от компанията му, а това означава почти целият й репертоар. В музикалните среди са категорични, че ако това се случи, с кариерата на Софка е свършено.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!
Преди 1 година
0
и там е мястото на всички чалгарки - в историята (без памет)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени