Ексклузивно! Спонсорът на Моника отслабна с 30 кила! Гушка се с най-добрата й приятелка (Потна снимка)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-sponsorat-na-monika-otslabna-s-30-kila-gushka-se-s-nai-dobrata-i-priiatelka HotArena.net
Ексклузивно! Спонсорът на Моника отслабна с 30 кила! Гушка се с най-добрата й приятелка (Потна снимка)

Читателски сигнал

 

Бившият на Моника Валериева – Емо Скалата, се втали и налази сегашната й най-добра приятелка – фолк певицата Яница, видя HotArena!

 

Фотото, което виждате, бе изпратено от читател на HotArena, който твърди, че в момента бизнесменът е с изпълнителката. Инфото гласи още, че Черния, както е и другият му прякор, се е стопил от мъка по бившата си – Моника.

 

В сигнала обаче анонимният подател не е вмъкнал факта, че Яница и Валериева открай време са си дружки и едва ли делят един любовник.

 

Последната клюка около изкусителката родена в Дупница и Емо бе, че заради капризите си и стремежа си да живее като истинска българска звезда, Мона е фалирала тежкогабаритния бизнесмен.

 

Той бил толкова влюбен в нея, че угаждал на всеки неин каприз, независимо дали е по джоба му.

 

Изглежда Валериева пък не е никак скромна и с големи претенции, щом е изпразнила хазната на Емо Скалата.

 

Вероятно изпратената снимка до HotArena датира от времето, когато Моника е взимала своята дружка Яница на купони с любимия. Всъщност каква е истината – само триъгълникът си знае!

 

3 Коментара

toq debel selqnin

преди 9 години

kara bmw 7 siva s 4erni djamove s nomer 0111 a chernoto bentli na monika e negovo poprincip. jivee v manastirski livadi malko nad kafe galeri i e mnogo protivna debela grozna svinq. Gotvat mu individualni mandji v happy na plujeka skapan

Коментирай

Дори

преди 9 години

Винаги съм се чудила как тези жени им изхарчват парите на мутрите. Всеки ден си искат джобни по няколко хиляди или пък без да питат ги получават. Много ми е интересно как става номерът. Аз през живота си не съм искала пари от мъж. Даже и от баща ми. Нито пък съм ги карала да ми купуват парцалки в мола... Грам достойнство няма в тези кифли, за да искат/приемат пари, които не са заработили...

Коментирай

batdjoro

преди 6 години

aaa greshka zarabotili sa gi

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.