Ексклузивно в HotArena! Алисия хвана на калъп Михайлов след купона при Бандаловски (Певицата от два стола на земята)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-v-hotarena-alisiia-hvana-na-kalap-mihailov-sled-kupona-pri-bandalovski HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Алисия хвана на калъп Михайлов след купона при Бандаловски (Певицата от два стола на земята)

Редакторска плесница

 

Ники Михайлов никога не мени нито нрава си, нито прическата.

 

Националният вратар за пореден път кръшна на фолк певицата, и то малко след като се сдобриха, научи HotArena.

 

Нова година, старо гадже

 

Припомняме, че Алисия и Ники се сдобриха навръх Нова година. Двамата посрещнаха заедно 2016-а, като по това време певицата вече се беше разделила с министерския син Павлин Гагаузов.

 

Богаташът скъса с нея малко преди празниците, което беше и причината Алисия да започне отново да се увърта около Михайлов.

 

След като футболистът се заклел в перчема си повече никога да не й изневерява, Алисия склонила отново да се върне при него.

 

Както знаем обаче, обещанията на Михайлов не траят повече от три дни и скоро той отново проявил нрава си. Засечката станала на рождения ден на защитника на „Партизан“ Иван Бандаловски.

 

Засечката

 

Както HotArena писа, на „тайната вечеря“ присъстваха баджанаците Ники Михайлов и Валери Божинов. Празненството бе изцяло в мъжка компания, но в разгара на вечерта няколко опашки се присъединили към футболистите.

 

Така и станала заварката с Михайлов, който за пореден път кръшнал на Алисия.

 

Знаейки, че вече ще стане жалка, ако отново му прости, певицата трябвало да скъса с Ники.

 

Така от два стола фурията от Вакарел останала на земята, като няма никакви надежди Павлин Гагаузов да си я поиска обратно…


За да си го върне на Михайлов, вчера Алисия качи видео на Валери и Валерко в профила си. Нещо, което певицата не си бе позволявала от години. За сметка на това къде публично, къде непублично плюеше по Валери. Появата на видеото може да означава и, че футболистът е отвързал кесията към Алисия.

\"\"

 

М. Грозева

36 Коментара

pppp

преди 8 години

Николетa ще откaчи.Предстaвям си кaк и излизa пушек от ноздрите,ушите тa и от зaдникa,от яд.

Коментирай

офффф

преди 8 години

Не бяха на рожден ден въпросната вечер. Представям си колко е "вярно" и останалото.

Коментирай

....

преди 8 години

Едва ли й пука за някакъв клип, при положение, че в момента Валери живее при нея хахаха.

Коментирай

?

преди 8 години

Ne che na teb niakoi ti viarva xaxa Ti da ne beshe s tqh sluchaino?

Коментирай

До ....

преди 8 години

Ххахахаах искаш да кажеш че тя живее в неговата къща ,което значи че гостенката е тя . Горката ...кофти е да живееш на милостинята на някой само щото си родила нещо .... Ама така ще е на дърти години кой ще я взема ...

Коментирай

...

преди 8 години

И Ася живее в неговата къща, но той е избрал да е при Николета и Никол.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Вaлери дa нее някое безпризорно куче,тa дa живее при нея.Гледaше детето докaто мaйкa му беше нa секс туризъм в Дубaй.Нa нея и пукa зa всичко свързaно с Aлисия,сaмо кaто чуе товa име и зaпочвa дa пикaе гaз и венците и стaвaт нaситено синьо-лилaви.

Коментирай

их`aaaa

преди 8 години

Не при Николетa,a при Никол.Дa не искaш дa остaви дъщеря си сaмичкa.Нaли Николетa е нa турне.

Коментирай

ZAPOZNAT

преди 8 години

Valeri IZGONI NIKOLETA OT VERTU REZIDENSE, OT APATRAMENTA MU ZA PRAZNICITE I TQ OTIDE NA EFTINA LAST MINUTE EKSKURZIIKA S VANQ KRASIMIROVA I KOMPANIQ. VALERI I ALISIQ SPODELQT EDNAKVI KLIPOVE V INSTAGRAM, OTDAVNA VI KAZAH CHE IMAT SPECIALNI OTNOSHENIQ PREDI SE SRESHTAHA V HOTEL BERLIN A SEGA ALISIA SE VARGALQ NA KRUGLATA SPALNQ KOQTO NIKOLETA BILA IZBRALA HAHAHA A NIKOLETA QZDI KAMILITE NA MAINATA SI ZA 5 EURO SMQHHHHHH PO DOBRE STARA MOMA OTKOLKOTO RAZVEDENA KRIBOZUBKA

Коментирай

Do ZAPOZNAT

преди 8 години

Ne dumai! Pochti ti povoarvah!

Коментирай

MAQ

преди 8 години

KAKVO LI NQMA DA NAPRAVI KROKOLISIQ ZA DA SI VURNE VALERI.TOVA KLIPCHE GO E KACHILA NAISTINA DA DRAZNI MIHAILOV ZASHTOTO E RAZBRALA CHE TOI E PODARIL TELEFON I OBUVKI NA NIKOLETA ZA KOLEDA.SHTO SE OTNASQ DO TOVA CHE VALERI JIVEE S NIKOLETA E TAKA DORI SI GO SLAGAT VSQKA VECHER.TOVA SI E TEHEN PROBLEM.ISTINATA E CHE I BOJINKATA I PERUKATA ISKAT NIKOLETKA-GROZNOTO

Коментирай

Luda

преди 8 години

HAHAHAHAHAHA.

Коментирай

Luda

преди 8 години

HAHAHAHAHAHA.

Коментирай

niki pleshivia

преди 8 години

Nikoleta ima losh duh, mirishe i ustata ne q iskam

Коментирай

:D

преди 8 години

То де дa бяхa сaмо те двaмaтa.Ронaлдо е обявил дуел нa Плейн.Ще се бият зa сърцето нa НЛО-то.A Григор ще остaвя Никол и познaи зaрaди кого?Зa нaй-крaсивaтa,незaменимa и непрежaлимa Николетa(общaтa)

Коментирай

ASIUTRE

преди 8 години

Нито Гагаузов го видяхме с Алисия, нито изневяра на Михайлов видяхме. Вашите новини са пълен въздух. Всеки ден се будите с нови тъпи идеи за сензация, болни тикви.

Коментирай

пак фантастики пък а дано стигнем до истината хаха

преди 8 години

Никъде в статията не се споменава името на Николета Лозанова известна с това че беше част от живота на Валери Божинов и с нищо друго, та в този ред на мисли защо в коментарите я споменавате, единия Ники Михайлов отдавна не иска да има взимане даване с тази жена дори публично я нарече трабант, а другия покрай който и се популяризира името Божинов и би набързо шута и не ще и да чуе за нея. Тази жена е прочетен вестник и за двамата, захвърлен, тоест достатъчно употребен, нито единия не личи да проявява интерес към нея нито другия, наптотив дори подхвърлят че и се бъзикат и двамата, но виж за певицата ми се струва точно обратното.

Коментирай

ALISIO

преди 8 години

ALISIO KURVOOOO KOLKOTO I KLIPCHETA DA KACHVASH BOJINKATA NQMA DA KOPUVA NA MAIKA TI QKETA I NA MIRIZLIVITE TI BRATQ CHORAPI

Коментирай

Факт

преди 8 години

Истината е, че Валери всяка вечер си е при Николета, ако толкова не искаше да чуе за нея щеше да си вземе Николчето и да иде другаде. Така че спрете да врете Ася там, където не й е мястото, търсете й друг мъж и балама да издържа родата й.

Коментирай

verno li be

преди 8 години

A na nikol breketi i vitaslim extra shte kupi li, che e v okaqn vid malkaya krivogleda debelana

Коментирай

Ole, ole

преди 8 години

Parvo Valeri e u tqh si , a Lozanova e kvartirantkata pri nego. i vtoro nali ne si mislite 4e Valeri 6te ostavi da6terq si da jivee na kvartira za6toto ako natiri Nikoletka to taq edinstveno na kvartira moje da otide. Taka 4e vtorata mu i ve4e biv6a trqbva krakata da mu celuva i da mu se klani 4e blagovoli da q ostavi s deteto v doma mu , razbira se zaradi malkata koqto toi obojava a ne zaradi majka i:)))))).

Коментирай

beni

преди 8 години

Вие сте несериозен сайт,такива хвъркати мисли и предположения всеки може да направи.Когато се създава подобен вид новина трябва да има факти.При вас винаги липсват,нещо което не може да се каже за фантазията ви.Като сериозен читател,очаквам факти.Лека вечер

Коментирай

Абе хора

преди 8 години

как не ви омръзна да коментирате едно и също? То беше интересно 1 месец, 2 месеца, ама вече всички се изтърка. Ясно е ,че Мършата е обсебена от Алисия и сън не спи да й следи фейса, инстаграма и да я причаква пред тях. Ами жалка е.. явно съществуването й е безсмислено.. нито детето си гледа, нито има някаква реална кариера, нито има мъж, който да иска официално да има нещо общо с нея... обяснима е манията й да пълни това сайтче със смешни "новинки" и свободни съчениния.. Хората имат живот, Николета, а твоят е само да копираш, преследваш и да се чудиш как да окрадеш някой балам, за да ти посхвърли някой парцал

Коментирай

Lora

преди 8 години

Майната и на новината и на истината в нея! Коментарите под статията ме разсмиват вече половин час!

Коментирай

:D

преди 8 години

Е то тука коментарите винаги са по-интересни от статиите аз направо върху тях си натискам, особено ако става въпрос за Николина.

Коментирай

супер

преди 8 години

Страхотен коментар! Така точно и правдиво казано!

Коментирай

простакеси

преди 8 години

Двете неграмотници , простакеси и колежки М.Грозева и Курволета в надпревара , коя ще счупи тъпомера на свободни съчинения по картинка. Ще ви се наложи да свикнете с мисълта,че Алисия ще качва снимки на първият си мъж в живота и неговото дете- първородният син - цял живот. Ще ви се или не- така ще бъде! Можете само да духате супата, да не ви опари! А, по -смешна измислица не бях чела. Иска ви се! Ама няма!

Коментирай

до... Факт

преди 8 години

Фактите не са такива , каквото ти се искат и ги представяш. Само за сведение. Валери не е с Николета в обото им жилище,където живяха преди той да я изрита от живота си и да и го остави заради дъьеря си, а е в собственото си жилище. Той има и друг апартамент, който си го купи след първбата раздяла с Николета. Така че иска и се на тази мърла тук дето преписва на Николета любовника Плейн, Роналдо и всичките и клиенти за любовници. Не, че по-авторитетна я прави, като все още омъжена жена на 30 годишна шафрантия с дете, скачаща от х*й на х*й , но да подчертая: Валери си е сам в апартамента , а не е с Николета.

Коментирай

до ZAPOZNAT

преди 8 години

Направо изтрепа, изби и накълца рибата с този коментар. Смях се със сълзи , напиках се! Олеее, няма такъв майтап , като с тази жена- Николета. Тя наистина е станала много нарицателно за простотията и проституцията в България. И само като си отвори устата става за смях. Няма наистина такова падение на жена в цялата история от създаването на българската държава до сега. Хане , Хане Аспарухе, какви жени се навъдиха по твоите земи! ха ха ха ааааааааааааааааа Няма такъв смях! :)))))))))))))))))))

Коментирай

1/1 баща и син

преди 8 години

Майкоооо , такава убийствена прилика между баща и син не бях виждала. Той все едно, че го е изплюл Валери. Обикновено момчетата приличат на майките си, а дъщерите на бащите. Абсолютно не вярно е, че дъщеря й на Николета прилича на Валери. Нищо подобно! Николета беше същата , като дете 1/1 с дъщеря си. В дзурлата е нейно копие , а в очите е сякаш е ужилено от един кошер пчели, същински Шиши. Не прилича изобщо на Валери. Синът му е копие и то е очевидно. Да са живи и здрави децата , те не са виновни за греховете на родителите си!

Коментирай

друг сценарий

преди 8 години

Грозева, след като тези моми са налазили рожденика и Михайлов , чудя се Валери също е бил там....Чудя се, той каква роля е заемал ... може би с фенерчето им е светил, като порядъчен съпруг и след това е съобщил на Алисия за изневярата на Михайлов или е отишъл при Алисия да и докладва лично през ноща....... ха ха хаааааааааааааааа

Коментирай

eli

преди 8 години

niki neznae kakvo iska ---alisiq da mu e priqtel ili da e jenata v jiwota mu alisiq nqma wreme da 4aka da si jiwee jiwota

Коментирай

Lora

преди 8 години

Аз също и почти никога не чета новините, а само заглавията !

Коментирай

Valyman

преди 8 години

Tia dvamata si prili4at ujasno. Xurbel i 6turbel. Spored men mejdu tiax ima i goliama konkurentsia. Toest ne mogat da se razberat koi ot dvamata e po-grozen. Abeee....i az se zatrudniavam. To tozi Niki si e prirodno grozen, ama si e i pomognal dopulnitelno s tatuirovkite. Per4ema malko kato 4e li posmek4ava polojenieto. Ama puk tazi Alisiika si e napravo pla6e6ta. To biva grozotia, ama taia eptem za nikakuv 4ep ne stava. Napulno e za viarvane 4e onia tam biznesmen si e razvurzal kesiata. Ami dal i e 4oveka pari za da se otturve ot neia. Predstaviate li si kak se e 4uvstval po sred no4tite s tova ne6to leja6to do nego. Xaide stiga 4e ot ujas napravo se raztreperax.

Коментирай

Valyman

преди 8 години

Abe Niki, gledam te kakuv si luv i se 4udia, opitval li si, be brat, da se kandidatira6 za rolia v niakoi film na ujasite. 6te te vzemat sus sigurnost. A i 6te ti i prili4a mnogo. Puk i kato si nameri6 i sledva6tata Baba Yaga, suvsem 6te se pro4ue6. To ne 4e i tazi ne ti otiva6e, ama xubavo 4e ya ostavi, 4e ne stiga 4e si grozen, ami i tia te groze6e o6te pove4e.

Коментирай

Haha

преди 8 години

Bravo na vas! Haide sega kachete i po snimka s obqda si!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.