ЕКСКЛУЗИВНО! Сватбата на Благо и Есмер през септември - ПОДРОБНОСТИ за пищното тържество

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-svatbata-na-blago-i-esmer-prez-septemvri-podrobnosti-za-pishtnoto-tarjestvo HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНО! Сватбата на Благо и Есмер през септември - ПОДРОБНОСТИ за пищното тържество

Редакторска плесница

 

Ексклузивни подробности около предстоящата сватба на Благой Георгиев и Есмер Омерова научи HotArena.

 

Двамата ще си кажат „Да“ през септември и макар да има цели 4 месеца дотогава, влюбената двойка вече трескаво се подготвя за голямото събитие.

 

А то ще е грандиозно!

 

Сумата, предвидена за пищното тържество, до момента не е ясна по простата причина, че таван няма. Бюджетът е отворен, което означава, че младоженката може да му отпусне края докъдето си поиска.

 

За да селектират най-романтичното и красиво място за сватбата, Есмер и Благо пристигнаха заедно в България. Както вече разкрихме, Георгиев запозна бъдещата си съпруга с родата, като двамата ще останат у нас за известно време.

 

Засега младоженците са се спрели на две голф игрища в близост до Каварна, а като трети вариант обмислят гръцки остров.

 

Пеят „Яж куме, пий“ на президента на Чечня!

 

Гостите ще наброяват близо 500 души, по-голямата част от които важни клечки и популярни светски личности.

 

Най-известният ще е президентът на Чечня Рамзан Кадиров, който е и фаворит за кум на двойката.


За музикалното оформление на сватбата ще се погрижат Тимати – популярен руски изпълнител, и Лоу Дийп Ти, който ще пристигне специално от Великобритания.

 

Дори сватбените агенти – от кралско потекло

 

Вече е наета и сватбена агенция за голямото събитие. Професионален английски екип ще се грижи за всички подробности.

 

 Агентите са правили подобни церемонии за кралския двор на Острова, което била и една от причините Благо да се спре на тях, пише България Днес.

 

Есмер се дамгоса по примера на всички жени до Благо

 

Както HotArena писа, Есмер Омерова се татуира и стана поредната жена, която носи името на Благой Георгиев върху тялото си. Явно това е запазена марка за всички изгори на футболиста – преди нея дамгосаха името му фолк певицата Лияна и майката на децата му Христина Витанова.

 

Стела Йорданова

16 Коментара

Lora

преди 8 години

KRASAVICATA ESMER! MNOGO MI E KRASIVA TAZI JENA!!! NAI-KRASIVATA NA BLAGOI ! VSQKO NESHTO V NEQ MI HARESVA, A I MI IZGLEJDA MNOGO MILA I NEJNA!

Коментирай

ket

преди 8 години

Lora,mila i nejna e,ama dano ne e porednata,koqto e hvanata i izhvarlena po napravlenie! Blagoi za men e broikadjiq,koito nemoje da si sedne na zadnika!Toi e nesiriozen,lajliv i ujaaaasno golqm kompleksar! A inache Esmer si q biva,hubavo momiche,opredeleno!S plastiki ili ne,ima izlachvane!

Коментирай

Lora

преди 8 години

Toi e qsen, daje za nego nqma da komentiram, no momicheto mi haresva i za men izluchva nqkakva dobrota! Haresva mi kak se usmihva po snimkite, a i fakta, che tancuva , pri tova si lichi, che go pravi s dosta plam! Moje da e porednata broika, no tova shte napravi nego po-losh chovek, a ne neq! Prosto mi haresva izluchvanneto i i nezavisimo kolko plastiki ima, pritejava char i krasota!

Коментирай

Лора

преди 8 години

Благо трябва да се научи да остарява с достойнство и да се държи като за възрастта си. Въобще може ли да се погледне отстрани колко смешен е 34 годишен зрял мъж с 2 деца отчаяно да се прави с гримове, боя за коси и т.н. на 20 годишен? Безспорно е красив но застаряващ мъж и изтичат последните му години когато млади момичета ще искат да спят с него заради външността му. Трябва спешно да се развие нещо в себе си като вътрешна красота за да замести отминаващата си външна, ако иска оттук насетне да е интересен за жените с нещо друго освен парите си и да не стане поредния Ицо 100-тях манекенки...

Коментирай

Lora

преди 8 години

Dobre de ... moje da ne e momchence, no e mnogo mlad muj oshte!!!! Ti luda li si " застаряващ " muj bil... na 33 godini?!?! Ta toi e s dve godini i pol.po-golqm ot men, a men tyk v chujbina me imat za malka... Suzdavat dom i sem.na 40-45+ i izobshto ne im puka! Ne go haresvam kato chovek, ama da kaja, che e star...Na men mi vikat vse oshte girl, young woman i t.n... , a se okaza, che sum zastarqla-Boje , opazi!!!. Predstavqm si kakvi deca komentirat teq snimki... Az samata sum na 31 i ne se imam za zastarqvashta jena, dori naprotiv! V Bulgaria horata totalno se sburkaha, poburkaha i oburkaha na temite vuzrast, krasota,teglo i figura!!Trqbva da spra da vlizam v tozi sait za deca... (bored |-( ) ! Xxxx "

Коментирай

nika

преди 8 години

В чужбина може да е така, но в Бг да те светна е друго.Идеал за жена- между 16-19 години, над 20 вече се водиш застаряваща, а на 25 вече стара мома.Ръст на 170, тегло 45 над 50 вече имаш начална форма на затлъстяване.Интелект- няма нужда, важно е да имаш умения в леглото и да правиш акробатични стойки, да изпълняваш всякакви желания, защото ако не го направиш ти, винаги ще се намери друга.А важно е и да не си меркантилна, защото само 1 кафе да те черпят веднага започват да те подозират в меркантилност. Идеалния мъж - 25-30, висок с оформено стегнато и тренирано тяло.Интелект- не е важен.Важно е да кара последен модел скъпа и лъскава кола, да има солидна банкова сметка.Откъде са парите -няма значение.Важно е да е колкото се може по-често по барове и дискотеки и да знае всяка една от тях.Да сменя всеки ден жените, защото това го прави истински мъж. В чужбина не знам как е , но идеалите тук са такива и голям процент от хората се стремят към тях.

Коментирай

mitko

преди 8 години

Ne be majka, nema losho che Blago e na 34. Loshoto e che se prestruva na 20-godishen. Zashto ako ne mu e problem vuzrastta si bojadisva kosata, plastichni operacii i taka se oblicha/durzhi? Na vojna s godinite :) oshte mu se zhivee na 20 haha

Коментирай

Ovcha kupel

преди 8 години

BLAGO BRAT DA VZEMESH I BRUCHKITE NA LICETO DA OPUNESH SPESHNO CHE NA PURVATA SNIMKA SI MALKO KATO LILI IVANOVA

Коментирай

Lora

преди 8 години

Tova zvuchi ujasno prostooo.... Zashto da se pravi na 20g? Toi na 33 vse oshte moje da pravi gluposti, da se boqdisva i da se vdetenqva.... Zatova v Bulgaria horata sa super neshtastni! Vie prosto ne znaete kakvo govorite! Da vi kaja jivotut ne svurshva na 20, ne svurshva s abityrientskiq bal, nito s napulnqvaneto! Horata v Uk, Germania, Ispania hodqt bez problem s mnogoto si godini i kilogrami, bez grim ili s mnogo, kakto pojelaqt, piercing, neglije ili iztupani... Az po sebe si usetih purvata godina kato se pribrah ponapulnqla i na ulicata vseki 2ri poznat me pitashe - Zashto napulnq? F*ck off! Napulnqh,zashtoto sum neizlechimo bolna im kazvah! Obache horata v durjavite, v koi sum jivqla i bila imat hubavi domove, hubavi dohodu, stabilna rabota, novi koli, hodqt po ekskurzii vsqka godina! V Bulgaria kakvo - chupqt stoiki,tupchat se sus silikoni, botox, steroidi, depresirat se, ako ne vlizat v kriteriq za krasota, pulno e s izvergi i ubiici..Ne sum si hodila ot 2 godini... Kak da si otida i da izlizam kato minah 30 , Boje moi?!?!?,!?!??! .....i

Коментирай

Lora

преди 8 години

kato sum minala 30?! Tozi put ochakvam da me pitat zashto sum na 30...i ne sum li veche stara.... Boje moi!!! Ne mi se iska da stupvam v tazi durjava, no imam blizki, koito obicham i mesta, kydeto sa korenite mi...

Коментирай

ОК

преди 8 години

Ами ако искаш да ти кажа, че на 32 си още първа младост и може да се правиш че си 20-годишна - ОК. И ако искаш да те видя дебела и да се преструвам и да ти се радвам, че си просто "приятно пищна" - пак ОК. Обаче обективната истина е че на 33+ човек почва просто да остарява, не е стар - но остарява чисто биологически. И трябва просто да го приеме и да не се бори с времето. А за килограмите е лесно - просто вземи та отслабни ако те дразни че другите те смятат (гласно или не) за дебелана.

Коментирай

Lora

преди 8 години

Ne !mi puka osobeno kakvo mislish ti i dali smqtash, che sum purva mladost ili purva starost, vajnoto e az da sum shtastliva i na men da mi e dobre! Otdavna sum se pogrijila za figyrata si, a shto se otnasq do godinite, naburzo me napravi 32 ili 33+, a az 31 ne sum navurshila oshte, no karai da vurvi :) Xorata v Bulgaria obichat da izopachavat neshtata , taka ili inache :)t

Коментирай

nnnnnn

преди 8 години

Честно казано годините нямат значение.ПОзнавам един който е на 50 и е даже по-тежък случай от Благой по инфантилизъм, включително и за външен вид.И друг на 25 , който е отговорен и си гледа семейството.То си е до човек и възпитание, но да имаш 2 деца и да се държиш като отвързан тийнеейджър наистина си е смешно отстрани.

Коментирай

ddddd

преди 8 години

Стига сте спорили, ако говорим чисто биологично човек започва да остарява от 27 годишен натам.Въпроса е дали се държиш адекватно за годините си.Няма лошо да се грижиш за външен вид , но на 33 да се държиш като на 15 - да се плезиш по снимки и да правиш някакви смешни татуси е смехория.Аз съм на 30 и този не мога да го възприема като почти връстник, а като някакъв разглезен безотговорен тиинейджър.

Коментирай

Eva

преди 8 години

Повечето коментиращи тук явно са малоумни! Казах повечето а не всички.Aз съм на 25 години,но винаги ми е било смешно когато на 30 годишните казват,че са старци или застаряващи.Мисля,че това е просто зряла възраст,а не старост или застаряване! И аз не го харесвам тоя плъжек,но защо трябва да ходи с прошарена коса и защо да не се облича добре???Стилът му е съвсем нормален за възрастта му? Според вас мъж на 33 как да се облича а? Като задръствн чичка ли бе? Баси ограничения народ... Жал ми е за вас

Коментирай

Lora

преди 8 години

Milichka, az sushtoto se opitvam da im obqsnq, no ne se poluchi! Moga glavata da si zaloja, che sled 5 godini shte se chyvstvash sushtata! Az sum na 30 i sum edno golqmo dete! Chydq se koga minaha tezi godini! Vremeto leti mnogo burzo... tqloto ostarqva mnogo po-burzo ot dyhut! Psihicheski horata suzrqvat i se promenqt mnogo bavno, za razlika ot fizicheskoto ostarqvane. Spored men mnogo zavisi ot tova chovek kak izglejda i kak se chyvstva! Blagoi, ako ne se boqdisvashe i glaseshe, shtqha da kazvat, che izglejda yjasno i po-star za vuzrastta si! Ygodiq nqma , taka ili inache!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.