Ексклузивно! „Уикенд“ разкри: Ето кой влиза във „ВИП Брадър” (Подробен списък на звездите)

8259
30 Юни 2016, 18:00


Тв готвачите Ути Бъчваров и Иван Звездев забравените фолк звезди Сашка Васева и Рени, вехтата телевизионерка Миглена Ангелова и „ловеца на бежанци” Динко от Ямбол, естрадната икона Силвия Кацарова с дъщеря й Теди. Това са първите сигурни участници в новия сезон на „ВИП Брадър”, научи сензационно „Уикенд”.

Динко Вълев от Ямбол, прочул се като „Ловеца на бежанци”, ще бъде един от козовете на продуцентите от „Олд скуул”, издават от кухнята на предаването. Ямболията ще прибере близо 100 000 лева.

Другият участник, който ще прибере тлъст хонорар от 100 000 лева, е Ути Бъчваров. Популярният водещ и кулинар се договорил с Нико Тупарев, който продуцира и неговото предаване „Бързо, лесно, вкусно”.

Най-вероятно в предаването ще влезе и един от неговите най-големи врагове - Иван Звездев. Кулинарят, който бе уволнен от Би Ти Ви, в момента още се пазари с Нова. Продуцентите са изумени, че е леко скучен, но при евентуален сблъсък с Ути за кухнята, би се получил страшен сеир. Ако Звездев не подпише договор, има резервен вариант - популярния шеф Петров.

Сашка Васева също влиза със сигурност в предаването. Нейното име бе спрягано и миналата година, но тогава Дупнишката Мадона присъства само в студиото като защитник на колежката си Луна. Сашка много искала този път да блесне и като участник, но се притеснявала, че има фобия от затворени пространства и може да получи пристъп на паника.

Освен Дупнишката Мадона, ще има и друга представителка на фолк гилдията в Къщата. Позабравената чалга дива Рени също ще прекрачи прага й. Преди 6 години певицата се оттегли от сцената и заживя с децата си в Израел, но сега е решила да напомни за себе си, за да се завърне в музикалния бизнес.

Другата видна знаменитост във „ВИП Брадър” е Миглена Ангелова. Националната шампионка по бракове се е договорила за хонорар от 60 000 лева. Миглена е доста колоритна и не си мълчи, така че зрителите ще се забавляват доста за нейна сметка. В последната година „дамата в червено” остана без ефир, така че изявата й ще е шанс да се покаже в пълния си блясък.

Сред другите сигурни участници са Силвия Кацарова и дъщеря й Теди. Вокалистката на „LZ” вероятно ще е примадоната на „ВИП Брадър” този сезон и ще има на разположение специалния апартамент.

Водени са преговори с Васил Найденов и Георги Христов, но те категорично отказали. Под въпрос е участието на Панайот Панайотов, който не се струвал достатъчно „звезден” на продуцентите.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ж
Преди 1 година
0
Все едно кой ще е. Сценаристите правят предаването с режисурата, със начина, по който направляват участниците и ги манипулират или тласкат в желаната посока чрез игри, мисии и т.н... Супер интересно е било винаги, без значение кой влиза, защото просто сценаристите знаят как да го направят супер интересно и да изцедят най-доброто възможно шоу от участниците, които и да са те. И съм убедена, че пак ще го направят. Нашите сценаристи са гениални! Сравнено с ББ на други държави, нашият е на толкова светлинни години напред, че никога няма да го стигнат, нито като интериор, нито като режисура, нито като мисии, нито като нищо просто. Пълна скука е. Нашият ББ те държи на тръни от самото начало, до самия си край.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
Преди 1 година
-1
По 100 000 по 100 000. Баси хонорарите !!! После тези хонорари през нас ще ги вземете от СМС-си, ама аз откакво съществува Вип/Биг Брадър нито един път не съм гласувал.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ж
Преди 1 година
-1
Да ви се чуди на акъла човек иначе как се връзвате на всичко, което прочетете, само защото идва от "достоверния" източник с тежест и авторитет на енциклопедия "хотарена". Как пък ИЗОЩО ДОПУСНАХТЕ дори за миг, че на "звезди" от такъв калибър като споменатите, някой ще предложи такива пари. Специално въпросните толкова отдавна са изпаднали от схемата, че ще се съгласят и за 10 000 лева. А някои от тях дори и никога не са били истински и на сто процента успели в кариерата си дори и когато са били в пика си.
Сани В.
Преди 1 година
-1
Васил Найденов и Георги Христов, но те категорично отказали..........не очаквам от тях да приемат!Браво,умни хора,държащи на името и реномето си! Всички останали.без изключение са просто............. За Звездев ми е чудно как е приел,но явно много му трябват пари,май е само за това!Ще видим,но сигурно няма да гледам с интерес!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кжьхьз
Преди 1 година
-1
Значи 100% няма да го гледам. Двете Кацарови... тези зъбли са ужас, а е комбинация със Сашка и Рени блякс
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ema
Преди 1 година
-1
KAKVI TALASHI
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени